Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, attj написа:

Генералният секретар на НАТО Марк Рюте призова САЩ да продължи да доставя оръжие на Украйна, а Европа ще плати цената, предаде "Ройтерс".  Кокич и Косич са го упълномощили да говори така?    Дали са му от лечебния първак.

Ами ако им дадат от уж натовското от Палестина? Защо избягваш тази възможност? А да то беше руZко:) извинявай -забравих че се подлъга по тъпата руZка пропаганда и си мислеш че и ние ще скочил в блатото:). Ами не позна:)

на 14.05.2024 г. в 21:36, kirko12 написа:

Абе вие от Козяк няма ли да млъкнете бе ?

Не разбрахте ли че се н@ака вашата Велика Украйна.

Ванката

Ко стана с великото западно оръжие? Великия Запад, санкциите, наказанията, цената на бензина .

Убеди ли се че си бавно развиващ се ?

преди 5 минути, nikolov2020 написа:

Мммм я да видим какво пише в Х

Само хубави работи.

Джока, крайцера беше само един - и потъна

Сега потъват фортеции

Убедих се!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косе

Плякай драги - и да не забравиш некролога

А дотогава - Искандери ще летят

на 21.01.2024 г. в 18:57, kirko12 написа:

Тоест давайте си евраците че ние имаме проблеми.

Големи проблеми, следващата администрация няма да даде пукнат долар :)

Баба Пенка да не забрави старите й обещания има нужда и й се припомнят постоянно. Нормално - вече взе да забравя:)

Хайде бабче дай ми 3-те усмивки да спра да ти се присмивам за тия изказвания:). Някак си се кефя  да го правя и май ще вземе да ми хареса и няма да мога да спра..

Генералният секретар на НАТО Марк Рюте бил стар ерген,  като Миро от Русе и се бил водил по акъла също и на Кокич и на Косич...Кога в ЕС са решили да плащат на САЩ за каквото и да било?   Тръмп говори за нови мита за стоките от Европа. Нова търговска война е това.

Цяла колона безаналоговост:

току-що, attj написа:

Генералният секретар на НАТО Марк Рюте бил стар ерген,  като Миро от Русе и се бил водил по акъла също и на Кокич и на Косич...Кога в ЕС са решили да плащат на САЩ за каквото и да било?   Тръмп говори за нови мита за стоките от Европа. Нова търговска война е това.

А Маруся още не може да даде смислено обяснение за тъпотиите дето ги е написала преди време и дето ги опровергават израелците:)

Кой не си е пил хапчетата тази сутрин?

преди 18 минути, kosyo написа:

Кой не си е пил хапчетата тази сутрин?

Марк Рюте,  Миро,  Кокич,  Косич.       Реджеп вече ги пиел.                          НАТО с вариант: Бедните пращат войска в Украйна вместо пари и оръжие.         И за какво им е такова НАТО на бедните страни?   

преди 10 минути, attj написа:

Марк Рюте,  Миро,  Кокич,  Косич.       Реджеп вече ги пиел.   

Свирни когато решиш да обориш факта,че не ти се говори за руZката пропаганда дето я разпространи , защото беше опроверган 2 пъти от израелците?

2 пъти човек :) Много ме кефите като започнете опитите за измъкване. Усещам че започна да го правя по-редовно, баба Пенка може да не разчита на кристалната топка за това. Някак ми става забавно с тия тъпи опити за бягане от темата.

Че да питам пак:

Как така израелците викат че обмислят да връщат в Украйна руZкото оръжие хванато в Палестина, а ти твърдеше че украинците били продавали там натовско? Свирни на някой да помогне ако ти е труден въпроса. Аз виждаш мога да те питам дълго и да се забавлявам с Маруся.

преди 27 минути, kosyo написа:

Ами ако им дадат от уж натовското от Палестина? Защо избягваш тази възможност? А да то беше руZко:) извинявай -забравих че се подлъга по тъпата руZка пропаганда и си мислеш че и ние ще скочил в блатото:). Ами не позна:)

Убедих се!

Оръжие няма значение от къде ще им дадат при проблема че няма кой да го носи това оръжие ,трябва доброволци ,а такива все по малко намират ,имат голям проблем с дезертьорите на фронта ,а и от както арестуваха главния психиатър за корупция съвсем в кофти ситуация са.

Споко бе

Ех сега Тръмп ще даде 1000 абрамса, 100 хаймарса, 3000 бтр-а 

Допълнително 100 милиарда за заплатки. Мексикански наемници има  - 50000 - нали остават без работа .

И да не забравя - Томахавки в изобилие 300-400 броя за начало.

Пропуснах ли нещо ?

Аааа 3-4 милиона дрона - мавици 1 милион , другите на Мядар - задължително с 40км макари оптично влакно

ПП

След това зеленски обявява тотална  мобилизация и Залужни се връща за Президент/Главнокомандващ

Пп

Отивам да пия една бира. 

Като се върна - армуята да е готова

Косе вземи се гръмни - вече сериозно го казвам

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Оръжие няма значение от къде ще им дадат при проблема че няма кой да го носи това оръжие ,трябва доброволци ,а такива все по малко намират ,имат голям проблем с дезертьорите на фронта ,а и от както арестуваха главния психиатър за корупция съвсем в кофти ситуация са.

Ти ли стана Маруся сега?  Я прочети още веднъж въпроса към Маруся.

Само тук може да се види тотални ливади дето ти дават акъл в живота:)  на елементарен въпрос не могат да отговорят. Дори се обзалагам че ще ми се зададе въпрос, който да ме отклони от темата. Защото не може да се отговори на този.

За мен отговора е - защото @attj се е полъгал по казаците и трябва един израелец 2 пъти да му каже че е поел по кофти път:) ама кой съм аз да му го казвам. И така както гледам как бяха от темата и той го знае ама онези 2 коври са го натиснали и не му дават да диша и мисли. Но естествено очаквам и други мнения( не го вярвам,но кой знае)

Не ми бягай по тъча

Кажи сега колко тежи макара 40км оптично влакно и ще те призная ...

на 3.01.2024 г. в 17:06, Киро Н. написа:

Да напомня прогнозите - съществуване с Зеленски - 2 месеца

С марионетка назначена от запад - от 6 до 9 месеца.

Докато пиеш бира си припомни това:)

преди 3 минути, kosyo написа:

Ти ли стана Маруся сега?  Я прочети още веднъж въпроса към Маруся.

Явно е имало смущение по трасето и съм приел отразен сигнал от интернета :speak:

преди 1 минута, attj написа:

Ама как така не и за натовското оръжие от Палестина? Нали знаеш че има таен знак ако те заплашва  Маруся? Направи го на някой познат ако наистина си в опасност.

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Не ми бягай по тъча

Кажи сега колко тежи макара 40км оптично влакно и ще те призная ...

току-що, AAUUXX написа:

Явно е имало смущение по трасето и съм приел отразен сигнал от интенрета :speak:

Виждаш ли как се зададе въпроса бързо,а? Страшни ливади са тия 2-мата. Лошото е че за единия имам няколко страници празни обещания и ще му сгорча бирата някой ден. Това днес е само загрявка.

преди 31 минути, kosyo написа:

А Маруся още не може да даде смислено обяснение за тъпотиите дето ги е написала преди време

Косе, ти ще дадеш ли отговор за пироните? 

Искаш от другите смислено обяснение, пък ти си заел поза "щарус" и се правиш на луд. 

ПлякТак днеска е в форма ...

Това обаче няма да помогне на укрите 

Което честно казано ме кефи доста.

Всяка глупост трябва да бъде наказвана жестоко за пример на останалите .

на 6.08.2024 г. в 23:02, nikolov2020 написа:

Млъквай клоун

Всичко приключва. Киевските тъпанари се н@сраха могъщо.

Всичко свърши..

преди 5 часа, NovakJ написа:

Преди да влезнем в НАТО нали пак плащахме ддс?

В другите държави които не са към НАТО пак за НАТО плащат ддс? Благотворителност... ясно, не знаех... 🙂

Там е работата, че у нас на всички стоки купени от американските бази се връща или не се начислява ДДС.

Е разбира се ти не го знаеш.

преди 5 часа, NovakJ написа:

Не ме цитирай повече, че за мен е обидно след като те видяхме какво представляваш...!

О, ще те цитирам, за да се вижда колко нечистоплътна идеология представяш.

преди 9 минути, kosyo написа:

Ама как така

Маруся е в Донецк и вероятно не ти чете въпросите.    В Европа сега се опасяват, че американският президент Доналд Тръмп може да реши да сложи край на войната чрез преговори с руския президент Владимир Путин при условия, които не са удовлетворяващи за Украйна.

преди 2 минути, attj написа:

Маруся е в Донецк и вероятно не ти чете въпросите.    В Европа сега се опасяват, че американският президент Доналд Тръмп може да реши да сложи край на войната чрез преговори с руския президент Владимир Путин при условия, които не са удовлетворяващи за Украйна.

Там ли се опитва да избяга от въпроса за натовското оръжие за Палестина?

Смешно е аз да пускам постове с дрони - ама като искаш :)

Баси как се врътнаха нещата 

на 6.08.2023 г. в 10:22, Киро Н. написа:

След 2-3 месеца медиийна обработка Украйна ще свали гащите. БИТИ СТЕ И НИКАКВИ НОМЕРА НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ СИТУАЦИЯТА .  

Баба Пенка удря отново!

Това са най-дългите месеци в живота й сигурно. Вече може да си вдигнеш гащите:)

преди 3 минути, kosyo написа:

Там ли се опитва да избяга от въпроса за натовското оръжие за Палестина?

Отишла е при родителите си, тя е казачка.     Иска да спори с Тръмп този ...  Убавец       https://www.bgnes.bg/mark-ryute-prizova-za-uvelichavane-na-podkrepata-za-ukrayna 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.