Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Нямаш ли калкулатор да разелиш сумата на броя души от последното прброяване и разбереш което питаш?

Ще видим ли колко си платил на НАТО да те защитава или няма да видим? :impatience:

Спри да ми пробутваш тези статии, които и без това съм чел.... :rolleyes:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 часа, nikolov2020 написа:

Парамобил

И ти като косьо плякаш колкото да се намираш на работа

За 2 години целия износ се пренасочи. 

Какво могат да измислят още ? Бойни кораби да плуват зад всеки руски танкер ли ?

По въпроса за въоражаване на Зеленски - същото дърво. Каквато и техника да дадат трябват хора за да окупират територия.

ПП

Цялата работа зависи от настроението на капризна примадона - телевизионна звезда

Той се пренасочи, ама след последните санкции си висят танкери пред Индия и Китай и не ги източват.

Велика Новосилка. 22.01.2025

5265818_900.jpg

Хохлите хленчат че:

1. Гарнизонът на Велика Новоселка е бил в опасност да падне в котела.
2. Вратата на северозапад от града постоянно се стеснява.
3. Пътищата към Велика Новосилка са прерязани, но може да опитат да вървят пеша, въпреки дроновете и артилерията.
4. Въоръжените сили на РФ вече напредват в самото село.
5. Командването на въоръжените сили на Украйна повтаря грешките на Угледар и не дава навременна заповед за отстъпление "на подготвени позиции".

Британците ясно казаха, цялото месо под ножа. Затова командването на въоръжените сили на Украйна държи на този котел.

Зеленски обяви, че побеждава Русия , с което аргументира искането си Америка да продължи да му изпраща пари.

@AAUUXX чакаме да ни покажеш, може само за миналата година, не е проблем... Покажи ни колко пари извади от джоба си и ги даде на НАТО за да те защитава? 

Значи като започнете да лъжете и да пишете глупости, пропаганда и измислици, не се усещате кога да спрете... Уливате се... :rolleyes:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Колко пъти да ти показват?

:hush:

Веднъж само ве...

Аз не съм извадил от джоба си досега нито една стотинка за НАТО, не съм дал нищо и затова ми стана интересно той колко е дал, ама нанайци. И той като мен нищо не е дал, ти също, но иначе приказвате глупости... за това устите ви са по големи от дупето ви... 😂

преди 2 минути, NovakJ написа:

Аз не съм извадил от джоба си досега нито една стотинка за НАТО, не съм дал нищо и затова ми стана интересно той колко е дал, ама нанайци.

Ти данъци не плащаш ли бре, гащник?

току-що, M.Николов написа:

Ти данъци не плащаш ли бре, гащник?

Плащам, на колата на джипа и на мотора! Затова ли са тези данъци? За НАТО? 😂

Не знаех, че само тези които имаме автомобили плащам на НАТО да ни защитава... :cantbelieve:

@AAUUXX понеже сега научих, че само тези които имаме автомобил плащаме на НАТО за да ни защитава... Ти затова ли защитаваш комшийката? Защото няма автомобил и е незащитена... 

току-що, M.Николов написа:

Е, вече знаеш!

Който върви пеша, не плаща на НАТО за защита... 😂

a man in a suit and tie is laughing and saying `` no comment '' while sitting at a table .

Все едно да хванат Кокич да плаща данъци за развитието на Комсомола.

Аз само да попитам защото не ми е ясно.... преди, когато не бяхме към НАТО защо пак плащах данък за автомобила? 

преди 1 час, NovakJ написа:

Тръмп към Русия: Спрете тази нелепа война, ще става само по-зле

„Спрете тази нелепа война! Ще става само по-зле. Ако не сключим „сделка" и то скоро, няма да имам друг избор, освен да наложа високи нива на данъци, тарифи и санкции върху всичко, което се продава от Русия на Съединените щати и различни други страни." Това написа президентът на САЩ Доналд Тръмп в социалната мрежа Truth social, зад която стои самият той.

„Не искам да нараня Русия. Обичам руския народ и винаги съм имал много добри отношения с президента Путин", посочи още Тръмп. „Никога не трябва да забравяме, че Русия ни помогна да спечелим Втората световна война, като загуби почти 60 000 000 живота", допълни той.

"Като се има предвид всичко това, аз ще направя голяма услуга на Русия, чиято икономика се проваля, и на президента Путин. Уредете се сега и спрете тази нелепа война! Само ще става по-зле. Ако не сключим „сделка“ и то скоро, нямам друг избор, освен да наложа високи нива на данъци, тарифи и санкции върху всичко, което се продава от Русия на Съединените щати и различни други участващи страни. Нека приключим с тази война, която никога нямаше да започне, ако аз бях президент! Можем да го направим по лесния начин или по трудния начин - и лесният начин винаги е по-добър. Време е да „НАПРАВИТЕ СДЕЛКА“. НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ГУБЕНИ ПОВЕЧЕ ЖИВОТИ!!!", написа още Тръмп.

Директен линк към казаното от Доналд Тръмп!

BAA4C893-D3B6-4D2E-81B8-230EE7F77FAE.thumb.png.5257e47c17683a7616d0fb36816d9393.png

https://www.actualno.com/america/trymp-kym-rusija-sprete-tazi-nelepa-vojna-shte-stava-samo-po-zle-news_2380648.html

Тръмпушката в своя "апел към руснаците" явно обърка руската публика с американската или европейската. Първо изплещи куп лъжи за Втората световна война, а след това заплаши Русия с още и още санкции. То щото 16-те пакета санкции досега имаха някакъв ефект...

Съветските безвъзвратни военни загуби през Втората световна война са около 11 милиона, а 16 милиона цивилни са загубили живота си. Общо 27 милиона души са загиналите от СССР. Цивилните жертви са повече от военните.

Колкото до опашатата лъжа как Съветският съюз е "помогнал" на Чичо Сам да победи нацизма, тук Тръмпушката много сбърка с това нелепо преиначаване на историята. Само влезте в руските телеграм канали и прочетете коментарите от рода на "Путин не трябва да се съгласява на никакви преговори с тези арогантни лъжльовци, бой до дупка до безуслувната капитулация на Бандеристан". 

Парамобилчо 

За 2 седмици решиха проблема ... с гръцки кораби. Византийците кинти не пропускат:)

ПП

Май въпроса се реши преди телефонния разговор :)

Яко - пуканки с чували трябват

преди 23 минути, M.Николов написа:

Не само тези, които имате автомобили, а всички в държавата чрез преки и непреки данъци плащаме за НАТО.

Е, вече знаеш!

Как непряко на бушона комшийката плаща на НАТО за да я пази? 

преди 7 минути, Flashback написа:

Тръмпушката в своя "апел към руснаците" явно обърка руската публика с американската или европейската. Първо изплещи куп лъжи за Втората световна война, а след това заплаши Русия с още и още санкции. То щото 16-те пакета санкции досега имаха някакъв ефект...

Съветските безвъзвратни военни загуби през Втората световна война са около 11 милиона, а 16 милиона цивилни са загубили живота си. Общо 27 милиона души са загиналите от СССР. Цивилните жертви са повече от военните.

Колкото до опашатата лъжа как Съветският съюз е "помогнал" на Чичо Сам да победи нацизма, тук Тръмпушката много сбърка с това нелепо преиначаване на историята. Само влезте в руските телеграм канали и прочетете коментарите от рода на "Путин не трябва да се съгласява на никакви преговори с тези арогантни лъжльовци, бой до дупка до безуслувната капитулация на Бандеристан". 

Е, и? Руснаците пък не я наричат втора световна. Като че ли сами са били срещу Германия.

преди 19 минути, NovakJ написа:

Аз само да попитам защото не ми е ясно.... преди, когато не бяхме към НАТО защо пак плащах данък за автомобила? 

преди 12 минути, NovakJ написа:

Как непряко на бушона комшийката плаща на НАТО за да я пази? 

Не се бъркай, не сме вечерно училище, все пак.

😄

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не се бъркай, не сме вечерно училище, все пак.

😄

Искам да те попитам нещо, може ли, но искам честен и конкретен отговор? :rolleyes:

преди 1 час, M.Николов написа:

Смешник, защо управлявате с

...ти пък баш по мъ...кокалчетата го ритна с този въпрос...

7CxB.gif

И докога ще го съжаляват - Кокич да го води вече в Мосейково    Може да бъде изображение с 3 души, брада и текстово съобщение 

преди 10 минути, NovakJ написа:

Искам да те попитам нещо, може ли, но искам честен и конкретен отговор? :rolleyes:

Питай, а дали ще получиш отговор на въпроса, зависи от самия въпрос.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.