Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Мирча, виж тоя сенатор къде те навира.😄

Щатски сенатор: Лошо проведохме войната, за какво са му преговори на Путин, щом печели

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, glen написа:

Чичко Путин казва на обикновените хора на Запад - че техните икономически проблеми не са по вина на Русия, а на техните спечелени правителства - колко е вярно.

Виж как сами се опровергавате.

Европа е имала всякакви кризи, банковата май беше най силна от предишните години,както и КОВИД кризата,  и това няма нищо общо с малоумния рашистки режим и санкциите, които приписвате че били причина за всички несгоди на Европа :)

Че и за КОЛАПС ! видиш ли , смешници ....

Благодаря че сами се самоопровергахте :)

току-що, M.Николов написа:

И откъде реши че "ме навира" някъде ?

Описва положението че Украйна е по слабата страна.

Това никой не е спорил. Нито аз.

Но и никой нормален човек не може да се съгласи че с позиция на сила можеш да унищожаваш държави .

Реципрочно .. ако утре путлю каже от позицията на по силния че България не трябва да съществува и ни анексира, вие покорно ли ще подложите задните си части  и ще си отрежете топките ?

преди 4 минути, miro20 написа:

Чакай сега, ти не твърдеше ли, че Украйна ще победи?

преди 5 минути, miro20 написа:

Реципрочно .. ако утре путлю каже от позицията на по силния че България не трябва да съществува и ни анексира, вие покорно ли ще подложите задните си части  и ще си отрежете топките ?

Викаш, ей така събужда се накриво, става, решава и ни анексира.😄

преди 14 минути, miro20 написа:

Икой ме е "погнал" ??? От години зацикляте с едни и същи лъжи, с една и съща пропаганда.

И когато ви навра дето кучето се облизва, пищите на умряло .

Сега няма никаква разлика. Вече сме водили тази дискусия :)

Водили сме много дискусии... и все ти си този, който се изнизва като пръдня из гащи, насран и унижен :topsecret2:

Само вчера се оказа заврян в под на кучето опашката поне на два пъти:

Не ми отговори дали след като БСП са били "разбити", вече са престанали да бъдат комунета и вече са достойни за коалиция с Герб

Не ми отговори след като руснаците оставят само "съсипия, разруха до основи , унищожени семейства, терор срещу цивилни"... защо нямаше бежанска вълна от Крим след 2014-та.  Такава като вълните от бежанци след намесата на краварите в Афганистан, Либия, Ирак…

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Водили сме много дискусии... и все ти си този, който се изнизва като пръдня из гащи, насран и унижен :topsecret2:

Само вчера се оказа заврян в под на кучето опашката поне на два пъти:

Не ми отговори дали след като БСП са били "разбити", вече са престанали да бъдат комунета и вече са достойни за коалиция с Герб

Не ми отговори след като руснаците оставят само "съсипия, разруха до основи , унищожени семейства, терор срещу цивилни"... нямаше бежанска вълна от Крим след 2014-та.  Такава като вълните от бежанци след намесата на краварите в Афганистан, Либия, Ирак…

Че кой им е позволил да бяга някъде ???

преди 3 минути, ivottoshev написа:

и все ти си този, който се изнизва като пръдня из гащи, насран и унижен :topsecret2:

Напротив. Такъв се оказваш винаги ти .

:)

Видно черно на бяло :)

едни и същи спекулации за които съм казвал многократно - или имаш алцхаймер че забравяш, но дори да имаш пак не четеш старите отговори с които съм те навирл където трябва, че пак зацикляш.

Или си на принципа на вица за военния и аквариума ...  :)

Винаги едно и също .

И не знам защо си мислиш че като повториш една и съща твоя простотия, тя е станала факт или аргумент ? :)

преди 8 минути, M.Николов написа:
преди 15 минути, miro20 написа:

Чакай сега, ти не твърдеше ли, че Украйна ще победи?

Я ме цитирай  бе малоумник ?

Единственото което съм твърдял че Украйна иска рашистите да си изтеглят войските от украинска територия  и да прекратят терора и геноцида в чуждата им на тях държава

преди 5 минути, miro20 написа:

Че кой им е позволил да бяга някъде ???

Гъъъърч :lol6:

Насарни ми приятелю, кой и как точно е спирал бежанска вълна от Крим?

И отново няма отговор за БСП. Как така вече станаха достойни за коалиционни партньори? Не са ли все още "комунета" ?

преди 36 минути, miro20 написа:

Знаеш ли кое е най тъжното .. че вие,путлювистите русофилистици, по погрешка мислещи се за русофили, бъкел руски не разбирате.

Убедил съм се многократно .. цитирам ви едно към едно , вие пак ме питате същото .... да цитирам Лавров ...  - "дебили сър..  "...

Прояви някакво съчувствие - натоварени са с тежката задача да сеят соцносталгия, продажническа русофилия, антибългарщина и дитирамби за ерата Чучхе във ... софтуерен форум. 🤪 Че и на всичкото отгоре са си все същите 5 човека (или 5 акаунта поне) и си пишат и си се лайкват едни други.

Да не мислиш, че е лесно да хвалиш 24/7 държави, чийто население от деца мечтае да ги напусне? (Затова и част от тези държави забраняват да се пътува).

Идва лято, пак ще гледаме сладурите с руските флагове от профилните във фейса по упадъчни Тоскана, Барселона, Прага и Виена.

Във връзка със събитията на фронта, в близко бъдеще ще възникне въпросът за необходимостта от създаване на военно-гражданска администрация на Днепропетровска област за установяване на процеси на територията на нов регион, който иска да проведе референдум и да се присъедини към Русия.

Остават 4 километра.Градът вероятно вече ще се нарича Екатеринослав, жителите ще решат така.

преди 5 часа, Banesc написа:

кажи някаква професия имаш ли 

разбираш ли от нещо 

имам

разбирам от космонафтика и извънземни

преди 9 минути, NovakJ написа:

имам

разбирам от космонафтика и идвънземни

колко е дебело стъклото на скафандъра ?

преди 1 минута, Banesc написа:

колко е дебело стъклото на скафандъра ?

скафандъра няма стъкло

държавата няма пари за стъкла на скафандрите

само богатите държави като русия имат стъкла

преди 2 минути, NovakJ написа:

скафандъра няма стъкло

държавата няма пари за стъкла на скафандрите

само богатите държави като русия имат стъкла

европа нали е богата

толкова разбираш и от космонавтика

https://bg.wikipedia.org/wiki/Категория:Европейски_космонавти

защо са  писали русия

и европа лежи на чужди лаври 

та даже и ссср

https://www.capital.bg/moiat_capital/lica/2021/12/23/4294283_tania_i_zvezdite/

ооопааа кирчо е замесен

колкото построи завод за електромобили толкова ще  прати и момичето в космоса

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/premieryt-se-sreshtna-s-pyrvata-bylgarka-trenirana-ot-nasa-za-astronavt-snimki-2299345

ВСИЧКО Е СПЛЕТЕНО КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА!

Цитат

Младото момиче от Добрич е първата българка, тренирана от НАСА за астронавт и мечтае да полети в Космоса.

:giggle1:

наса е пирамида за точене на кинти

нищо няма да стане

нещо като бетл

преди 8 часа, M.Николов написа:

Ама този и във война ли е участвал след като я е провел лошо? А как си късаха ризите, че във война не участват....

Володимир Зеленски взе важно решение

https://www.flagman.bg/article/341388

,,Въпроси

27.01.2025 07:12:38
3
26

Как един еврейски шут, като Жилински (зеленски) съсипа една цяла държава ?
Защо ТЦК не мобилизират мъжете от глад Уман, населен с украйнски еврей.
Защо всички, до един украйнски олигарси са от този етнос ?
Банки, телевизии, медии, индустрия, земи всичко е в техни ръце.

Няма държава,украйна ! Тя е само територия.
Изцяло на чужда,издръжка, изкупена и разграбена.
И чужда е волята за нейното бъдеще !

Нито в ЕС.
Нито в НАТО.
Разграбена, окупирана, изкупена.
В дългове и с избито мъжко население.
Това е резултатът от управлението на комика Слави пардон Зеленски."

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта:

Няма време за извинение - западните гей-клубове те чакат:

на 25.03.2024 г. в 23:17, Киро Н. написа:

В момента се обсъжда края на войната в Украйна

Ще свърши преди изборите и Байдън е в дупката

Баба Пенка от дупката с кристалната топка. Да напомня че си чакам 3-те усмивки

Ще обясниш ли какво става с 153 бригада Косьо ?

Твоя човек Ботусов е изписал 20-30 страници до момента :)

За публиката - липсата на "пушечно месо" вече е критична.

Украинските подразделения вече са с 60-70% по-малък личен състав от стандарта.

Някой съществуват само на хартия с по 2-3 човека на съединение.

В самоволен отпуск са между 120 и 180 хиляди "бойци" .

Иначе украинската армия смело отблъсква врага :)

2-рата армия в света предоставя ексузивни места на първия ред:

Във връзка с последните взривове в сама болшая , мислите ли че е време да видя кой хвалеше новата ядрена доктрина?

току-що, nikolov2020 написа:

Ще обясниш ли какво стана с 153 бригада ?

Ботусов е изписал 20-30 страници до момента :)

За публиката - липсата на "пушечно месо" вече е критична.

Украинските подразделения вече са с 60-70% по-малък личен състав от стандарта.

А някой съществуват само на хартия с по 2-3 човека на съединение.

В самоволен отпуск са между 120 и 180 хиляди "бойци" .

Видеото му със чучхе офицера беше добро. Все едно бях на прасе, ама недояло.

Боже прости греховете му:

Амин!

Ти ми кажи увря ли ти дебелата букова глава ?

Скоро ще викаш - Слава Росии :)

Знаете за ТОТАЛНОТО китайско ембаро на баба Пенка. Еми заради него няма да има сутрешна дрононарезка:

Няма части от една година..

на 26.01.2023 г. в 2:16, nikssi написа:

🤣

Още летят нали:) заедно с бъдито кораба:) повече усърдие трябва в отричането.

Някой питаха как Тръмп ще спре войната - войната можеше да бъде спряна още в началото си през 2022г ако не бяха започнати наливания на масло в огъня под формата на милиарди в пари и оръжия ,нямаше да има загубите днес ,но сега края на войната е в ход и то благодарение на здравия разум.

Конгресмен: Народът на САЩ празнува спирането на помощта за Украйна

Жителите на САЩ реагираха положително на решението на президента Доналд Тръмп да спре помощта за Украйна и други чужди страни, написа в Х членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър-Грийн, републиканка от Джорджия.

„Президентът Тръмп и нашият нов държавен секретар Марко Рубио току-що спряха всякаква чуждестранна помощ за Украйна и други страни с изключение на Израел и Египет. Държавният департамент е в шок. Но американският народ – не, ние празнуваме“, се казва в съобщението ѝ.

В нощта на 25 януари вестник Politico съобщи, че държавният секретар на САЩ Марко Рубио е наредил незабавно 90-дневно спиране на финансирането за почти всички програми за чуждестранна помощ. Според вестника инструкциите на Рубио оставят „пространство за тълкуване“. и "предвижда определени изключения", като програмите за военно финансиране за Израел и Египет ще продължат.

https://fakti.bg/world/944797-kongresmen-narodat-na-sasht-praznuva-spiraneto-na-pomoshtta-za-ukraina

на 26.01.2023 г. в 3:39, Anneliese написа:

Подкрепям, така е напълно справедливо! Още повече, че тези територии преди Втората световна война са били на Полша. От филмите за войната съм запомнила имената на няколко полски града, изумих се, когато сега, покрай настоящата война, разбрах, че след войната са били дадени на Украйна!:eek: Мислех, че още са полски! Става дума за Лвов и Ровно, били са полски градове и с полско население. Малоумие, там са били избити много полски евреи, както и християни, само защото са поляци. Май Степан Бандера и бандата му са вилняли в тези райони, искали са да ги прочистят от поляци и евреи.

Та, ми е интересно да знам, коя "умна" глава измисли да се дадат Лвов и Ровно на Украйна?:angry:

Само да попитам до къде стигнахме с анексирането? Знам за едно хубаво местенце , ако може да се уреди нещо(Сорос плаща, а като гледам и баба Пенка е готова да даде , ако не е свършила парите пак)

преди 1 минута, kosyo написа:

Само да попитам до къде стигнахме с анексирането? Знам за едно хубаво местенце , ако може да се уреди нещо(Сорос плаща, а като гледам и баба Пенка е готова да даде , ако не е свършила парите пак)

Някои са пропуснали часовете по история в 10 клас. А оттам и географията на тогавашна Полша.:hit:

на 26.01.2023 г. в 12:29, glen написа:

САЩ/НАТО е типичен блъф и самохвалство – много груби приказки, уж за да изплашат опозиционните руснаци, и те изглежда мислят, че руснаците са куп политически хакове като тях. Е, не мисля, че ще се получи. Руснаците са склонни да говорят, когато имат какво да кажат, и не се занимават с лъжливи новини.
Нещата се объркаха,разказа се разпада!
Дори Буркина Фасо казва на французите да се разкарат, БРИКС говори за обща валута, Иран се присъединява към ЕИУ с отворен път за заобикаляне на санкциите, Турция е по-близо до Русия и Сирия, отколкото до НАТО, Русия и Китай се наслаждават на меден месец и така нататък и така нататък !

Колективният запад затвори вратите пред себе си за мижавите шест месеца и вратите са затворени, залостени и е малко вероятно да бъдат отворени отново. Всички ресурси, готови за заграбване, целият евтин робски труд, всички планове, които Западът имаше за по-нататъшно удобство... – всичко изчезна.

Отново се върна на върха в литературния клуб "баба Пенка".Честито!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Някои са пропуснали часовете по история в 10 клас. А оттам и географията на тогавашна Полша.:hit:

Аз попитах за окупацията на Украйна от Полша. Пак да спомена имам парите. До къде са стигнали полските войски? Около Виница е мястото. Ако са напреднали -може и край Полтава.

Сегашният украински политически елит, за да се освободи от вината за сегашното състояние на нещата, мечтае  да успее да прехвърли всичко върху Зеленски. Съединените щати също са за  нови избори, за да има Вашингтон и Москва с кого легитимно да преговарят. В Украйна се очертават политически промени.  Зеленски вече е никому ненужен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.