Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косе

време е да минеш на картофена водка - казват помага 

И не боли главата

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 26.12.2023 г. в 11:37, Киро Н. написа:

Косе

Знам знам - заработвай

Февруари 2024 вече нема кинти

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Косе

време е да минеш на картофена водка - казват помага 

И не боли главата

Няма пари от една година- какви картофи?

"Украинският лидер Владимир Зеленски заяви, че президентът Владимир Путин е единственият руски служител, с когото е готов да преговаря"

Каква шантава работа е този човек. Първо казва, че ще преговаря само след като Путин си отиде, а след това казва, че ще преговаря само с Путин.

Същата работа и с евролемингите-

Външните министри на редица страни от ЕС вече настояват да бъдат поканени заедно със Зеленски на преговори с Москва. 

Колко остро жителите на проспериращата градина искаха да преговарят с "военнопрестъпника" и "международно изолирания" касапин чичко Путин.

Ама ти не разбра ли че на 01.08.2024 гарантирано му резнаха главата ? Само дето @nikolov2020 не е пуснал записа както обеща. Притеснява се нещо- не знам защо...Тука се знаем

Е не... :

преди 3 минути, kosyo написа:

Е за без пари що се тръшкаш толкова?! Още ли има заблудени, които очакват да се случи нещо различно от казаното от трезво мислещите след началото на СВО?!

Вади бялото знаме и се ориентирай към раздела "празни приказки". :ski4:

Хохолите, след разделянето на Украйна в резултат на споразумението с Руската федерация е възможно след поредица от кървави сблъсъци и преврати с новите власти, може би дори ръководителите на определени региони, да поискат да станат част от Русия с отказ да изплатят планираните 500 милиарда дълга на САЩ.

Затова най-добрият вариант за хохолите да не станат нови палестинци е рязко да се предадат на Русия. Да са там навреме преди края на преговорите. Засега руската военна машина не е спряна.

преди 17 минути, kosyo написа:

А с пироните какво стана? Руснаците имат ли с какво да си сковат ковчезите, или вече трета година телата на починалите си стоят непогребани?

Смешното е че украинската пропаганда се е активирала като никога

Дъни яко в Тикток - може би си мислят че негрите ще викат "Слава на Украйна"

Ермак е доста тъпо парче

След като осраха мобилизацията никой не дава пукната пара за тия мутри 

Укропските медии пишат, че високопоставени украински служители са били шокирани от наглите исканията на Тръмп за полезните изкопаеми и направиха сравнение с това как европейците си разделиха африканските колонии през 19 век, които след това безмилостно ограбваха. 

Какви ли не глупости пишат

Важното е че руснаците направиха 48 ч. пауза (контра атака правили укрите) и пак тръгнаха напред

на 21.12.2023 г. в 12:20, Киро Н. написа:

Хаха - мина само един месец без пари

Представям си февруари 2024 - майкоуууу

Майкоууиуи. Тъпата руZka пропаганда на баба Пенка удря отново.

на 15.02.2024 г. в 13:52, kirko12 написа:

За мой огромен кеф Косьовските дрони останаха без главния донор 

Как беше Реджепчо - бягааат - чак в Канада

Освен без пари и без донор... Е не ти убиваш всичко в мене вече :)

на 15.02.2024 г. в 17:04, kirko12 написа:

Който пита какво ще стане с Украйна

Вече има отговор

IMG_20240215_165735_300.jpg

:) търкането на кристална топка като основен спорт сред литературния клуб "баба Пенка".

Защо зарязахте плетките?

преди 1 час, kosyo написа:

Честит Свети Валентин на патерица.

:offtopic_s:

Объркал си гарата,пич..аз празнувам Трифон Зарезан....

на 15.02.2024 г. в 19:51, glen написа:

Скоро ще тъгуват и за Киев! Слава на славяните!!!1-ва Славянска бригада!

.. е, укроназите в коментарите всички хленчеха, добре, когато вземете Авдеевка, добре, когато вече сте пробили защитите (всъщност разбираме интонацията на това хленчене, подигравката с руските въоръжени сили), сега вярвам, че укроботовете ще избледнеят преди обявяването на плановете на Русия да превземе Одеса и Харков, ....

Скоро... то и до Лисабон и Лондон стигаха за седмица -две ама на...

на 15.02.2024 г. в 20:23, kirko12 написа:

Тя днес заяви - Камерън да дойде да ме целуне отзад - Пари няма да видят .

Та обединена Европа ще прави дрони - може. Щото частите са китайски.

:) Обичам го това бабе.Пари-нямa, ембарго-има, ФАБ-ове-в изобилие и акъл - море направо.

преди 3 минути, kosyo написа:

Скоро... то и до Лисабон и Лондон стигаха за седмица -две ама на...

Пречат им ВСУ.      Виж нови изцепки на Зеленски    https://frognews.bg/novini/zelenski-putin-izglejda-nai-vliiatelniiat-chlen-nato-nego-tramp-rekvizit-spektakala-video.html

на 16.02.2024 г. в 8:26, kirko12 написа:

Ако спикъра удължи ваканцията с абсолютна сигурност мога да кажа - капец .

:) това е да нямаш пари постоянно... 

преди 5 минути, attj написа:

Пречат им ВСУ.      Виж нови изцепки на Зеленски    https://frognews.bg/novini/zelenski-putin-izglejda-nai-vliiatelniiat-chlen-nato-nego-tramp-rekvizit-spektakala-video.html

Е как нали за няколко седмици щяха да ги прецапат? Я виж преди една година колко ведро настроение е било-Харков, Одеса...

Къде отиде това настроение. Чак на на мен ми се приповдигна малко..

на 16.02.2024 г. в 9:38, attj написа:

Авдеевка е фронтови град още от 2014 г. и скоро това ще бъде променено.   После за Одеса ли ще питаш или за друго???   

Ей на дори Маруся се е възбудила

на 16.02.2024 г. в 11:31, glen написа:

Джон Кърби и администрацията се впуснаха в прекалена молба, молейки за помощ, за да помогнат на основателя на AFU. Направи смехотворна характеристика за руските "наборни сили".

Ако Русия е в състояние да унищожи и унижи обединената сила на НАТО само със своите "наборници", тогава  си представете какво ще се случи, ако Русия вкара истинските си професионални войски в борбата.

Само да съберат магаренцата и малко буханки че се разбягаха.  Ето в такова приповдигнато чувство ви искам - не такива заспали като сега!

Всички са озадачени от възникналото разединение в НАТО между САЩ и ЕС.     Това определено не е добра новина за режима в Киев.

Скивай сега Косе

чета ти простотиите и след това попадам на това

на 16.02.2024 г. в 13:01, kirko12 написа:

Затова рейтинга на Зеленски днес е 5.04% а на Залужни 95%

Ясен ли ти е новия Президент на Украйна

Ей сега баба Пенка дето не говори глупости ще ни обясни!

Бялото знаме 

и на лехата - за моркови :)

Айде смехурко - до утре 

И да внимаваш за някоя перемога в Чернобил - йода 

на 16.02.2024 г. в 13:33, glen написа:

Чичко Путин посети най-големия руски завод за производство на танкове "Уралвагонзавод", инспектирайки производствените линии на Т-90М, Т-72БМ3 и БМПТ "Терминатор", както и похвали работниците за увеличението на производството на танкове 5x.

Забележително е че западната преса изведнъж се оплака колко огромни са производствените възможности на Русия.

b630d5c5-9823-442d-858c-6c5ec99bd407_128

Този  Терминатор стигна ли фронта ? Арматата е ясно - не са стигнали магарешките сили, ама поне за терминатора? Аз по спомени се сещам за 2-а с особен успех и после малко снимки как тренират за Украйна и после се загубиха

на 16.02.2024 г. в 13:39, maxthon написа:

Е нали свалят по-бързата Кинжал? Няма да е проблем да свалят и Циркон. Или може би току що опорката за Кинжала отече за пореден път в канала.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Аха - при земетресението, точно под кола на кораба дето само напред литературния клуб "баба Пенка" плува и малко над едно видео на "Звезда" дето така и не го гледа че стана пак най-жалката и отчаяна тролка тук:) но ми харесваш. Извинявай забравих да те спомена за Свети Валентин -ще те обичам така както северно-кореец на едно видео се сбогува с приятелчето си.

Русия в момента подготвя  нови 15 дивизии, които да влязат в Украйна. Тя набира  още войници и армията ѝ цели тя да достигне 1,5 милиона активни войници, на служба в момента. Това е повече от всички европейски армии взети заедно.   В Мюнхен Зеленски информира Европа за това.    Трябва да е психясал всеки,  който настоява и още да се воюва.   Путин има и допълнителни човешки резерви - дори и без обща мобилизация.   Би било трагедия за бандеровските хохли да бъдат избити повечето техни мъже.

Косенце

преди 2 години ме дразнеше - сега си осnовното ми забавление :)

Плякай плякай моето момче - добър си :)

ПП

Само че укрите са утепани момчета - не знаят какъв талант има в БГ

на 16.02.2024 г. в 21:19, kirko12 написа:

Дроните са оръжие за тормоз - като газа през първата световна.

Спри с тая тъпотия ти казвам.

Аз мисля че са за тормоз над ТОТАЛНОТО китайско ембаро и над наложилите го и най-вече, но не на последно място-огласилите го тържествено . Още усещам вкуса на дървото от септември месец я устата си.

на 14.02.2023 г. в 22:37, Moriati написа:

П.С Напъните тука са безполезни, вазелина си го пригответе, независимо от пропагандните кадри за повдигане на уж духа  :wub:

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Косенце

преди 2 години ме дразнеше - сега си онсовното ми забавление :)

Плякай плякай моето момче - добър си :)

ПП

Само че укрите са утепани момчета - не знаят какъв талант има в БГ

на 15.02.2023 г. в 11:44, glen написа:

Нещо извън темата-най шикозните моменти от Военния парад на един от най-харизматичните лидери на това време-Младия Ким!

Между другото като се замисля си прав - май парада на Ким вече бие парада по случай 9 май. Е поне последния. И задължително по броя на танкове в него.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.