Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Пак се отнесе. Я кажи едни поне човек, който вика за Касапина Путлер и да сте го баннали ?

Банвате само хора, които казват, че Путлер нахлу в Украйна.

Николов извърта думите на хората, не аз. Когато аз му извъртях думите за да види хубаво ли е, вие ме баннахте. Щото съм за Украйна, а Николов е мурзилка.

:offtopic_s:

Ама вие пък що си мислите,че все вие сте прави,като използвате подигравателни епитети!? А ако искаш пример-ето ме...да не влизам в подробности...питай твоя приятел мирко...и заради кой модератор бях изхвърлен зад борда,щото скрих 3-4 поста с простотии и обиди....Като не можете да водите разговор без обиди и епитети-така става!Имате късмет,че Карабойчев е много толерантен...Ако зависеше от мен,щеше да има бан,след бан..докато не се научите да комуникирате като умни хора,както е по форумите в цял свят...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Я кажи едни поне човек, който вика за Касапина Путлер и да сте го баннали ?

Това ли трябва да е причина за бан? Да се вика за някого? По принцип не е като да не се случва това в други форуми. Ако не си обърнал внимание все още тук не е стадион, че да се вика за някого.

преди 25 минути, Proshark написа:

докато не се научите да комуникирате като умни хора

Всъщност това дали си умен не влияе никак на начина на комуникация.

"Има десетилетия, в които нищо не се случва и има седмици, в които се случват цели десетилетия" - Ленин

Едно не може да се отрече - живеем в интересни времена!

Кийт Келог: Европа няма да бъде на масата за преговори по украинския конфликт

Специалният пратеник на Тръмп за Украйна Кийт Келог отговори задочно в Мюнхен на настояването на ЕС да участва в преговорите за мир.

На въпрос ще бъдат ли Украйна и Европа на масата на преговорите, Келог каза: "Отговорът по повод последната част от въпроса е твърдо "НЕ". Европа няма място на масата за преговори. Разбира се, украинците ще бъдат на масата. Глупаво е да се казва, че украинците няма да са там. Искам да напомня нещо важно - тази война продължава вече трета година. Това, на което досега не обръщахме внимание са детайлите. Знам, че може да ме критикуват, думите ми може да бъдат сметнати за политически, но фактът си е факт: президентът Тръмп наследи тази война. Нашата цел е войната да не продължи до смъртта на последния украинец, затова Европа няма да участва в преговорите за мир".

преди 7 минути, Flashback написа:

Кийт Келог: Европа няма да бъде на масата за преговори по украинския конфликт

а вчера това в Мюнхен какво беше бе:) копирал си го за да не се показва че нямаш връзка с процесора

май е време жената да ти избие пак два зъба, и с шутове в самолета за САЩ

Украйна отхвърли предложението на Тръмп да получи права върху половината от минералните си запаси.           

Зеленски: Европа трябва да разполага със собствени въоръжени сили.

Нещата ще бъдат различни и трябва да се адаптираме, каза още украинският лидер.

преди 4 минути, attj написа:

Украйна отхвърли предложението на Тръмп да получи права върху половината от минералните си запаси.           

Зеленски: Европа трябва да разполага със собствени въоръжени сили.

Нещата ще бъдат различни и трябва да се адаптираме, каза още украинският лидер.

то ще е добре да откаже, но вече се съгласи - а ти явно не си в час

Киев дава на САЩ да добива минерали в Украйна ...

Зельо: "Само Путин и няколко гласа в САЩ искат избори в Украйна". Под "няколко гласа в САЩ" кокаиновият клоун има предвид администрацията на Тръмп.

И продължи да лъже: "Украинците са напълно против изборите и не искат да говорят за тях. Aз съм готов да отида на избори, но украинците се страхуват от провеждането на избори по време на война". 

Накрая киевският диктатор каза, че "тези, които искат избори по-добре да си намерят друга държава и да се откажат от украинското си гражданство". 🤡🤡🤡

Само дето има един огромен проблем - границите са затворени и тези клетници нямат шанс да избягат от концлагера на Зельо. 

преди 2 минути, Flashback написа:

Само дето има един огромен проблем - границите са затворени и тези клетници нямат шанс да избягат от концлагера

то и ние още ако не бяхме в Европа, а под контрола на Русия - знаеш ли как щеше да отидеш в Швеция, а ако отидеш родителите ти знаеш ли какво щяха да ги направят, а ако тогава се бе оценил за американка - щяха да те намерят отровен с полоний. А жена ти безследно изчезнала в мъжки затвор в Русия

преди 17 минути, attj написа:

Междувременно Тръмп намекна за заплахи към Зеленски,  и че Зеленски всъщност трябва да направи това, което му е казано.

преди 1 минута, glen написа:

Междувременно Тръмп намекна за заплахи към Зеленски,  и че Зеленски всъщност трябва да направи това, което му е казано.

това къде

пак ли ти говори стената с човешки глас:)

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

то и ние още ако не бяхме в Европа, а под контрола на Русия - знаеш ли как щеше да отидеш в Швеция, а ако отидеш родителите ти знаеш ли какво щяха да ги направят, а ако тогава се бе оценил за американка - щяха да те намерят отровен с полоний. А жена ти безследно изчезнала в мъжки затвор в Русия

Не знам руснаците да имат друг проблем с пътуването до ЕС ,освен визовия ,но пък то и обратно към Русия от запад е също така :topsecret:

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

това къде

пак ли ти говори стената с човешки глас:)

Украинският президент Володимир Зеленски отхвърли предложението на САЩ да поеме собствеността върху около 50 процента от правата върху редкоземните минерали на Украйна и се опитва да договори по-добра сделка, това съобщи днес "Файненшъл таймс".

За САЩ фактът си е факт: президентът Тръмп наследи тази война.   Нашата цел е тя да не продължи до смъртта на всички войници от ВСУ.  Това вече се отчита и оценява.   Трите вещици на Сорос въобще това кога ще го осъзнаят?   

Току-що се състоя разговор между американския държавен секретар Рубио и руския външен министър Лавров. Съединените щати започнаха разговора,

Зелката да духа каквото намери там

ПП

Прахта от картата

...още след първия дрон се усетиха че карат в грешна посока...

...ама нема нищо...

...руснака обеща за всеки фашист стъпил в Курска област-2 на 1...метра...

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Николов извърта думите на хората, не аз. Когато аз му извъртях думите за да види хубаво ли е, вие ме баннахте. Щото съм за Украйна, а Николов е мурзилка.

Ще може ли поне един пример, когато съм ти изкривил думите?

Лъжец си беше, лъжец ще си умреш.

Срещата в Саудитска Арабия ще се проведе 

Урсула да седи и да мисли 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.