Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 45 минути, NovakJ написа:

Защо русия не може да победи Украйна?

може

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Тoни написа:

Ако Турция реши да ни анексира, то тя ще ни анексира, защото ние отдавна сме загубили националното си достойнство. Иначе, ако имаш предвид да чакаме на някой друг и да се молим за помощ, то аз те разбирам.

Едва ли ме разбираш... :(

И каква стана тя? Путин си постига условията, Украйна никога няма да е член на НАТО, а ще плаща 500 милиарда с полезни изкопаеми. Искат си парите! Ами безплатен обяд няма, освен в България където те настаняват в Три звезден хотел, дават ти пари, а ти правиш далавери. ХАХАХА. Къде е Великия Европейски съюз? Евроценностите и т.н. Сега ЕС започва да се въоръжава май! :giggle1: Писане, писане, писане! Някой влизаха няколко пъти в Москва! :giggle1:

преди 1 минута, NovakJ написа:

Едва ли ме разбираш... :(

Много добре те разбирам. Да се беше записал доброволец в Украйна и да защитаваш идеалите си. Ама не, ти си биткаджия в калдата.

преди 12 минути, Flashback написа:

наложи санкции срещу самия Международен наказателен съд в Хага.

и това лъдев го пише - да не ти го казаха докато козируваш пред американското знаме - по далеч от русия:)

току-що, Тoни написа:

Много добре те разбирам. Да се беше записал доброволец в Украйна и да защитаваш идеалите си. Ама не, ти си биткаджия в калдата.

като гледам - ТИ си се записал ддоброволеш за руско гражданство:)

току-що, Тoни написа:

Ти защо не се записа доброволец в русия да защитаваш интересите на диктатора?

Казах ти, че не ме разбираш. 

преди 3 минути, NovakJ написа:

Ти защо не се записа доброволец в русия да защитаваш интересите на диктатора?

Казах ти, че не ме разбираш. 

Щото не ми пука за Русия, освен литературата. Харесвам Есенин.

на 13.02.2023 г. в 20:51, glen написа:

Западът успя да открадне богатствата на Русия по време на Елцин.

Чичко Путин ги изхвърли и още умничат. Огромните и безкрайни минерални богатства на Русия трябва да принадлежат на WEF-НАТО-UK- Ротшилд и другите престъпници. Руският народ не заслужава нищо.

Те не трябва да имат синеок бял християнин с висок коефициент на интелигентност, който отговаря за най-добрите ядрени ракети, които също са и хиперзвукови,и който защитава Русия. Това кара сатанинската банда на НАТО да полудява от ярост.

Тоталното сриване на Запада, че не могат да откраднат богатствата на Русия, е смешно.

Титан на мисълта! Само истината и без никакви извъртания!

преди 1 минута, Тoни написа:

На мен ми харесват някои песни руски, които слушам редовно. За Украйна ако трябва да съм честен, не ми пука! За русия също, но това което стана (войната), съм на страната на нападнатите. Те пък доказаха, че не са никак слаби или неспособни, не-можещи които да не стават за нищо както твърдяхте в продължение на три години....

Пука ми за България и за Българите! Не приемам факта, че се тресът да защитават русия и да плюят по всичко Българско. :( Ние вместо да сме обединени, се разделяме на русофили и русофоби, защо???? 

преди 6 минути, Тoни написа:

а не то ли пука, че близо до нас се мятат бомби - сега като дойде на копат САЩ в украйна, знаеш ли каква еко катастрофа ще ни спретнат, но какво им пука, нали не е при тях

преди 2 минути, M.Николов написа:

като гледам се радват по улиците - като че ли са спечелили световното по футбол

на 13.02.2023 г. в 21:14, glen написа:

Краварски трол

Много тъжна и забавна поредица от събития от 13 февруари до 21 февруари 2022 г.:

- Обстрелът през линията на съприкосновение се увеличава драстично
- САЩ започват да скандират, че Русия ще нахлуе в Украйна
- Байдън предупреждава Путин за тежки последици, ако има нахлуване
- Украинските премиери и олигарси започват да бягат от Украйна
- Новини за масивни украински войски, движещи се по линията на съприкосновение
- Бунтовнически републики молят Русия за предстояща атака срещу тях
- САЩ не чакат и прилагат санкции като възпиращ фактор
- Камала казва, че санкциите ще възпрат Путин от нахлуване
- Зеленски и неговото правителство публично призовават САЩ да спрат да говорят за предстояща руска инвазия. Общо взето им кажете да млъкнат
- Посолството на САЩ в Киев започва евакуация в стил Сайгон
- Бунтовническите републики са признати за руски от Русия
- Нови републики искат военна помощ
- Русия започва SMO и нахлува
- Байдън все още го нарича -Не е нашествие още няколко дни

Сакън. Някой беше казал че тия войски дето са в Беларус - ще се върнат в казармите както го правят винаги и никога не няма да нападат.Ти сещаш ли се кой беше това?

току-що, M.Николов написа:

какви фейкове четеш - още е нямало преговори - ти вече си готов с резултата:)

преди 1 минута, M.Николов написа:

още не е ясно:)

https://www.reuters.com/world/europe/germany-uk-eu-others-pledge-work-with-us-ukraines-future-2025-02-12/

преди 2 минути, M.Николов написа:

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

какви фейкове четеш - още е нямало преговори - ти вече си готов с резултата:)

тотално не си на този свят - вероятно чуваш и свети петър как те вика:)

на 13.02.2024 г. в 10:51, Flashback написа:

Гражданино в повече, кой си ти аджеба да ми задаваш въпроси от лично естество, които не касаят темата?!

Ти махленска клюкарка ли си? Бъркаш форума с махалата, която обитаваш!

Толкова ли е трудно да проумееш, че за разлика от тролове като теб има хора с критично мислене, които не вярват във вашите "истини" и отдавна пробитата ви пропаганда: как лошата Русия без абсолютно никаква причина нападна "бялата" и "пухкава" Украйна; как Украйна печели и ще си върне границите от 1991 г.; как е нямало гражданска война в Донбас; как Украйна ще получи 1 трилион долара репарации; как ще демилитаризираме Русия поне до Урал; как ще ѝ вземем ядрените оръжия; как на Русия все ѝ свършват ракетите и танковете; как руската икономика е на пух и прах; как Путин умира от пет вида рак и има поне 7 двойници; как ще разпарчатосаме Руската федерация на поне 10 квази-държави и т.н. с пожелателните мисли от паралелната реалност. 🤡

Ох това много добро и нещо ще си го запазя да го използвам :)

преди 3 минути, M.Николов написа:

Между другото, струва ми се,

защо ти се стува, по какво прецени - то и на мен ми се струва - че путин и тръп си падат по мъже

на 13.02.2024 г. в 12:52, kirko12 написа:

Относно гадните ти клипове - дойде видов ден.

:)

на 13.02.2024 г. в 14:54, Flashback написа:

На мен също ми е досадно да се занимавам с тях, но чат-пат трябва да им се начукват канчетата, че много се отпускат и темата започва да се пълни предимно с фейк и дезинформация!

True, true

на 13.02.2024 г. в 17:50, rado_svet написа:

Злите езици говорят, че ген. Сирски (бъдещият герой на РФ на "тихия фронт"), е подложил в Селидово стотици укрохряки под обстрела на руските касетъчни бомби – съответно със стотици убити и ранени.

Прочети горното  съобщение

на 13.02.2024 г. в 20:52, Proshark написа:

Човека не вижда от носа си по-далеч...изобщо не си дава сметка,че говорим за ядрена държава ...и за още няколко такива,които хич няма да се двуомят да си използват арсенала,ако САЩ  и НАТО си позволят дори един погрешен ход....

Да разбирам че това е Курск е правилна стъпка? Не виждам слънцето да изгрява от север още , въпреки последната подобрена ядрена доктрина която очевадно пази някой да не прави не стъпи накриво.

Тръмп-Путин..

images?q=tbn:ANd9GcQxyTlkkHo3QSWL4M6PxKy

Тръмп-

-Володя,хохолите ми дължат много пари!Искам да страдат!

Чичко Путин-

-работиме по въпроса!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.