Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Изключително унизително е положението на Украйна в момента. Дъното на дъната... Решават съдбата й две от великите сили без изобщо някой да я пита. Не, че съм изненадан, то е пределно ясно, че Покрайнина е просто някаква най-обикновена пешка в голямата шахматна игра между Изтока и Запада, ама... наистина адски унизително. Шарий не спира, да гаври смешниците-нацюги от АЗОВ и всички умреляци, дето са се покрили в миша дупка в момента и не смеят, да гъкнат. Дано поне спре тая проклета война, мамка му! Колко славянски братя измряха заради болните амбиции на Изтока и Запада... Помолете се, хора! Стига вече кръв!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 29 минути, Flashback написа:

"В международната система ако не сте на масата, вие сте в менюто!" 😉

В тоя ред на мисли - горката Урсула. Мислела че тя ще е в менюто, а те изобщо не ѝ обърнали внимание. Виж я колко тъжно гледа отзад:

479271504_1149376963302661_7659178321706389232_n.jpg.02d0a3cfb97f60af86c73901bbd673d9.jpg

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

в днешно време е така, при положение, че има оръжия които могат да те убият от километри

То че има, има, но що нас не ни стрелят...Мирно сме си седяли и чудо не сме видяли...

преди 11 часа, parmobil написа:

Мечтател. В момента РФ е рекетьор с ядрено оръжие.

Значи Марк Рюте е рекетиран до неадекватност.     Говори глупости.     НАТО и Русия единствено могат взаимно да се опустошат.  Доналд Тръмп има над какво да мисли.     

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта:

Само заради ТОТАЛНОТО китайско ембаро на баба Пенка и тази сутрин няма бодра дрононарезка:

Още един възпитаник на московските гей-клубове желае да емигрира към западните такива:

Народът на Украйна ще изпита най-тежки морални сътресения, когато се разкрие в какви престъпления е участвало неговото ръководство. Това заяви бившият съветник в канцеларията на президента на Украйна Олексий Арестович в интернет канала „Алфа и Омега“. 

"Един много важен американски журналист, Тъкър Карлсън, току-що каза, че Украйна препродава 50% от американските оръжия на мексикански наркокартели, действащи по границата на САЩ. И това не са мои предположения, а факт", казва Арестович. 

"Такива оръжия са били препродавани и в Африка. Дори на руснаци".                          "Освен това американците ще постигнат пълна геополитическа любов, хармония и разбирателство с руснаците. Дори няма да питат за нас. Ето докъде стигнахме с нашите гениални решения за насилствена мобилизация, заради липсата на оперативно мислене", обобщава Арестович.         Косьо това дали ще го разяснява например на Миро!?    За Кокич няма да питам - защото е безнадеждно. 

Според The Telegraph разговорът на Путин с Тръмп, без участието на Европа или Украйна под някаква форма, е точно това, към което се стреми руският президент. Той отрежда на Русия статута на велика сила, като САЩ или  Китай -  това реално си е общопризнато в Съвета за сигурност при ООН.    Никой не пита Европолитиците в Брюксел колко това е приемливо за тях.

Генералният секретар на НАТО Марк Рюте заяви днес, че всяка мирна сделка в Украйна трябва да бъде трайна и, че всички дискусии трябва да включват Киев, предаде Reuters.   Въобще не е ясно защо едва сега в НАТО се развълнуваха истински  какво ще се случва с Малорусия и с Новорусия.   Просто това не е тяхна работа.

преди 55 минути, nikolov2020 написа:

Написаното е трепач...

IMG_20250213_100334_535.jpg

Баба Пенка познавачката знае ли кои е е получавал пари от там? Казалия "Единная Росия" може да ми вземе зрънчото от бъдито. Викам да забравим тая тема , че знаеш колко обичам да бъзикам по-умните тук:)

преди 7 минути, kosyo написа:

Освен Беларус май го е отнесла и Молдова :)

Цяла Европа го отнася.    

Вчера министърът  на отбраната на САЩ Пийт Хегсет заяви, че Украйна няма да може да се присъедини към НАТО, нито да възстанови границите си отпреди 2014 г.. Той допусна и разполагането на мироопазващи сили от Европа, които обаче няма да бъдат защитени от чл. 5 на Вашингтонския договор.

В Брюксел  определят  това като реална предварителна  победа за руския президент Владимир Путин.

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Моркова брат

Не ти хареса  ,а? Бива ли така да става

" Госдеп: Программы "Единой России" финансировались из США
"Единая Россия" получала гранты американского агентства по международному развитию USAID, сообщила представитель Госдепартамента Виктория Нуланд. По ее данным, партия участвовала в "некоторых" программах Международного республиканского института (IRI) и Национального демократического института по международным вопросам (NDI). "

Мислех да бъзна @Flashback ама може и 2-мата . Дори ще е по-забавно така.

Искаш ли източника или сам ще се справиш? Кажи само знаеш винаги мога да ти покажа правилния път :)

Не знам защо не ти се получава нещо с мен? Дали е защото си голям спец и в никакъв случай не си от агитката ?

току-що, attj написа:

Цяла Европа го отнася.    

Вчера министърът  на отбраната на САЩ Пийт Хегсет заяви, че Украйна няма да може да се присъедини към НАТО, нито да възстанови границите си отпреди 2014 г.. Той допусна и разполагането на мироопазващи сили от Европа, които обаче няма да бъдат защитени от чл. 5 на Вашингтонския договор.

В Брюксел  определят  това като реална предварителна  победа за руския президент Владимир Путин.

Мен никой не ме чете - забрави ли?

Aхахаха, европейските марионетки настояват да бъдат питани и поканени на преговорите между Тръмп и Путин, ама никой не ги бръсне за слива.  

Ролята на марионетките е единствено да козируват и изпълняват. И точно това ще направят в крайна сметка:

Лидерите на ЕС настояха, че никакво мирно споразумение в Украйна не може да бъде постигнато без участието на Киев заедно с неговите европейски партньори. "Ние поддържаме Украйна докато не бъде постигнат справедлив мир, гарантиращ интересите на Украйна. Очакваме да се включим в обсъждането на следващите стъпки, които да гарантират участието на Украйна от позицията на силата и да и се дадат гаранции за сигурност".

Междувременно курсът на рублата падна на 89 за долар:

Другари, ако видите мираж прецакайте защитата на микровълновата и го насочете към него! Той сам ще падне. Убеден съм че ще работи и за Ф-16-ките.

Внимавайте да не го насочите към вас или някое другарче само - да не паднете вие вместо самолета!

Новият трансфер от московските към западните гей-клубове:

преди 6 минути, kosyo написа:

Мен никой не ме чете - забрави ли?

Косьо това дали ще го разяснява например на Миро!?    За Кокич няма да питам - защото е безнадеждно.   Малко по-горе тествам дали ставаш за събеседник.   Това не е материя като с некролозите.

Героят на обяд:

Една моя теория се потвърди:

Това колко логове правеше...

на 16.01.2025 г. в 22:34, kosyo написа:

Я я питай до къде сме с плана че мен ме е гнус.

От ко та е гнус ?

Той геерал Мили казал "Киев за три дняяя", мурзилките не са виновни.

Е, питай Николов ако не вярваш.

И значи чиповете за перални работят на дронове. Нова информация за вас е това.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.