Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

За тъпаците, които пак не са разбрали.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 38 минути, miro20 написа:

Та нали прословутата трагедия в Одеса е също такъв пример - шефа на украинската милицията помага на рашистките уроди да вилнеят и стрелят , изтеглен е после  в Москва за да избяга правосъдие както и много други негови колеги, но видиш ли международния съд осъдил Украйна за това че не взела мерки .....

Мирча, що не споделиш това инфо със съда, който осъди укрите за "Одеса", та да се отмени присъдата? Явно те тези факти не са ги знаели!

Да не е защото си фейкомет?

преди 38 минути, miro20 написа:

Второ - има много примери на прорашистки колаборанти които правят неволно или съвсем умишлено такива изказвания като този от администрацията  и депутатката.

Разбира се, разбира се. Всички , които кажат нещо което не ти изнася, автоматично стават рашисти.

Та ти поради тази причина успя да изкараш дори Тръмп - руски агент  :giggle1:

Кокич да прибира Миро да го лекуват и него с първак в Мосейково!

преди 32 минути, Proshark написа:

Аз съм леко объркан-всички защитници на Зеления дрънкаха,че Русия започнала войната...Само че Тъмп е на друго мнение...и далеч не е само той...

Тръмпи е идиот, не напразно се надявахте да стане президент.

преди 1 час, miro20 написа:

И с какво това оправдава или оневинява рашистката бомбардировка по цивилни на улицата и тролея ???

Не е бомбардировка, а ракетен удар. И не е по-улицата,а по две сгради.

Първо - украинците могат да си награждават когото и както си искат !

Могат, но не и да го правят насред града и да използват околните цивилни като жив щит белким никой не ги удари.

шефа на украинската милицията помага на рашистките уроди да вилнеят и стрелят

Десен сектор на покрива на сградата. Явно и те са рашисти....

няма нито една снимка на пострадал военен

Е няма на пострадали има само на загинали.

ударени коли по улицата

И случайно има и зелени пикапчета с отличителния знак на групировката била до скоро в Курск.

преди 1 час, BANKATA написа:

Ама като твърдиш че имало военни редно е поне нещо покажеш.

Ама като твърдиш че имало военни редно е поне нещо покажеш.

Втори, че и трети път ли да ти ги показвам? Като не си бил внимателен първия път няма да си и сега. Чети назад и всичко има - снимки, линкове....

И не, не съм твърдял за събиране, не ми вади думите от контекста като евтина п**а

Да си дойдем на думата. Свърши аргументацията....

преди 8 минути, maxthon написа:

Не е бомбардировка, а ракетен удар. И не е по-улицата,а по две сгради.

Могат, но не и да го правят насред града и да използват околните цивилни като жив щит белким никой не ги удари.

Десен сектор на покрива на сградата. Явно и те са рашисти....

Е няма на пострадали има само на загинали.

И случайно има и зелени пикапчета с отличителния знак на групировката била до скоро в Курск.

Втори, че и трети път ли да ти ги показвам? Като не си бил внимателен първия път няма да си и сега. Чети назад и всичко има - снимки, линкове....

Да си дойдем на думата. Свърши аргументацията....

Ти нямаш аргументи, не аз.

Аз имам факти.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ти нямаш аргументи, не аз.

Затова ти го обръщаш на "п...а", а не аз..... Всичко се намира назад в темата. Връщаш се и четеш....

преди 1 минута, maxthon написа:

Затова ти го обръщаш на "п...а", а не аз..... Всичко се намира назад в темата. Връщаш се и четеш....

Тези и теории

току-що, BANKATA написа:

Тези и теории

Е теорията беше за използването на касетъчен заряд. Тя веднага беше опровергана с видео (дори от далече), на което се вижда отлично използването на осколъчно фугасен заряд. Още повече самите украинци си пуснаха и състоянието на сградите пострадали от "касетъчния заряд". И пак ще ти напомня докато се използват цивилни за жив щит по време на такива мероприятия ще има и жертви сред тях.

преди 5 минути, maxthon написа:

Е теорията беше за използването на касетъчен заряд. Тя веднага беше опровергана с видео (дори от далече), на което се вижда отлично използването на осколъчно фугасен заряд. Още повече самите украинци си пуснаха и състоянието на сградите пострадали от "касетъчния заряд". И пак ще ти напомня докато се използват цивилни за жив щит по време на такива мероприятия ще има и жертви сред тях.

За тази си теория че се изпилзват цивилни за щит ще дадеш ли някакво доказателство или пак от умрел писмо?

Спрете вече тая говорилня моля.

Ударите с Искандер продължават и няма да спират.

Новото е че мобилните антидронови групи на руснаците работят и вече минават отделни бройки.

Освен това фаб-овете получиха нови защитени от смущения модули за gps.

Замразяването на фронта няма как да се случи.

ПП

Ванката - забрави за перемога.

Трябва просто да чакаш края на тая простотия.

преди 7 минути, BANKATA написа:

За тази си теория че се изпилзват цивилни за щит ще дадеш ли някакво доказателство или пак от умрел писмо?

Организираш събрание с награждаване наред града, а извън сградите обикалят пешеходци, градски транспорт и автомобили. Всяко едно изтичане на информация за събитието ги прави легитимна военна цел. А това какво прави всички цивилни отвън при удар по сградата? Жив щит, застраховка, че няма да има удар там.

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Ударите с Искандер продължават и няма да спират.

И аз това казвам... Докато се ползват цивилни за жив щит ще има и жертви сред тях.

преди 1 минута, maxthon написа:

Организираш събрание с награждаване наред града, а извън сградите обикалят пешеходци, градски транспорт и автомобили. Всяко едно изтичане на информация за събитието ги прави легитимна военна цел. А това какво прави всички цивилни отвън при удар по сградата? Жив щит, застраховка, че няма да има удар там.

Затова ли руснаците направиха парад на червеният площад, за да ползват гражданите като щит.

Не ги е срам!

Генералният секретар на НАТО Марк Рюте заяви, че е посетил южния украински град Одеса заедно с президента на Украйна Володимир Зеленски. Оттам той обяви, че подкрепата на алианса за Киев е непоколебима.   Урсула и Кая вероятно са го упълномощили.   А те отказват пред САЩ да поемат разходите на НАТО за Европа.    Ще се превъоръжават за 800 милиарда Евро.   Като айсберг на глупостта е това. 

току-що, BANKATA написа:

Затова ли руснаците направиха парад на червеният площад, за да ползват гражданите като щит.

Доста неуместен пример и опит да отклониш темата в друга посока. Бях ти дал и още един пример за използване на хора за жив щит от Суми. Една експлозия на боеприпаси насред жилищен район и детска градина. Защо ги слагат там драги ми моралисте?

Тръмпи е идиот, не напразно се надявахте да стане президент.

Нормален си е.    Президентът на САЩ Доналд Тръмп посочи предшественика си Джо Байдън и украинския държавен глава Володимир Зеленски като отговорни за тригодишната война в Украйна. Обвинението беше отправено в публикация в социалната мрежа на милиардера Truth Social.   В поста си Тръмп  не посочва руския президент Владимир Путин като отговорен за нахлуването на руските войски на украинска територия през февруари 2022 г.   Преценките му стават все по-обективни - за ужас на тези в Киев и в Европа.  Бившите украински казаци също са хора и също имат права.   Те ще разтурят Бандеристан.

А бре, ся китайците като си признаха, Ватата как се оправдава ?

Руснаците свършиха, корейците свършиха, магаретата свършиха, ся са наред китайците. Лошото е, че китайците са много.

преди 10 часа, kosyo написа:

Другари , да взема и аз да обявя край на тая война,а?

Другарко, някой пречи ли ти?

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта

Естествено, че заради ТОТАЛНОТО китайско ембаро на баба Пенка и тази сутрин няма бодра дрононарезка

А бре, ся китайците като си признаха, Ватата как се оправдава ?
Руснаците свършиха, корейците свършиха, магаретата свършиха, ся са наред китайците. Лошото е, че китайците са много.
Какво са признали китайците? Май казаха същото, което правят и поляци, французи, англичани и т.н. през последните няколко години. Сиреч ние не участваме, там има доброволци.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Аууууууу какво става в тая Европа

Украйна била почнала - водещата се усети че ще я изволнят

ПП

Куцьо

защо са го сменили ? А ?

Не трябваше ли да му дадат убежище а?  

Специално за любителите на магаретата.

Това е специално за тъпите отрицатели и за любителите на алтернативната реалност

Специално за Куцьо

Геранка с новата антена

Как е бизнесклимата в Одеса ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.