Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 30 минути, communismatic написа:

Извинявай, ти на колко години си? Предният път питах Джокович и Баалбек, но не ми отговориха. Интересно ми е, да не си някое 10 годишно дете... Щото все пак ти чета мненията...

Лъжеш!

Казах ти, че съм ти батко. Разлика 3-5 години...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Staff. написа:

Лъжеш!

Казах ти, че съм ти батко. Разлика 3-5 години...

E, бъди по-конкретен, де. Аз съм на 33, ти на колко си? Щото като ти чета постовете, оставам с впечатлението, че си на 10.

преди 2 минути, communismatic написа:

E, бъди по-конкретен, де. Аз съм на 33, ти на колко си? Щото като ти чета постовете, оставам с впечатлението, че си на 10.

Нали каза че си 37....😂

Лъжеш като разпран

току-що, Staff. написа:

Нали каза че си 37....😂

Лъжеш като разпран

91-ви набор съм, какви 37? Ти нормален ли си изобщо? 😆😆😆
Я дай да видя къде съм твърдял, че съм на 37...

преди 5 минути, communismatic написа:

91-ви набор съм, какви 37? Ти нормален ли си изобщо? 😆😆😆
Я дай да видя къде съм твърдял, че съм на 37...

Утре на колко ще си?

25 сигурно😂

току-що, Staff. написа:

Утре на колко ще си?

25 сигурно😂

Дай да видя къде съм твърдял, че съм на 37... Щото ще ти задавам въпроса по 20 пъти дневно, докато си признаеш, че си лъжец.

преди 12 минути, communismatic написа:

Дай да видя къде съм твърдял, че съм на 37... Щото ще ти задавам въпроса по 20 пъти дневно, докато си признаеш, че си лъжец.

Дядо дядяооо лъжеш себе си!

преди 9 минути, Staff. написа:

Кажи защо Украйна губи войната? Въпреки милиардите долари които и дадоха и модерното оръжие, което и дадоха?

преди 7 минути, В. Велев написа:

Кажи защо Украйна губи войната? Въпреки милиардите долари които и дадоха и модерното оръжие, което и дадоха?

Бандеристан не е Украйна - липсват Крим и югоизтока.

Почнаха черни заплахи

тия немци са готини, няма такива подлоги

IMG_0123.jpeg

Хахахаха Путин им се подиграва

Чакаме знак за директни преговори - каза песков

Демек - време е да си признаете - най страшното 

IMG_0124.jpeg

преди 10 минути, nikolov2020 написа:

Почнаха черни заплахи

тия немци са готини, няма такива подлоги

IMG_0123.jpeg

Хахахаха Путин им се подиграва

Чакаме знак за директни преговори - каза песков

Демек - време е да си признаете - най страшното 

IMG_0124.jpeg

Ето отговора за глупаците които питат защо Киев не е паднал за три дня. Защото Путин иска да разгроми Запада и НАТО. Чрез операцията в Украинская губерния.

Абе издухаха го хохлите

А и Тръмп се заигра и получи Велика Северна корея

Същото го чака и в Иран - Путин ще ги напомпа с ПРО, не че си нямат ама си трябва.

Надявам се Лавров с неповторимия си стил да им го е казал.

Или давайте 100 милиарда на лайното или спирайте - не може да се разтягате вечно.

преди 13 минути, attj написа:

Сега остана да обвинят Путин че е американски агент и всичко си идва на място :)

Путин и Тръмп били колеги от времето на съветската КГБ.   И сега Тръмп щял да реформира Запада както навремето Горбачов бил реформирал СССР. Урсула и Кая все са много изненадани.    

Много бил лош Путин, правел неправилни съюзи ни съобщиха от Вашингтон.

Гледайте си митата че ще останете без тоалетна хартия …

Репортаж от много бомбения завод - привет укри

Киев не е в състояние да продължи дълго време въоръжената конфронтация с Русия  без помощта на Вашингтон.  Стремежът  на Зеленски е да узурпира властта в страната под прикритието на преговори, непрекъснато удължавайки военното положение.  Очертава се,  че  примирие няма да има. Никой няма да позволи то да бъде сключено.   Европа съветва бандеровците още да воюват и да умират.

Възстановяването на Украйна: за разлика от американския план, който не уточнява откъде ще дойдат парите, в Европейския текст пише, че Русия трябва да плати за разрушенията.   Това е все едно да настояват цялата страна да бъде върната в РФ - защото Русия не може да бъде победена.    Репарации няма как да бъдат наложени. Киев дължи много пари на Москва.    На Кая Калас в реалния свят може да и се случи противоположното на желаното.  Изненадани едва ли ще има.

преди 2 часа, Staff. написа:

Тоя... понеже постоянно става за смях с тоталната си несъстоятелност и факта, че 90% от хората тук го смятат за бавноразвиващ, сега стигна до там, да лъже и маже, колкото да има нещо, за което, да се хване срещу тия, дето ежедневно го гаврят. Баси падението... 😆😆😆

преди 4 часа, nikolov2020 написа:

Косе

хванаха ли Аид ? 

Г-н Мядар бленднее пред г-н Юсупов, който трепе с дрони, снайпер и дори нож.

Пп

Кадиров умее да ги намира такива. Помня ония дето зачистиха Немцов и стресираха украинската му курветина

на 4.06.2024 г. в 19:59, Киро Н. написа:

Викам да си взема хапчетата ама дай да прочетем пресата ...

Косе твоя Мядар привлякъл ракети ти да видиш . И май не една. Харковска област е оживено място явно.

Дай ми моля те новия му Х профил че в стария нищо не пише.

https://argumenti-ru.turbopages.org/turbo/argumenti.ru/s/society/2024/06/902702

Та викаш дроните са неуязвими а :)

Тихо , че да не казвам кой го уби :) щото нали аз пробутвам опорни. Може ли банан Пенка да е толкова смотана? Явно може

преди 20 минути, nikolov2020 написа:

@maxthon защо ти плюят в устата така грубо? Никаква милост нямат към тебе, дори от твойте хора.Аз ти казах ,че само аз те разбирам тук, а ти си мислеше че те бъзикам..

Ох олекна ми че не само аз го бъзикам това момче.

Аз не карам пил- не помня до кой епизод стигнах

Героят на обяд

БЕЗУМЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ: ТРЪМП ДОГОВАРЯ МИРА В УКРАЙНА, ПО КОМАНДА НА МАКРОН И СТЪРМЪР БЪЛГАРИЯ СТАВА АРСЕНАЛ ЗА ВОЙНА С РУСИЯ. ГЕРБАДЖИЙСКИЯТ ЕВРОДЕПУТАТ НОВАКОВ НИ ОСВЕДОМИ: ВОЙНАТА НИ Е ВЕЧЕ ДО ГЛАВИТЕ"...
Безумци управляват България. В дните, когато се кове мирът в Украйна, в София наведен до земята премиер приема председателя на Европейския съвет Антонио Коща.
Португалецът е тук с примамлива оферта – да станем арсенала на Европа, който ще захранва с барут, мини, снаряди и патрони готвената война с Русия.
Войната е на президента Макрон и премиера Стърмър, но военните заводи на Париж и Лондон великодушно преотстъпват на БГ-бандустана привилегията да е европейския арсенал. Щото при война заводите за барут и муниции са първите цели на ответния удар.
В деня, в който Коща инспектира военния завод АРСЕНАЛ и рекламира благата на милитаризацията, тук е синът на Тръмп, който кове мира между Русия и Украйна.
И вместо да поемат клонката на мира, евровасалите ни затъват в блатото на войната.
Гербаджийският евродепутат Андрей Новаков днес се похвали с историческа стъпка на брюкселските войнолюбци - Комисията по отбрана и сигурност гласувала новата европейска програма за инвестиции в отбрана EDIP (European Defence Industry Programme) на стойност 20 млрд. евро.
"Това се гласува в комисия, създадена за първи път в историята на Европейския съюз. Това се случва по предложение и под лидерството на комисаря по сигурност и отбрана, който за първи път в историята на Европейския съюз съществува", възторжено ни осведоми евродепутатът, който доброволно влезе в родната казарма, за да е във форма при новия поход срещу Русия.
Новаков се похвали, че подкрепил с две ръце европлана за превъоръжаване за 800 милиарда евро и заплаши пацифистите: „Всеки, който призовава да се снишим, да си наведем главата, да не се бутаме между шамарите и да се молим да ни се размине, ми се струва доста наивен..."
И изрече на глас това, от което трябва да ни настръхнат косите: „Войната ни е вече до главите“.
Но за да няма колебания за отредената ни роля във войната на Макрон и Стърмър, Новаков изплю камъчето: „България може да бъде основен доставчик на оръжия за Европа. Имаме ноу-хау. Само в Казанлък имаме завод, който работи на три смени, в който са заети 10 000 души. Предстои откриване на нова фабрика в Стара Загора, имаме фабрика в Трявна, имаме фабрики на няколко места и около Русе, които работят за това..."
Вече има ли някакво съмнение? Престъпната Сглобка ни готви за война и Казанлъшкият АРСЕНАЛ ще е арсеналът на евроармията.
И като всеки арсенал, ще сме първата мишена.
Каква чест!
на 6.02.2024 г. в 8:41, kirko12 написа:

След поредните самолетчета към Воронеж, Москва и Петроград директора на Ростех по радиолокация даде пресконференция и обясни че укрите се морят напразно, системата за засичане на дрони чрез клетките на мобилната мрежа работи.

Кой включи мобилната мрежа?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.