Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, BANKATA написа:

Питайте Путин дали е виждал въпросните севернокорвйци, че родните ватенки.

Ти беше ли ги виждал до този момент?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, В. Велев написа:

Не я наричаме така за удобство! Точно си е военна операция. Ако беше война досега да е завършила за три дня.

Путин пази и не убива руснаците. А в Украйна всички са руснаци. Само някои се имат за фашисти и техните деди наистина са помагали на фашистите от Германия през ВСВ.

Защо ви стана навик да ме цитирате избирателно? Защо вадите от контекста?

преди 4 минути, Flashback написа:

Потомците на германските нацисти ще се бият до последния украинец, обладани от пещерна русофобия и жажда за отмъщение!

а ти от страх бягаш редовно към САЩ😷

Очертава се руските казаци скоро пак да им я отнемат  държавата.  Няма да е за първи път.   Цялото бивше Кралство Полша е било в Руската империя за над 100 години - заради Наполеон и безумните му войни. До времето на Ленин.    Сега някакви алчни, продажни и глупави полуполяци (хохли) съвсем са се главозамаяли.   Светът и Европа не започват и не свършват с тях.  Кая и Урсула и те ще бъдат принудени да го осмислят.

преди 4 минути, Flashback написа:

Потомците на германските нацисти ще се бият до последния украинец, обладани от пещерна русофобия и жажда за отмъщение!

Абе тия май са готови да се бият и до последният германец, само дето не са питали германците за това. Пък какво, може да стане като в 404, пропагандата вече да ги е замазала и наистина да мислят, че ще победят, преди ... да се изпарят.

При вас, във Швеция явно си е демокрация, винаги съм харесвал тази държава, дори и по време на пландемията не беше толкова психясала като другите демокретении, но явно и там се насаждат новите човешки ценности, демек идиотът е човек, а човекът - идиот.

Изглежда Байдън и Демократическата партия в САЩ имат безброй фенове в Европа???

преди 1 час, maxthon написа:

Е то идеята е дали ти си ги виждал. Без значение кой какво твърди.

Аз между другото, не знам, Путин да е отричал нещо подобно. Помня, че когато го питаха, той каза "Това си е наша работа!"

току-що, communismatic написа:

Аз между другото, не знам, Путин да е отричал нещо подобно. Помня, че когато го питаха, той каза "Това си е наша работа!"

Само дето с месеци не потвърди. Ама после им благодари. И "вие" се чудите как трябва да реагирате. Трудно ви е, знам.

преди 4 минути, communismatic написа:

Путин не, ти и компания да.

току-що, BANKATA написа:

Путин не, ти и компания да.

Кажи, ти знаеше ли, че имало севернокорейци? Откъде я имаш тая велика информация? Питам втори път, понеже гледам, че тръгна, да натъртваш на това мое изказване. Та... знаеше ли, че има севернокорейци? Да или не?

преди 25 минути, В. Велев написа:

Не я наричаме така за удобство! Точно си е военна операция. Ако беше война досега да е завършила за три дня.

Путин пази и не убива руснаците. А в Украйна всички са руснаци. Само някои се имат за фашисти и техните деди наистина са помагали на фашистите от Германия през ВСВ.

Пази руанаците и праща чукчи, тувинци и буряти.

преди 2 минути, parmobil написа:

И "вие" се чудите как трябва да реагирате

Така е, да. Направо сме шокирани. 10 000 корейчета при руска армия от 624 000 е нещо огромно. Наистина не знаем как да реагираме... Аз направо ми иде да се хвърля от някой мост. Как съм пропуснал тая мега новина.

Кажи, ти знаеше ли, че имало севернокорейци? Откъде я имаш тая велика информация? Питам втори път, понеже гледам, че тръгна, да натъртваш на това мое изказване. Та... знаеше ли, че има севернокорейци? Да или не?

Ти знаеше ли че има?

току-що, BANKATA написа:

Ти знаеше ли че има?

Типична дискусия с Ванката. Отговаря се на въпрос... с въпрос. Толкова си може момчето, кво да направим.

преди 6 минути, communismatic написа:

Така е, да. Направо сме шокирани. 10 000 корейчета при руска армия от 624 000 е нещо огромно. Наистина не знаем как да реагираме... Аз направо ми иде да се хвърля от някой мост. Как съм пропуснал тая мега новина.

Смехурко, ваше ляво другарче отричаше като ремсист, наличието на корейци. Защо? Аз не знам.7

едит но ми харесва признанието, че вие, ЛЕВИТЕ, не знаете как да реагирате. Да те последват на моста?

преди 2 минути, parmobil написа:

Смехурко, ваше ляво другарче отричаше като ремсист, наличието на корейци. Защо? Аз не знам.

Смехурко е тоя, дето като лъже после маже и маже и маже и маже и маже, само и само да не си признае, че е о*ран до ушите. Тоя е смехурко...
Иначе за тия корейчета, аз самият изразих съмнение, понеже цялата работа смърдеше от километри. Чак докараха и преводачи от Южна Корея само и само да направят нещо като разпит. Били с фалшиви документи... от Тува!? Ми, то и там са дръпнати, по дяволите...

И за разлика от теб, аз поне имам топки и когато нещо сгреша, нямам проблеми с това и веднага си признавам. Боли ме шпека общо-взето...

Кажете защо Зеленски води събитията към ново руско владичество?   Толкова малко ли му е акъла?   

преди 4 минути, communismatic написа:

Смехурко е тоя, дето като лъже после маже и маже и маже и маже и маже, само и само да не си признае, че е о*ран до ушите. Тоя е смехурко...
Иначе за тия корейчета, аз самият изразих съмнение, понеже цялата работа смърдеше от километри. Чак докараха и преводачи от Южна Корея само и само да направят нещо като разпит. Били с фалшиви документи... от Тува!? Ми, то и там са дръпнати, по дяволите...

И за разлика от теб, аз поне имам топки и когато нещо сгреша, нямам проблеми с това и веднага си признавам. Боли ме шпека общо-взето...

Изрази им се благодарност!!! От РФ и С. Корея!

Къде са ти топките?

И не режа цитиране без да се губи контекст!!! Ако обичате, леви!

преди 1 минута, parmobil написа:

Изрази им се благодарност!!! От РФ и С. Корея!

И какво като им се е изразила благодарност? Той вече го призна така или иначе... Ние говорим за времето от октомври до онзи ден. Ти май верно си тотално "не в час", а?

преди 6 минути, crazy katon написа:

При вас, във Швеция явно си е демокрация, винаги съм харесвал тази държава, дори и по време на пландемията не беше толкова психясала като другите демокретении.

По време на пандемията беше голям рахат тук в Швеция, като гледах каква психоза беше завладяла почти цяла Европа, вкл. България, имах усещането, че съм ударил шестица от тотото. Въобще не носехме маски, бяха задължителни само при посещение в болниците и личния лекар.

Някои пенсионери носеха маски в хипермаркетите по тяхно желание, а да видиш някой с маска на улицата беше изключено. Що германци бяха накацали тук в Стокхолм с каравани, не вярвайки на очите си, че тук животът си тече както обикновено. 

Всички търговски обекти си работеха, бяха забранени само концертите, нямаше сертификати за нищо. Децата ходеха на училище и детска градина без нито един ден прекъсване. Единственото, което ни призоваваха всеки ден е ако имаме симптоми на ковид, да си останем 5 дни в болнични, като само се обаждаме на работодателя да го предупредим и не е нужно да ходим при личния лекар за документ. Такъв беше нужен ако си болен повече от 5 дни.

преди 3 минути, parmobil написа:

И не режа цитиране без да се губи контекст!

Ти не режеш нищо, просто лъжеш като циганин...

преди 4 минути, parmobil написа:

Къде са ти топките?

Ако искаш, мога да ти ги снимам?

преди 7 минути, communismatic написа:

Тук признавам че май си от малкото хора признали грешка.

И какво като им се е изразила благодарност? Той вече го призна така или иначе... Ние говорим за времето от октомври до онзи ден. Ти май верно си тотално "не в час", а?

Или ти си тотално изтрещял от леви убеждения? Имаше ли корейци? Благодари им се на официално ниво!!! Колко още трябва се преструвате? А вие се опитвате да го принизите, защото РФ/СССР е толкова никаква, че трябва да я подпират. Повтарям се - без ядрената прашка са в кофите! И руски генерали го казаха в прав текст. Но това в поглед.инфо не ви го казват. И Баева не го казва и Сивилов не го казва и ...... 

Ма никой не казва къде са СССР/РФ без ядрена прашка. Почему?

преди 1 минута, parmobil написа:

А вие се опитвате да го принизите, защото РФ/СССР е толкова никаква, че трябва да я подпират.

Ти нормален ли си ве? Кое да "принизяваме"? Колко са 10 000 корейци в процентно съотношение, при положение, че цялата руска армия в Украйна в момента се състои от 624 000 (по думи на Сирски)? Можеш ли да смяташ изобщо? Пределно е ясно, че те са дошли, понеже са някакви странни договорни отношения между Северна Корея и Русия. Питах руснак, защо са там, той ми каза, че според него са дошли по лично настояване на Ким, за да натрупат боен опит. Той беше и човека, който ме "светна", че наистина имало корейци в руската армия. Сина му бил лекар в Московската болница имало няколко корейчета настанени там. Между другото, maxthon самият ще потвърди всичко това, той ми влизаше в Телеграм канала и ги е чел тия неща.

Общо-взето, коментирам глупости в момента. "Принизяваме" "подпирането" на РФ... Майко мила! 😆😆😆

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.