Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, Flashback написа:

По време на пандемията беше голям рахат тук в Швеция, като гледах каква психоза беше завладяла почти цяла Европа, вкл. България, имах усещането, че съм ударил шестица от тотото. Въобще не носехме маски, бяха задължителни само при посещение в болниците и личния лекар.

а в Русия пускаха лъвове по улиците

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, BANKATA написа:

Бъди и компания са официален руски източник.

Официален руски източник, който да отрече или потвърди наличието на чуждестранни войници е  Прес службата на Генералния щаб на Руската армия. Върховният Главнокомандващ на  Руската армия е президентът Путин. Негов официален говорител  и прессекретар е Дмитрий  Песков. Повтарям, няма нито един неин  официален коментар от тези източници , който да отричат наличието на войници от СК. 

Задавам  два пъти въпроса и двата пъти не можеш да разбереш какво те питам, както и да направиш разлика между официални източници. Това показва твоята функционална неграмотност.

преди 32 минути, parmobil написа:

Смехурко, ваше ляво другарче отричаше като ремсист, наличието на корейци. Защо? Аз не знам.7

едит но ми харесва признанието, че вие, ЛЕВИТЕ, не знаете как да реагирате. Да те последват на моста?

За трети път: Корейци на фронта не е имало. Те са защитавали територията на своя съюзник - Русия. Не са нападали укри! 

преди 46 минути, parmobil написа:

Само дето с месеци не потвърди. Ама после им благодари. И "вие" се чудите как трябва да реагирате. Трудно ви е, знам.

Не потвърди, не значи че е отричал. Всичките ви постове, съотвестват на интелектуалния ви потенциал.

преди 16 минути, parmobil написа:

Или ти си тотално изтрещял от леви убеждения? Имаше ли корейци? Благодари им се на официално ниво!!! Колко още трябва се преструвате? А вие се опитвате да го принизите, защото РФ/СССР е толкова никаква, че трябва да я подпират. Повтарям се - без ядрената прашка са в кофите! И руски генерали го казаха в прав текст. Но това в поглед.инфо не ви го казват. И Баева не го казва и Сивилов не го казва и ...... 

Ма никой не казва къде са СССР/РФ без ядрена прашка. Почему?

Според теб къде са, щом от ЕС се готвят да отделят 800 млрд. евро за превъоръжаване за да се пазят от РФ?

Пича съвсем сериозно ми написа, че корейците били в руската армия, понеже тя закъсвала!? ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Брутален форум! БРУТАЛЕН! 😆

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За трети път: Корейци на фронта не е имало. Те са защитавали територията на своя съюзник - Русия. Не са нападали укри! 

Пълни глупости редиш! Ако е в руска територия не е ли фронт? Не е война? Операция?

преди 2 минути, valkiria1 написа:

двата пъти не можеш да разбереш какво те питам

Такъв е капацитета на отбор "зелка". Сега, като пуснат след вечерна проверка и карлуковските екземляри...

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Официален руски източник, който да отрече или потвърди наличието на чуждестранни войници е  Прес службата на Генералния щаб на Руската армия. Върховният Главнокомандващ на  Руската армия е президентът Путин. Негов официален говорител  и прессекретар е Дмитрий  Песков. Повтарям, няма нито един неин  официален коментар от тези източници , който да отричат наличието на войници от СК. 

Задавам  два пъти въпроса и двата пъти не можеш да разбереш какво те питам, както и да направиш разлика между официални източници. Това показва твоята функционална неграмотност.

Тези въпроси ги задавай към хората отричали наличието на севернокорейците, защо към мен.

току-що, Joss Bomon написа:

Такъв е капацитета на отбор "зелка". Сега, като пуснат след вечерна проверка и карлуковските екземляри...

Баалбек, де се е дянала, между другото? Джокович/Саша/Гренландия/staff също го няма...

преди 2 минути, M.Николов написа:

Според теб къде са, щом от ЕС се готвят да отделят 800 млрд. евро за превъоръжаване за да се пазят от РФ?

според мен, това трябваше да стане - още в началото, ама Европа спеше

току-що, Без умствен капацитет написа:

според мен, това трябваше да стане - още в началото, ама Европа спеше

Ти що не отидеш в украинската армия? Тъкмо ще убиеш малко орки и ще изкараш някой лев. И без това Зеленски е закъсал за хора...

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Според форумният корифей Бъди и в Курск е нямало севернокорейци.

току-що, communismatic написа:

Ти що не отидеш в украинската армия? Тъкмо ще убиеш малко орки и ще изкараш някой лев. И без това Зеленски е закъсал за хора...

на същата логика ти защо не ходиш в Русия

на същата логика ти защо не ходиш в Русия

Ми няма нужда, имат си предостатъчно войници... А и си имам доста добра работа, високоплатена.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Тези въпроси ги задавай към хората отричали наличието на севернокорейците, защо към мен.

Задавам ги на теб, защото на въпроса ми за официални източници ти посочи някакви си там Бъди...каквото и да означава това. Посочих кои са  официалните източници. Няма такова изявление от тях. Кой къде и какво еякулира по социалните седенки е без значение. Точка.

преди 18 минути, parmobil написа:

Ма никой не казва къде са СССР/РФ без ядрена прашка. Почему?

Е как къде са?!? И без "ядрена прашка" са в Укрия, и то въпреки военната подкрепа за укрите от незнамсикоклкоси държави. 

преди 6 минути, M.Николов написа:

преди 12 минути, valkiria1 написа:

Не потвърдиха. Тогава.

А сега потвърдиха и благодариха.  И другарят Ким тоже. Колко по-официално?

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми няма нужда, имат си предостатъчно войници... А и си имам доста добра работа, високоплатена.

и час от заплатата ти отива за бомби по руските тикви

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Задавам ги на теб, защото на въпроса ми за официални източници ти посочи някакви си там Бъди...каквото и да означава това. Посочих кои са  официалните източници. Няма такова изявление от тях. Кой къде и какво еякулира по социалните седенки е без значение. Точка.

Защо трабва да се обяснявам за нещо което не съм твърдял?

преди 15 минути, parmobil написа:

Пълни глупости редиш! Ако е в руска територия не е ли фронт? Не е война? Операция?

Не е разбира се. Те са били там да пазят. Ако някой нападне участъка който пазят, естествено че ще се отбраняват. Явно не са такива мижитурки като мироопазващите сили на ООН, дето като евреите в Газа ги заплашиха с танкове и отстъпиха за да не пречат на еврейският геноцид над палестинците. 

преди 18 минути, BANKATA написа:

Е дай го най-сетне този руски официален източник. Кой е потвърдил, че да говорим със сигурност за наличие на такива корейци?

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

и час от заплатата ти отива за бомби по руските тикви

Да, аз финансирам руската армия в момента. Преди малко изпратих последният транш от две геранки и три АК 47. Понеже четох поста на parmobil-a, че РФ била много закъсала, та затова.

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, аз финансирам руската армия в момента. Преди малко изпратих последният транш от две геранки и три АК 47. Понеже четох поста на parmobil-a, че РФ била много закъсала, та затова.

😷изпратил - в бургас има имоти на руснаци, и немогат да си платят данъците, макар че искат

😷изпратил - в бургас има имоти на руснаци, и немогат да си платят данъците, макар че искат

Така е, да. Броят си копейките за хляб всекидневно. Едва кретат... Хубаво е, че сме в ЕС и вървим напред към светлото бъдеще.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.