Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, parmobil написа:

Не ме трогваш! Още чакам "експертизата" ти за полковник Марков. А такива лековати надежди му възлагаше. 

"Если человек идиот, то это надолго".

Аз ти отговорих , че работи на "тъмно" , ти продължаваш да търсиш под вола - теле ? 

Сигурно ще поискаш да ти споделя и какво ръководи в момента и с какво се занимава ?! 

Трогвам , не трогвам , ама ти бъркам с двата пръстта в амигдалата и се влачиш брадясал , с ококорен поглед след постовете ми , м ? 

:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Точно преди 3 години "Signum" за пръв път използваха FPV дрон. Я как бързо се развиват нещата.

преди 1 минута, Inana.. написа:

Аз ти отговорих , че работи на "тъмно" , ти продължаваш да търсиш под вола - теле ? 

Сигурно ще поискаш да ти споделя и какво ръководи в момента и с какво се занимава ?! 

Трогвам , не трогвам , ама ти бъркам с двата пръстта в амигдалата и се влачиш брадясал , с ококорен поглед след постовете ми , м ? 

:D

Не разкривай нашата интимност!

Признай си, че си нямаш хабер какви ги върши "полковник" Марков!

...и оригинала-

NATO Is A ‘Cancer’, West Risks World War III: Russia’s Ex-Presidential Advisor | 06/09/2025 W News

...айде след Владимирович ако не е Медведев и Караганов стига да опърли евролиберастката гмеж...

преди 8 минути, parmobil написа:

Признай си, че си нямаш хабер какви ги върши "полковник" Марков!

Използваш най-тъпият полицейски похват :D

Имаш късмет , че днес съм в настроение .

Very Funny Puppy GIF

преди 5 минути, Inana.. написа:

Използваш най-тъпият полицейски похват :D

Имаш късмет , че днес съм в настроение .

Very Funny Puppy GIF

в какво настроение - да гледаш тъпо в тавана ли

преди 1 час, Мери) написа:

... но в някакъв момент може да проумеете, че паразитът смуче, смуче и накрая оставаш без кръв. 

Все едно описа зеления гащник в Киев. :)

Да подкрепяш Украйна е все едно да подкрепяш пиявица, която ти пие кръвта. 

Мери, да ти напомням ли, че вече потрошихме половин трилион долара, а Украйна върви към капитулация!?

току-що, parmobil написа:

Говори ми! 

Докато свършиш ли ? 

Няма !   :D   За да ти е гадно ....

..............................

Сега , слушай ме внимателно - излизам и отивам да гледам един материал !

Да не си посмял да финализираш диалога ни , като "бягство " от моя страна щото видите ли , нещо не съм те задоволила и се налагало да чакаш ! 

Хубаво внимавай в картинката ! Мразя манипулации .

Оценявам , че си гъвкав и хлъзгав и съм те оставила да ми се вееш на свобода .

Оцени го и ти ...

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

в какво настроение - да гледаш тъпо в тавана ли

503754886_3600146046944931_2704764899260544523_n.jpg

преди 5 минути, Flashback написа:

Все едно описа зеления гащник в Киев. :)

Да подкрепяш Украйна е все едно да подкрепяш пиявица, която ти пие кръвта. 

Мери, да ти напомням ли, че вече потрошихме половин трилион долара, а Украйна върви към капитулация!?

а според теб какво е да бягаш от русия - явно е по лошо от пиявица:)

преди 6 минути, Inana.. написа:

затова ли киснеш цял ден в фейсбук - явно там поумняваш😁

преди 11 минути, Inana.. написа:

Докато свършиш ли ? 

Няма !   :D   За да ти е гадно ....

..............................

Сега , слушай ме внимателно - излизам и отивам да гледам един материал !

Да не си посмял да финализираш диалога ни , като "бягство " от моя страна щото видите ли , нещо не съм те задоволила и се налагало да чакаш ! 

Хубаво внимавай в картинката ! Мразя манипулации .

Оценявам , че си гъвкав и хлъзгав и съм те оставила да ми се вееш на свобода .

Оцени го и ти ...

???

Каза ли нещо?

"полковник" Марков? Пак ли реди шахматната дъска на Балканите?

И не се преструвай, че не хареса онова?

Американската делегация по преговори лети за … Москва

Край на срещите на неутрална територия и пазенето на нежните чувства на зелени еуглени в Киев.

ПП

е честито. 
Дрончо Некрофилски може да престане с безкрайните победи и некролози.

IMG_0400.jpeg

Как се спи в Одеса

В Харков - същата работа

Руснаците ще влязат в Суми по прясно асфалтирани пътища.

Някакъв недоволен мрънка

Става много забавно. Буданов вие на умряло, че руснаците правили провокация с предаването на украинските трупове от Курска област, нямало било доказателства, че това били украински трупове и прочее. Отделно някакъв украински солдат от ВСУ развива тезата си, че нарочно Украйна протаква приемането на труповете си, понеже едно, че нямат никакви средства да обезщетят семействата на загиналите си войници, а и няма как да представят тезата си, че имат малки загуби пред широката общественост. Та... затова се ровичкали из всички морги, фалшифицирали документи, за да може да се предадат и на руска страна долу-горе толкова трупове за да замаскират о*раното... Потресаващо! Зеленски, завалията... и той се жалва из медиите, че Запада го натиска, да се мобилизират и 18 годишните вече. Жалка картинка.

Искам да погледнете какви трупове са предавани от едната и от другата страна от август миналата година досега...
16.05.2025 - Россия и Украина обменялись телами военных — 34 на 909
18.04.2025 - Россия и Украина обменялись телами военных — 41 на 909
28.03.2025 - Россия и Украина обменялись телами военных — 43 на 909
14.02.2025 - Россия и Украина обменялись телами военных — 45 на 757
24.01.2025 - Россия и Украина обменялись телами военных — 49 на 757
20.12.2024 - Россия и Украина обменялись телами военных — 42 на 508
29.11.2024 - Россия и Украина обменялись телами военных — 48 на 502
08.11.2024 - Россия и Украина обменялись телами военных — 37 на 563
18.10.2024 - Россия и Украина провели обмен телами погибших военных: Киеву передали 501 тело, Москва получила 89 тел
02.08.2024 - Соотношение потерь? Обмен телами погибших: Украина получила 250 тел, Россия — 38

Украинското законодателство предвижда мобилизация на военнослужещи на наборна военна служба на възраст между 25 и 60 години.  Мъжете от 18 до 24 години могат да се присъединят към армията само  доброволно.       На желаещите да подпишат  договор се предлагат  един милион гривни и други бонуси, включително ипотечен кредит с нулева годишна лихва и такси за обучение в университет.               На мъртвите или на изчезналите дали им са нужни подобни неща?   Зеленски въобще  не осмисля престъпленията си против украинския народ.  Заради бандеровският идиотизъм украинските казаци не приемат властта на режима в Киев.  За какво единство на нация въобще фантазира Зеленски? Каква конфедерация с Полша - като и поляците не ги искат? 

преди 7 часа, Banesc написа:

така не се бях смял скоро @kosyo

удар по психозелените  и тротинеткажии

Сигурно е бил 60 годишния чертеж срещу супер-мега безаналоговия Су :). Ама няма да може да му се насладим..

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта 

Атака точно по ПЛАНА!

Да напомня че дрончета няма поради ТОТАЛНОТО китайско ембаро на баба Пенка, а аз хрупам дървото от септември миналата година :) Направо им се разказа бойната слава.

Възпитаника на московските гей-клубове, минал на спецподготовка през Воронеж, Луганск и Новосибирск (известни като центровете на еврогейството) , хвали размера на помощта от Червения кръст 

Цитат

Американците наричат тази война "boots on the ground warfare". Това е битка за всеки инч територия и най-важният фактор в нея не са оръжията, а хората. Проблемът е, че наближава моментът, в който Украйна може да остане без хора, които да се бият за нея. 

Радев пред CNN: Идва моментът, в който Украйна може да остане без хора, които да се бият за нея | dnes.dir.bg

=> Айде украинско настроените марш В Украйна, за да я защитавате! К'во чините туЪ?! :) 

Еврейската Зелка продължава да не иска да отстъпва  никаква земя на украинските казаци и вече стигна и до ултиматуми за спирането на огъня.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.