Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, Т.Христов написа:

глупусти

Пише се "плупости", масово путинофилите не знаете правописа, защо така? 🙄

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Мери) написа:

Пише се "плупости", масово путинофилите не знаете правописа, защо така? 🙄

Той го пише с "у" нарочно. Ама явно не вдяваш. В такива като твоя случай аз пиша "ужъс". 

И толкова жалки и елементарни станахте с тия путинофили и копейки. Ти като си за еврото за умна ли се мислиш или нещо по-по-най? Измекяри си оставате и това е.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Той го пише с "у" нарочно. Ама явно не вдяваш. В такива като твоя случай аз пиша "ужъс". 

Ужас са вашите случаи да, да се радвате на смъртта на хора, които с нищо не са виновни, че са ги нападнали и да се радвате на победите на откровени грабители, това е ужас, ужас и пак ужас... 😥 Накъде се е запътил този свят, не е много ясно, дано все пак да е добър към потомците ни, защото никой не иска да преживява това, което преживяват хората, които са атакувани от този или онзи "борец за справедливост". 🤮

току-що, Мери) написа:

Ужас са вашите случаи да, да се радвате на смъртта на хора, които с нищо не са виновни, че са ги нападнали, това е ужас, ужас и пак ужас... 😥

Как да не са виновни? Ти не знаеш ли защо ги нападна Русия? И ти ли си наивна и елементарна да мислиш че Путин се събудил един ден и решил да нападне Украйна и да избие малко майки и деца?

преди 1 минута, В. Велев написа:

Как да не са виновни? Ти не знаеш ли защо ги нападна Русия? И ти ли си наивна и елементарна да мислиш че Путин се събудил един ден и решил да нападне Украйна и да избие малко майки и деца?

Ясно ми е защо ги нападна - в Украйна има нещо ,без което вероятно Русия няма да успее достатъчно добре да свърже двата края. И все пак, можеше Путин и онези, които стоят зад него,  да се смирят, да изберат  хората да са живи, макар и Русия да загуби нещо си, уви, чичко винаги е бил паричко е над всичко. 😥

Автор: Fake OFF

Агресията срещу Украйна обогатява не само Пекин и ислямистите от Техеран, но и сталинисткия режим на Пхенян. Московията е все по-зависима от мунициите и пушечното месо на Северна Корея. Войната постепенно се разширява и добива своите очертания - тираниите на Евразия срещу Украйна и Света на свободата и справедливостта.

Ким Трети превръща страната си в артилерийска банка на Кремъл - с приходи от 20 милиарда долара.

Според южнокорейското разузнаване (DIA), от началото на пълномащабната война КНДР е изпратила на Русия:

- 28 000 контейнера с оръжия и боеприпаси

- повече от 12 милиона 152-милиметрови снаряда - това е, което Руската федерация би произвела за четири години

- около 13 000 севернокорейски войници, участвали в битките, опитвайки се да спасят руско-фашистката армия от поражение.

В някои части на руско-фашистката армия зависимостта от КНДР достига 100% - тоест без Ким снарядите просто щяха да свършат. Средно Северна Корея покрива половината от артилерийските нужди на Русия.

Според анализатори на Корейския институт за отбранителни анализи (KIDA) от април 2025 г:

20 милиарда долара — общ доход на КНДР от участие във войната

630 милиона долара — за технологии

280 милиона долара — за пушечно месо

Русия се превърна в клиентска държава, в просяк, за когото дори диктатура с перманентно гладуващо население е ценен съюзник.

преди 30 минути, Мери) написа:

Ужас са вашите случаи да, да се радвате на смъртта на хора, които с нищо не са виновни, че са ги нападнали, това е ужас, ужас и пак ужас... 😥

Не се радваме, просто казваме истината!

С неистовата си омраза към Русия и все по-имагинерната победа над нея сте готови да жертвате ако трябва всички украинци.

Според вас украинците трябва да се бият до последния човек, а обективната реалност е доста тежка за тях - тотален икономически, морален и демографски срив, дори Тръмп вчера си призна, че нямат шанс да победят Русия. Обаче имат шанс още известно време да нанасят щети на Русия, каквато е и целта на НАТО, а на Урсула, Кая и Рюте грам не им дреме за агонизиращите обикновени украинци. Те са просто еднократен консуматив - като пръчката, която ще удря мечката, докато не се счупи. 

преди 14 минути, Мери) написа:

Русия изгони милини етнически руснаци по целия свят, не само в Русия. Ако Русия не беше нападнала, сега всички щяха да си живеят в Украйна и в ЕС много по-добре, отколкото преди, но няма кой да ги пусне в ЕС, нали? 😥 

Сама ли го измисли?  Русия е изчаквала 8 години след Майдана нещо в Украйна вътрешно да се споразумеят.   Сега вече бандеровският режим в Киев подлежи на унищожение.     По предишните руски традиции.    Те цялото Кралство Полша са затривали и заличавали  за над 100 години.     Някакви ляхи и хохли нямат сили да противодействат.      НАТО ги е страх да им изпратят на помощ войници.   Значи не е трябвало да се стига до това положение.   

преди 25 минути, Flashback написа:

Не се радваме, просто казваме истината!

С неистовата си омраза към Русия и все по-имагинерната победа над нея сте готови да жертвате ако трябва всички украинци.

Според вас украинците трябва да се бият до последно, а обективната реалност е доста тежка за тях - тотален икономически, морален и демографски срив, дори Тръмп вчера си призна, че нямат шанс да победят Русия. Обаче имат шанс още известно време да нанасят щети на Русия, каквато е и целта на НАТО, а на Урсула, Кая и Рюте грам не им дреме за агонизиращите обикновени украинци. Те са просто еднократен консуматив - като пръчката, която ще удря мечката, докато не се счупи. 

Аз не мразя Русия, напротив благодарна съм на всеки руснак, благодарение на който съм получила нещо полезно за себе си, а такива има, наистина. Дори и само в интернет да попаднеш на информация, която ти е полезна ,трябва да си благодарен, но на Путин, всъщност и на Путин съм благодарна за това, че се намеси в случая с Ислямска държава и благодарение на тях, ислямистите не успяха да стигнат до нас, тогава интересите ни по някаква случайност съвпаднаха, но няма как да кажа на черното бяло - нападението над Украйна можеше да бъде избегнато, ако Русия смирено  беше понесла загубите, които щяха да последват за нея от влизането на Украйна в ЕС и НАТО. Уви, това не се случи. Що се отнася до украинците, ако зависеше от мен, изобщо нямаше да воювам, не смятам, че аз и близките ми, а и който и да било друг,  трябва да жертваме живота си за която и да било страна, в това число и за България, но това си е лично мое мнение. Щом украинците и правителстото на Украйна са решили да се противопоставят на агресията на Русия, имат това право, аз няма какво да направя в случая, освен да не изопачавам истината, а тя е, че Русия има, както положителни, така и негативни страни и в конкретния случай с Украйна не е права, нищо, че някои хора си мислят, че е права, дори и когато е седнала. 😥 

преди 21 минути, Flashback написа:

Те са просто еднократен консуматив -

аз като гледам такива са и руснаците - явно затова си избрал да викаш форева САЩ

на 15.07.2022 г. в 14:12, glen написа:

Полезни европейски идиоти!

„ Вашингтон и Лондон въвлякоха „ полезните европейски идиоти “ в икономическа война срещу Русия “

– каза бившият руски президент Дмитрий Медведев

– добавяйки, че „ настъпването на системна криза в еврозоната започва да се сбъдва “.

Той добави, че англосаксонците от двете страни на Атлантическия океан мамят членовете на ЕС „ като двойка измамници “, като ги въвличат в неоправдана икономическа война срещу Москва, която всъщност е англосаксонски проект, а не техен. Перифразирайки Джеймс Карвил, „ това са англосаксонците, глупако”!

Време е за страшните приказки на Глен/алкохолното ядрено петно :)

преди 46 минути, attj написа:

Сама ли го измисли?  Русия е изчаквала 8 години след Майдана нещо в Украйна вътрешно да се споразумеят.   Сега вече бандеровският режим в Киев подлежи на унищожение.     По предишните руски традиции.    Те цялото Кралство Полша са затривали и заличавали  за над 100 години.     Някакви ляхи и хохли нямат сили да противодействат.      НАТО ги е страх да им изпратят на помощ войници.   Значи не е трябвало да се стига до това положение.   

Не Русия изчакваше 8 години, 8 години нея я изчакваха да спре, уви, не спря. Всичките тия републики в Източна Украйна се нароиха с любезното спонсорство и активното съдействие на руските власти и по тяхна инициатива. Те имаха интерес от това и те го осъществиха, включително и разни други неща направиха, за да имат после очи пред собствените си граждани да кажат - имаме право да нападаме Украйна. В днешно време всяка гадост, която се случва на политическата сцена,  обслужва някого, един път един, друг път друг, важното е причина за нападание да има. Никой не е светец, нито Русия, нито други "велики сили", всичките си имат своите си грехове и всички ще си плащат за тях по един ли идруг начин, но това Бог ще си го реши, ние не сме тези, които ще съдят, можем само да кажем истината, евентуално. 😉

на 15.07.2022 г. в 23:49, glen написа:

За новия пост на Борисов.

Борисов е назначен на поста в Роскосмос, за да ВЪВЕДЕ в пълно производство някои революционни космически технологии, за които знаем само за ядрения влекач Zevs, но какво друго?

Очаквайте големи новини относително скоро. Какво може да бъде?  Разговорите и слуховете за руския изтребител от 6-то поколение, способен да преминава от въздушен към космически полет и обратно, са упорити.

Пълната гама Ангара, ракети и разработването и въвеждането на свръхтежки носители също ще бъдат приоритет . Както ще бъде по-нататъшното развитие на мерките за противодействие на военните космически програми на САЩ.

Назначаването на Борисов се вписва изключително добре в програмата за пълна технологична независимост на Русия. С хора като Борисов тази независимост не само е осъществима, но вече се случва. 

Колко да чакаме за големите космически новини? Добре ли се вписва в програмата за пълната технологична независимост на руZия уволнението на Борисов тази година? Явно се е справил със задачата :)

на 16.07.2022 г. в 0:08, glen написа:

В свързани новини глупаците на Запад все още смятат, че имат (магически) сили да попречат на Русия да убие щатския долар и да направят това, което тя трябва да направи.

Русия планира да създаде свой собствен национален бенчмарк за петрол през 2023 г. като средство за защита на приходите си от износ на петрол, докато Западът засилва санкциите срещу руския петрол, показва документ, видян от Bloomberg News в петък.

Руските производители на петрол, нейната централна банка и съответните министерства работят за стартирането на национална платформа за търговия с руски петрол през октомври тази година. Целта би била да се привлекат достатъчно чуждестранни партньори, които да купуват руския суров петрол и да генерират достатъчно обеми, така че да се създаде национален петролен бенчмарк в някакъв момент между март и юли следващата година, според документа, който Bloomberg News е видял.

Усилията на Русия да създаде национален еталон за петрола идват, докато западните съюзници търсят начини да наложат таван на цените на руския петрол, търгуван в световен мащаб.

Ура,другари ! От 2 години има национален еталон за петрола в самия болшая :)

преди 39 минути, Мери) написа:

Аз не мразя Русия, напротив благодарна съм на всеки руснак, благодарение на който съм получила нещо полезно за себе си, а такива има, наистина. Дори и само в интернет да попаднеш на информация, която ти е полезна ,трябва да си благодарен, но на Путин, всъщност и на Путин съм благодарна за това, че се намеси в случая с Ислямска държава и благодарение на тях, ислямистите не успяха да стигнат до нас, тогава интересите ни по някаква случайност съвпаднаха, но няма как да кажа на черното бяло - нападението над Украйна можеше да бъде избегнато, ако Русия смирено  беше понесла загубите, които щяха да последват за нея от влизането на Украйна в ЕС и НАТО. Уви, това не се случи. Що се отнася до украинците, ако зависеше от мен, изобщо нямаше да воювам, не смятам, че аз и близките ми, а и който и да било друг,  трябва да жертваме живота си за която и да било страна, в това число и за България, но това си е лично мое мнение. Щом украинците и правителстото на Украйна са решили да се противопоставят на агресията на Русия, имат това право, аз няма какво да направя в случая, освен да не изопачавам истината, а тя е, че Русия има, както положителни, така и негативни страни и в конкретния случай с Украйна не е права, нищо, че някои хора си мислят, че е права, дори и когато е седнала. 😥 

Точно по казуса с Украйна Русия е най-права. Русия беше лъгана от "нито един инч на изток" до Минските споразумения. И въпреки това Путин предложи така изгодното за Украйна Истанбулско споразумение, с което войната свършваше след няма и месец. САЩ и Великобритания обаче го саботираха и наредиха на зеления гащник да се бие до последния украинец, защото това не е война между две съседни държави Украйна и Русия, а както каза самият Марко Рубио - "това е прокси война на НАТО срещу Русия".

Без "помощта" на НАТО цялата патаклама приключваше още през април 2022 г., ние отдавна щяхме да сме забравили за конфликта, а самата Украйна си запазваше всички територии отпреди нахлуването, както и милиони свои граждани, които загинаха или избягаха от страната. 

Русия е признала Украйна като независима неутрална държава, но щом Украйна е решила под натиска на чужди сили да се напъва да става член на НАТО, то би трябвало да е готова да си понесе последствията. 

Да ти напомням ли думите на Арестович, казани още през 2020 г., а именно: "Членството на Украйна в НАТО минава през голяма война с Русия, в която ние ще победим с помощта на нашите западни съюзници"

В крайна сметка хохлите получиха "голямата война", която искаха!

Само дето победа и членство в НАТО няма да има!

на 16.07.2022 г. в 0:18, glen написа:

VSU научи отново вчера, когато 3M14 влетя в офицерския клуб на Виница и унищожи висшия състав на ВВС на Великобритания (каквото и да е останало от него) и чуждестранните „доставчици“ на останките от МиГ-29 и СУ от съветската ера -25s от страни от бившия Варшавски договор, сега НАТО!

След НАТОВСКИТЕ генерали от АЗОВСТАл дойде ред и на висшия състав на ВВС на гадните англо-саксонци. Мир на праха им!

току-що, Flashback написа:

Точно по казуса с Украйна Русия е най-права. Русия беше лъгана от "нито един инч на изток" до Минските споразумения. И въпреки това Путин предложи така изгодното за Украйна Истанбулско споразумение, с което войната свършваше след няма и месец. САЩ и Великобритания обаче го саботираха и наредиха на зеления гащник да се бие до последния украинец, защото това не е война между две съседни държави Украйна и Русия, а както каза самият Марко Рубио - това е прокси война на НАТО срещу Русия. Без "помощта" на НАТО цялата патаклама приключваше още през април 2022 г., а ние отдавна щяхме да сме забравили за конфликта, а самата Украйна си запазваше всички територии отпреди нахлуването, както и милиони свои граждани, които загинаха или избягаха от страната. 

Русия е признала Украйна като независима неутрална държава, но щом Украйна е решила под натиска на чужди сили да се напъва да става член на НАТО, то би трябвало да е готова да си понесе последствията. 

Да ти напомням ли думите на Арестович, казани още през 2020 г., а именно: "Нашето членство в НАТО минава през голяма война с Русия, в която ние ще победим с помощта на нашите западни съюзници". 

В крайна сметка хохлите получиха "голямата война", която искаха! Само дето победа и членство в НАТО няма да има!

Още един дето оспорва думите на другаря Пу от Рим че няма проблем Украйна да е в НАТО... Защо го апострофирате така човека не мога да разбера? А и между другото онзи ден да си усетил някакви трусове на еврото? Отмъкнали някакви пари от замразените - казаха някаква голяма сума ;) А знам ти се притесняваше ще стане мор на пазарите - обзалагам се че не си усетил дори.

Абе кранче, абе ютийко моя

Откъде се появи 

Не ти ли набиха чемберите днеска - аз ще те изволня веднага ако ти бях групенфюрер

Веднага щях да те заместя с Кими К2

Какви ги дробиш бре сладурче - с какво може да се похвалите бе сладкишче ? 

Веднага заминавай в Ямболлллл откъдето вероятно си 

ПП

Утре се готви от 8:45

на 16.07.2022 г. в 0:39, glen написа:

Бивша Румънска,умнико!

-------------------------------

план А преработен

От преди най-малко 10 години англосаксонски план А беше разгърнат проактивно за войната в Украйна. Това означаваше САЩ + Обединеното кралство да подкрепят напълно и да дърпат конците „отзад“, докато надлежно подкупените марионетки и полезни идиоти на ЕС + Украйна организираха банда срещу Русия от всички страни като хиени върху наранената си плячка.

Такъв план А до момента очевидно се проваля с жалост, тъй като военната война се губи на всички фронтове и „ санкциите срещу Русия “ имат обратен ефект и всъщност означават ужасни „санкции срещу Европа“ (и „недружелюбни“ азиатци…) със зимата!

план Б започва

ако САЩ все още искат да го направят... което всъщност не би техен план Б, ще започне веднага срещу Европа (!!) веднага щом войната на бойното поле спре в Украйна.Той ще се насочи към Европа след като не успя с Русия!

Изнасилване и ограбване  на Европа“ е следващият план!

Шри Ланка,ние идваме!

План В има ли?

преди 4 минути, kiro 2025 написа:

Абе кранче, абе ютийко моя

Откъде се появи 

Не ти ли набиха чемберите днеска - аз ще те изволня веднага ако ти бях групенфюрер

Веднага щях да те заместя с Кими К2

Какви ги дробиш бре сладурче - с какво може да се похвалите бе сладкишче ? 

Веднага заминавай в Ямболлллл откъдето вероятно си 

ПП

Утре се готви от 8:45

Баба а Пенка пак ли е тъкала топката? Колко пъти съм ти казвал да прочетеш маниака първо, за да не станеш за смях отново. Днес не ти провървя с меметата,а? Утре искаш ли с некролози да го направим? Ама се подготви много добре. Да не стане като  днес да ми издъхнеш на 3-тия пост. Искам те в кондиция ,ей. Ако трябва малко раздвижи тия бутове.

на 16.07.2022 г. в 15:43, attj написа:

Предложението на Европейската комисия да финансира по-голямата част от плана за възстановяване на Украйна, който Киев оценява на 750 милиарда долара, внася несъгласие  за някои членове на съюза.  Украйна няма какво да предложи на ЕС и такива инвестиции няма да се случат. 

Гарантирано от баба Станка !

на 16.07.2022 г. в 17:43, Banesc написа:

учтиви украинци са продали himars  на русия за  500к  рубли 

Така е , аз ти вярвам :)

на 14.07.2023 г. в 8:52, Киро Н. написа:

Пускай мехури.

Ще пускаш 2-3 месеца и ще си ходиш като Реджепчо

Баба Пенка да не се нагълтала с вода вече? @kiro 2025  Къде намери мехури сега пък?

на 14.07.2023 г. в 8:42, Киро Н. написа:

Умни хора още в началото казаха че тая руина Украйна няма шанс.

4-та година започва без шанс. Язък за умните хора....

преди 27 минути, Flashback написа:

Точно по казуса с Украйна Русия е най-права. 

но според теб не е така - отивай да козируваш на американското знаме

на 14.07.2023 г. в 10:00, Киро Н. написа:

Време е тъпанари като вас да разберат че срещу военна машина не се рита с некви пластмасови пръчки

Ама пък какъв damage правят тия пластмасови пръчки.... Дано по-умните тук го разберат. Макар че ....знаете те са по-умните тук :)

на 14.07.2023 г. в 10:53, Киро Н. написа:

Писах ти - бъркай сапуна и бълбукай

ПП

Дядо ми е бил крупен търговец на спортни стоки. А за теб съм сигурен че си Бели Извор

Баба Пенка да не е правила сапун в Бели Извор? Спортен тип :) 

на 14.07.2023 г. в 11:19, Киро Н. написа:

Значи тикви запомнете

ще престанете да пускате украински клипове с дрони (и да помпате гледания за тия калъфи)

Ще си заработват хляба с честен труд

Юри Ботусов автора на тая схема/помпа е спечелил 4 милиона и такива като Коко са навити да печелят - нали Кокич

Запомних само че баба Пенка пак е останала без пари :)

на 14.07.2023 г. в 11:33, Киро Н. написа:

Кликай дебил  - 2-3 месеца ти остава

От дългите месеци ще да са , а Кире ?Сигурно за друга планета си говорил знам :)

преди 35 минути, Flashback написа:

И въпреки това Путин предложи така изгодното за Украйна Истанбулско споразумение, с което войната свършваше след няма и месец. 

Изгодно? Глей кво става:

"Руската федерация изявява желание ВСУ да бъде смалена от 1 000 000 души до (максимум) 85 000 човека[21]; Според руските виждания на Украйна ѝ се забранява да има ракети с обсег над 40 км[21], редуцира се и артилерията (до 342 танка),[21] флотата, авиацията и пр. Проекто – мирното споразумение предвижда руският да стане втори държавен език. Фашизмът трябва да бъде забранен със закон, Украйна да бъде денацифицирана, а пронацистките сили – отстранени (евреинът Зеленски е смятан от Кремъл за нацист; дори за кратко се появява заповед за ареста му на сайта на Министерство на вътрешните работи в Русия)[22] Путин изявява желание да не се търси отговорност на руски военни за военни престъпления[23] В замяна Русия предлага изтегляне от Черниговска и Сумска област,[24] както и да не пречи на членството на Украйна в ЕС. Друга идея на този проектодоговор е постоянните членки на ООН (САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция) да станат страни-гаранти. Русия си запазва правото на вето спрямо военна намеса на Запада, а и държи да включи Беларус като страна гарант; също така Русия не гарантира неделимостта на ДНР и ЛНР[15] освен това Русия желае санкциите срещу нея да паднат. Договорът е счетен за неприемлив от правителството в Киев. Украинското правителство не подписва договора, въпреки че той е парафиран от Кремъл. Периодично от Кремъл подновяват условията и настояват, че Украйна трябва да капитулира, а страните от ЕС и НАТО да признаят новите териториални реалности и да денацифицират Украйна.

Спорни клаузи

Украинското правителство не е готово за подобно драстично орязване на войските си[25] (напр. украинското правителство иска да запази поне 250 000 души численост на армията си.[21]) Също така условието Украйна да изтегли войските си, от Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка области, и да признае тези територии (както и Крим) за руски е счетено за неприемливо от правителството в Киев[15][26][27] Освен това идеята, че Русия ще има право на вето върху военна намеса на т.нар. страни – гаранти е счетена за неприемлива. Зеленски все пак е готов да приеме неутрален статут на Украйна (т.е. да не е член на НАТО), но с условието че неделимостта на Украйна ще бъде гарантирана,[28] а предложението бъде прието на референдум[29][30] и впоследствие – ратифицирано от украинският парламент. "

Ето още по темата: https://bnr.bg/horizont/post/102157068/doc-boan-hadjiev

Русия си иска Украйна да е неин протекторат и туй то, а Украйна иска да е свободна, не ще Русия да й диша във врата и кой може да я упрекне, кой? 🙄

Кремъл е в паника...

... Руснаците бързат да купуват провизии и препълват хранителните магазини, рафтовете са празни. Безусловната капитулация пред САЩ се подготвя в Москва, включително триумфалното влизане на Тръмп в Москва през Триумфалната арка на Кутузовски проспект, след това парад на американската армия на Червения площад и тържествено предаване на всички руски военни технологии на САЩ. След това Тръмп е отведен до Гробницата на Ленин и е обявен за господар на вселената и най-великия художник на сделката, а след това е обявен за носител на Нобелова награда за 2025 г.

Тогава човекът от Тайните служби почука на вратата и попита - господин президент, буден ли сте. Време е за закуска. 

на 15.07.2023 г. в 10:40, Киро Н. написа:

Освен това да поздравим новия президент на Украйна - Владимир Кличко

Щом баба Пенка го е казала -няма начин да не е вярно! Той онзи и без това ГАРАНТИРАНО си загуби главата на 01.08.2024 :)

преди 15 минути, glen написа:

Кремъл е в паника...

... Руснаците бързат да купуват провизии и препълват хранителните магазини, рафтовете са празни. Безусловната капитулация пред САЩ се подготвя в Москва, включително триумфалното влизане на Тръмп в Москва през Триумфалната арка на Кутузовски проспект, след това парад на американската армия на Червения площад и тържествено предаване на всички руски военни технологии на САЩ. След това Тръмп е отведен до Гробницата на Ленин и е обявен за господар на вселената и най-великия художник на сделката, а след това е обявен за носител на Нобелова награда за 2025 г.

Тогава човекът от Тайните служби почука на вратата и попита - господин президент, буден ли сте. Време е за закуска. 

Не ми харесва Тръмп, Байдън беше по-симпатичен. Някак си по-честен изглеждаше и по-открито действащ.  Тръмп явно е свикнал да лови риби в мътна вода. 🙄

на 15.07.2023 г. в 15:10, Киро Н. написа:

Хехе тъпак

Ще прокараме закон да извадят IP-tata ви и яка ви гъзица 

Баба Пенка гадае на всички нива във OSI модела вече :)

на 15.07.2023 г. в 15:14, Киро Н. написа:

Косьо - млъквайте докато е време

Тая  украинска простотия е досадна вече на огромно количествои хора. 

Е веднъж не ти преча, после досадна станала. Объркан съм вече?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.