Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Духай Косе ...на никой не пречиш

ПП

Мери 

руснаците заявиха ЕС да се оправя с остатъка от това което наричаха Украйна. Те са си платили.

seshoar.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, kiro 2025 написа:

Духай Косе ...на никой не пречиш

seshoar.jpg

А снимка на танка? Искам го в розово - да е в тон с несбъднатите ти предсказания :)

Процеса на запознаване със големия размер помощ от Червения Кръст

преди 6 минути, attj написа:

Не. Ако се запазва Украйна -трябва да са избрани от ляхите, хохлите и казаците.  

Еми, да, ама, ако победи Русия, никакви управници, които не са одобрени от нея, няма да могат да се качат на власт в Украйна вече. 

Мери

чети вестници бре :)

Не им пука защото Украйна остава без индустрия и територии. ЕС ще ги храни.

А те и без това 50% се изнесоха в Европа

Износа на новия сериен танк е по-важен и процеса на подготовка за запознаване с големия размер помощ от Червения кръст

https://x.com/666_mancer/status/1945788324859248782

Значи ако разбера че си го счупил ще те пратя и ти да си вземеш помощта :) от най-голямата

преди 11 минути, Мери) написа:

Еми, да, ама, ако победи Русия, никакви управници, които не са одобрени от нея, няма да могат да се качат на власт в Украйна вече. 

Далеч по-възможно е УССР да се върне в СССР.     Украинските казаци нима са им врагове?    Зеленски е като реален психопат-шизофреник.

преди 12 минути, kiro 2025 написа:

Течението явно се засилва

879999977777.jpg

Да не ми даваш много газ на танка, ей. руZки е все пак. И да не се натискайте на кожения салон-не искам петна после.

Процеса на набиране на доброволци за големия размер помощ от Червения кръст 

И след това благодарственото видео..

Защо не искаш да говориш за танка- едва ли е срам? Знаеш колко смешно става така, нали? Това е защото сте тотален леш с обещанията. Така става като се водиш по тъпата руZка пропаганда. Колко пъти да те предупреждавам за това - приятелче си ми ама не ме слушаш и страдаш от това. Слушай повече следващия път , да не се наредиш на опашката за помощ от Червения кръст и ти. 

Кире , хайде бе човек, стегни се -пак стана за смях и пак аз съм ви виновен. Защо така , приятелю?

Между народностите в Украйна има такива смесвания,  че много хора не знаят точно какви са.     Това е реалността за украинска нация,  за което понякога Зеленски съвсем неадекватно се изказва.     Той също  не помни точно какъв е.    Рускиговорящ евреин - според хората от родния му град.   Никакъв пан Зеленски не е.    Не е лях или хохол.       Този човек не е в ред с главата си.  Много хора умират заради това.

преди 1 час, Мери) написа:

Съдиш по това, което направи европейската демократична общност в Румъния ли?

Дори и да се случи, защо това да е нещо укоримо? Щом за едните е разрешено, защо за другите да не е?

"По-рано кметът на Лвов предложи размяна на ексхумираните останки на съветски войници, погребани преди това на територията на мемориалния комплекс „Хълмът на славата“, за украински войници."

Вече ясно ли е, какви хора управляват в Украйна?

Възпитаника на московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск и Екатеринбург хвали размера на помощта от Червения кръст 

Естествено, че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и на обяд няма бодра дробонарезка

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Дори и да се случи, защо това да е нещо укоримо? Щом за едните е разрешено, защо за другите да не е?

Само в Румъния?

"Западът отново ще се опита да дестабилизира ситуацията в Грузия по време на местните избори тази есен, заяви председателят на грузинския парламент Шалва Папуашвили.

„Вече виждаме първите признаци, че има опит за дестабилизация отвън. Някои стъпки от страна на Брюксел ни показват, че ще има опит за дестабилизация на страната отвън. Както видяхме на последните избори, а по-късно беше потвърдено, че това е намеса във вота, мисля, че в този случай ще има опити с използване на подобни писма и резолюции, за да се предизвика дестабилизация“, каза Папуашвили в ефира на телевизионния канал „Имеди“.

Както отбеляза политикът, определени политически групи на Запад са заинтересовани да доведат на власт „своите марионетки“ в Грузия. „Вече гледахме този филм“, добави председателят на парламента."

https://fakti.bg/world/986837-veche-gledahme-tozi-film-vlastite-v-gruzia-ochakvat-opiti-za-destabilizacia-otvan-po-vreme-na-mestnia-vot-naesen

Героят на обяд 

Баба Пенка да не я пълнят на купола на новия сериен танк, че се обиди сега и не ми показва колко е безпомощна с обещанията? Няма страшно - аз си го знам и ти го знаеш - нищо ново не показваме на хората, друже.

преди 48 минути, ivottoshev написа:

Това ще се случи при всички положения, ако Русия победи,  няма го варианта  "дори". Много ясно, че  няма да се мори пак да спретва специални операции, ако на власт в Украйна  се качат некви си там непослушници. Или ще присъедини Украйна към себе си, или ще си назначи правителство тип "Янушкович", което винаги  да обслужва интересите на руските политици. 

преди 13 минути, M.Николов написа:

Както отбеляза политикът, определени политически групи на Запад са заинтересовани да доведат на власт „своите марионетки“ в Грузия. „Вече гледахме този филм“, добави председателят на парламента."

https://fakti.bg/world/986837-veche-gledahme-tozi-film-vlastite-v-gruzia-ochakvat-opiti-za-destabilizacia-otvan-po-vreme-na-mestnia-vot-naesen

Важно е в Грузия на власт да са  марионетките на Русия, иначе лошо им се пише. 😥

преди 1 минута, Мери) написа:

Това ще се случи при всички положения, ако Русия победи,  няма го варианта  "дори". Много ясно, че  няма да се мори пак да спретва специални операции, ако на власт в Украйна  се качат некви си там непослушници. Или ще присъедини Украйна към себе си, или ще си назначи правителство тип "Янушкович", което винаги  да обслужва интересите на руските политици. 

Има и междинен вариант - средна и западна Украйна да се обособят като нова държава -  на ляхи и хохли.    Без достъп до Черно море.   

преди 12 минути, attj написа:

Има и междинен вариант - средна и западна Украйна да се обособят като нова държава -  на ляхи и хохли.    Без достъп до Черно море.   

Няма такъв вариант - при победа на Русия   Украйна или ще е в границите на Русия, или ще има привидна независимост и  марионетно правителство там без значение  до какво имат или нямат достъп.  Разбира се много хора ще останат живи, ако се предадат, но не знам доколко това е характерно за народопсихологията им. Изобщо тъжна история е това. 😥

преди 19 минути, Мери) написа:

Важно е в Грузия на власт да са  марионетките на Русия, иначе лошо им се пише. 😥

Пак питам: Защо това да не е позволено на Русия в Украйна, след като е позволено на демократичният Запад в Румъния?

За едните може, а за другите не? Това ли са евроатлантическите ценности към които се стремим? Да налагаме двойни стандарти и да ограничаваме някой да прави същото, което иначе ние правим на драго сърце? 

преди 30 минути, M.Николов написа:

Само в Румъния?

Това в Румъния е доказано, докато за другите точки по света (тук включвам и България с "Галя от Посолството") винаги може да се отрича.

пп: Интересно ми е да видя сега какъв отговор ще му спуснат от Централата. Предполагам че от там ще има тишина и нашето форумно идиотче ще се опита да импровизира, което пък ще е голям смях :D

В Русия са с претенции само за земите на украинските казаци.   Остатъкът от Украйна с полуполяците също следва да са неутрални и с извънблоков статут.   В НАТО няма да ги пуснат,  а в ЕС няма да ги искат.    Майданът натам ги води.   

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Пак питам: Защо това да не е позволено на Русия в Украйна, след като е позволено на демократичният Запад в Румъния?

За едните може, а за другите не? Това ли са евроатлантическите ценности към които се стремим? Да налагаме двойни стандарти и да ограничаваме някой да прави същото, което иначе ние правим на драго сърце? 

Какво имаш предвид под Румъния? Искали са да се присъединят към Русия, а демократичният  запад не им е дал? 🙄 Това за първи път го чувам, имам приятел историк в Румъния, трябва да му се обадя да го питам истина ли е това и защо тъй внезапно са решили да напускат ЕС и да ни изоставят сами под игото на лошите ама много лоши  демократични западняци. 😁

току-що, Мери) написа:

Какво имаш предвид под Румъния? Искали са да се присъединят към Русия, а демократичният  запад не им е дал? 🙄 Това за първи път го чувам, имам приятел историк в Румъния, трябва да му се обадя да го питам истина ли е това и защо тъй са решили да напускат ЕС. 😁

Присъединяване към Русия? Излизане от ЕС? Питай го твоят приятел-историк, кога е имало такива избори в Румъния, че ми стана интересно.

Аз говоря за анулирания първи тур на Президентските избори в Румъния :)

И офицера Денис Ярославски го критикува публично. Ясна е причината... Явно наистина вече няма хора. Това за тия шестдесетгодишни мъже, ако е вярно... ти смятай, тая държава, докъде се докара. Жалка картинка...

Екстра се 

Ще продават дрони на USA - ще ги залеят 

ПП

Зеленски публично (в Радата) заяви че няма да има ДЕмобилизация до края на войната

Познайте сега какво ще настане

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Зеленски публично (в Радата) заяви че няма да има ДЕмобилизация до края на войната

Не до края на войната!

До победата!

:speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.