Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 23 минути, nikssi написа:

Като ги плещите такива усещате ли какво може да се случи? Не си пожелавайте такова нещо.

Не ме интересува. Качвам се на самолета и се кефя на бройката умрели ватенки

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Staff. написа:

Защото, "Удобните" кандидати на "ЗАПАДА" не анексират територии, спазват междунароно признатите граници и зачитат живота, свободата и демокрацията на хората!

Това е пост, който все едно е писан от журналист от "Свободна Европа"... 😆

Поредните протести пред Украинската Рада. Вдовици, бащи, братя и прочее питат къде са ни хората?
photo-2025-07-18-20-23-52.jpg

Иначе... в момента има взривове и от двете страни. ВСУ думкат по Воронеж, руснаците по Днепър...

преди 6 минути, communismatic написа:

Поредните протести пред Украинската Рада. Вдовици, бащи, братя и прочее питат къде са ни хората?
photo-2025-07-18-20-23-52.jpg

Иначе... в момента има взривове и от двете страни. ВСУ думкат по Воронеж, руснаците по Днепър...

Хора има, бомбите намаляват з Украйна. Плащай си данъцита, че трябва да се трепят още много ватенки

преди 7 часа, Staff. написа:

Защото, "Удобните" кандидати на "ЗАПАДА" не анексират територии, спазват междунароно признатите граници и зачитат живота, свободата и демокрацията на хората! Знам, че няма да ми отговориш, не се напиняй да не изфръкне някоя пружина, а и не ме интересува дали ще отговориш или няма....

Така ли? 

Не анексират територии? А кой "анексира" територията на Косово и я подари на терористите от АОК за да си направят мюсюлманска държава в сърцето на християнска Европа?

Спазват международно признатите граници?!? Кои граници?  Тези, които вече 80(осемдесет) години ООН в безброй резолюции казва че Израел трябва да напусне, но въпреки това ефектът не само че е никакъв, но евреите заграбват и още територии, без тези им действия да са санкционирани? 

Зачитат свободата и демокрацията на хората? Ти сигурен ли си че да анулираш вот на президентски избори в Румъния, само защото може би, едва ли не, евентуално някойси бил провел кампания някъдеси в мрежата е демократична проява? Ми да забраним тогава и "Америка за България", "Отворено общество", "Свободна Европа" и всички подобни медии, щото и те разпространяват външна пропаганда. Съгласен ли си?

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

по добре си помисли какво си пожелават другите

Психопати -шизофреници приемат всички с различно мнение като врагове.    Католиците сънсем са се поболяли.   Смъртта не е лечение.

преди 56 минути, Staff. написа:

Косово се обяви за независима държава и не стана част от Америка, Германия или Франция!

Абсолютно същото. Даже нямаш идея, какво точно защитаваш... Не, че е изненада. Косоварски етнос няма, дори името му е сръбско. Както ДНР и ЛНР се отдели от Украйна, понеже населението там е с руско самосъзнание, така и косоварското. Абсолютно идентични примери.

Демокрацията се основава на институции и баланс, а не на емоции и двойни стандарти и тем подобните комунистически глупости......!

Демокрацията се основава... "на институции и баланс"!? Я ми го обясни това, че нещо... май написа поредната чудовищна простотия. Кво ще рече... "на институции и баланс"? Конкретно? 😆

Да забраним всички чуждестранни медии и фондации, или само тези, които не харесваме?

Аз съм ОК, да се забранят само тези, дето промиват мозъците на такива като теб. Визирам "Америка за България" и "Отворено общество"...

Докато се препирате за сръбските помаци, руснаците размазаха Павлоград.

Останалите градове от списъка са наградени с геранки така Че да има пожари по жп гарите.

Пп

укрите могат да пръцкат, това се оказа 

IMG_0611.jpeg

IMG_0610.jpeg

Добро утро, второстепенна тълпа, механик-водач на новия руZки сериен танк и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта 

Естествено,че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и тази сутрин няма бодра дробонарезка 

Както виждате безаналоговия РЕБ работи на 💯.

2-ма възпитаници на московските гей-клубове, минали спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск и Екатеринбург се подготвят за първа среща с голямата помощ от Червения кръст 

@kiro 2025 да паркираш танка обратно в гаража, ей. Стига си хайманосвал по вълните на тъпата руZка пропаганда :). Не каза днес на каква вълна си и затова реших на общо основание да ти показвам победите на самия болшая. Запаси се с достатъчно мемета, че само ако знаеш какъв голям запас имам (по-голям е от помощта от Червения кръст)...

преди 21 минути, kiro 2025 написа:

Каква нарезка бе сушоарче :)

Мечтай си за перемога перчице

Върни серийния танк, че ще го полират :) Сериозно се замислих да ти пиша съобщение вече, че се притесняват накъде си го откарал.

Да не му се случи случка като на тази бухалка

преди 2 часа, Staff. написа:

Западът не анексира Косово нито САЩ, нито друга държава обяви за своя територия косово. Запада със САЩ подкрепиха отделянето на Косово от Сърбия,

Аха-а-а-а, значи на сърбите трябва да им пука че отнетата им територия не се е присъединила към Кравария, ами директно е станала отделна държава? Че каква е разликата за тях? Ся трябва да почнат да ръкопляскат на демократичният Запад ли?

Израел не спазва всички международно признати граници, това не съм го коментирал досега! 

И що на тях това да е позволено, а на руснаците да не е? Защо за едните има санкции от страна на "демократичният" Запад, а за другите такива санкции няма? Това искам да коментираш!

в Румъния не е имало анулирани избори заради публикации в мрежата!! 

Така ли? Я кажи твоята версия :lol6:

Добре де, според теб кое е решението? Да забраним всички чуждестранни медии и фондации, или само тези, които не харесваме??? Например ако някой ден дойде на власт човек, който не харесва твоето мнение ти ще се съгласиш ли той да забрани медиите и фондациите, които те подкрепят? 

Решение? Много е лесно. Антибълагрите като теб, които подкрепят политици незачитащи волята на народа се убиват с камъни, после и самите антибългарски политици отиват под ножа. След това Европейците се заразяват от нас и изтрепват техните национални предатели. Найс, а?

пп: И що ми пишеш от този профил? Блокирал съм те и ако някой не те цитира няма да видя излагацията ти. Пиши си от този профил, с който започна тази дискусия :)

Не, аз продължавам, да недоумявам, какво разбира под схващането "демокрацията се основава на институции и баланс"?! Що за безумна тъпотия... 😆
Предния път изръси пак нещо подобно - един лидер не трябвало да действа чрез амбициите си... или някаква такава мега малоумна дебилщина... 😆

Тоя през живота си не е прочел и една книга...

Самолетите от онзи свят ръсят против насекоми с НАТОВСКИ бомби :)

Докато комарчета жилят самотното САУ

Защото не са чували за ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка:)

преди 29 минути, Staff. написа:

Друг профил нямам и нямам намерение да правя.

Мда... 😆

Другари , снощи отново да атакували подмосковието...Не да прочели отново новата ядрена доктрина, тия укри

Вие сигурни ли сте че не сте им я пратили по секретната линия "Гълъб"?

Възпитаника на московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск и Екатеринбург се подготвя за големия размер помощ от Червения кръст 

Скоро време ще го видим и на кастинг за истински европеец :)

Естествено , че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и на обяд няма бодра дробонарезка

преди 1 час, Staff. написа:

Темата не е за Израел, а и не се интересувам от Израел и затова не съм запознат.

За пореден път се оказа насран по цялата глава и пробваш да се измъкнеш по терлици? Ми не, не мина номера. Пак си си насран :)

преди 5 часа, Staff. написа:

Да забраним всички чуждестранни медии и фондации, или само тези, които не харесваме??? 

Да забраним  само тези, които той не харесва. 😁

,,magicworldtv6347   преди 8 месеца

Я работаю на автовокзале и каждый день вижу ветеранов СВО, которые едут на побывку домой и обратно. Словами не передать их лица.....однажды спросил одного: братишка, не пора ли тебе домой? Ты уже отвоевал свое.... А он мне ответил: не могу....там мои пацаны, я вернусь к ним, чтобы отомстить за тех, кого уже нет.....!!!"

,,РУССКИЙВАНЯ-э7м   преди 8 месеца

Эти парни точно будут воевать до последнего украинца Слава Российской Армии!!!"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.