Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, kiro 2025 написа:

Реджепчо

Легни си доспи

А в украйна не са лягали

Палели бензин. Добрееееее.

Няма газ. И няколко завода ги няма.

В най западна Украйна ...

5276397877989606863.jpg

Миме притеснявай се повече за блатната сган.

https://www.moscowtimes.ru/2025/08/21/ukrainskie-droni-udarili-po-npz-pod-rostovom-i-ostanovili-dvizhenie-poezdov-v-voronezhskoi-oblasti-a172254

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

"Народна сила" са ядрени ватенки.

Като почна войната, Путлер като нахлу в Украйна, си помислих, че комунистите и русофилите ще се осъзнаят и ще спрат да се молят на Путлер.

Не би...

Те се по нагли стават

Даже съм чувал с ушите си от не един, "По добре Путин да пусне атома и да ни избие да се отървем"

Начи Путлер е прав, дори ако почне да ни избива масово. Щот те катилите му отдавна трепят неудобните поединично.

имам теория че нефта свършва и има няколко милиарда излишни хора  и всичко в света става  по план за златния милиар

и Путин е решил да ползва населението по предназначение  и русия да си завладее малко земя

а пък  китайците и индийците ще изценират една военна операция и ще има 2 милиарда бежанци  към европа за тва и опразниха сирия

човешкия материал да тръгне на там

а пък сащ иска руския нефт като нала санкции на тия дето купуват руски нефт

КАКВО  мислиш  за моята теория ?

и всичко се командва от световната банка

щото нито путин се отказал от долара 

а пък китайския юан е връзан към долара...

преди 2 минути, Banesc54 написа:

имам теория че нефта свършва и има няколко милиарда излишни хора  и всичко в света става  по план за златния милиар

и Путин е решил да ползва населението по предназначение  и русия да си завладее малко земя

а пък  китайците и индийците ще изценират една военна операция и ще има 2 милиарда бежанци  към европа за тва и опразниха сирия

човешкия материал да тръгне на там

а пък сащ иска руския нефт като нала санкции на тия дето купуват руски нефт

КАКВО  мислиш  за моята теория ?

и всичко се командва от световната банка

щото нито путин се отказал от долара 

а пък китайския юан е връзан към долара...

Жужи хубава славянска компания сте, къде си на снимката

534639002_732483429601865_4042016657823108258_n.jpg

Както оповестява Bloomberg, 10 страни към този момент са подготвени да изпратят свой военен  контингент в зоната на спора, което сигурно ще докара до пряк конфликт с Русия, защото руснаците няма да толерират НАТО в Украйна.    Русия започва СВО, с цел да подсигурява, че това в никакъв случай няма да се случи.    Подобно поведение стимулира РФ да погълне цялата Украйна.      В ЕС уж точно от това най-много се безпокоят.

Банката, Косе

Вземете си свободен ден

"Операцията започна в 19:00 часа на 20 август и продължи до сутринта на 21 август.

Бяха използвани:

— 3M22 „Циркон“ -  удар в Суми

— 4 Х-47М2 „Кинжал“ - прицелни удари по Малин (Житомирска област),  попадение в Дубно
— „Искандер-М“ - работа по Житомирска област
— 14 броя „Калибър“, два от които точно поразиха Мукачево, Закарпатска област
— 20 Х-101 - между другото, потвърден е удар по Запорожие

— И накрая, около 500 „Герана“:

96 точни попадения, включително по Лвов, Малин, Переяслав, Призов и други точки в Днепропетровска област.

Използвани са всички видове носители: Ту-95МС, Ту-160, Черноморски флот, наземни пускови установки, дронове от всички посоки на изстрелване.

Комбинирана атака, за която противовъздушната отбрана по принцип не беше подготвена.
Всъщност това беше тест на цялата украинска система за пво (израелска) "

Пп

Нема гассс

Мда... 😆

Цитат

Президентът на Украйна Володимир Зеленски коментира провеждането на нови избори в Украйна. Това е заявил той пред журналисти, предава Цензор НЕТ.
"Бих се радвал, ако изборите вече бяха проведени. Да се прекрати тази тема, защото тя не дава нищо освен препирни и политически призиви. Основното е да ми се даде възможност да прекратя войната, а не да разделям държавата преди това. Това е единствената молба към всички, които искат (да се кандидатират. )“, каза той.
Припомняме, че на 18 август 2025 г., по време на среща с Тръмп в Белия дом, Зеленски заяви:
''За да се проведат избори, ни е необходимо прекратяване на бойните действия, за да са в безопасност хората.''

преди 58 минути, communismatic написа:

Мда... 😆

Ти да видиш....Още малко,такива като снощните удари,и сам ще тръгне да дири кой да го замести...

За 4 години са изчезнали две трети от войниците във ВСУ,  а Зеленски говори на Тръмп някакви различни неща.  Още му се воюва    https://www.actualno.com/europe/zelenski-objavi-kakvo-se-e-razbral-s-trymp-za-teritoriite-news_2486360.html

Едно такова социалистическо ми е като знам че на чИбурашките са им конфискувани три трилиона долара с които колективния запад си плаща военните разходи   :lol6:

преди 16 минути, Proshark написа:

Ти да видиш...

Ми, просто е изключителен нагляр, това е положението. Пределно му е ясно, че няма как да се проведат избори, но не защото страната му била във война, а защото ще го изритат от поста му с 200 км/ч. Още по-наглярско е изказването му, че населението трябвало да се пази, та затова и не било редно, да се проведат президентски избори. Те, тия не са спрели, да грабят живо месо от ден първи на войната, а в същото време той много се е загрижил за тяхното здраве и благосъстояние. На практика, той няма вече полезен ход. Ако войната спре, това ще рече, че доста военни ще му потърсят сметка, барабар с роднините на загиналите хора, барабар с висшите офицери и прочее. Ще започнат и разследвания за крупните престъпни схеми около търговията с оръжията и къде са се дянали парите от войната. Най-вероятно границите в държавата ще бъдат затворени, просто защото никой няма да иска, да остане там. И т.н. Та, затова и най-вероятно удължава агонията на Украйна...

Володимир Зеленски вече на практика се отказа от мирните преговори, отхвърляйки инициативите на Русия и Съединените щати. За него това ще доведе до арест в Киев, древната руска столица ще бъде освободена от руската армия.

Това заяви пенсионираният полковник от армията на САЩ Дъглас Макгрегър в ефира на видеоблога Cyrus Janssen.

преди 13 минути, Zolin написа:

Едно такова социалистическо ми е като знам че на чИбурашките са им конфискувани три трилиона долара с които колективния запад си плаща военните разходи   :lol6:

Националният дълг на САЩ достига нов рекорд от 37 трилиона долара.    На 73 години чак сега Кокич се учи да брои в трилиони???    

преди 5 минути, attj написа:

Националният дълг на САЩ достига нов рекорд от 37 трилиона долара.    На 73 години чак сега Кокич се учи да брои в трилиони???    

Неграмотен-пенсионер затва ли те държат в форум 

Три трилиона долара в колективния запад, подарък от СССР :giggle1:

преди 7 минути, Zolin написа:

Неграмотен-пенсионер затва ли те държат в форум 

Три трилиона долара в колективния запад, подарък от СССР :giggle1:

Кокич е грамотен пенсионер.     Я кажи защо руският император е продал Аляска на САЩ?

преди 3 минути, attj написа:

Кокич е грамотен пенсионер.     Я кажи защо руският император е продал Аляска на САЩ?

Соц неграмотник от добричките села с билет за концерт на Кобзон.  

преди 24 минути, Zolin написа:

Отиваш при Кобзон 

"В Украйна има само един държавен език - украинският. Руската федерация може да си декларира и изисква каквото си иска." Това каза  Володимир Зеленски на среща с журналисти на 20 август.   Зеленски накъде се е запътил???   Отделно ще му  вземат и целия Бандеристан.   Няма да удържи още дълго да проси по 100 милиарда годишно - за да воюва.  Привършват му войниците. 

преди 15 минути, attj написа:

"В Украйна има само един държавен език - украинският. Руската федерация може да си декларира и изисква каквото си иска." Това каза  Володимир Зеленски на среща с журналисти на 20 август.   Зеленски накъде се е запътил???   Отделно ще му  вземат и целия Бандеристан.   Няма да удържи още дълго да проси по 100 милиарда годишно - за да воюва.  Привършват му войниците. 

Неграмотно папагалско соц ми е. Не ставам за нищо и от години ме закотвиха в форум началниците ми комуняги. Защо така Тодоро

преди 14 минути, Zolin написа:

Неграмотно папагалско соц ми е. Не ставам за нищо и от години ме закотвиха в форум началниците ми комуняги. Защо така Тодоро

Уж ти пуснах концерт на Кобзон.    Все за това говориш.   Маруся иска да те докладва пак да те баннат.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.