Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Zolin написа:

Нали съм казал че не ти връзва еФтината тролско неграмотна разговорка. Как е да си беден в добричките села 

Нито съм там, нито съм беден.   Скоро Тръмп пак ще обвинява Зеленски.  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Zolin написа:

Нали съм казал че не ти връзва еФтината тролско неграмотна разговорка. Как е да си беден в добричките села 

Атидже се прави, че е в турски сериал, ма май е в Насеки километър

преди 2 минути, attj написа:

Нито съм там, нито съм беден.

Защо си там и си бедна ватенка

Къде са Филипса и Бушона да не са отишли на концерт при Кобзон :giggle1:

преди 3 минути, Zolin написа:

Защо си там и си бедна ватенка

Къде са Филипса и Бушона да не са отишли на концерт при Кобзон :giggle1:

Филипов го помня, пускаше руски фейкове, а не знаеше руски и минаваха и украински покрай тях. Много проста типично българска ватенка, която не знае руски.

Кой е Бушона ?

Лично аз и за Кокончо Кокич се бях притеснил...

Форумните соц тролове на младини опитващи да избягат от соц рая. Но е станала непредвидена засечка  :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Филипов го помня, пускаше руски фейкове, а не знаеше руски и минаваха и украински покрай тях. Много проста типично българска ватенка, която не знае руски.

Кой е Бушона ?

Оня дет обикаляше по темите AUUXX или нещо такова и даваше доноси 

Агент Краснов, толкоз много като иска нобелова награда, да даде Аляска на Путлер, в замяна на окупираните украински територии.

Щял да заменя украински територии с украински територии, васи тариката. И си мисли, че европейците ще му се вържат.

Рижия клоун пак стана за смях

преди 12 минути, Zolin написа:

Оня дет обикаляше по темите AUUXX или нещо такова и даваше доноси 

Ушко, червеното уше, знам го. Много мръсна ватенка.

преди 21 минути, attj написа:

Лично аз и за Кокончо Кокич се бях притеснил...

Атиже, я кажи как те взеха за тая пропагандна снимка че уж си деЦка учителка

Може да бъде изображение с 6 души и текстово съобщение

преди 2 часа, attj написа:

И на Доналд Тръмп му е ясно - ако Зеленски не предаде Донбас по дипломатически път, ще го загуби военно.   С цената на още изчезнали войници от ВСУ.    Тогава ще е пропуснал нещо да договаря или изтъргува.    После същото ще се повтори за Одеса и за другите рускоезични области.    Никой в Русия не вярва да ги оставят на бандеровците.    Въпросът е дали режимът в Киев въобще ще оцелее с 50-60 %  от територията на  предишната Украйна.   

Не се разбра дали Путин иска да му се отстъпи само останалото от Донбас или иска и незавзетите напълно Запорожие и Херсонска област. Ако е първото погазва руската конституция.

Лавров може да е прав и да се наложи Украйна да престане да съществува като държава.Настоящата американска администрация разбира, че само Русия може да завърши тази война и то при нейните условия.След като Русия реши наистина сериозно да се заеме с премахването на Зеленски и нацистката хунта в Киев, нещата ще станат интересни. В момента това е предимно театрално представление.

За сведение на Косето

Индия почна да купува руски нефт - нищо че не трябвало. 

А killnet хакнаха Генералния Щаб на Укрия.

Тия дни ще пуснат торента с един списък който изключително ще зарадва Некро групировката.

преди 43 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не се разбра дали Путин иска да му се отстъпи само останалото от Донбас или иска и незавзетите напълно Запорожие и Херсонска област. Ако е първото погазва руската конституция.

Путин се пробва да превземе Киев.    Няма да му позволят да изостави никакви рускоезични области на бандеровците  при толкова пожертвани човешки животи.    Путин за нищо няма да се съгласи със Зеленски и ще му вземе половината предишна Украйна.    Може и цялата.  САЩ  са  като създатели на тази ситуация,   а Тръмп се оправдава с Байдън.    Тук Кокич пак показва бъдещи чавдарчета.

преди 20 часа, БаалБек написа:

В Мацква ще е разбира се. Няма да е в Сургут. Само Дони може да си позволи така да унижи джуджето Вова. Ела в Аляска....:giggle1:

Путлеропитеците да си знаете: Когато една международна среща е в Белия дом, това е символ, че САЩ придават изключително значение на отношенията с тази държава, и искат светът да го види.

:newspaper:

преди 19 часа, attj написа:

Велики сили навремето са се срещали в Ялта.

Срам и позор, никакво уважение!

Нали, бъбрече?:giggle1:

на 18.08.2025 г. в 22:09, Гост написа:

Ти па си толкова далече от тая война,че думи нямям...

Далеч съм, да и слава богу! Дай боже винаги аз, моите близки, а и всички хора по света да са максимално  далеч от всякакви войни! 🍀

При 1 300 000 изчезнали от ВСУ ...   Зеленски отрича да са загинали.     Няма ги и липсват.     Неговите бандеровци ще се саморазправят с него.

През юли 2023-та един от украинските нацики - Роман Реведжук (мисля, че беше журналист) беше критикувал Валерий Залужни за начина, по който се провеждат украинските контранастъпления. Според неговата информация избитите украинци за малко повече от една година са над 310 000 души. Честно казано, на мен тая цифра ми идва напълно реална, понеже грубо сметнато излизаше, че 20 000 души месечно са дали "фира". А и за какво му е да лъже!? Но тук говорим само за убити, а не за убити, изчезнали и тежко ранени. Т.е. цифрата ще е поне 2,5 пъти по-висока. Според мен, ако говорим за 1,7 милиона загуби е напълно резонно. За 1,7 милиона избити... едва ли. Въпреки, че... няма какво да се лъжем, начина по който ВСУ действат изобщо не предполага загубите да са малки. Винаги давам за пример Курската авантюра, която беше просто тотална тъпотия на украинското командване. Аз, между другото... така и не разбрах, на кого е била идеята, понеже Сирски бил "пас", Залужни бил "пас", май само Владимир Зеленски е бил "всичко коз"...
2.jpg

преди 1 час, kiro 2025 написа:

За сведение на Косето

Индия почна да купува руски нефт - нищо че не трябвало. 

А killnet хакнаха Генералния Щаб на Укрия.

Тия дни ще пуснат торента с един списък който изключително ще зарадва Некро групировката.

Номер 1  се показа кажи сега за загубите да се посмеем заедно , не само аз на тебе :)

преди 33 минути, communismatic написа:

Това дали е възможно!?

Номер 2 се записа :) 

преди 38 минути, communismatic написа:

Това дали е възможно!?

Разбира се. Всякога в историята отбраняващите се и окопалите са са давали 6 пъти повече жертви от неуспешно нападащите ги. През равен като тепсия терен. С пехотни атаки. С месеци. 

Според мен е пропусната една нула - поне 17 млн. украинци са убити, от които най-малко 12 млн. в Азовстал, както и 2-3 млн натовски генерали. 

И милиарди ляхи, хохли и Католическия Запад. 

на 19.08.2022 г. в 13:01, glen написа:

Зеленски чака висшите военни да поемат контрола над Киев и да се предадат на Русия.

Проблемът е, че вече няма кой да го направи. И нито САЩ, нито Обединеното кралство имат лидерството, което да ги накара да го направят.

А двете държави, които наистина би трябвало да действат в интерес на Украйна (Франция и Германия) нямат представа и биха предпочели да изпълзят  и да се правят, че не съществуват.

Няма хора да се предат :)

преди 1 минута, kaldata1 написа:

През равен като тепсия терен

Равен като тепсия? Тоя е много наясно с нещата... 😆

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.