Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Путлер почна войната, другарю комунист.

Путлер е отговорен за убийствата и отвличанията на деца.

Русия нахлу, Уктайна се отбранява. Законна самоотбрана, другари комунисти и червенотиквеници.

Май и ти си се родил с чугун в главата и петолъчка на челото.

Яяя дай справка от родилното !

Mлад съм за комунист и петолъчки. Слагай каската и марш.

преди 2 часа, Proshark написа:

Ако и момчетата от гей клубовете ви пердашят след магаретата,значи съвсем сте я окъсали и са останали на фронта само неориентирани  ...утки ...

Кой кого пердаши? Пак ли някое селце сте превзели след едногодишни мъки и десетки хиляди жертви? 

Нашия некрофил го няма.

Само реджеп профила пляка тъпотии.

Пп

калдата1 - кога нападате Масква ?

И не само това, речеп, всички вие дърти пионерчета и чавдарчета, бивши секретари и функционери, махнете се веднъж завинаги и оставете нас , младите да вървим напред. Вашето време мина, вие предадохте идеалите си, видяхме ви колко струвате.

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Кой кого пердаши? Пак ли някое селце сте превзели след едногодишни мъки и десетки хиляди жертви? 

Превземат едно селце с едногодишни мъки... и "великите" европейци се насират и почват да търсят допълнителни 800млрд за отбрана.

Някой ни лъже. Или ти си лъжец, опитвайки се да представиш руснаците като слабаци, или Урсула и Бабоеб Макарон ни лъжат, че наистина е нужно да дадем тези 800млрд. Е? Кой ни пуска по пързалката?

преди 1 минута, Тoни написа:

И не само това, речеп, всички вие дърти пионерчета и чавдарчета, бивши секретари и функционери, махнете се веднъж завинаги и оставете нас , младите да вървим напред. Вашето време мина, вие предадохте идеалите си, видяхме ви колко струвате.

Кои сте вие !? 

534639002_732483429601865_4042016657823108258_n.jpg

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Превземат едно селце с едногодишни мъки... и "великите" европейци се насират и почват да търсят допълнителни 800млрд за отбрана.

Някой ни лъже. Или ти си лъжец, опитвайки се да представиш руснаците като слабаци, или Урсула и Бабоеб Макарон ни лъжат, че наистина е нужно да дадем тези 800млрд. Е? Кой ни пуска по пързалката?

Да не се удари :lol6:

535057630_732491699601038_3742647493536794868_n.jpg

Ооокей, чиче, лягай, че стана късно

преди 2 минути, Zolin написа:

Кои сте вие !? 

534639002_732483429601865_4042016657823108258_n.jpg

Оокей, чиче, лягай, че стана късно.

преди 5 минути, Zolin написа:

Да не се удари :lol6:

Ти не викаше ли за Зелю?!? Що пускаш тук украински деградета? Така не му помагаш...

току-що, Тoни написа:

Ооокей, чиче, лягай, че стана късно

Оокей, чиче, лягай, че стана късно.

Къф е тоя еннглиш ватнико свиден

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не знам за кои "вие" говориш, но това са украинци.

ТъпотошеФ трудно се разпознаваш ти си тука, ударил си кратуната 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ти не викаше ли за Зелю?!? Що пускаш тук украински деградета? Така не му помагаш...

Главата си ударил 

преди 2 минути, Zolin написа:

ТъпотошеФ трудно се разпознаваш ти си тука, ударил си кратуната 

Баце, това на снимката е украинско пиянде.

току-що, ivottoshev написа:

Баце, това на снимката е украинско пиянде.

Падай още на главата може и извънземен да станеш, пиянке

преди 14 часа, BANKATA написа:

Ти на колко си и от кога чакаш така бленуваният фалит на САЩ

Кокич е набор на Путин.  Аз все още не съм пенсионер. Карат ни да работим до 65 години.   Не очаквам фалит на САЩ.   Те се усетиха за риска със събитията в Украйна.   Заради митата на Тръмп ги очакват доста поскъпвания на много неща при тях.  Харесвам доста техни неща.   Например отдавна предпочитам   американските защитни програми  Symantec, McAfee,  Comodo,CrowdStrike Falcon , Microsoft Defender.

преди 10 часа, Тoни написа:

Mлад съм за комунист и петолъчки.

Няма как да знам дали си млад, дали си прост или си платен. 

Това, което виждам е, че викаш за Русия.

преди 10 часа, Тoни написа:

Ти викаш за Русия, бе комсомолец. Малоумен ли си, какъв си. Ти викаш за Русия и комунизма.

То много ясно се вижда на кого са му драги Русия и комунизъма.

Доналд Тръмп възнамерява да се отдръпне от идеята за организиране на среща между лидерите на Русия и Украйна. Според източници, близки до републиканеца, Тръмп засега не иска да има пряка роля.

преди 6 минути, attj написа:

Доналд Тръмп възнамерява да се отдръпне от идеята за организиране на среща между лидерите на Русия и Украйна. Според източници, близки до републиканеца, Тръмп засега не иска да има пряка роля.

Дядо Тръмп, ви казах, че е малоумен. Путлер иска да отрови Зеленски, а Зеленски иска да изтръгне гръцмуля на Путлер и да го изяде пред него.

Изобщо не ги брига за мокрите му сънища за Нобелова награда.

преди 5 минути, attj написа:

Платен соц пенсионер защо си такъв

Няма налично описание на снимката.

Мария Захарова отбеляза, че всички виновни за престъпленията на Киев ще бъдат наказани.

''Изхождаме от факта, че ще можем да говорим за истинска независимост на Украйна, когато Киев се върне към корените на своята държавност, спре неонацистката политика на унищожаване на всичко руско и позорната дискриминация на Украинската православна църква", каза тя, коментирайки наближаването на Деня на независимостта на Украйна на 24 август.                       Рускинята не е украинка - обаче казва верни неща.             Намало е ляхи и хохли с бандеровско мислене във   Великая Русь.

преди 20 минути, чичо Сашо написа:

Я! "посерков от мойсейково" отново с друг профил! Тоя е по-нахален и от конска муха бе! :giggle1:

Аз продължавам да не проумявам защо модераторите търпят подобни индивиди, които само спамят, тролят и драстично принизяват нивото на форума до някаква клоака. 

Истината е, че въпросният Кокич няма нито един адекватен коментар в която и да е било тема!

Аз си признавам, че когато се появи с поредния си нов профил - веднага го блокирам, защото тази дебилна простотия не се търпи!

преди 3 минути, Flashback написа:

Аз продължавам да не проумявам защо модераторите търпят подобни индивиди

Вероятно политика на сайта! В други сайтове ще го изхвърлят веднага. Тук не! Още повече като разгледах и прочетох фейсбук профила на така наречения Карабойчев...

Кокич-Золин е банван многократно.  Отскоро се е научил да брои в трилиони.   На 73 години вече се опитва и да спазва правилата.   Все Кобзон му е в главата - подобно на некролозите при Косьо.    Мен ме развеселява този бивш комсомолец.  Сега вече  е във фаза на чавдарче - поради вдетиняване.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.