Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 29.08.2022 г. в 17:58, Banesc написа:

не е факт а е фейк

ако мине на кораби ....  тежко и горко на европа 90 % ще фалират а останалите  10 % ще бъдат ограбени от останалите  90 %

ще има цветни революции в европа

няма как да стане още  от сега ти казвам

хората нямат мотивация да се бият

нито руснаци нито  украинцил

@Banesc54 много познаваш човек- и за фалитите и за цветните революции... А тия верно нямат да желание да се бият, че се налага да го бият за повече желание :). Днес един го мотивираха с бухалка ;)

на 29.08.2022 г. в 18:07, Banesc написа:

Русия бавно и спокойно и сигурно обкръжава киев 

Малко бавно се случват нещата на армията от охлюви. Ама това спокойствие не ми харесва

. Знам че се съсредоточиш на това имаше трябва да те върна на предното- не го прави , моля те.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Ами виж си твоите колеги рашисти копейкаджии. 

"полезни идиоти " са повечето . https://kultura.bg/web/за-полезните-идиоти/

Дори не говоря за обща култура и АйКю.

Дори няма да споменавам че сте фенове на продажниците от израждане и виличие.

Тотално дъно . 

Даже копаят дъното.

Да видят копейките-русороби, че Путин и Янукович са от едно котило - на лъжците фейкомети.

Появата на Янукович за първи път от три години в ₚуските медии не е случайна! Той беше нужен на Кремъл, за да „потвърди“ думите на путлер на срещата на върха на ШОС, че евентуалното влизане на Украйна в НАТО уж е станало една от основните причини за войната.

„Аз винаги съм бил категоричен и убеден противник на влизането на Украйна в НАТО. Винаги ясно и отчетливо съм разбирал, че това е катастрофа за Украйна. Това е път към нищото. Това е пряк път към гражданска война“, — заяви Янукович.

Но....интернет помни всичко!!!

yanukovich-nato.png

Даже имал изказване на среща Украйна-НАТО в Брюксел. Тогава, като премиер-министър Янукович е убеждавал ръководството на Алианса, че ще агитира народа на Украйна за влизане в НАТО.

СмеХ....

на 29.08.2022 г. в 19:54, glen написа:

Една от сградите със склад за гориво в ЯЕЦ има дупка в покрива от м777

Един от 155-милиметровите снаряди е пробил покрива на специално хранилище, където се съхранява необходимото за работата на АЕЦ ядрено гориво. Все още не е отчетено повишаване на радиационния фон.

:) време е за хапчетата . За йода- да не си помислиш нещо , ей.

преди 1 час, Proshark написа:
преди 1 час, Zolin написа:

Безаналогова сигурност :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Ами доста по-добре звучи от вашата безаналогова  простотия без сигурност...

Колко националнокастрирана тъпа копейка трябва да си , за да наричаш "гаранции за сигурност" една класическа окупация и геноцид ? 

Реторичен въпрос

на 29.08.2022 г. в 21:06, glen написа:

Украйна има дупка в бюджета от 5 милиарда долара на месец заради своите лидери. Помощ няма да има. 

Почетния председател на литературния клуб "баба Пенка" и той като баба Пенка е свършил парите и не вижда от къде ще дойде помощта :) .

Ти имаш ли OF? Може нещо да спретнете с баба Пенка за радост на арабелите . Примерно да рецитирате сводките на ТАСС? @kiro 2025 значи ако го направите това с Глен ще се абонирам човек ;) Ама само до кръста да се виждате - да не разваляте гледката и да се разсейват хората от сводките. 

на 29.08.2022 г. в 23:00, M.Николов написа:

Дано да е свършила вече , че искам да се изкъпя!

преди 20 минути, kosyo написа:

Малко бавно се случват нещата на армията от охлюви. Ама това спокойствие не ми харесва

. Знам че се съсредоточиш на това имаше трябва да те върна на предното- не го прави , моля те.

стратегията се промени

украйна е буферна зона 

на 29.08.2022 г. в 23:04, M.Николов написа:

Рекордно поскъпване на тока в Европа

Как е?

Добре ли я карате?

Фон дер....... и компания няма ли да свършат работа поне за 5 ст.?

:) Благодаря че попита- перфектно

преди 9 минути, Banesc54 написа:

стратегията се промени

украйна е буферна зона 

не е факт а е фейк

ако мине на кораби ....  тежко и горко на европа 90 % ще фалират а останалите  10 % ще бъдат ограбени от останалите  90 %

нито руснаци нито  украинци

а украинците са  10 пъти по- малко като цифра и  даже имат недостиг на храна

Мини на 2-ри кръг за цветните революции, за мотивацията и фалитите. Искам най-доброто от тебе!

на 29.08.2022 г. в 23:11, Гост написа:

И е само началото. Както се казва, сега ще види европа а и ние разбира се, понеже сме гяволи - "Кон боб яде ли?"

Явно яде :) Сега въпроса е какво ядат по-умните тук- нещо гъсто е

Велев в това естествено...

на 30.08.2022 г. в 0:03, glen написа:

Ако Европа не се ангажира с голяма корекция на курса, а  не се вижда как това може да се случи, европейската икономическа криза изглежда ще стане опустошителна, преди Украйна да бъде официално победена.
...
Този шок ще бъде толкова тежък, ако не се направи нищо (трудно е да се види нещо достатъчно смислено да се направи),  резултатът ще бъде не рецесия, а депресия в Европа.

За повече финансови съвети последвайте Глен в OF! Ако нямате ток - излезте навън и погледнете звездите!

на 30.08.2022 г. в 1:58, M.Николов написа:

Мирча, дебилче малко сега разбираш ли какво имах предвид с питането дали най-накрая в ЕП ще се задействат и ще вземат да свършат и нещо полезно?

ЕС е изправен пред "ужасни" зими, цените на газа "летят"

:) . Ти нали беше неутрален? Гледам малко те влече към обидите - нали знаеш че и аз мога да цитирам твоите. Но да спазваме добрия тон, а аз ще си водя записки. Кой знае кога ще ми потрябват. 

преди 4 часа, crazy katon написа:

Това събитие в Тиендзин измести всичко, дори войната, толкова е огромно, на неговия фон редовните сбирки на неанонимните наркомани и психомани изглеждат жестоко смешни, но това е, това е новия световен ред, това са новите водещи, другите или в канала, или на съд, или там ... на трите букви.

Известният американски карикатурист Боб Минор (роден през 1884, починал през 1952) е нарисувал тази карикатура през далечната 1925 г., публикувана в чикагския вестник "Daily Worker". 

Карикатурата изобразява залезът на западния империализъм и възхода на Китай, Индия и Африка с подкрепата на Русия (виж ухиления руски военен на заден фон).

Карикатурата от 1925 г. буквално показва как един ден балансът на силите ще се промени. Точно 100 години по-късно БРИКС оформя многополюсен свят.

Живеем в интересни времена, но за съжаление България отново е от грешната страна на историята!

461127346_10220919701502462_112674621621

преди 5 часа, miro20 написа:

фейокмета гамен ивотошеф ми пожелаваше всякакви болести, кълнеше, псуваше... надгробна плоча ми пишеше... 

Г-н Вечно Насраний, нищо не съм пожелавал конкретно на теб. Факт е обаче, че откакто сложих тази клетва в подписа си, теб те виждаме по веднъж на месец, вместо по десет пъти на ден, както беше докато единственият ти допир с лекари беше с тези от русенската психиатрия. Очевидно клетвата ми работи и ти все по-рядко намираш силички да ни заливаш с опорките на Тролската централа. Така ще е докато в един прекрасен ден съвсем загаснеш :)

Coming Soon...

преди 1 час, Flashback написа:

Известният американски карикатурист Боб Минор (роден през 1884, починал през 1952) е нарисувал тази карикатура през далечната 1925 г., публикувана в чикагския вестник "Daily Worker". 

Карикатурата изобразява залезът на западния империализъм и възхода на Китай, Индия и Африка с подкрепата на Русия (виж ухиления руски военен на заден фон).

Карикатурата от 1925 г. буквално показва как един ден балансът на силите ще се промени. Точно 100 години по-късно БРИКС оформя многополюсен свят.

Живеем в интересни времена, но за съжаление България отново е от грешната страна на историята!

461127346_10220919701502462_112674621621

А този отзад прилича много на Путин. 🤯

преди 9 часа, Zolin написа:

В празна глава всичко е топ 

Щом се обичат младите, нека се вземат! ❤ 🏳️‍🌈    :lol6:

Може да бъде изображение с 2 души

Те са набори на Кокич.    На стари години защо не са пенсионери като теб?   И защо пътуват заедно с бронираната лимузина на Путин?  

преди 22 минути, attj написа:

Те са набори на Кокич.    На стари години защо не са пенсионери като теб?   И защо пътуват заедно с бронираната лимузина на Путин?  

Zащо като беден техен слуга им завиждаш от колибата в добричките села

преди 4 минути, Zolin написа:

Zащо като беден техен слуга им завиждаш от колибата в добричките села

Кой им завижда?  Светът отчита приноса на големите държави за нов различен световен ред.  Видно е докъде ще стигнат превратаджиите в Киев.   Не си струва тяхното подскачане с милиони жертви.    А в Европа и още ги подстрекават.   Бандеровците не могат да стигнат до Полша, ЕС и НАТО.    Пречат им казаците.     Кокич все не е разбрал.  Като пенсиониран беден бивш комсомолец.

преди 13 минути, attj написа:

Кой им завижда?  

Който пита беден пенсионер трол от село

преди 9 часа, Banesc54 написа:

актуална информация за  @kosyo

не е факт а е фейк

нито руснаци нито  украинци

Остаряла информация само мога да ти покажа :) Не разбирам честно - аз те хваля , пък те не приемаш хвалбите ... 

преди 1 минута, kosyo написа:

Остаряла информация само мога да ти покажа :) Не разбирам честно - аз те хваля , пък те не приемаш хвалбите ... 

просто ти давам по точна актуална информация

сащ ще води война с някоя петролна държава  или за литий  или и за двете или за и трето  някакви ресурси 

Добро утро, второстепенна тълпа, спонсори на героризма, попове-амбреажи и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта е някакъв дедо. "В идут одни старики"

току-що, Banesc54 написа:

просто ти давам по точна актуална информация

сащ ще води война с някоя петролна държава  или за литий  или и за двете или за и трето  някакви ресурси 

Ама и аз ти давам актуални данни от тебе - каква съвпадение, а? Е колко да са актуални .. Ама не разбирам защо не ги коментираш, въобще защо никой не иска да си коментира старите "актуални" данни?. Забравяте вече и трябва да ви се припомня често :) Няма проблем да го правя  и ще продължа. 

Група възпитаници на московските гей-клубове, минали спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск се подготвят за първа среща с големия размер помощ от Червения кръст 

Естествено, че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и тази сутрин няма да видим бодра дробонарезка 

Тия 155 маринки като ги видя и знам че няма празно. Където и да се появят голямо бонго се получава. Това е да имаш късмет. 

Другари, пожелавам ви да имате повече късмет от тях! Честно:)

P.S. баба Пенка да не е болна, че няма включване?

САЩ обмислят нови санкции срещу Русия - след години санкции на Байдън.   Рейтингът на Тръмп се понижавал  - от говорене на празни приказки.

Последните събития обърнаха общественото мнение в БГ

4 години проукро пропаганда накараха народа да вика - Слава на Путин :)

Велико 

https://dnes.dir.bg/comments/rusiya-atakuva-gradove-v-pochti-tsyala-ukrayna-sas-150-drona-shahed?sort=oldest

преди 2 часа, kiro 2025 написа:

Специално за Косьо с цялата ми Любоff

IMG_0800.jpeg

Възпитаниците на еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург , Нижни Новгород и Миск няма да бъдат поканени за съжаление... Били се вдигнали случаите на СПИН и Хепатит С. С 20 пъти само в сравнение от преди войната. Тъжна картинка е това , а можеха да се раздат на 100 % :)

Както казах възпитаници - ето подготовката за парада и хваленето на големия размер помощ от Червения кръст на въпросните възпитаници.

Сега осъзнавам че съм оставил да почива най-жалката тролка тук  @maxthon  и ще вземе да загуби тренинг ( освен северно-корейско гадже) , затова днес имаме гост-герои от Северна Корея

Това по случай една статия за 2000 човека загуби от тези титани на месните щурмове.

Бъди, зарежи ги тия с малките инструменти :) 

И последно - заради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и на обяд няма бодра дробонарезка .

Свършили да задниците с перки  ;). Това да не е Карлсон да огрява навсякъде!

В началото на 10-ти век около Киев дали е имало ляхи и хохли?                               Може да бъде изображение с ‎карта и ‎текст, който гласи '‎ПОЛОНИ Волинци КИЕВСКА РУС ទស Бели хървати Тверяни МАДЖАРИ ПЕчЕНЕгИ ЕгИ ИЛЯ и Р A (До899г.) (до 899r.) ХЪРВАТИЯ АПРИАТИЧЕСКО ДУКЛЯ ДуКля ص (след 904 г.) MOPE ይ ЧЕРНО ЧЕРНОМОРЕ MOPE ЙоНИЙско MOPE ЕГЕЙСКОМОРЕЙ ИЗТо ИЗТОЧНА РИМСКА ИМПЕРИЯ (ВИЗАНТИЯ)‎'‎‎

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.