Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, Alvion написа:

Искаме си "Саша". Толкоз добро циганче беше :sobbing: 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Повечето русофили са продукт на соца! В едно предаване по руската телевизия, по повод 20-годишнината от нахлуването в Афганистан, десетина руснаци се караха дали е било грешка или успешен стратегически ход, даже някакъв о.з. генерал твърдеше, че били изпреварили с няколко дни американците. И на тоя фон се изказа единствения присъстващ афганистанец: "Абе хора, вие нормални ли сте? Прегазихте независима държава, убихте държавници и стотици хиляди цивилни, и никой не казва и дума против това!".

И... руснаците просто го ингнорираха и си продължиха с глупостите.
Ще си позволя да цитирам прекрасния Тони Филипов: "Хубави хора са, ама много бъркат "мое" и "твое"."

Интересно след 50 години колко ли русофили ще има в България, без някогашните им неограничени възможности да ни промиват мозъците?

545612858_10097244170379861_7532554600816721190_n.jpg.7bd89f92c322e1277bb0dc0a23420e64.jpg

Във вторник, 23 септември, президентът на САЩ Доналд Тръмп ще се срещне с украинския президент Володимир Зеленски и лидери на десет други държави в кулоарите на Общото събрание на ООН в Ню Йорк. Това обяви говорителката на Белия дом Каролайн Левит по време на официален брифинг днес.
Според думите и американският ще проведе утре редица важни срещи в Ню Йорк. Той ще произнесе и "важна реч“ пред световната организация за "възстановяването на американската мощ по света“ под негово ръководство.  Не става въпрос в БРИКС дали въобще  се интересуват.    

18 рашистки офицера унищожени по малко нетрадиционен начин - подпалили тревата около лагера им.

https://x.com/Zn_Portnova/status/1968597345773220299

Всеки метод е добър, когато резултата води до унищожаването на рашистките окупатори.

За образования човек   проблем не трябва да съществува. В България ако си патриот си русофоб.

Исторически Русия винаги е подържала Сърбия и е била срещу България.
Всички наши възрожденци са "русофоби":

Русия ( Россия ) – враг №1 на българщината и България
http://www.extremecentrepoint.com/archives/335

Дядо Славейков по време на един диспут в Народното събрание между русофили и русофоби е казал, "какъв пример можем да вземем от страна в която един породист кон струва 200р, една породиста кучка с кученцата - 60р а един крепостен със семейството -30р.

Специално за мойто бъди го пазя това 

@maxthon

G1XjUL-X0AAjpwR?format=png&name=small

Като зарежеш твоя северно-кореец може ли да сетиш шефа на кое МИ го е казал? Забравих че си най-отчаяната и жалка тролка тука и затова ти давам жокер-МИ6. 

Русия чертае ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ с ДЕБЕЛИ маркери в небето на НАТО с МиГ 31 и Дронове‼️Ден 1307‼️22.9.25

И само защото знам че ме обичаш (не повече от гаджето де) то давам бонус

Аз :love: Краснодарското ПВО

преди 6 минути, Banesc написа:

Русия чертае ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ с ДЕБЕЛИ маркери в небето на НАТО с МиГ 31 и Дронове‼️Ден 1307‼️22.9.25

И защо точно червени? Питаха Мурдаров по една тв,"специалистът" не можа да отговори....Смешник! Я без справка обясни да ти видим колко вагона книги си изчел ... Пускам брояча....ха-ха

Специално за мойто бъди го пазя това 
[mention=483801]maxthon[/mention]
G1XjUL-X0AAjpwR?format=png&name=small
Като зарежеш твоя северно-кореец може ли да сетиш шефа на кое МИ го е казал? Забравих че си най-отчаяната и жалка тролка тука и затова ти давам жокер-МИ6. 
Е пазиш го защото някой брои по украинската математика. Как са договорите на контрактниците, които участват във Сво? Срочни ли са, безсрочни ли са? Това какво предполага за сметките на снимката? Че са леко бакалски и нито един човек няма, който да му е изтекъл договора и да се е върнал обратно в Русия?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 минути, maxthon написа:

Е пазиш го защото някой брои по украинската математика. Как са договорите на контрактниците, които участват във Сво? Срочни ли са, безсрочни ли са? Това какво предполага за сметките на снимката? Че са леко бакалски и нито един човек няма, който да му е изтекъл договора и да се е върнал обратно в Русия?

Знам че ти можеш само по северно-корейската да броиш, ама пък виждам  че знаеш от шпиона...

Сложим ли си вече полата и да ходиш да се целуваш с гаджето северно-корееца ти както позволява вече руZката православна църква? Ако не си побързай - тя тая математика бая хора я потвърдиха вече :), колкото и да не ти се вярва. Което те прави най-жалката и отчаяна тролка тук- но родни го знаеш това , няма нужда да ти го казвам , нали? 

Знам че ти можеш само по северно-корейската да броиш, ама пък вицдам ще знаеш от шпиона...
Сложим ли си вече полата и да ходиш да се целуваш с гаджето северно-корееца ти както позволява вече руZката православна църква? Ако не си побързай - тя тая математика бая хора я потвърдиха вече [emoji4], колкото и да не ти се вярва. Което те прави най-жалката и отчаяна тролка тук- но родни го знаеш това , няма нужда да ти го казвам , нали? 
Какво точно се намеква с последните две цифри на снимката и как кореспондира това със срочните договори на участниците във Сво? Има ли завърнали се след изтичане на договора и това как кореспондира пак с въпросните две цифри? Ще коментираш ли или ще продължиш с локумите? Сладкото е вредно и ако ще продължаваш да го употребяваш мога само да ти пожелая приятна вечер

абе нещо [mention=281548]miro20[/mention] изчезна
да не си е намерил работа понеже грантовете на сорос свършиха ?
Очаквах той да пусне въпросната бакалска сметка, но пък се намери негов заместник.

току-що, maxthon написа:

Какво точно се намеква с последните две цифри на снимката и как кореспондира това със срочните договори на участниците във Сво? Има ли завърнали се след изтичане на договора и това как кореспондира пак с въпросните две цифри? Ще коментираш ли или ще продължиш с локумите? Сладкото е вредно и ако ще продължаваш да го употребяваш мога само да ти пожелая приятна вечер

Ми не, виж сега не знаеш повече от шпиона, колкото и да се пънеш :). Именно затова ти казвам че си най-жалката тролка, знаеш.Ходи там се гушкате със северно-корееца , че се чакат нови бройки , може да е за последно с него... Кой знае

Кажи ако си тука да замажеш положението с дрончетата в Москва - зачита се, паднали са някъде пак отломки, но всички знаем че това е точно по ПЛАНА на другаря Poo :)

Ми не, виж сега не знаеш повече от шпиона, колкото и да се пънеш [emoji4]. Именно затова ти казвам че си най-жалката тролка, знаеш.Ходи там се гушкате със северно-корееца , че се чакат нови бройки , може да е за последно с него... Кой знае
Кажи ако си тука да замажеш положението с дрончетата в Москва - зачита се, паднали са някъде пак отломки, но всички знаем че това е точно по ПЛАНА на другаря Poo [emoji4], 

Ясно няма нищо да коментираш. Ама трябвало да се замазва нещо друго. Сиреч снимката се оказва една бакалска сметка и след като много лесно се разкрива, че това е така, трябва да се обърне внимание на нещо друго. Някаква перемога ли има в Москва? След като перемога няма и няма да коментираш снимката със сметката наистина ти пожелавам приятна вечер.

преди 9 минути, maxthon написа:

Ясно няма нищо да коментираш. Ама трябвало да се замазва нещо друго. Сиреч снимката се оказва една бакалска сметка и след като много лесно се разкрива, че това е така, трябва да се обърне внимание на нещо друго. Някаква перемога ли има в Москва?

Виж сега от честно да ти кажа, след всичките ти провали тук може единственото да ти се подигравам на упоритостта ти да ме убедиш колко си ...начетен. Но след като ни убеди че нямало северно-корейци в Курска област , смятам че е безмислено да ти казвам какво го й да е  и просто ти го припомням,  виждаш..  Нямаш никакво желание да мръднеш от челното място на най-жалката отричаща тролка , колкото и да се опитвам да те подтикна да го направиш :) . Дерзай ама тотално загуби блясъка си вече.. Това е, защото се проваляш грандиозно във всичките ти начинания . Но ти хора го знаеш - казваш съм го стотици пъти. Сега може да си сложиш полата и да източваш преди северно-корееца ти да се жалваш, колко лошо се държа с тебе и ти казвам че няма как да знаеш повече от шпиона. Трябва да питам православната църква дали плаченето при мъжете е позволено. То след като целуването по устата между мъже е позволено , самозадоволяването също  е ОК ( след разрешение от попа-амреаж) съм убеден че и това ще ти го опростят ;)

на 18.09.2023 г. в 14:34, kirko12 написа:

Вече почна да се говори за приключване на войната

ИЗПУКАХА СИ ПАТРОНИТЕ УКРИТЕ

Баба Пенка след парите свърши патроните . Преди 2 години само :)

на 18.09.2023 г. в 14:54, AAUUXX написа:

И хората им свършиха

Е не... вие свършихте всичко бре хора, спрете се- 2023 е била годината на свършванията направо.

на 18.09.2023 г. в 14:57, kirko12 написа:

Вагнер се връщат :)

Ужас е направо. 

на 18.09.2023 г. в 15:47, Flashback написа:

Човече, не мога да повярвам, че си толкова неориентиран!

Не Русия, а НАТО реве, че складовете им са празни и не могат да изпълнят поръчките на Зелю, а руският ВПК комплекс отдавна работи на пълни обороти и възстановява загубите, неслучайно командващият силите на НАТО в Европа генерал Кристофър Каволи наскоро каза, че руската армия е по-силна отколкото в началото на войната.

Руският флот разполага с общо 420 кораба в експлоатация, от които 66 са подводници. 2 нови подводници бяха завършени и се присъединиха към Руския флот през 2022 г., както и два нови кораба влязоха в експлоатация тази година, въпреки санкциите и войната. 

Русия е в състояние да произвежда кораби и подводници 2 пъти по-бързо, отколкото Украйна ги унищожава. Така че не проумявам защо смяташ, че това наистина е толкова голяма работа след като НАТО (УкроРайх няма възможност сам да организира подобна акция) успя да удари една подводница и един кораб, които бяха на сух док. 

И проси оръжие от Северна Корея и Иран. Не го разбирам това уж всичко е е 7+, работят на  пълни обороти пък просят за  оръжие и всичко е точно? 

на 18.09.2023 г. в 15:20, Moriati написа:

Айде айде, фейкометкин, с тия фотошопнати уж доказателства не се пъни толкова да следваш опорките за уж унищожена подводница Ростов на Дон :newspaper:

Да не стане оппа лааа, сурприз, ама тя още стреляла :ph34r:

:newspaper:

Най-дългия поход в открито море е направила тая подводница - цели 2 години и още стреля. Едно време какви фейкове имаше, а сега... Развалиха я тази държава !

на 18.09.2023 г. в 16:13, Moriati написа:

Ахам, то кво остава на сороспят да каже когато фейковете им не минават контролна проверка минимална дори :hush: :wub:

Айде, продължавай да четеш за корейските ракети доставяни на РФ, там повече матриал има :ph34r: :newspaper:

Не минават това работи ,ей! Викам си да ги пусна ей така , ама ме хванаха най-начетените :)

на 18.09.2023 г. в 19:09, Flashback написа:

Косенце, ти освен да пускаш фейкове и дезинформация по цял ден, четеш ли с разбиране какво публикуват трезвомислещите реалисти в тази тема?!

Само преди ден ти преведох статия от "The Telegraph", в която самите украинци смятат, че с това темпо на огромни загуби ще имат човешки ресурс да водят война още една година, пряко сили и с доста зор до две години.

И този файк не му мина номера, значи.. Разочаровате ме, другари! Само трезвомислещи тук, реалисти, четящи с разбиране и гледай какво се получава :)

преди 1 час, Alvion написа:

И защо точно червени? Питаха Мурдаров по една тв,"специалистът" не можа да отговори....Смешник! Я без справка обясни да ти видим колко вагона книги си изчел ... Пускам брояча....ха-ха

не ми трябва да чета  вагони книги

аз  съм носител на  истниското знание

повечето книги са плява 

а аз давам зърно 

на 19.09.2023 г. в 10:41, attj написа:

Руснаците скоро ще включат далекобойна артилерия от КНДР, която превъзхожда аналозите на НАТО и РФ по обсег на обстрела.

Уникални са направо :). Ама не разбирам как така имат всичко, а пък превключват на северно-корейски. Ти да не искаш да кажеш ще това е прокси война на Северно-корейците и Европа сега? Нали си имаха всичко и по много? За какво им е този северно-корейски аналогов боклук , като си имат безаналогов руZки? 

Това казаците са го написали нали? Само те може да са толкова неинформирани за колосалните сили и безаналоговост на 2-рата армия в света с толкова много сила дето с една армия от полу-хора не може да се справи -3,5 години вече и ходи да проси от другаря Ким!

на 19.09.2023 г. в 19:02, Moriati написа:

Но за разлика от укрите, никой военком не избива и лови бягащи от могилизацията хохла уж военнообязани :hush: Да не говорим за разстрели на поле боя .... Ех косичкин босичкин, много си гол и бос дорогой, много :ph34r:

Така де -вярвам ти.Своих не бросаем е направо отделна рубрика в жанра. Последния който гледах го бяха вързали на стълб за жива примамка. 

на 19.09.2023 г. в 20:12, kirko12 написа:

Ще има избори за президент. Чао Зе - ти беше кумир на всички каки в средна възраст

Чао на баба Пенка и честито нов президент :) Тая да не е кандидатствала за почетен председател на литературния клуб? Той и без това Глен не го е осенявала някоя гениална сводка на МО скоро. Само май си е падала по него,а- това каки на средна възраст не е на добре

на 20.09.2023 г. в 13:11, kirko12 написа:

Пан Зеленски е минало . След година и Украйна

Тъкмо го избраха и сега пък минало. Само не разбрах тая година не мина ли вече?

на 21.09.2023 г. в 8:27, kirko12 написа:

И правилно - щото в Киев се занимават с признаването на няколко полски крале за украински

Като завърши тая процедура и се подменят учебниците - ХОП  имаме една друга страна - Полша я наричат.

Бавно тече тая процедура явно, имаме ли някакви новини случайно колко крале остават @kiro 2025?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.