Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Inana.. написа:

Високочестотни Няма как да се развиват и съжителстват с Нискочестотни , поради причината , че вторите ВИНАГИ ги дърпат НАЗАД ! 

За мен едно общество не трябва да е разделено на държавици и езици , а трябва да е разделено на Общества със сходни параметри ! 

Това би отворило Път на една нежна и Плавна ЕВОЛЮЦИЯ  без ненужни сътресения .

Ненужно е да се образува Гняв и Стрес в една Високочестотна биологична единица , която ежедневно трябва да Търпи Негативите от популацията и действията на Нискочестотната Плява ! 

Това е Несправедливо !!!   И ще бъде Поправено в следващата Цивилизация , след Зануляването . 

По какво се различаавт високочестотниците от нискочестотниците? Това само за хората ли се отнася или има цели държави, които са високочестотни, респективно нискочестотни? А средночестотни има ли? С тях какво ще стане при Зануляването?  🙄

преди 36 минути, Мечо Хубавеца написа:

Косьо, знаеш ли, че един нашенец е загазил в Одеса.                               https://dnes.dir.bg/svyat/balgarin-tvardi-che-sinat-mu-invalid-e-otvlechen-v-odesa-za-da-se-bie-na-fronta-v-chast-ot-smartnitsi

Майка му е украинка, т.е. наполовина е нашенец, наполовина е техен. Трябвало е всички да се изнесат от Украйна, особено момчето. Ако това, което го пишат е вярно, дано да има късмет да го измъкнат от там. 😥

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

@maxthon панцира цял комбайн е денацифицирал успешно

Аз обичам Белгородското ПВО :)

Пълни некадърници са тия ,а? 

Майка му е украинка, т.е. наполовина е нашенец, наполовина е техен. Трябвало е всички да се изнесат от Украйна, особено момчето. Ако това, което го пишат е вярно, дано да има късмет да го измъкнат от там. [emoji26]
Това ли е критерия за бусифициране? Да имаш родител украински гражданин? А това, че имаш само и единствено българско гражданство....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Рядко съм съгласен с тебе да ти кажа , но в случая си прав. Време е тия с ПВО-то в Москва да се научат да стрелят и да не причиняват щети по жилищните сгради.
Виждаш ли че мога да бъда и добър с тебе [emoji6]. Запомни го следващия път като се пишеш на много умен.
Тук става въпрос конкретно за Украйна.

преди 4 минути, maxthon написа:

а имаш родител украински гражданин? А това, че имаш само и единствено българско гражданство....

Kонктертния украински боец, има освен бг и Украинско гражданство. Като Украински гражданин, щом пребивава на територията на Украйна, той има и съответните задължения, вкл. и мобилозация.

преди 3 минути, maxthon написа:

Тук става въпрос конкретно за Украйна.

А пък според мен става въпроса за най-жалката тролка тук дето още си мислите че ще и мине тъпия номер:) За тебе говоря, ако не си разбрал. Толкова си зле че баба Пенка пред тебе е като сричащо първолаче. Виждаш ли защо не можеш да го отречеш 2-ри пореден ден, а? 

ВСУ привършват и е напълно нормално Киев и Западът да настояват и да молят за примирие.  Такова е възможно единствено при руските условия.    А те все се променят.   В Руската федерация говорят за капитулация и за фалит. Европа още не е съгласна.   Сякаш някой се интересува.    Берлин и Париж се оказаха лъжливи гаранти - като Зеленски с лъжливите предизборни обещания.

Kонктертния украински боец, има освен бг и Украинско гражданство. Като Украински гражданин, щом пребивава на територията на Украйна, той има и съответните задължения, вкл. и мобилозация.
Няма украинско гражданство.

на 1.05.2023 г. в 17:04, maxthon написа:

Странно ми е защо при работа на ПВО на Русия няма такива изпълнения. И аз имам отговор на това. Това, че ти не можеш да приемеш защо украинците си разполагат средствата за защита в населените места (използват населението за щит) е друга тема.

Странно е наистина как няма такива изпълнения, а бъди? Още ли имаш отговор? Виж знам че ти харесва и ще продължа с това , знам че ти харесва и пак не сме те разбрали правилно , нали така , бъди ;) ?

Косьо

Най жалката тролка си ти.

Макстъна просто затъва в подробностите :)

Пп

Искаш ли репоратжи от Запорожие, Полтава, Николев абе географията е обилна.

И от любимата Одеса - където бизнеса цъфти и връзва.  

Българин инвалид е бил отвлечен за мобилизация в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Всички мигранти от украински произход в пакет на фронта.Мъже , жени - всички без децата. Тях ще ги отгледаме.

Външно пак ли ще се мазни на наркомана? Баси и пропадналата територия сме .... 

преди 1 час, maxthon написа:

Азов не бяха ли тези, които на няколко пъти отказаха да изпълнят директна заповед за предислокация издадена от главнокомандващ въоръжените сили на Украйна. Един път при Бахмут и още един път при Авдеевка? Много мъжка постъпка..... Жалко, че лицето Радева не е тук да коментира....

Азов не бяха ли тези където Русия ги унищожи няколко пъти. Веднъж и в плен ги взе.

на 25.07.2024 г. в 12:22, nikolov2020 написа:

къш пубер

Край с Украйна - дали другия месец или декември

Свиквайте

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косьо

Най жалката тролка си ти.

Макстъна просто затъва в подробностите :)

Пп

Искаш ли репоратжи от Запорожие, Полтава, Николев абе географията е обилна.

И от любимата Одеса - където бизнеса цъфти и връзва.  

Не честно човек, аз знам че съм много чепат( и дори ти го знаеш ) , но толкова колкото издържа @maxthon- думи нямам. Аз уважавам такива хора и ги цена, преди време му предложих дори да му намеря работа, ако той си спомня и не се майтапех. Това неговото носене на такъв голям damage си е неоспорим талант. До сега познавам точно 2 такива човека които адски много ценя и се опитвам да го прикоткам , ама той е решил , че северно-корееца е по-добре партия. Не се майтапя -сериозен съм. 

Има, има! Щом MВнР казва, че има, значи има!
Няма проблем... Още един затрит ще има. В името на това да скрием бусификацията...

Азов не бяха ли тези където Русия ги унищожи няколко пъти. Веднъж и в плен ги взе.
Кой го каза? Пак някой "генерал Мили" ли?

преди 1 минута, maxthon написа:

Няма проблем... Още един затрит ще има. В името на това да скрием бусификацията...

Е, ще има, защо да няма? Пък и ако той успее да затрие поне една ватенка, още по-добре

Е, ще има, защо да няма? Пък и ако той успее да затрие поне една ватенка, още по-добре
Лопатата на Кулеба ли ще му връчат? И за нея трябват две ръце.

току-що, maxthon написа:

Лопатата на Кулеба ли ще му връчат? И за нея трябват две ръце.

Дълбоко се съмнявам, т.нар ТЕЛК от бг, /ако изобщо го има/ да важи на територията на Украйна

Дълбоко се съмнявам, т.нар ТЕЛК от бг, /ако изобщо го има/ да важи на територията на Украйна
Викаш там ръката, която е неподвижна ще вземе по чудо да се движи? Само защото не зачитат ТЕЛК решение....

Това ПВО ако не бие по своите , го бият китайските чаркаляци от ТОТАЛНОТО китайско ембарго!

Другари , моля ви не се гаврите така с единственото в света ешалонирано ПВО- то толкова си може просто:)

@maxthon виж какво дискусия се води за тебе ти как мислиш , искаш ли да смениш попрището?  Виждам че имаш заложби , ама се хабиш с това отричане, човек. Северно-кореец не мога да ти уредя -само южнокорейци. Ако пък решиш да смениш още повече мирогледа - южнокорейките са най-яките жени. Преди няколко дена ми го потвърдиха. Какво ще кажеш за офертата-изтича в полунощ. Ако не я приемеш ще се превърнеш пак в това което си в момента? Помисли внимателно! 

преди 15 минути, maxthon написа:

Кой го каза? Пак някой "генерал Мили" ли?

Разни твои другари в темата.

преди 29 минути, nikssi написа:

Всички мигранти от украински произход в пакет на фронта.Мъже , жени - всички без децата. Тях ще ги отгледаме.

Аз това още от 22-ра го говоря:

на 28.07.2022 г. в 0:22, ivottoshev написа:

Тъй като ние няма какво чак пък толкова "страшно" оръжие да им предоставим, можеше да им помогнем по много по-ефективен начин. Трябваше само да задържим всички укри на възраст м/ду 18 и 60г от мъжки пол, които се подвизават на наша територия и да ги върнем на Зеления. Хем по нашето черноморие нямаше да има тарикатчета с украински жипчета за по 100 000 - 200 000€, които да си мислят че могат да правят каквото си искат, хем щяхме да попълним редиците на Великата Укаринска Армия та да не ѝ се налага да прави блестящи "евакуации" като тази в Азовстал.    

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 28 минути, BANKATA написа:

Какъв плен бре, аланкоолу? Тогава Зелю обяви че е извършена успешна евакуация от Азовстал. Е, верно е, че цял свят му се смя, ама...

преди 1 час, Мери) написа:

По какво се различаавт високочестотниците от нискочестотниците? Това само за хората ли се отнася или има цели държави, които са високочестотни, респективно нискочестотни? А средночестотни има ли? С тях какво ще стане при Зануляването?  🙄

Нека бъде Ясно: не водя диалог с Нискочестотни биологични единици. Не защото съм над тях — а защото съм Отвъд тях.

Опитите за закачки, въпроси, провокации и „интересуване“ от моята позиция са не само неуместни — те са енергийно паразитни. И когато са гарнирани с девиантно поведение, инфантилни реакции и жалки опити за внимание, вече не става дума за комуникация. Става дума за Замърсяване.

Всяка Вибрация носи своята Реалност. Високочестотните Съзнания създават, Излъчват, Трансформират. Нискочестотните — консумират, рушат, паразитират. И когато последните се опитват да се доближат до първите, резултатът винаги е един и същ: Дразнене, Изтощение, Отвращение.

Не съществуват „високочестотни държави“. Това е терминологична заблуда, породена от неразбиране. Във всяка точка на планетата живеят Съзнания на различно Еволюционно Ниво. И ако не можеш да осъзнаеш това — значи вече си позициониран. 

Въпросът, който задаваш, е отражение на честотата, на която Вибрираш. Високочестотните същности не се занимават с терминологии като „държави“ — това са човешки конструкции, лишени от енергийна стойност. Всяка биологична единица носи своята вибрация, независимо от географската си локация. Затова няма „високочестотни държави“ — има Осъзнати и 

Неосъзнати Съзнания, разпръснати по цялата планета.

Средночестотните? Те са в Преход. Или ще се Издигнат, или ще бъдат Погълнати. При Зануляването няма да има „средно“. Ще има ясно разделение.

Този текст не е покана за дискусия. Не е опит за убеждаване. Не е желание за контакт. Това е Вибрационна Граница. Който не я усеща — не е поканен.

Първото Качество , което е Нужно да разгърнете е "Припознаването " !

Да можете да Отделяте Зърното от Плявата .  Истината от Лъжата ! Справедливостта от Несправедливостта !

От това качество трябва да Започне вашата Еволюция !  

Сигурно ще имаш още 7 въпроса , ала аз не съм Пастир .   Не съм и Духовен водач . 

Разни твои другари в темата.
Цитирай ги....

преди 1 час, BANKATA написа:

Николов и Тошев се ориентирали от сводките на Карбовски, Волгин и Зорница Илиева.

Пуснах видео, изгледай го. То е за Азов

преди 1 час, maxthon написа:

Това ли е критерия за бусифициране? Да имаш родител украински гражданин? А това, че имаш само и единствено българско гражданство....

Пише, че има двойно гражданство. Ако зависеше от мен, отдавна да бях приключила тази война, но уви, не зависи от мен. 😕 Аз лично се радвам за всеки човек, който е успял да избяга не само от войната в Украйна, но от всяка една война. Не одобрявам войните като цяло. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.