Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 22.09.2025 г. в 14:54, Proshark написа:

Не съм много сигурен,че идиотите разбират за какво им говориш......

Можеш да си сигурен , че изобщо не разбират за какво им говоря ....

Те , ако разбираха нямаше да са идиоти и Невестулки. 

Проблемът на едно общество Винаги е бил , че Нормалните и идиотите се налага да съжителстват Заедно !

И се Случва Винаги Онова , на което сме свидетели и с днешна дата !  

Идиотите Винаги са Пречели в Еволюцията и Благоденствието на Нормалните човеци .

Високочестотни Няма как да се развиват и съжителстват с Нискочестотни , поради причината , че вторите ВИНАГИ ги дърпат НАЗАД ! 

За мен едно общество не трябва да е разделено на държавици и езици , а трябва да е разделено на Общества със сходни параметри ! 

Това би отворило Път на една нежна и Плавна ЕВОЛЮЦИЯ  без ненужни сътресения .

Ненужно е да се образува Гняв и Стрес в една Високочестотна биологична единица , която ежедневно трябва да Търпи Негативите от популацията и действията на Нискочестотната Плява ! 

Това е Несправедливо !!!   И ще бъде Поправено в следващата Цивилизация , след Зануляването . 

Стига толкова Несполучливи опити и Надежда за Различен Резултат !  

Нагледах се ....

Реджепов, и ти ли вярваш в тази глупост "Горица Радева: В мъжка битка руснаците нямат шанс срещу Азов, затова воюват с подлост"?

:wub:

преди 3 часа, Киро Н. написа:

Атидже

Панацира е СМД. 

Добавени са евтини, базирани на нурс ракети, които бият от 500-8000м

ЦРУ измисли решение за удържане на Сумския фронт, хвърлят там бразилски и колумбииски наемници с десетки.

Наети са 7-8000 което си е цифра.

Наемат перуанци, еквадорци, чилиици - почти навсякъде са обявили в социалните мрежи че търсят.

Проблема е че тези яки копелета всичко качват в фейса и логично - засечено е колко мрат

ПП

Реджепчо, Слава украине  - научи ли на испански как е ? 

Screenshot_2025-09-23-13-16-20-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Героите в 16:30. Май ще ги пускам по-често че се натрупали малко повечко.

Да пусна и малко бомби за разнообразие че то не може само дрончета

преди 9 минути, M.Николов написа:

и ти ли вярваш в тази глупост

Защото и аз съм ходил в Украйна по време на войната и знам, че Горица казва истината.

Интересно, ти защо си мислиш, че е глупост. Мислиш си, че си по добре информиран от Горица Радева ли ?

И откъде ти е информацията ? Коцето, Карбовски или Иво Христов ?

преди 10 минути, M.Николов написа:

Реджепов, и ти ли вярваш в тази глупост "Горица Радева: В мъжка битка руснаците нямат шанс срещу Азов, затова воюват с подлост"?

:wub:

Азов не бяха ли тези, които на няколко пъти отказаха да изпълнят директна заповед за предислокация издадена от главнокомандващ въоръжените сили на Украйна. Един път при Бахмут и още един път при Авдеевка? Много мъжка постъпка..... Жалко, че лицето Радева не е тук да коментира....

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия няма шанс. Войната ще завърши с деокупация на Крим.

Заради 100лв стана за кашмер?:speak:

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия няма шанс. Войната ще завърши с деокупация на Крим.

Ти си по-зле и от фон дер лайнен.

4-те годишни времена в изпълнение на онези дето ги води убития с едно око

на 20.09.2025 г. в 22:36, kosyo написа:

.

Косьо, знаеш ли, че един нашенец е загазил в Одеса.                               https://dnes.dir.bg/svyat/balgarin-tvardi-che-sinat-mu-invalid-e-otvlechen-v-odesa-za-da-se-bie-na-fronta-v-chast-ot-smartnitsi

на 4.06.2024 г. в 19:59, Киро Н. написа:

Викам да си взема хапчетата ама дай да прочетем пресата ...

Косе твоя Мядар привлякъл ракети ти да видиш . И май не една. Харковска област е оживено място явно.

Дай ми моля те новия му Х профил че в стария нищо не пише.

https://argumenti-ru.turbopages.org/turbo/argumenti.ru/s/society/2024/06/902702

Та викаш дроните са неуязвими а :)

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Косе

Може ли Мядарчо да пътува в ЕС ?

За един приятел питам :)

Как ще пътува като е убит? Баба Пенка да не забравила вече как тука подскачаше на един крак  да ни покаже как гадае на кристалната топка? Хайде де искаш ли още победи да ти покажа, аз почти наваксах и имам бая материал . Мисля че трябва да се пренасочил към меметата -там ти е силата :)

преди 4 минути, kosyo написа:

@maxthon ти последно за или против ПВО-то в градовете беше?

Че има ли някъде по света, където ПВО да не го слагат там, където се охранява въздушното пространство около важни обекти без значение жилищни или не? Както гледаш това в момента, така гледаше и ракети от система Пейтриът да падат къде им падне из Киев.

преди 4 минути, maxthon написа:

Че има ли някъде по света, където ПВО да не го слагат там, където се охранява въздушното пространство около важни обекти без значение жилищни или не?

Ама защо бие по своите ? Това не беше ли патент само на украинците? 

P.S. не се вързвай -знаеш че може да е капан нали?Скоро не си се вързвал на това, а знаеш какво те чака нали? Гледай колко съм добър и те предупреждавам. Следващото което ще те питам е за един цвят на едни ракети в Беларус. И там мисля че ще се провалиш- не е е защото си най-жалката тролка тук, друга е причината и ти я знаеш :)

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

И откъде ти е информацията ? Коцето, Карбовски или Иво Христов ?

От сводките от фронта се информирам.

И от тях става ясно кой как се представя.

Или ти не вярваш в тях?😄

преди 4 минути, kosyo написа:

Това не беше ли патент само на украинците? 

Там патента е да си ударят собствените жилищни сгради с пълна програма - ракетен двигател, бустер, бойна глава. Ето нагледно.

преди 1 минута, maxthon написа:

Там патента е да си ударят собствените жилищни сгради с пълна програма - ракетен двигател, бустер, бойна глава. Ето нагледно.

Ами май и твойте любимци го правят ,а?

Вие как си викате как си викате със северно-корееца? Бъди ми звучи някак грубо  някак , а те чувствам вече почти като лична държанка :) Тичаш , подскаш наоколо и  се молиш с ти обърна внимание ,а? На тебе харесва ли ти тази груба игра да ти се подигравам колко си зле. Питам щото четох вчера какво съм ти писал и си викам - може и да не е толкова загубена тролка ,а? Може да иска просто да го насочвам правилно. Скоро не съм го правил ,а?

преди 6 минути, kosyo написа:

Ами май и твойте любимци го правят ,а?

А сега прочети пак. Пълна програма - тоест цялата ракета барабар с бойната глава. И дори ти показах за какво става дума. Какво показваш ти (само бустера), какво аз (цялата ракета)? Разлика няма никаква нали?

на 2.06.2023 г. в 14:38, maxthon написа:

След като ще причинява повече щети на земята от колкото ползи в небето наистина такова ПВО по-добре да го няма в чертите на града. Да се научат да стрелят както трябва, а не да си преквалифицират ракетите за противъздушна отбрана в балистични ракети на късо разстояние. И накрая непрекъсното да четем каква руска ракета била паднала в жилищна сграда и колко жертви имало.

Рядко съм съгласен с тебе да ти кажа , но в случая си прав. Време е тия с ПВО-то в Москва да се научат да стрелят и да не причиняват щети по жилищните сгради.

Виждаш ли че мога да бъда и добър с тебе ;). Запомни го следващия път като се пишеш на много умен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.