Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Един италиански посерко

Косе 

32 репоста на шитнята с некролога :)

Трябва да се гордееш че си един от тях :) 

Screenshot_2025-10-03-18-47-07-99_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Един италиански посерко

Косе 

32 репоста на шитнята с некролога :)

Трябва да се гордееш че си един от тях :) 

Screenshot_2025-10-03-18-47-07-99_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Не виждам надпис "Росия" на  гърба на железничарите от Одеса. Защо да ти вярвам? Ти си една наивна баба Пенка която си мисли че ние тъпчем с пълни шепи от тъпата руZка пропаганда. Онази мога да сложа един червен Х на всеки и да кажа убит. Знаеш че ставаш само за подигравки и не си надежден източник. Не се напъвай знаеш кой има повече ПОБЕДИ нали? Искаш ли да се пробваш пак?

Ранна жертва

Косе 

Кво става с неутрализирането на руските дрони? Мядар - аларм бос !

Ппп

Жив ли е тоя ? Мядар.

А относно трупчетата има фейс, да провериш като паркират акаунта. 

преди 12 минути, kiro 2025 написа:

Косе 

Кво става с неутрализирането на руските дрони? Мядар - аларм бос !

Ппп

Жив ли е тоя ?

на 4.06.2024 г. в 19:59, Киро Н. написа:

Косе твоя Мядар привлякъл ракети ти да видиш . И май не една. Харковска област е оживено място явно.

Дай ми моля те новия му Х профил че в стария нищо не пише.

https://argumenti-ru.turbopages.org/turbo/argumenti.ru/s/society/2024/06/902702

Та викаш дроните са неуязвими а :)

Мадяр го уби , забрави ли баба Пенка с надпис "Росия" на железничарите от Одеса. Кире, защо си толкова наивна? Ние не пасем от тъпата руZка пропаганда като тебе. Защо не говориш затова , а искаш да изместили темата? Защо мислиш че си много умен , като правиш така? Защото ще спра да ти се подигравам за начетеността или за наивността ти ;)

Бодра дрононарезка за всички от литературния клуб "баба Пенка - свидетели на великите победи на 2-рата армия в света в 3 годишната война, която трябваше да свърши за няколко седмици, но която е точно по ПЛАНА"

Още един ТЕЦ замина, тоя път Искандер

3 града са без ток - за много време

IMG_0965.jpeg

Откъде го изкопа тоя отпадък бе Косе

осинт номер 20000002

пп

днеска опаткаха френски журналисти- това е по представително 

на 27.09.2023 г. в 21:48, maxthon написа:

Явно не знае какво се случва когато такива ракети попаднат в украински ръце. Или се прави на приятно незапознат. В предвид, че това не му са научните интереси да допуснем, че може и да не го говори нарочно така. Обикновено тези ракети падат по жилищните сгради и следва поредната доза помия из медиите как лошите руснаци са направили поредния си акт на геноцид.......

Хм ... Това дали важи за руZките ракети? Сещаш се защо те питам - във връзка с  последните им ГРАНДИОЗНИ успехи след турнето им по морето. Горките хора по алеята в Туапсе...

на 28.09.2023 г. в 8:21, kirko12 написа:

Хм хм какви пацифисти станаха отборчето К.

След още месец - и ще узреят напълно.

Само Косьо ще прави калабалък.

Баба Пенка още не узряла.. или вече презря ;). Тия бутове добре растат

на 28.09.2023 г. в 10:38, maxthon написа:

Интересно защо тогава Германия са завели арбитражни дела поради спирането на доставките от Русия и заради това се е наложило от купуват по-скъп газ. Как така хем руснаците ще ни вдигнат цената след като в момента купуваме газ в пъти по-скъп от преди.

Имаш ли данни как да тия дела? Ти си по-начетен и трябва да знаеш,а?

на 28.09.2023 г. в 11:05, kirko12 написа:

Изброяването на всички опорки от 2022 до края на 2023 НЯМА да промени ничие мнение, няма да спечели одобряващи.

Процента одобрение за Украйна пада равномерно в синхрон с информацията която идва от там.

Да пропуснем нацитата - там ядат дървото последната седмица.

Масова корупция, безмислено харчене, неспособен парламент и президент, малоумна финансова политика. 

Резултата виждане на тази графика - блогера Зеленски стремително губи зрители

IMG_20230928_105753_940.jpg

2 години на баба Пенка и пада...авторитета

преди 48 минути, kosyo написа:

Имаме обявено бинго!

Юбиляра 

Интересно име :)

Може и повече да са, руснаците са засекретили всякаква информация за жертвите. Забранено е да се обсъжда съдбата на водещите се "изчезнали", както и да се прави публично тяхното търсене.

на 28.09.2023 г. в 11:47, maxthon написа:

Когато едно ПВО причинява повече щети по земята..... по-добре да го няма......

Да махнат руZкото ПВО по морето тогава. Толкова щети със жертви не си заслужават наистина- напълно съм съгласен с теб, бъди. Как е северно-корейското гадже...въй не думай самотната звезда ли е той ?Абе  намирисвате ми вие ама ...щом се обичате 

преди 25 минути, kosyo написа:

Хм ... Това дали важи за руZките ракети?

Е нали предния път пак пита същото? Ако падат като украинските директно пълна програма заедно с бойната глава, значи важи. А сега кажи ми ти важи ли?

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 3 минути, Zolin написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Но този Максим не ще да ходи в Русия ...

преди 1 минута, maxthon написа:

Е нали предния път пак пита същото? Ако падат като украинските директно пълна програма заедно с бойната глава, значи важи. А сега кажи ми ти важи ли?

Съгласен ли си че като причиняват толкова много щети по морето руZнаците трябва да си го махнат или размисли вече? То се вижда че и по рафинериите го няма никакво между другото ;) Но това не те прави най- жалката и отчаяна тролка - хич даже :) да цункаш самотната звезда от мене. Ако те зареже - аз мога да поеме тежката задача да не е толкова самотна.

на 28.09.2023 г. в 13:27, kirko12 написа:

Давай Реджепчо - малко остана да дрънчиш

Малко малко - колко да е малко . Само 2 години , дето в планетарен мащаб е нищо. @kiro 2025 не е ли време да намериш мануала на кристалната топка?

Съгласен ли си че като причиняват толкова много щети по морето руZнаците трябва да си го махнат или размисли вече? То се вижда че и по рафинериите го няма никакво между другото [emoji6] Но това не те прави най- жалката и отчаяна тролка - хич даже [emoji4] да цункаш самотната звезда от мене. Ако те зареже - аз мога да поеме тежката задача да не е толкова самотна.
Пак да попитам... Удар от бойна глава ли си видял или не? Ако не, значи не говорим за едно и също нещо. Онзи ден партиотчето в Киев къде падна заедно с бойната си глава?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Комуняги, много детайлен клип гледайте

на 28.09.2023 г. в 14:04, kirko12 написа:

Реджепчо как да ти го кажа че да стоплиш.

Свърши тая работа с победите, маршовете и големото ала-бала.

Следва гадното - дай боже да ни отмине

Баба Пенка е на гадното стопляне в момента ;). Обърни бутовете жена, че да не изгориш. Дай боже да и мине бързо

Пак да попитам... Удар от бойна глава ли си видял или не? Ако не, значи не говорим за едно и също нещо. Онзи ден партиотчето в Киев къде падна заедно с бойната си глава?

Да не би да е удар от твойта глава? Горкият. И без това не я ползваш по предназначение.

Да не би да е удар от твойта глава? Горкият. И без това не я ползваш по предназначение.
Е питай си този, който го е гледал. Ако имаш още нещо да добавиш по същество... Заповядай и спами още на воля.

Е питай си този, който го е гледал. Ако имаш още нещо да добавиш по същество... Заповядай и спами още на воля.

Ахаааа значи не си го гледал ама знаеш какво има на клипа.

преди 2 минути, maxthon написа:

на 20.08.2023 г. в 21:37, maxthon написа:

Нямам твоя навик да сменям тема когато не ми харесва. 

Що те питам за Тупсе пък ми говориш за другаде? Нали не обичаш да сменяш темата която не ти харесва? Трябва ли да повторят въпроса за да се докажеш като най-жалката тролка тук? Марш да слагаш роклята (както разрешава руZкатс православна църква) и бегом да се целуваш тогава с северно-корейците в устата ( по стара руZка традиция както каза един депутат ). Имаш ясно поставен въпрос свързан с буквално разстрел на хора на един вълнолом. 

преди 4 минути, maxthon написа:

на 4.09.2023 г. в 21:26, maxthon написа:

Разбира се изпада в стандартното за един форумен участник тук състояние. Той обича да прави нещо като разпран. Ще ми напомниш ли какво беше?

Според мен да е да бяга от темата :)Нищо лично бъди, ама малко се дъниш тия дни и трябва да те вкарам пак в правия път с отричането . Нали знаеш че те харесвам ужасно . Ти можеш да носиш в пъти по-голям damage  и знам че и сега ще го направил с отчаян опит да избягаш от  темата за прекрасното ПВО в Тупсе и прекрасната сватбарска стрелба на УНИКАЛНОТО ПВО там ;)

Хайде няма да те чакам цял ден да се гримираш, няма да те водя в северно-корейския ресторант в Москва. Не ми се яде кучешко когато си край мен ;)

на 28.09.2023 г. в 16:19, kirko12 написа:

Готвят евакуация от Херсон ангелчетата.

Ще си ходят - и то скоро - за ужас на агитката К.

Скоро по кината "баба Пенка и тайната на кристална топка"- фантастичен филм с елементи на еротика.

Ахаааа значи не си го гледал ама знаеш какво има на клипа.
И затова питам де. Ако има удар с бойна глава значи говорим за едно и също нещо. Та това питам има ли такъв? Съответно и да попитам да се покаже за какво става дума пак ще има гробно мълчание. Та какво станало в Туапсе? Някой ще покаже ли?

преди 2 минути, maxthon написа:

И затова питам де. Ако има удар с бойна глава значи говорим за едно и също нещо. Та това питам има ли такъв? Съответно и да попитам да се покаже за какво става дума пак ще има гробно мълчание. Та какво станало в Туапсе? Някой ще покаже ли?

В Тупсе видях само стрелба. Ти къде видя бойна глава?

В Тупсе видях само стрелба. Ти къде видя бойна глава?
И аз това питам де. Нали сравняваш "работата" на пво? В украински ръце то пада директно заедно с бойната му глава. След като си видял само стрелба, значи не е едно и също от двете страни.

Стъпка 2 - бъди моли да му  покажа видеото , аз му цитирам неговите му думи да си го намери в нета.:) Хайде де нагримирай се най-накрая. Не си първа красавица- само си жалка и отчаяна тролка все пак  ;),дето не иска да и припомням стари изказвания и постоянно бяга от темата за тях. Ама какво ти го казвам това - ти си го знаеш това , нали бъди? Кажи ми ако съм лош -знаеш аз съм ти го казвам и преди това - имам малко проблем с такива като тебе - не знам кога да спра. Ти с северно-корееца имате ли safe word - да спрете като прекалите с игрите ? Би ли ми я споделил , да знам кога да спра да

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.