Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, maxthon написа:

И затова питам де. Ако има удар с бойна глава значи говорим за едно и също нещо. Та това питам има ли такъв? Съответно и да попитам да се покаже за какво става дума пак ще има гробно мълчание. Та какво станало в Туапсе? Някой ще покаже ли?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

зависи дали е зелена или не бойната глава.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

МАСИРАН УДАР: Над 300 дрона и ракети УНИЩОЖАВАТ украинската енергийна система‼️Ден 1318🔹3.10.25

преди 4 минути, maxthon написа:

И аз това питам де. Нали сравняваш "работата" на пво? В украински ръце то пада директно заедно с бойната му глава. След като си видял само стрелба, значи не е едно и също от двете страни.

на 16.04.2023 г. в 22:52, maxthon написа:

Букварче може да ти дам. Читави аргументи може да се разменят между хора отворили поне един път през живота си тази книга.

Виж как добре си го казал за себе си ;) Значи викаш това руZкото ПВО по морето дето нанесе маса поражения на къщи  и къде беше с 2 жертви ако не се лъжа, не мине работа там, да разбирам така ли? С Да/Не ако обичаш, че знам ще ти достави по-голямо удоволствие 💌

Между другото имам и други много добри цитати и мисля че днес ще се насладим на тях :)

Виж как добре си го казал за себе си [emoji6] Значи викаш това руZкото ПВО по морето дето нанесе маса поражения на къщи  и къде беше с 2 жертви ако не се лъжа, не мине работа там, да разбирам така ли? С Да/Не ако обичаш, че знам ще ти достави по-голямо удоволствие [emoji181]
Между другото имам и други много добри цитати и мисля че днес ще се насладим на тях [emoji4]

Дай тази "маса поражения"..... И отиде цяла вечер в разтягане на локуми
....

преди 1 минута, maxthon написа:

Дай тази "маса поражения"..... И отиде цяла вечер в разтягане на локуми
....

на 28.09.2022 г. в 21:48, maxthon написа:

Проблема в повечето случаи е, че материалите пуснати в социалните мрежи са като цяло доста манипулативно представени. И понеже масата население има страхотно чувство на критичност и не прави и малко усилие да установи манипулацията или поне малко да се усъмни. И след като няма и как да го провери в повечето случаи и междувременно същият материал се оказва на доста места и всичко е ясно и това е истината. 

Опазване се че ако аз ти го дам ще е манипулативно представен. Има го в нета , ти ги следиш това работи- намери си го сам ;)

Минахме ли на стъпка 2 вече. Мога ли да те поканя на вечеря вече ;) .

Опазване се че ако аз ти го дам ще е манипулативно представен. Има го в нета , ти ги следиш това работи- намери си го сам [emoji6]
Минахме ли на стъпка 2 вече. Мога ли да те поканя на вечеря вече [emoji6] .
Е така де.... Познах с локумите.... Лека вечер....

току-що, maxthon написа:

Е така де.... Познах с локумите.... Лека вечер....

на 18.09.2024 г. в 21:24, maxthon написа:

Ти розовко ли пусна? Това е хубава и полезна биологична нужда. Който не желае да я задоволи може да си го държи в себе си. Пий повече вода за да няма такива изпълнения. Разбира се в крайна сметка реши да отговаряш вместо друг с не по-малко чувство, че го правиш по тъп начин.

Водата помага обикновено , ама в твоя случай не знам . Но пък помогна да се загасят къщите в резултат на работата на  прекрасното ПВО което уби май 2-ма и направи едни хубави пожари . Толкова си може това руZко безаналогово ПВО. Прав си като казваш ще няма работа там , като причинява толкова много щети. 

Виж когато сме на едно мнение колко добре се разбираме ,а?

Водата помага обикновено , ама в твоя случай не знам . Но пък помогна да се загасят къщите в резултат на работата на  прекрасното ПВО което уби май 2-ма и направи едни хубави пожари . Толкова си може това руZко безаналогово ПВО. Прав си като казваш ще няма работа там , като причинява толкова много щети. 
Виж когато сме на едно мнение колко добре се разбираме ,а?
"май" или "вероятно" Благодаря за информацията.

на 28.09.2023 г. в 17:48, attj написа:

.В руски медии чета, че като му дойде времето ще си вземат също  Одеса, Николаев и Харков.  

Не му е дошло времето явно ... Язък 

преди 6 минути, maxthon написа:

"май" или "вероятно" Благодаря за информацията.

на 15.06.2023 г. в 9:01, maxthon написа:

Срещу мозъчните ти клетки може и да се извършва геноцид. Взимай мерки докато е време.

Ама прав си, бъди. Това ПВО просто не му е работата там като причинява толкова много щети. Знаеш аз де отнасям лошо с тебе , но в случая си прав. Жалко само за 2-те жертви на руZкото ПВО край морето. То като се сетя и в помосковието тия дни баба и внуче след блестящата му работа се споминаха. За какво им трябваше да стрелят, можеха да не причиняват тия щети. Съгласен си с мен нали?

преди 8 минути, kosyo написа:

Това ПВО просто не му е работата там като причинява толкова много щети.

За кой ли път "май" ги показа щетите....

Жалко само за 2-те жертви на руZкото ПВО край морете.

Жалко е само твърдението си, което не може да докажеш.

То като се сетя и в помосковоето тия дни баба и внуче след блестящата му работа се споминаха.

От дрончетата нали? Или пак това ПВо, за което нямаш никакво доказателство?

преди 2 минути, maxthon написа:

За кой ли път "май" ги показа щетите....

Жалко е само твърдението си, което не може да докажеш.

на 14.06.2023 г. в 22:55, maxthon написа:

Още един неграмотник......

Прочети внимателно собствените си думи за манипулативното представяне за данни. Знаеш боравя с twitter, ти не ги признаваш , ти и акаунт нямаш там. Как да ти го покажа? То е или манипулативно или е забранено за тебе. Ще трябва сам да си го намериш. За спец като тебе няма да е проблем. Ти нали точно тази война следиш много и се изказваш редовно неподготвен ? Ще се справиш , дори най-жалката и отчаяна тролка ще се справи в намирането на тези видеа. 

преди 1 минута, Banesc написа:

НЕБЕСЕН АД ВЪРХУ УКРАЙНА! РУСКИТЕ ДРОНОВЕ...

Слушай другаря РадеФ

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 2 минути, kosyo написа:

Прочети внимателно собствените си думи за манипулативното представяне за данни.

Обикновено тогава се ползват думи като май, вероятно и т.н. Благодаря, че използва тази дума. Няма нужда вече и да искам онова нещо, което така или иначе няма как да го покажеш. Ще покажеш ли нещо или си още на "май".

преди 6 минути, maxthon написа:

Обикновено тогава се ползват думи като май, вероятно и т.н. Благодаря, че използва тази дума. Няма нужда вече и да искам онова нещо, което така или иначе няма как да го покажеш. Ще покажеш ли нещо или си още на "май".

напротив, тогава не се използват.

преди 1 минута, maxthon написа:

на 28.09.2022 г. в 21:48, maxthon написа:

Проблема в повечето случаи е, че материалите пуснати в социалните мрежи са като цяло доста манипулативно представени. И понеже масата население има страхотно чувство на критичност и не прави и малко усилие да установи манипулацията или поне малко да се усъмни. И след като няма и как да го провери в повечето случаи и междувременно същият материал се оказва на доста места и всичко е ясно и това е истината. 

Явно се налага да ти го повторя че имаш навика да се опитваш да се отклоняваш. Сам виждаш че трябва да се оправиш сам като самотна звезда и да намериш видеото.  Хайде бъди искам заедно с теб да стигнем до извода че руZкото ПВО по морето просто няма работа там, защото причинява смърт и разрушения. И не само по морето но и в Подмосковието 

Кажи като ги намериш и аз няма да те обвинявам колко жалка и отчаяна  тролка си и ще си мълча за северно-корейското гадже, дето те кара да си слагаш пола (ок според православната църка ) и да се целувате в устата (стара руZка традиция) . И не се опитвай да увърташ далече от темата- знаеш сам го казваш - ти не ги правиш такива работи ;) Пусни видеата тук аз ще ти кажа дали са те или не. 

току-що, BANKATA написа:

напротив, тогава не се използват.

Това са обичайния набор от думи използван при фалшивите новини. Вместо добрите стари доказателства имаме вероятно се е случило нещо 

преди 3 минути, maxthon написа:

Това са обичайния набор от думи използван при фалшивите новини. Вместо добрите стари доказателства имаме вероятно се е случило нещо 

Така е, и за Русия казваха че "вероятно ще нападне Украйна". Трябва да е фалшива новина.

Така е, и за Русия казваха че "вероятно ще нападне Украйна". Трябва да е фалшива новина.
И вероятно ще трябва и да съобщиш някои подробности. Кой и кога го е казал?

преди 3 минути, maxthon написа:

И вероятно ще трябва и да съобщиш някои подробности. Кой и кога го е казал?

Примерно Паси:

https://frognews.bg/novini/solomon-pasi-pochti-sigurno-che-rusiia-shte-nahlue-ukrainain.html

на 29.09.2023 г. в 15:48, MZ/X написа:

Малка и победоносна война: Полша подготвя удар срещу Беларус
https://blitz.bg/svyat/malka-i-pobedonosna-voyna-polsha-podgotvya-udar-sreshchu-belarus-video_news977867.html 

Преди месец ви обърнах внимание, тогава се хилехте.
Айде хилете се сега.

Може ли сега да хилим вече? Вече обърнах нужното внимание мисля 

на 14.06.2023 г. в 16:19, maxthon написа:

Влече ме да търся обективна истина. 

Бъди , съсредоточи се върху видеата за щетите причинени от РуZкото безаналогово ПВО по морето и в Подмосковието. Все пак те влече търсенето на обективната истина. Кой знае, може и да успееш този път да докажеш че не си най-жалката и отчаяна тролка тук. ( Съмнявам се , но все пак доброто ми възпитание да го задължава да кажа. Лошия  в мен просто крещи вътрешно и вика -"Този е толкова зле, че не може да познае цвета на ракета и да се привърже на картата, а добрия в мен му отговаря - може просто да е загубен( на картата ) , а от за жените това е цвят каки)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.