Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Тези заключения не следват от цитатите. Това са си твои заключения. 

Ми дай твойте заключения от двата цитата. Дай да видим коя е твоята истина.

преди 2 часа, Zolin написа:

Не ти се отдава. 

Не ми се отдава да изкопча от теб отговор на въпросчето ми. Тук си прав. Само че защо ли ти е толкоз трудно да кажеш дали си излъгал миналата седмица, или излъга вчера, когато даде коренно различна информация? Кажи бре, фейкометчо, Путин жив ли е в крайна сметка?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Имам нещо за отбор Козяк - тоалетни в Киевското метро

Как е - европейско ли е ?

Untitled-5.jpg

Untitled-7.jpg

Героят на обяд

Възпитаника на африканските и московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск, се подготвя да бъде големия размер помощ от Червения кръст 

Дано издържат безаналоговците на напъна...

Douglas Cortez calsign Pulga from Belo Horizonte, Brazil
FB, IG

(ID 100021727606245, 13797072672)

Levi Soave de Oliveira Andrade from São Paulo, Brazil
IG, FB, YT

(ID 64219321411, 100003326505570)

Alex Gomes callsign Zeka from Ouro Prêto, Minas Gerais, Brazil
IG, FB

(ID 56906106295, 100010000781870)

Luan Kantovick Jorge from Florianópolis, Santa Catarina, Brazil
IG

(ID 5673347038)

Cesar Augusto Freitas from Santa Rosa, Rio Grande do Sul, Brazil
IG, FB, FB

Untitled-8.jpg

Естествено че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и на обяд няма бодро закриване на мотосезона

Ръкожопите арабели нервно курят в ъгъла :)

Това вече минава всякакви граници по безаналоговост!

преди 5 минути, kiro 2025 написа:

Douglas Cortez calsign Pulga from Belo Horizonte, Brazil
FB, IG

(ID 100021727606245, 13797072672)

Levi Soave de Oliveira Andrade from São Paulo, Brazil
IG, FB, YT

(ID 64219321411, 100003326505570)

Alex Gomes callsign Zeka from Ouro Prêto, Minas Gerais, Brazil
IG, FB

(ID 56906106295, 100010000781870)

Luan Kantovick Jorge from Florianópolis, Santa Catarina, Brazil
IG

(ID 5673347038)

Cesar Augusto Freitas from Santa Rosa, Rio Grande do Sul, Brazil
IG, FB, FB

Untitled-8.jpg

Ще стигнеш ли до бройката на кубинците ? Между 1000 и 5000?

https://www.reuters.com/world/americas/citing-cuban-fighters-ukraine-us-urges-allies-shun-havana-un-2025-10-05/

Тия пък що са толкова уплашени от една разбита губеща аналогова армия?!

Reuters: Русия може да нахлуе за 3 дни - Балтика се готви за бягство|Vesti.bg

преди 46 минути, kosyo написа:

Възпитаника на африканските и московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск, се подготвя да бъде големия размер помощ от Червения кръст 

Той изобщо не е единственият  случай на студент, записал се за СВО, много студенти си взимат отпуск, за да отидат там: https://aif.ru/society/people/iz_vuza_na_peredovuyu_kak_studenty_sluzhat_v_svo_i_sdayut_krov_dlya_ranenyh 

някои даже се подготвят  между бовете. Това е много яко - хем учиш, хем взимаш петорна заплата, хем повишения адреналин те държи в постоянна кондиция и готовност да си вземеш изпитите от раз.  Защо нашите путинисти не искат да се възползват от една такава прекрасна допълнителна възможност за увеличаване на доходите, не знам. 🙄

преди 3 минути, Мери) написа:

Той изобщо не е единственият  случай, много студенти си взимат отпуск, за да отидат на  СВО: https://aif.ru/society/people/iz_vuza_na_peredovuyu_kak_studenty_sluzhat_v_svo_i_sdayut_krov_dlya_ranenyh 

някои даже се подготвят за изпит между два боя и след това отиват и взимат изпита от раз. Това е много яко - хем учиш, хем взимаш петорна заплата, хем повишения адреналин те държи в постоянна кондиция и готовност за действие.  Защо нашите путинисти не искат да се възползват от една такава прекрасна допълнителна възможност за увеличаване на доходите, не знам. 🙄

Надявам се първо да четеш това, което желаеш да споделиш тук? Но навярно не го правиш и се налага и ние да четем следните глупости: "Студент медицинского колледжа мединститута НИУ «БелГУ» Илья Закатей приехал в Белгород из Мурманской области, в 2018 году поступил в медицинский колледж. В 2020 году решил взять академический отпуск и отслужить в ВС РФ. В 2021 году подписал контракт и продолжил службу в зоне спецоперации."

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми дай твойте заключения от двата цитата. Дай да видим коя е твоята истина.

Не ми се отдава да изкопча от теб отговор на въпросчето ми. Тук си прав. Само че защо ли ти е толкоз трудно да кажеш дали си излъгал миналата седмица, или излъга вчера, когато даде коренно различна информация? Кажи бре, фейкометчо, Путин жив ли е в крайна сметка?

Zaщо съветските дефектни произведения в интерната, не възприемат ? 

преди 37 минути, Joss Bomon написа:

Тия пък що са толкова уплашени от една разбита губеща аналогова армия?!

Reuters: Русия може да нахлуе за 3 дни - Балтика се готви за бягство|Vesti.bg

Безаналогово ти е в панелката от 76г

преди 1 час, Мери) написа:

И ако е слаба, какво? Ще се отметнеш ли от нея, за да отидеш да венцеславиш по-силния?  😥

Въпросът е да си стиковате опорките, щото сега положението е смешно. Едни разправят че Русия е силна и след Укрия ще превземе Европа, света, а после и цялата вселена, другите разправят как Укрия ще ги победи. Аз на кое да вярвам?pan приставка

преди 1 час, Мери) написа:

Независимо дали украинците са по-слаби или по-силни те вече са герои и независимо дали руските политици са  силни или са  слаби, те вече вършат  срамни неща. 😥

Кои са тези срамни неща?

преди 7 минути, Zolin написа:

в панелката от 76г

В Карлуково и панелки не си виждал. Само бели манти, решетки и усмирителни ризи. :getout:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Аз на кое да вярвам?

На което ти каже БКП, както до сега. За да ни забавляваш

току-що, Joss Bomon написа:

В Карлуково и панелки не си виждал. Само бели манти, решетки и усмирителни ризи. :getout:

Стига ми разказвал обстановката около теб в Мосейково 

преди 12 минути, Zolin написа:

Zaщо съветските дефектни произведения в интерната, не възприемат ? 

Защо не можеш да се разбереш сам със себе си дали излъга миналата седмица, или излъга вчера, давайки противоположното инфо? Ти дефектен ли си? Не възприемаш ли?

преди 3 минути, Zolin написа:

На което ти каже БКП, както до сега. 

Ма там е работата, че БКП-то не дава инфо, а от Тролската централа всеки ден опорката се мени според случая… 

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Защо не можеш да се разбереш сам със себе си дали излъга миналата седмица, или излъга вчера, давайки противоположното инфо? Ти дефектен ли си? Не възприемаш ли?

Ма там е работата, че БКП-то не дава инфо, а от Тролската централа всеки ден опорката се мени според случая… 

ВерваЙ православен славянино на БКП. Иначе няма да има и тоя спирт троле

преди 10 минути, Zolin написа:

обстановката  в Мосейково 

Това е в Русия и там няма да въвеждат Еврото.     Кокич приготви ли вече отделни портмонена за левовете и еврата?  Или всичко е похарчено за спонсориране на  режима в Киев?

И ушко влезе да защити дома си в Мосейково и СССР

Върховният представител на ЕС по външните работи и политиката на сигурност Кая Калас смята, че Украйна сама, без западната подкрепа, няма да може да спре настъплението на руските сили.     Няма да им изпратят войници -страхуват се от руските непрехващаеми хиперзвукови ракети.  Така Европа само удължава агонията на режима в Киев.  

преди 32 минути, Zolin написа:

Вервай… 

На кой да вярвам, карикатуро? На Цоцко от миналата седмица, или на вчерашният Цоцко? Ти какво ще ме посъветваш?

току-що, ivottoshev написа:

На кой да вярвам, карикатуро? На Цоцко от миналата седмица, или на вчерашният Цоцко? Ти какво ще ме посъветваш?

Защо си платен трол на БКП

Киевските министерства минават на химически тоалетни

Топ новина 

Untitled-9.jpg

преди 49 минути, Joss Bomon написа:

Невротикът не може да понесе живота в истинската му форма. Той му се струва твърде груб, твърде суров, твърде низък. За да го направи поносим, той няма душевната сила на здравия човек, способен да продължи напред, напук на всичко. Неговата слабост не му позволява да действа така. Затова той търси убежище в една заблуда. , Той трябва да се научи да разбира, защо не желае да види истинския живот такъв, какъвто е, и защо търси убежище в заблуди.

278998075_24672986079014671_6157113302307405970_n.jpg.8949097706caca5de76e41a496af7d4a.jpg

преди 16 минути, Мери) написа:

Разкажи ми с твои думички. Както знаем, линковете ти обореат тезите ти и за това ги триеш по два-три пъти на пост, а от вчера видяхме че и клипчетата не са ти силна страна. 

Кажи ми ти какво смяташ по въпроса, за да имаме дскусия.

преди 3 минути, Zolin написа:

Защо си платен трол

Никога не съди по себе си!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Никога не съди по себе си!

Защо те е срам от БКП !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.