Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Хахахаа

страшна драма с перемогата а :)

Ех какво време беше - само Мядара имаше дрони.

на 4.10.2023 г. в 6:17, kirko12 написа:

Айде млък - само ти мрънколиш 

на 4.10.2023 г. в 6:12, kirko12 написа:

И без литература е ясно че гризете дървото - айде млък 

На нощен риболов за шарани съм

Ей добре че дойде баба Пенка, че ми омръзнаха празните приказки на най-жалката и отчаяна тролка. Това си е като глътка свеж въздух направо. Вкара малко екшън значи..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Хехе

некрофилчо, приятен следобед - претакай зелето

Ама да знаеш - смърди та се не трае

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Хехе

некрофилчо, приятен следобед - претакай зелето

на 1.10.2023 г. в 11:08, kirko12 написа:

Къш, къш мухо досадна, отивай на бунището 

23(2)(1)(7).jpg

В чест на баба Пенка нова бодра дробонарезка! Лек път и внимавай как караш към бунището, че гледай твойте любимци какво ги правят 

Другари аз се бъзикам с вас ама , вашите имат големи проблеми ... с мишките. Гризели кабелите за видеото и на батериите и спешно търсят решение. Гледам имат котка, ама явно мишките са от биолабораториите и не помага . 

Ако някой знае решение да ми пише на лично- аз ще го предам

G26MbskWkAAvBBS?format=jpg&name=large

Дори на дрончетата вече посягат

G26MpDhWoAAsHZr?format=jpg&name=large

Моля не подминавайте с лека ръка този зов за помощ! 

Мишките се дрогирали от материалите в кабелите и дрончетата.

преди 22 минути, kiro 2025 написа:

Това е ароматизатор марка "Декомунизация". Тук са донесли няколко за да мирише подобаващо.

image.png.4b916f06b442476149ca6f3ccf1ed3df.png

преди 28 минути, kiro 2025 написа:

И в Казахстан чакат на опашка

Щом у Казанлък казват, че има опашка, значи има.

преди 2 минути, maxthon написа:

Щом у Казанлък казват, че има опашка, значи има.

Бе за сега ядете урката у Бяла русенско.

Ма и у Казанлък ще го ядете лобута скоро, много скоро.

В името на Путин, Ленин и светия Сталин! Амин!:giggle1:

Няма налично описание на снимката.

Другари по темата с безаналоговия РЕБ от преди малко - няма да повярвате направо. Той работи на 100 %, ето ви видео доказателството!

Цели 2 дрона свали от първи опит! Това му се вика руZко качество! Свършено е с НАТО, вземам си всичките подигравки за безаналоговостта обратно. Признавам си бях несправедлив!

На Кокич пак са му дали 10 Евро и отново се е е развихрил.  

преди 20 часа, Мери) написа:

На  прадядо  ми му се е наложило да изостави дома си, нивите си, които не са били никак малко и с четирите си деца да  се отправи към България. Нямал е избор, ако останел, е щял да бъде не силен, а  мъртъв човек, защото са избивали всички българи, които откажели да бягат към България. Слава богу по онова време хората са били много по-добри от днешните идиоти с промити от пропагандата мозъци, дето пишат коментари във фейсбук с призиви украинците да се връщат там, където хвърчат бомби и се вихри агресия, сътворена от кумира им.  Срам ме е от някои мои сънародници, наистина, те ще разберат какви дивотии вършат едва ,когато се окажат на мястото на хората, по които злобно са плюели. 😕

Повтрям, никой на никого не е длъжен за каквото и да е било. Прадядо ми и прабаба ми през 1912 г. са избягали от Македония и са се преселили в България. Купили са си къща и земи. Никой не ги е посрещнал с хляб и сол. 

Ако някой иска да помага на украинците, нека го прави, но да бърка в собствения си джоб, а не в държавната хазна. Същото ми е отношението към палестинците, които от деситилетия паразитират и чакат някой да ги хрантути. 

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Минск нашшш !!!

Ей не ви чуват петолъчките. Още от началото на войната ви казах, че Путлер сгреши.

Укрите превзеха Минск?!? Кога? Що не казват нищо по телевизора?

В Европа пак въобще  не разбират - не могат да воюват с Руската федерация    

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Ако някой иска да помага на украинците, нека го прави, но да бърка в собствения си джоб, а не в държавната хазна. Същото ми е отношението към палестинците, които от деситилетия паразитират и чакат някой да ги хрантути. 

И как по-точно Държавната хазна хрантути украинците?  Имам познати украинци - дойдоха още преди войната тук - живеят под наем, сами си плащат наема, работят и децата им работят и учат при това са отличници. Бащата ходеше вечер да прибира не само своите деца, но и нашите, като ги извозваше всеки до дома му без никой да го е молил. Изключително добри хора, желаещи да помогнат с каквото могат. Аз не мога да разбера как може да  лееш злоба и до обвиняваш хора, които дори и не познаваш. И те си купуват тук разни неща със свои пари, донесени от Украйна, от това икономиката ни печели, разкриват фирми също със свои пари, плащат данъци и т.н. и т.н. Това обаче не се вижда, нашего брата, за нищо не способен, дай му да упреква бежанците, че на него парите му не стигали, щото е мързелив и не му се работи. 😥

Руски войници демонстрираха пред света най-новата си, безаналогова, високоточкова антидрон система! Най-доброто на пазара! :lol6:

На Руската федерация не са и нужни войници за да смажат преценки в Брюксел.   Имат непрехващаеми хиперзвукови ракети.    НАТО тези още ги сънуват като за в бъдещето.       

преди 7 минути, Zolin написа:

Руски войници демонстрираха пред света най-новата си, безаналогова, високоточкова антидрон система! Най-доброто на пазара! :lol6:

Това инфо е от същото място, дето те бяха излъгали че Путин е мъртъв, нали?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това инфо е от същото място, дето те бяха излъгали че Путин е мъртъв, нали?

ГоркаТА копейка пак я заболя. Безаналогово ми е

Путин е ужасен и не може да се довери на никого. Той е в ситуация, в която всяко действие може да бъде смъртоносно за него и семейството му .
„Путин е много уплашен в момента и няма абсолютно никаква представа какво да прави по-нататък“, обяснява писателят Дмитрий Чернишев. „Той не знае кого да слуша. Всички хора, които са му давали съвети преди, са се объркали напълно.“
Путин седи и слуша своите „експерти“ и облагодетелствани от войната, които настояват, че НАТО е слабо, че Член 5 няма да проработи, че цяла Юрмала само чака „освободителите“ да пристигнат.
Но самият той е ужасен до припадък – имаше само Украйна, а има 32 държави [от НАТО]. И 3 държави от НАТО имат ядрени оръжия. А САЩ са непредсказуеми. А по отношение на въздушната мощ, флота, ракетите и космическото разузнаване, силите са просто несравними.“
Чернишев продължава:
„Ами ако собственият му народ, който се страхува от ядрена война, го застреля?“
„Путин е парализиран между желанието да действа и страха да не повтори грешките си. Той не може да промени системата, без да рискува нейния колапс.“
„ Той не знае истината за собствената си страна. Не може да се довери на никого. “ppp.jpg.f37d46693b86c71b1b59ff1fd9c80176.jpg
преди 44 минути, Zolin написа:

ГоркаТА копейка пак я заболя. 

На теб ти плащат в украински копейки ли:

• Парична единица: Украйна използва гривна като национална валута.
  • Подразделение: 1 гривна се дели на 100 копейки.

А ако те е заболяло, защото постоянно те лъжат - аз нямам вина в случая  :no-no:

преди 54 минути, Zolin написа:

ГоркаТА копейка пак я заболя. Безаналогово ми е

Нима си намерил защита от руските непрехващаеми хиперзвукови ракети???    Идиот ли си ???   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.