Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Никой не дава и 5 Евро на Кокич.     Само аз искам да го зарадвам със 100 Евро,  а той се крие из Пернишките села.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, attj написа:

Никой не дава и 5 Евро на Кокич.     Само аз искам да го зарадвам със 100 Евро,  а той се крие из Пернишките села.

100 рубли ти дадоха само

преди 4 минути, Zolin написа:

100 рубли ти дадоха само

В Мосейково така правят и затова Золин още не разпознава другите банкноти.

Айде и сърбето го отнесе заради либоФта към Русия:super:

Може да бъде изображение с текст, който гласи '10 Октомври, 2025 11:27 Търпението към Белград свърши: САЩ удариха сръбската нефтена индустрия александър вучич сърбия- газ -газпром нефт 87 Вучич определи ситуацията като лоша новина с потенциал за сериозни политически, икономически социални последствия, настоя, че санкциите не са насочени срешу конкретно лице, a ще засегнат всички граждани БУДУПНОСТ СРБИе 百日 四 БУДУПЯ Бул БУ СБИЕ'

току-що, attj написа:

В Мосейково така правят и затова Золин още не разпознава другите банкноти.

Никога няма да ги разпознаваш

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Разкажи ми с твои думички. Както знаем, линковете ти обореат тезите ти и за това ги триеш по два-три пъти на пост, а от вчера видяхме че и клипчетата не са ти силна страна. 

Кажи ми ти какво смяташ по въпроса, за да имаме дскусия.

Точно с теб няма как да имаме дискусия, така че ето ти още едно клипче.

Совершенно уникальная речь Путина 1999 года.

Вопрос ведущего: - Мы хотим забрать Крым? Нам не нравится, что Украина хочет вступить в НАТО? В чем наша проблема по Украине? Путин ничуть не удивился вопросу про Украину и НАТО, потому что эта тема обсуждалась ещё в 90е годы ХХ века совершенно спокойно. Путина удивило другое.

На вопрос про Крым он отвечает: - Во-первых мы не хотим забрать Крым. Это АБСОЛЮТНАЯ ГЛУПОСТЬ. Если мы будем забирать что-то у кого-нибудь, то обязательно у нас у сами что-нибудь отнимут. Во всяком случае этим мы начнем такой передел на территории бывшего СССР от которого НЕ СМОЖЕМ ОПРАВИТСЯ НИКОГДА. Я хочу, чтоб все об этом знали: сама Россия сейчас имеет 400 спорных территорий…. Главной проблемой, на мой взгляд, является тяжелое имперское наследие России. Многие считают Россию империей и относятся к России как к империи до сих пор, а это совсем уже не так!

557639488_833630332658084_3118375060923442012_n.jpg

преди 10 минути, Zolin написа:

Айде и сърбето го отнесе заради либоФта към Русия:super:

Бре ти и за Путин разправяше някакви работи, които се оказаха фейк, сега и за ''сърбето'' разправяш някакви работи… 

Другари, пак е горяло някъде където се пази от новите червени линии и новата ядрена доктрина!

След прочитане , моля изтрийте от екрана , че не искам утре слънцето да изгрее от север!

преди 8 минути, Мери) написа:

Точно с теб няма как да имаме дискусия, така че ето ти още едно клипче.

Е, толкоз ли съм страшен, та не искаш да изложиш пред мен собственото си мнение? Че що? Страх те е да не стане като с Цоцко, дето вече втори ден се чуди как да ми отговори на един по своята същност съвсем простичък въпрос?

Естествено и другата гледна точка, че знам че ги обичате тия работи. Нали така @maxthon? Ей няма да кинсе сърдиш сега, нали? Това че се правиш на луд и че ти показвам че не струваш нищо - това е защото те обичам ;) Прати снимка с одобрената от руZката православна пола , че да се посмеем малко всичките , не е честно само аз да го правя.

Експресно фото "Мадяр" пак е отворило врати, с нови по-добри композиции

Не разбирам от къде намират перки? Любимия ми месар мина в нелегалност и работи тихо, другия показва самострели, пак ли са добарали нови находища на задници с перки?

Определено добре се справя за умрял с едно око човека, а ФСБ-то още събира за 6 патрона.

На 0:15 ще видите онзи с отвеса между другото. Точно в центъра на вземане на решения!

продължение

Единствената разлика между „тогава“ и „сега“ Путин. Тогава този, който говореше съвсем логични неща като политик, като човек в крайна сметка, просто луд. 

С P T IL - ако го видите. А с него също бяха луди и десетки милиони от вас, руснаци. 

Разбира се, това не се отнася за всички руснаци. И на вас, скъпи руски приятели, които перфектно си спомнят тези думи на ДВАМА Путин, имам една молба: направете всичко, за да стигнете възможно най-далеч от болните си съграждани. Има десетки пъти повече от тях.

Киевските министерства минават на химически тоалетни
  Топ новина 

Untitled-9.jpg.8c48883ce75d73c98c9fde9747b5dbc8.jpg
Само не гледай телефонния номер за поръчки на тез сини кутийки. Доста символично....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Недоволният очаква, че събарянето на този ред ще му донесе онзи успех, от който съществуващата система го е лишила. Следователно, няма никакъв смисъл да се опитваме да му обясняваме, че утопията, за която мечтае, е напълно неприложима, и че единствената стабилна основа, върху която може да се гради общество, организирано на принципа на разделението на труда, е частната собственост върху средствата за производство. Невротикът обаче се е вкопчил в своята „спасителна лъжа”, и когато трябва да направи избора да отхвърли или нея, или здравия разум, той предпочита да пожертва здравия разум. Защото животът би бил непоносим за него без утехата, която той намира в идеята за социализъм. Тя го уверява, че не той самият, а светът е виновен за неговия провал. Това внушение повдига депресираното му самочувствие и го освобождава от терзанията на комплекса му за малоценност

.559179046_1854523482139755_5190978715887355483_n.jpg.c59c878f2bd41284a21cecb44a5ebe72.jpg

G1_0T15WkAA6BrB?format=jpg&name=small

Медиите в Азербайджан вече наричат Калининград - Кьонигсберг, а Волга - Итил
Азербайджанските медии започнаха да наричат градовете в Русия с имената, които са имали преди да бъдат завладени от Москва.

Така например те вече наричат в своите публикации Оренбург - Оринбор, Калининград - Кьонигсберг, а река Волга - Итил.

Освен това в Баку вече звучат призиви да се забрани достъпа до официалната руска информационна агенция ТАСС в страната, както вече се случи с руските пропагандисти РИА „Новости“. Причината затова е, че ТАСС демонстрирала неуважение към Азербайджан.

Тази седмица азербайджанските власти събориха паметника на художника Иван Айвазовски от Алеята на руската слава в Ханкенди. След това ТАСС нарече града от Нагорни Карабах с арменското му име Степанакерт в информацията за събарянето на паметника, а азербайджанското външно министерство поиска извинение от информационната агенция.

https://offnews.bg/news/a-849174.html?f ... SAlhwhf3tg

Силна русофобия у азерите.

47571829_2209952075715930_3644732453093900288_n.jpg.a8c12fad35ee06670cc3938037186df4.jpg

“Обережно, падає бімба! 💣

ХАхахахахааха

Любимата ми соросоидка призова населението на Киев което разполага със селски имот да се пръждосва от Киев

Щяло да бъде тъмно, мръсно и студено 

На втората снимка - министрите на 404  запознават посланниците с положението - скоро посолствата ще идат в Лвов

ПП

Косе, пей славейче пей

Untitled-12.jpg

Untitled-11.jpg

https://x.com/Beefeater_Fella/status/19 ... VinKA&s=19

Малко позабравено видео от 2017 г., денят на ВДВ, когато по традиция пияни ведевешници се търкалят във фонтаните. Пияният ватник реве "Ще завладеем Украйна!" и би кроше на репортера.

Няколко години по-късно това стана официална доктрина и наториха чернозема на Гостомел.

Ахахаха, днес зРадниците във форума са като луди с картечница!

Цял ден (ни в клин, ни в ръкав) плещят някаква тотална помия, лишена от всякаква последователност и адекватност!

Вероятно са афектирани и тотално отчаяни след снощната зрада в Киев! :)

на 5.10.2025 г. в 23:23, Мери) написа:

Писах "нормалните хора", мародерите не спадат към тях. 

Ти, ако изпаднеш в беда, какво ще отправяш - искания или молби? 🙄 И аз не мога да разбера що за човече си, след като очакваш страна, срещу която водят  война да ти помага? 🙄 Бях потресена, когато прочетох някъде следния високомъдрен въпрос: Къде са сега украинците да ни помогнат, когато има бедствия по нашето черноморие?" Ми къде са - на тяхното черноморие: https://blitz.bg/stikhii/tragediya-v-odesa-potop-ubi-9-dushi-sred-tyah-i-dete-gradat-e-pod-voda-hilyadi-balgari-sa-v-kapan_news1109905.htmlodesa-1358257news.html  Да чакаш точно сега в тези времена  Украйна да дойде на нас  да помага е все едно да чакаш човек, който се бори за живота си  в реанимацията да дойде да ти помага на теб, който примерно си си изкълчил крака. 

Който е изпаднал в беда няма право да иска! Може само да моли. Обратното е наглост. Все едно някой пострадал от бандити да ти се обади и да ти каже. Дай ми храна или дрехи, или каквото и да е. Може само учтиво да те помоли и после да бъде благодарен на каквато и да е помощ. На харизан кон не се броят зъбите.

Не искам нищо от украинците. Даже и жените им не искам. Искам само да не ни занимават с техните проблеми.  Чуждото не искам, мойто си не давам. Такъв съм аз, такива бих искал да са и нашите управляващи. 

преди 4 минути, attj написа:

Кокич да каже защо Зеленски прави така     https://www.bta.bg/bg/news/world/985358-zelenski-i-lagard-obsadiha-izpolzvaneto-na-zamrazenite-ruski-aktivi-v-pomosht-na

Няма да посмеят нищо да пипнат. Има реципрочни по стойност евросметки и под руски контрол...

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Няма да посмеят нищо да пипнат. Има реципрочни по стойност евросметки и под руски контрол...

Коле това в вестник Работническо Дело от 1976г ли го четеш.

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Те и не могат - заради закони свързани с банкова дейност.   Урсула и Кая дори не са ги чели.  Като неграмотни са.     Не съм допускал въобще да е възможно подобно оглупяване в ЕС.   Те са се объркали дори повече от комсомолоида Кокич с неговото Работническо дело.     

Донския казак е 24/7 тука. 

преди 1 минута, Zolin написа:

Донския казак е 24/7 тука. 

Донската казачка Маруся още те издирва да ти блокира интернета.  Тя това го може.  Много се криеш из Пернишките села. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.