Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Кажи сега в страната която трие профилите на умрелите ще направи ли ОБЩА МОБИЛИЗАЦИЯ ?

Преди - или след томахавките ?

ПП

Да ти с@ра на победите :)

ПП

Мери следи внимателно диалога

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ляхи и хохли искали да стопанисват земи на казаци.     Това е като виц за малоумници от Мосейково.       Болните луди поне не ги убиват.  Даже Кокич ги лекува с първак. 

преди 4 минути, kiro 2025 написа:

Кажи сега в страната която трие профилите на умрелите ще направи ли ОБЩА МОБИЛИЗАЦИЯ ?

Преди - или след томахавките ?

ПП

Да ти с@ра на победите :)

ПП

Мери следи внимателно диалога

Ох ама хайде да не плачкаме сега.а? В компютърен форум сме все пак... Горката баба Пенка, добре де колко пъти те предупредих че не можеш да ме биеш на клипчета , защо толкова много напираш да ти го доказвам всеки път ? Немощен си като 2-рата армия в света и само ме караш още повече да ти се присмивам на нещастните напъни. Вземете я следете тая война най-накрая, с тъпите прокламации и пропаганда до тука ще стигнете само. Ух , дано не се засегна много че ако знаеш покрай тия атаки още колко имам ;) 

Само неправилни броячи моля

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Кокич Некрофилеску - това е новото ти име

на 7.10.2023 г. в 21:41, kirko12 написа:

с чисто сърце ти казвам ДА ХОДИШ ЗА ГЪБИ

Днес е деня в който загубихте интернет войната 

Освен за подигравка не ставате за друго;).  Време е да го осъзнаеш, аз винаги мога да ти помогна в този дълъг път към реалността. Виж най-жалката и отчаяна тролка вече взе да се усеща. Обичам да ви показвам какви сте ми охлюви ;). Баба Пенка от Бълхария ли беше казала?

преди 15 минути, kiro 2025 написа:

Кокич Некрофилеску - това е новото ти име

Звучи ми като Кокич на концерт на Кобзон .    Млад е още Кокич.     

Тръмп изглежда напълно забравил за инициативата за противоракетна отбрана "Златен купол за Америка“ – програма, предназначена да модернизира отбраната на САЩ срещу всички видове въздушни заплахи, включително новите непрехващаеми засега хиперзвукови ракети, на фона на нарастващите заплахи от ядрени противници като Русия, Китай и Северна Корея. Американските Томахоук са няколкократно по-бавни. Отделно Киев не разполагат с установки за изстрелването им.   САЩ още са неподготвени и трябва да му го припомнят на Доналд Тръмп.  Няма я вече хегемонията на Запада.   Страните в НАТО са намалили армиите си -дори при желание,  нямат войници да помогнат на режима в Киев.  

Урсула фон дер Лайен е в редовен контакт с украинския президент Володимир Зеленски и се прави всичко възможно, в т.ч. и на ниво евролидери, да се покаже на президента Тръмп как те виждат войната.  Видоизмениха му всички идеи.   

преди 1 час, attj написа:

Страните в НАТО са намалили армиите си -дори при желание,  нямат войници да помогнат на режима в Киев.  

Ще те призоват тебе, да помагаш, вместо да се тюхкаш. 😁

преди 52 минути, Мери) написа:

Ще те призоват тебе, да помагаш, вместо да се тюхкаш. 😁

Не им помагат правилно и ще доизбият бандеровците.  Лично не ме касае.

преди 4 часа, kiro 2025 написа:

Да ти с@ра на победите

Важното е да има мат'риал за дрончета.

image.thumb.png.625a67542a80be9ef754695219981158.png

преди 55 минути, attj написа:

Не им помагат правилно и ще доизбият бандеровците.  Лично не ме касае.

Кобзон те чака

преди 3 минути, maxthon написа:

Важното е да има мат'риал за дрончета.

image.thumb.png.625a67542a80be9ef754695219981158.png

Имаш ли такова модерно облекло

564069483_122142039644867211_6072467823893808793_n.jpg

преди 26 минути, Zolin написа:

Кобзон те чака

Над 3 милиона вече са там.  Какво си се разплямпал?   Някоя баба в Мосейково не ще да ти плете чорапи ?   

Не мога да пусна видео :)

Няма ток даже в метрото на Киивв :)Някой със скъп самсунг ще пусне клипче да зарадвам Некрофилски :)

Освен Киев и 5 области са засегнати.

Свети Кинжал е спрял тока :)

Брех има авариино лед осветление - ама е як купон

IMG_1011.jpeg

преди 45 минути, attj написа:

Над 3 милиона вече са там.  Какво си се разплямпал?   Някоя баба в Мосейково не ще да ти плете чорапи ?   

Така е Три милиона съветска сган И ти там като идиог дане изпуснеш нещо

Ооооо кеф, направо се размазах

Зеля заплаши Москва …а какво стана ?

преди 1 час, kiro 2025 написа:

Не мога да пусна видео :)

Няма ток даже в метрото на Киивв :)Някой със скъп самсунг ще пусне клипче да зарадвам Некрофилски :)

Освен Киев и 5 области са засегнати.

Свети Кинжал е спрял тока :)

Брех има авариино лед осветление - ама е як купон

Вижда се, че ти се иска и ти да го преживееш. 🙄

Хехехе

В БГ и без обстрел спират тока :)

Мери в някой страни за такива работи връщат пари.

пп

Мисля че киевчани вървят по улиците и пеят “Батко наш Бандера”

Споменът е полудял... - Александър Невзоров
=======================
Искам да напомня, че на 10 февруари 92 г. 118 огромни военнотранспортни самолета излетяха от всички военни летища на САЩ и се отправиха към Москва, Санкт Петербург, Киев към всички градове на КИС. И операция "Да осигурим надежда" започва. Малко по-късно имаше недостиг на самолети на ВВС. А Министерството на отбраната на САЩ също бе наето огромни цивилни лайнери за своя сметка. Те бяха заредени с храна, дрехи, лекарства, медицинско оборудване... И ги отведоха в Русия. Европа (предимно Германия) направи същото. - Ед. .. ) Вярно, без такъв американски патос целувката е знаци и химни.
Само САЩ похарчи 41 милиарда долара за тази напълно безполезна операция и не поиска нищо в замяна. А това бяха десетки хиляди тонове. Да, бяха частично ограбени, продадени. Но дори това, което е останало след обира, е било достатъчно тогава, през 90-те години, за да нахрани и облече хората и да предотврати гладна смърт. В стаите, в училищата, на село, в болниците, сиропиталищата, старческите домове - спасяваха най-бедните хора, обречени на банален глад в този завой на епохата. Защото величественият Съветски съюз се оказа сапунен балон. Когато се напука, остана огромно мокро петно. А на това място нямаше нищо: нито лекарства, нито дрехи, нито храна. Само десетки милиони единици боядисано безсмислено военно желязо и тълпи от войници, които мигновено обедняха и не са ну
Спомням си много добре, тонове продукти, тонове дрехи. Не мога да споря с това. Знаем, че толкова много хора са спасени. А самолетите от Европа и Америка продължиха да се движат и спасяваха хората от глад. И всичко, за да се събличат тези спасени, да забравят, да забравят всичко, сякаш паметта им е изтрита, а после викаха за "Крименаш" и проклетите пиндоси, които искат да превземат Русия. Това е целият ми личен опит. И си спомням, че целунах земното кълбо, след като получих пакети с американска шунка в Просто имаше толкова много от това, че дори при условията на обсада пак беше достатъчно.
Самолет на ВВС на САЩ от 1992 г. с 30 тона храна на летище Шереметьево-1. Снимка: Станислав Панов, Александър Чумичев
Как и защо великият Съветски съюз е стигнал до там, да спасяват хората му от гладна смърт и защо имат толкова къса памет и са такива неблагодарници, оставям на вас да си обясните!

Ммммм

мисля че скоро ще има оживление

Утре каза един американец

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.