Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, attj написа:

Ако руснаците направят нещо умишлено срещу НАТО, имаме всички способности да се защитим, каза днес генералният секретар на алианса Марк Рюте пред журналисти преди началото на срещата на министрите на отбраната на страните от пакта в Брюксел, предаде БТА.  Напълно пропуска непрехващаемите руски хиперзвукови ракети.   Никой още няма защита против тях.   НАТО все още не разполагат  с такива ракети.  Тези ракети като възможни носители на ядрени бойни глави сега са най-опасното оръжие.  Докладвано е на Тръмп и дано не е забравил.

Каза ли, дали намериха механик за подводницата? Че  последно се за това се притесняваше.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Zolin написа:

Кой ти продиктува тия сложни цифри за теб

Пишат за тях в някои руски и украински форуми.  Трябва обаче да ползваш и да разбираш езиците им.

преди 2 минути, attj написа:

Пишат за тях в някои руски и украински форуми.  Трябва обаче да ползваш и да разбираш езиците им.

Много ти диктуват а нищо не разбираш

Съветски алкохолици като Кокич се лекуват в Мосейково с първак ???

преди 21 минути, Zolin написа:

На съветския фронт

ТъпоТошеФ и отбора му по Алконалпонг. :giggle1:

Клипа ти съдържа насилие и ще те баннат. Махни го.

преди 1 час, kiro 2025 написа:

Има дълг - морален

И ний сме имали морален дълг към Османската империя. 😁

преди 19 минути, kiro 2025 написа:

Ама много плякате бе Козяк :)

Screenshot_2025-10-15-12-39-47-62_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Това прасето дето вчера яде руZнака ли е?

G3SxzzcWMAAbWGi?format=png&name=small

Точно в целта !!!!!

И тука е така 

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Клипа ти съдържа насилие и ще те баннат. Махни го.

Тва си ти и отбора ти, Алконалпонг 

преди 49 минути, attj написа:

Съветски алкохолици като Кокич се лекуват в Мосейково с първак ???

Там те хранят с първак пенсионере, а не те лекуват. Много си сбъркан

преди 26 минути, Мери) написа:

И ний сме имали морален дълг към Османската империя. 😁

Не беше ли към Руската империя?  Или и ти се объркваш като Кокич?   И защо - поляци, ляхи, хохли,  румънци, финландци,  казаци и руснаци - все са наши освободители от османско владичество, по волята на руския император.

преди 11 минути, Zolin написа:

Тва си ти и отбора ти, Алконалпонг 

Не съм аз. Аз изглеждам така:

Няма налично описание на снимката.

ето ги и тогавашните ми съотборници:

преди 12 минути, attj написа:

Не беше ли към Руската империя?  Или и ти се объркваш като Кокич?   И защо - поляци, ляхи, хохли,  румънци, финландци,  казаци и руснаци - все са наши освободители от османско владичество, по волята на руския император.

Ако приемем, че Украйна ще има морален дълг към САЩ, след като я освободят от руското владичество, тогава може и ние да имаме морален дълг към Русия. 🙄 

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Не съм аз. Аз изглеждам така:

ето ги и тогавашните ми съотборници:

Баш си ти. А къде са снимките от Русия нещо много западно го даваш

преди 8 минути, Мери) написа:

Ако приемем, че Украйна ще има морален дълг към САЩ, след като я освободят от руското владичество, тогава може и ние да имаме морален дълг към Русия. 🙄 

Руско владичество има само в чутурата ти, а Карвария ще освободи укрите единствено от природните им богатства и от парите им

До тук три милиона човешки живота са заради намесата на САЩ при Майдана и в последвалия държавен преврат.   Това се говори в страните от БРИКС.    Те не се интересуват от мнения на страните  в НАТО.    Всичко се случва заради алианса.

току-що, Zolin написа:

Баш си ти. 

Значи освен от психиатър, имаш нужда и от очен лекар :)

преди 1 минута, Zolin написа:

А къде са снимките от Русия нещо много западно го даваш

Не съм ходил в Русия. Ако толкова държиш на мои снимки от там - черпи една екскурзийка и може да ти върже. На пролет съм запланувал да ида до Мароко, ма ако ти черпиш, ще обсъдим с половинката смяна на дестинацията :)

преди 11 минути, attj написа:

До тук три милиона човешки живота са заради намесата на САЩ при Майдана и в последвалия държавен преврат.   Това се говори в страните от БРИКС.    Те не се интересуват от мнения на страните  в НАТО.    Всичко се случва заради алианса.

Любимеца ти Тръмп днес каза че БРИКС е приключил. 

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Руско владичество има само в чутурата ти, а Карвария ще освободи укрите единствено от природните им богатства и от парите им

... и от животите им! 

... ... ...

От брътвежите на оранжевия клоун в Белия дом се усеща някаква брутална шизофрения. В Русия всичко е безнадеждно зле: с фалирала икономика, останала без армия и без бензин; а Зельо и Тръмпака продължават да заплашват Путин да седнел на масата за мирни преговори, вместо да го довършат на бойнoто поле. 

Логика не търсете  - няма такава!

Мирише ми на тотално отчаяние, но не от страна на Путин! 

преди 3 минути, kosyo написа:

Любимеца ти Тръмп днес каза че БРИКС е приключил. 

Той е Ваш любимец с Кокич. В БРИКС са най-големите държави в света.    Разяснете на Мери естеството на  вътрешноукраинския конфликт.   Казаците са реалните украинци.  Полуполяците са си повярвали,  че ще им присвоят държавата.     

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Значи освен от психиатър, имаш нужда и от очен лекар :)

Не съм ходил в Русия. Ако толкова държиш на мои снимки от там - черпи една екскурзийка и може да ти върже. На пролет съм запланувал да ида до Мароко, ма ако ти черпиш, ще обсъдим с половинката смяна на дестинацията :)

Какво мекере си. Западни игри западни страни. И руска пропаганда в нета. Типична платена копейка. 

на 28.03.2023 г. в 22:03, attj написа:

Тръмп иначе го харесвам.  Той щеше да възпрепятства драмата в Украйна. 

преди 10 минути, attj написа:

Той е Ваш любимец с Кокич. В БРИКС са най-големите държави в света.    Разяснете на Мери естеството на  вътрешноукраинския конфликт.   Казаците са реалните украинци.  Полуполяците са си повярвали,  че ще им присвоят държавата.     

Харесваш ми и ти ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.