Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, attj написа:

Кокич да каже

Идиот, Кобзон ше ти каже

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Шматката Кокич още е заблуден комсомолоид?   Такива са за инжекции?    

Според анализа на Марк Солонин, изродът путлер няма да подпише дори и този идиотски план защото това би означавало края му.

Да, джуджака няма да подпише какъвто и да е мирен план освен ако не е пълна капитулация на Украйна след което шибана фашистка кочина да поеме пълен контрол върху нея. Всяко друго решение ще доведе до загубата му на власт и разпад на кремълската кочина.

Москалите поставят много високи изисквания към Украйна, Европа, САЩ, точно за да не се случи мирния план и целта е само да печели време като се разтягат локуми и като се дава възможност на   фашистката армия да напредва още, макар че с тези плачевни темпове няма да стигне кой знае колко навътре в Украйна.

Сега изобщо не е време за глупави мирни договори с русня а е по-правилно чрез силата на санкциите (тежки такива) да се обезкърви   и да се предизвика вътрешен преврат, което изобщо не е изключено ако нещата в русня продължават да се сговнясват. Мир чрез сила, това е решението. Отделно санкциите на украинците по НПЗ са супер продуктивни и водят до реални и тежки последици за кочината.

ice_screenshot_20251018-005822.png.3d89280820680c8e161438b4faa6d432.png

преди 1 час, kosyo написа:

РуZия изкара най-елитните си подразделения вече!

Жертвите не са само в Украйна,те са и в редиците на свошниците - бедняци, задлъжнели,  алкохолици и други уязвими прослойки - хора, които не могат да получат подкрепа отникъде и които е лесно да бъдат изпратени за пушечно месо. Горките хора! 😥  Дано по-бързо приключи тази война и дано има справедливо решение. 🙏

Украйна  пак да е  в РФ -  все по вероятно е.     Защото Европа е оглупяла. 

преди 6 минути, attj написа:

Украйна  пак да е  в РФ -  все по вероятно е.     Защото Европа е оглупяла. 

Не отговаряш за Гогол-защо,когато фамилното му име не е това ,го пишат москалите така? И краденото име РУС,какво означава,когато и Паисий ги пише ,че те са москали-московци и хал хабер са нямали за държава при Киевска Рус!!

преди 2 минути, alvion2 написа:
Не отговаряш за Гогол-защо,когато фамилното му име не е това ,го пишат москалите така? И краденото име РУС,какво означава,когато и Паисий ги пише ,че те са москали-московци и хал хабер са нямали за държава при Киевска Рус!!

Не знаете кой репликирате.     Атидже,  Роузи,  Маруся или Тодор.     Този профил е с 4 ползватели.     Не се обърквайте.

Малеее, днес по форуми и социалки всички проукраинси тролове са в някаква неописуема истерия заради мирния план на Тръмп. 

Наш'те зРадници в темата също не са изключение, а един NAFO трол в X дори заплаши да се самоубие ако Украйна капитулира. 

Вече е крайно наложително СЗО да класифицира пещерната русофобия като тежко психично заболяване и страдащите да започнат да се лекуват адекватно в стаи с меки стени. 

Даже в бгмама истерия се вдига на талази :)

Усрайна  побеждавала бе :)

Дроните идват ... 

Роузи е във Франция.    Тези тук не желаят да купуват оръжия от САЩ за Киев.      Обаче Макрон не се е спрял за военен контингент -  да им помогне да отблъснат руската заплаха.  Във Франция е бъркотия.

преди 3 минути, kiro 2025 написа:

Дроните идват ... 

Не е важно дали Украйна побеждава. Трябва да поеждава USA! Украйна вече не е най-важната територия за USA. Венецуела има повече петрол

USA кога ще завършат новия противоракетен купол?   Дотогава и те като Европа са без защита при ракетни удари.

преди 21 минути, attj написа:

Не знаете кой репликирате.     Атидже,  Роузи,  Маруся или Тодор.     Този профил е с 4 ползватели.     Не се обърквайте.

Kобзон ше те излекува. 

преди 20 минути, attj написа:

Бро, и в главата ти к'во? Атидже,  Роузи,  Маруся и Тодор се надвикват акапелно - не им казвай, не им казвай...

Путин представи най-новото руско супероръжие - Пангалактически гаргаробластер:giggle1::giggle1::giggle1:

Може да бъде изображение с ‎текст, който гласи '‎100%иcTиHa 100% иcTиHa ملنس‎'‎

преди 12 минути, kiro 2025 написа:

Ахахаха, в бг-мама два пъти съм хвърлял око в темата за Украйна и съм се хващал за главата, модерацията е под всякаква критика. 

Там, единствените коментари, които оцеляват са тези, които съдържат най-долнопробните фейкове и кухи опорки.

Аз, ако съм собственик на сайта, би ме било срам да поддържам тема с подобно помийно съдържание. 

преди 6 минути, Zolin написа:

Kобзон ше те излекува. 

Кой е този?     Роузи не е наясно.

Чудовищна корупция. Това е нещото, заради което Зеленски и Урсулите не искат войната да спира. Уви, никой не знае колко пари са откраднали.

преди 1 час, attj написа:

Кой е този?     Роузи не е наясно.

Кобзон щи го изясни доноснико

Приемам сигнали за лечение на комунисти и всякакви левичари, троцкисти и марксисти.
Екзорсизма се извършва на тихо и комуникативно място, чрез строга, но състрадателна християнска ръка!
Методите ми водят до рязко смирение и осъзнаване чрез болезнен катарзис ❤️
Важно е да се борим за спасението душите на хората❤️‍🔥
Пастор Валдемарк

588350070_1485170856033013_2031320763921462886_n.jpg?stp=cp6_dst-jpegr_tt6&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=0aK_BjLt9WQQ7kNvwGgt73q&_nc_oc=Adni0335BJWyN_aS_pLEtPpMVC_xpA1mlHROuZFJ0XBvbePiU9VGR4QBGQP6xKUMXiY&_nc_zt=23&se=-1&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&_nc_gid=mAM63j2oM020jpS_-2r5OA&oh=00_AfjMcHVGekLhKeWXot1LSVFRRuwxv8rNyhbMw9rUI46gng&oe=6927E1A6

на 21.11.2025 г. в 13:11, ivottoshev написа:

@kaldata1, вчера нали ти казах нещо за пропагандата, предназначена за дебили? Ето ти нагледен пример.

пп: мен би ме било срам да "пея в един хор" с горецитирания. Теб срам ли те е?

На всички проучвания гласуващия за русофилските партии излизат с ясен профил - неуспели хора, от средноголеми градове и села, ниски доходи, средно образование, кофти личен живот, в общи линии: "света не ме обича, а аз съм ебати пича".

Това не е странно - логично е несправящият се в един строй да не е доволен от строя, а обикновено неуспешните и не обвиняват себе си, а другите.

В тази връзка факта, че русофобите са с подчертано успешни животи, хубави семейства, добри местоработи и с един куп постижения зад гърба си, достатъчно ми накланя везните коя от двете групи е по-лесно податлива на манипулации ПО ПРИНЦИП.

Не съм видял русофоб да вярва на ИИ картинка.

Не съм видял русофоб да вярва на статия във фейсбук.

Не съм видял русофоб да цитира цитат във фейсбук на някой световен лидер.

Не съм видял русофоб да смята, че Русия се разпада до 2 дни, фалира до 2 дни и прочее.

Обаче колко русофили съм видял да правят горното... 

преди 35 минути, asp1re написа:

Чудовищна корупция. Това е нещото, заради което Зеленски и Урсулите не искат войната да спира. Уви, никой не знае колко пари са откраднали.

САЩ разследват Зеленски, подозирайки го в кражба на стойност 48 милиарда долара, според бившия анализатор на ЦРУ Лари Джонсън.

▪️Военното министерство на САЩ провежда разследването.
▪️По-голямата част от 48-те милиарда долара, които министерството издирва, бяха пренасочени към офшорни сметки, свързани със Зеленски.
▪️Джонсън заяви, че висши европейски служители, включително ръководителят на европейската дипломация Кая Калас, са били замесени в машинациите.
▪️Повечето от финансовите транзакции са се прали през Естония.
"Мисля, че Зеленски разбира, че ако не играе по правилата на Съединените щати, ще се превърне в нещо повече от просто ходещ мъртвец", каза Джонсън.

преди 7 минути, kaldata1 написа:

от средноголеми градове и села

И в София е пълно с такива екземпляри. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.