Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ще викаш и още как :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, Мери) написа:

🙄

Смяташ, че Русия би се полакомила за Полша? 🙄 Аз не смятам  😉

Ама как така не смяташ?!? Искаш да кажеш, че Урсула, Кая, Бабоеб Макарон, Тагарев и сие ни лъжат когато го твърдят? Тук идва следващият въпрос: Само за това ли ни лъжат, или по принцип лъжите за тях са като въздухът който дишат?

преди 1 час, M.Николов написа:

Най-накрая някой да каже реалността!

"Никаква европейска подкрепа за Украйна няма да може да повлияе на военните постижения на Русия, заяви Маркус Фронмайер, заместник-председател на парламентарната група „Алтернатива за Германия“ (AfD), по телевизия Welt.

„В момента имаме 19 пакета със санкции. Вече четири години изпращаме оборудване и огромни суми пари на Украйна, а руснаците продължават да печелят на място. Тази война в крайна сметка ще доведе до евентуално поставяне под въпрос на цялата държавност на Украйна“, каза той.

Според експерта, това би могло да се реши по някакъв начин, ако страните от НАТО изпратят военен контингент в страната. Той обаче обясни, че европейските лидери се ограничават до грандиозни изявления, разбирайки пълните последици от подобен ход.

„Единствената алтернатива е, че в Украйна са необходими войски на НАТО – и никой не иска това. Никой не иска да се замесва допълнително в този конфликт“, заключи Фронмайер."

https://fakti.bg/world/1016419-die-welt-zelenski-moje-da-ne-prejivee-politicheski-konflikta-s-ultranacionalistite-v-ukraina

Краставите магарета през девет баира се намират,все комуняги и неудачници  🐎:brickwall:

https://mediascan.gadjokov.com/site/117

на 7.06.2024 г. в 21:07, Flashback написа:

За никаква Украйна не иде реч, на никого не му пука за нея, Хохлия просто е разходен материал в тази прокси война, залогът е хегемонията на САЩ.

на 8.06.2025 г. в 13:12, Flashback написа:

Така е, защото е жалка марионетка на Запада.

на 20.11.2025 г. в 19:26, Flashback написа:

Обаче брюкселските фашаги са тотално умопобъркани от пещерна русофобия и не схващат, че за да има мир в Европа се нуждаем от нова архитектура на сигурност, включваща Русия. Няма да има мир в Европа, без да се включи Русия в общ консенсус. 

"Мирният план на Тръмп вероятно ще се сблъска с решителна съпротива от Украйна и Европа"

Малиии, каква акробатика, а? От къде тръгна и до къде стигна!  Постоянно се сменят наративите, а? Поне заплащането ти повишиха ли го?

на 21.11.2025 г. в 23:25, (:IdioibI:) написа:

Не ставам са "храна"! Отровен съм.

Вярно е! Доста си се натровил с русофилия и човекомразие!

•  

ТАКА МИСЛЯ АЗ!
И никой, и нищо не може да промени тези мои тези и убеждения! НИКОЙ!
Опорките на Кремъл относно Украйна и варварската война, която води там, охотно разпространявани от тукашните измекяри на Мордор, представляват нечувано унижение, гавра и отвратителна пропагандна разправа с цялото ни национално-освободително движение и неговите дейци през 19 век. Както и със съпротивата на българите срещу съветското болшевишко робство през 20 век. Чудите се защо ли? Ето защо:

ОПОРКА № 1 - украинците нямат никакъв шанс срещу Русия, единственото, което постигат е изтребване на цяло поколение млади хора!
Тази опорка се върти безспир, повтаряна и от тукашните пропагандни тахтаби на Московия. Аз питам - как съчетавате това унизително твърдение с факта, че българите през 19 век нееднократно се възправяха срещу османската империя, без да имат никакви перспективи да победят? Кому се кланяте днес в Копривщица, Панагюрище, Клисура, Батак, Перущица? Десетки хиляди загиваха във въстания, а стотици хиляди бяха изселвани. Апропо, многократно с участието на руската империя, която в сговор с османската провеждаше етнически прочиствания по българските земи и заселваше прочистените територии с черкези, гагаузи, татари, кавказци? Как е възможно да унижавате така безмилостно и безсрамно цяла плеяда български национални герои? Нима те са били безумци, за да се възправят срещу цяла империя, имайки единствено своето свободолюбие, кураж и неугасима обич към отечество и народ!
ОПОРКА № 2 - украинците са корумпета, разчитат на външно финансиране от глупавата Европа. А на какво разчитаха част от българските дейци на национално-освободителните ни борби? Пак на външно финансиране, вкл. на европейски държави. Същата Европа многократно вдигаше глас в подкрепа на българите, а околните на българските земи държави даваха логистични бази на дейците на национално-освободителното ни движение. Първата българска легия да не е създадена в българските земи? Не, създадена е от смели българи в Белград и е участвала на страната на сърбите в борбата им срещу османската империя. Помните ли значението на румънските градове за развитието и подкрепата на българското национално-освободително движение? Не, не помните, защото не можете да си татуирате ум. Можете единствено да сквернославяте и да унижавате Левски, Ботев, Раковски и др. като си ги татуирате на прасците!!! Такова падение човешко!
ОПОРКА № 3 - украинците бързо да се съгласяват с мирния план - план, който наказва жертвата като отнема нейни територии в полза на агресора, защото иначе щели да загубят още. Това ломотите вие и даже не си давате сметка колко се самоунижавате. А с вас унижавате загиналите през трите войни в началото на 20 век, както и цяла плеяда български държавници и политици. Истинско падение българско е тази подла и отвратителна опорка да се изговаря от наши съграждани, които имат в историята си Ньойския погром. Аз мисля, че всякакви партии, които под път и над път лаят срещу великите сили заради Ньойския договор трябва да замълчат завинаги, защото точно те са тези, чийто лидери - обикновено доносници на ДС - спрягат тази опорка (Украйна да се подчини на великите сили) по тивитата.
ОПОРКА № 4 - Русия и САЩ ще се разберат, а Европа и Украйна ще подсмърчат на прага. Поредно падение за онези отпадъци, които оскверняват съзнанието си и общественото пространство с тази опорка.
Представете си я приложена срещу България! Трябва да си я представите, защото тя Е ПРИЛАГАНА срещу България. 1944-1945 гг. глупави хора като Рузвелт и обкръжението му изпъстрено със съветски агенти, много по-често застават на страната на Съветите и масовия килър диктатора Сталин, а Чърчил остава в малцинство. Тогавашната американска администрация - до 1946 г. - няма нищо против да поделя териториално Европа и останалия свят в сговор със Съветите и Сталин. Приемайки нещо подобно днес вие слагате кръст на цял дял от българската история, който е известен с нечувани зверства срещу българите от страна на съветските ставленици тук.

И се превръщате в отрепки, в нищо не струващи подобия на човеци, защото зачерквате и горянската съпротива, и свидните жертви на мракобесния комунистически режим, и 45-те години съветско болшевишко робство. Апропо, много по-мракобесно и човеконенавистническо от османското владичество, което тъпите разпространители на руско-съветски опорки наричат "турско робство".
И отново да припомня - българските опълченци участваха в отбраната на Шипченския проход заедно с украинските 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк, в които служат полтавчани; 4-та стрелкова бригада, съставена от селяни от Херсонска област, която по време на боевете получава неофициално наименование "Желязна"; 53-ти Волински, 54-ти Мински, 55-ти Подилски и 56-ти Житомирски полк на 14-та дивизия, състоящи се от селяни и граждани от Харкивска, Полтавска, Киевска и Херсонска област.
Вечен позор за вас! Мога да ви гарантирам, че никога няма да има мир между мен и русофиловъдските отрепки и подчовеци като ретранслаторите на тези срамни и унизителни за цялата нация опорки.
ТАКА МИСЛЯ АЗ!
преди 9 минути, nnnkjkklllk; написа:
  •  

ТАКА МИСЛЯ АЗ!
И никой, и нищо не може да промени тези мои тези и убеждения! НИКОЙ!
Опорките на Кремъл относно Украйна и варварската война, която води там, охотно разпространявани от тукашните измекяри на Мордор, представляват нечувано унижение, гавра и отвратителна пропагандна разправа с цялото ни национално-освободително движение и неговите дейци през 19 век. Както и със съпротивата на българите срещу съветското болшевишко робство през 20 век. Чудите се защо ли? Ето защо:

ОПОРКА № 1 - украинците нямат никакъв шанс срещу Русия, единственото, което постигат е изтребване на цяло поколение млади хора!
Тази опорка се върти безспир, повтаряна и от тукашните пропагандни тахтаби на Московия. Аз питам - как съчетавате това унизително твърдение с факта, че българите през 19 век нееднократно се възправяха срещу османската империя, без да имат никакви перспективи да победят? Кому се кланяте днес в Копривщица, Панагюрище, Клисура, Батак, Перущица? Десетки хиляди загиваха във въстания, а стотици хиляди бяха изселвани. Апропо, многократно с участието на руската империя, която в сговор с османската провеждаше етнически прочиствания по българските земи и заселваше прочистените територии с черкези, гагаузи, татари, кавказци? Как е възможно да унижавате така безмилостно и безсрамно цяла плеяда български национални герои? Нима те са били безумци, за да се възправят срещу цяла империя, имайки единствено своето свободолюбие, кураж и неугасима обич към отечество и народ!
ОПОРКА № 2 - украинците са корумпета, разчитат на външно финансиране от глупавата Европа. А на какво разчитаха част от българските дейци на национално-освободителните ни борби? Пак на външно финансиране, вкл. на европейски държави. Същата Европа многократно вдигаше глас в подкрепа на българите, а околните на българските земи държави даваха логистични бази на дейците на национално-освободителното ни движение. Първата българска легия да не е създадена в българските земи? Не, създадена е от смели българи в Белград и е участвала на страната на сърбите в борбата им срещу османската империя. Помните ли значението на румънските градове за развитието и подкрепата на българското национално-освободително движение? Не, не помните, защото не можете да си татуирате ум. Можете единствено да сквернославяте и да унижавате Левски, Ботев, Раковски и др. като си ги татуирате на прасците!!! Такова падение човешко!
ОПОРКА № 3 - украинците бързо да се съгласяват с мирния план - план, който наказва жертвата като отнема нейни територии в полза на агресора, защото иначе щели да загубят още. Това ломотите вие и даже не си давате сметка колко се самоунижавате. А с вас унижавате загиналите през трите войни в началото на 20 век, както и цяла плеяда български държавници и политици. Истинско падение българско е тази подла и отвратителна опорка да се изговаря от наши съграждани, които имат в историята си Ньойския погром. Аз мисля, че всякакви партии, които под път и над път лаят срещу великите сили заради Ньойския договор трябва да замълчат завинаги, защото точно те са тези, чийто лидери - обикновено доносници на ДС - спрягат тази опорка (Украйна да се подчини на великите сили) по тивитата.
ОПОРКА № 4 - Русия и САЩ ще се разберат, а Европа и Украйна ще подсмърчат на прага. Поредно падение за онези отпадъци, които оскверняват съзнанието си и общественото пространство с тази опорка.
Представете си я приложена срещу България! Трябва да си я представите, защото тя Е ПРИЛАГАНА срещу България. 1944-1945 гг. глупави хора като Рузвелт и обкръжението му изпъстрено със съветски агенти, много по-често застават на страната на Съветите и масовия килър диктатора Сталин, а Чърчил остава в малцинство. Тогавашната американска администрация - до 1946 г. - няма нищо против да поделя териториално Европа и останалия свят в сговор със Съветите и Сталин. Приемайки нещо подобно днес вие слагате кръст на цял дял от българската история, който е известен с нечувани зверства срещу българите от страна на съветските ставленици тук.

И се превръщате в отрепки, в нищо не струващи подобия на човеци, защото зачерквате и горянската съпротива, и свидните жертви на мракобесния комунистически режим, и 45-те години съветско болшевишко робство. Апропо, много по-мракобесно и човеконенавистническо от османското владичество, което тъпите разпространители на руско-съветски опорки наричат "турско робство".
И отново да припомня - българските опълченци участваха в отбраната на Шипченския проход заедно с украинските 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк, в които служат полтавчани; 4-та стрелкова бригада, съставена от селяни от Херсонска област, която по време на боевете получава неофициално наименование "Желязна"; 53-ти Волински, 54-ти Мински, 55-ти Подилски и 56-ти Житомирски полк на 14-та дивизия, състоящи се от селяни и граждани от Харкивска, Полтавска, Киевска и Херсонска област.
Вечен позор за вас! Мога да ви гарантирам, че никога няма да има мир между мен и русофиловъдските отрепки и подчовеци като ретранслаторите на тези срамни и унизителни за цялата нация опорки.
ТАКА МИСЛЯ АЗ!

Що си скри профила Наско?Срам ли те е?

https://www.facebook.com/profile.php?id=1800744101

Прав е Антон Тодоров. Да вземем например руснаците и българските путиноиди! 

Руснаците винаги са имали царе германци и правителства от германци! А самите така наречени руснаци са крепостни роби без националност!

Германците имат националност, българите също, французите също, шведите също, италианците също!

Руснаците нямат своя националност! Това са 200 етноса които нямат собствена принадлежност , а са собственост на немският си цар, император, управник!

Същото е и с българските путиноиди! Това са хора без националност, чувстващи се и гордеещи се с някакво робство, понеже няма с какво друго да се гордеят!

Вървейки из България ще срещнете хора, на които вятърът им клати главите! Като пример мога да посоча @communismatic, @Proshark, @nusho73, @ivottoshev, @М.Николов и много други "герои" от форума. Това са  антибългари, непрекъснато натяквайки и едва ли не гордеейки се с някакво византийско робство, с турско робство, с руско робство! Тези хора са толкова горди със своето робство, че са готови денонощно да целуват жопата на руския си господар! Обикновено са хора над 50 години (има и изключения), които тъгуват по съветското(руското) робство , и желаят то да се върне! Те с такава гордост хвалят телените мрежи, с които бяха заградени, че на човек му става страшно!

Другари , ама не може така с дебелите червени линии и новата ядрена доктрина. Да вземат да повторят ...

Добрата новина е този път ЕДИНСТВЕНОТО в света ЕШАЛОНИРАНО ПВО се вижда. Лошата е че нищо не е свършило. Това е да не му Туапсе да направи мазало сред цивилните ;).

преди 1 час, Zolin написа:

Заработва по два лева на ден в нета . Доносник от колибата на село. За нищо не ставаш. Филипов те сложи в малкия джоб. 

Ти на кого репликираш?!   Аз съм Роузи.   Ние в Лондон се чудим защо и докога Тръмп ще следва препоръки от Китай.     От там му казали на всяка цена да измисли как да загаси пожара в Украйна.     САЩ били финансирали Майдана.  Те са първопричина според китайските оценки.   Берлин и Париж не били никакви гаранти за нищо.     Доналд Тръмп се опитва нещо да направи.     А Кокич в коя колиба е сега?  

Две теми за видеото ми днес:
- Не протести, а курс към съпротива в България;
- На Украйна изобщо не ѝ пука за "мирния план" на Тръмп.
Можете да подкрепите съдържанието, което създавам, през Revolut: @glishev
Или по банков път: IBAN: IBAN BG81UBBS81554082410709
Освен мен, можете да подкрепите и благородните усилия на украинската армия за опазване на Европа от орките, чрез проекта "Принтирай-бомбардирай":
Revolut: @nikolauq9n

PP
  Косе има ли пожертвувания ?
преди 3 минути, attj написа:

Ти на кого репликираш?!   Аз съм Роузи.   Ние в Лондон се чудим защо и докога Тръмп ще следва препоръки от Китай.     От там му казали на всяка цена да измисли как да загаси пожара в Украйна.     САЩ били финансирали Майдана.  Те са първопричина според китайските оценки.   Берлин и Париж не били никакви гаранти за нищо.     Доналд Тръмп се опитва нещо да направи.     А Кокич в коя колиба е сега?  

Филипов те размаза неграмотнико. Само ти си 24/7 тука най смотания идиот

преди 6 минути, glen написа:

Що си скри профила Наско?Срам ли те е?

https://www.facebook.com/profile.php?id=1800744101

Ама колко е прав тоз чиляк....

Бъдещето на една държава се гради от качеството на народа и,а нашия народ много иска да настигне богатите държави поне в Европа.Най богатите и велики нации в Европа:Франция,Германия,Англия осъдиха руския диктатор и разправата му с опозицията в лицето на Навални.А нашия мъничък народ,който претендира за 1300 годишна история и който единствен в Европа милее за комунизма начело с президента си се изцепи в защита на Путин!

571181821_4262964114024771_6959005023225002543_n.jpg.84c3627a694514a725a8809aee0d7f46.jpg

Глишев е човек, който просто най-вероятно цоца пари от тук и там. Определено не е глупав човек, помня го още като студент, когато сме дискутирали исторически теми в "Бойна Слава". Доста начетено момче, това, че е антикомунист и русофоб не е проблем за мен, това са негови лични възприятия. Проблема е, че се държи като човек под въздействие на опияти... поне на моменти.

И още....

Все повече се убеждавам,че този народ си заслужава съдбата и управниците и Борисов прави голяма грешка.Това че задържа власта ,даже и да спечели изборите няма да промени манталитета на този народ.Не може на сила да го изкараш от дупката ,наречена "комунизъм"в която той с неистово желание иска да си остане.Дали Радев или някой като него ще е президент няма голямо значение.Дали Христо Иванов ще влезе в парламента,та дори и Мая с него няма да промени бъдещето.Даже ако Нинова спечели и изпълни обещанието си да възстанови статута на болниците ще предизвика голяма радост у българите и те ще я величаят.Не си струва усилията да се пънеш за един народ за който целта в живота е описана в този анегдот:
Ганьо фанал златната рибка и поискал първото желание да е да умре кравата на комшията,второто - кравата на другия комшия а третото,пита тя - да умре и мойта крава????Е защо - ами да няма от къде да си купят мляко!
Не си струва да се бориш за хора,които казват че лагерите край Ловеч и Скравена са измислени глупости!

преди 3 минути, alvion2 написа:

Ама колко е прав тоз чиляк....

571181821_4262964114024771_6959005023225002543_n.jpg.84c3627a694514a725a8809aee0d7f46.jpg

Ама верно е прав!Сега може да отговориш с третия профил!

току-що, ivottoshev написа:

Ама как така не смяташ?!? Искаш да кажеш, че Урсула, Кая, Бабоеб Макарон, Тагарев и сие ни лъжат когато го твърдят? Тук идва следващият въпрос: Само за това ли ни лъжат, или по принцип лъжите за тях са като въздухът който дишат?

Наплашени са хората, очакват най-лошото, но Русия няма достатъчно ресурси да се справи с Полша и т.н. Виж как цикли на една Украйна вече 4 години.  🙄  Гледай по-оптимистично на нещата! 😉

преди 2 минути, alvion2 написа:

Не си струва да се бориш за хора,които казват че лагерите край Ловеч и Скравена са измислени глупости!

Какво знаеш за въпросните лагери? :) 

преди 1 минута, Мери) написа:

Наплашени са хората, очакват най-лошото, но Русия няма достатъчно ресурси да се справи с Полша и т.н.

Ти си доста умно момиче/момче...

току-що, attj написа:

Тудорке, Тудорке, сега Тръмп и китайски агент ли го изкара? 😁 

преди 2 минути, communismatic написа:

Глишев е човек, който просто най-вероятно цоца пари от тук и там. Определено не е глупав човек, помня го още като студент, когато сме дискутирали исторически теми в "Бойна Слава". Доста начетено момче, това, че е антикомунист и русофоб не е проблем за мен, това са негови лични възприятия. Проблема е, че се държи като човек под въздействие на опияти... поне на моменти.

Глишев е с класи над теб.....

https://www.forumnauka.bg/topic/17673-magna-harta-velikata-harta-na-svobodite/

"Колко разум, наистина. Докато четях простичкия латински текст, пълен с варварски германизми, си дадох сметка, че трийсетина влиятелни мъже, живеещи сред хаос, се опитват да създадат ред, какъвто не е имало. Не римски, не имперски, не Христов, а обикновен, човешки ред на собственици, бащи и съпрузи. И че се опитват да превъзпитат един жесток мъж, който по стечение на обстоятелствата е техен крал. Божественото право тук се превръща в човешко. Аристотел би могъл да се гордее с архиепископ Стивън Лангтън и да му стисне ръката като свободен човек на свободен човек. Вижте само за колко много неща е помислено в този текст - та на места дори за правата на краля.

преди 3 минути, Мери) написа:

сега Тръмп и китайски агент ли го изкара? 😁 

В Лондон разни медии пишат такива неща.  Няма и намек Тръмп да е нечий агент.  Бил борец за мир.  

Хахахахахаха

Като оси бръмчи козяшкия контингент.

Всъщност не Украина, а Европа видя заплахата в най-чистия ѝ вид. „Мирният план“ на Тръмп включва забрана Украина да се присъедини към НАТО и намаляване на украинската армия. На практика това означава едно: вратата към Европа остава широко отворена за руския апетит и руския ботуш.
Украина е най-голямата отбранителна линия на Европа — и срещу руската заплаха.
Затова, каквото и да стане, този план в този вид няма да бъде подписан. Но независимо как се развият събитията оттук нататък, Европа най-накрая трябва да предприеме далеч по-решителни стъпки за подкрепа на Украина — във всеки възможен аспект.
И да се осъзнае най-сетне: времето да бъде поставен Орбан там, където му е мястото, отдавна е настъпило. Европа не може повече да търпи руското мърморене, преведено през Будапеща.
И КОНФИСКУВАЙТЕ РУСКИТЕ АКТИВИ!

ПП

Няма ли да спрете с тия комунисти бре. Или трябва да минат 40 години.

преди 12 минути, kiro 2025 написа:
Две теми за видеото ми днес:
- Не протести, а курс към съпротива в България;
- На Украйна изобщо не ѝ пука за "мирния план" на Тръмп.
Можете да подкрепите съдържанието, което създавам, през Revolut: @glishev
Или по банков път: IBAN: IBAN BG81UBBS81554082410709
Освен мен, можете да подкрепите и благородните усилия на украинската армия за опазване на Европа от орките, чрез проекта "Принтирай-бомбардирай":
Revolut: @nikolauq9n

PP
  Косе има ли пожертвувания ?

Предпочитам директни плащания - дават готини видеа после ;). Ти даде ли своят лепта вече? Не ме кефиш човек-загубо остротата вече след толкова празни приказки и обещания . Честно не можеш да ме ядосаш а виждаш ли аз как добре се справям. Но честно да ти кажа позна за едно нещо- Мъск да разкаже играта на троловете . Еми позна ама не точно на кои. Ето ти например се върза преди време на акаунт от Бангладеш май беше... Много наивно, но аз и не очаквам чудеса от  литературния клуб "баба Пенка и свидетелите на най-силната армия в света с най-силните магарета". Затова ще ми търпиш подигравките и за това ;).

Двойка възпитаници на московските гей-клубове, минали спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск за да заслужат среща с големия размер помощ от Червения кръст се налага да правят публични изявления за благодарност

преди 7 минути, alvion2 написа:

Глишев е с класи над теб.....

Добре, бе. Като е класи над мен, питам те, какво знаеш за въпросните лагери? Ти малоумен ли си? Питам те нещо, а ти ми отговаряш на съвсем друг пост...

Продължавам със серията "Бардовете на украйна..."

ПП

Нашите тук ни радват с опорките :) ММммммм Кефффффф

1.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.