Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Както върви - скоро ще разрушават и градовете на бандеровците.    След капитулацията на режима в Киев ще трябва да ги възстановяват.    Трагедия е това безумие.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

От Берлин до Мюнхен: хиляди студенти и млади мъже излизат на улицата, за да протестират срещу новия закон за военната служба в Германия.

"По-добре да живееш в Германия под властта на Путин, отколкото да воюваш", казва германски студент от протестите, проведени в 90 града срещу връщането на наборната служба.

"Нямам желание за военна служба. И не искам да жертвам живота си за граници и територии. И също така не вярвам, че хората трябва да бъдат задължени да правят това."

Журналист: "Но какво ще стане, ако страната, в която живееш, бъде нападната?" 

Отговорът: "Тогава не бих искал да я защитавам. Мисля, че украинците, например, не са си направили никаква услуга, като са воювали срещу Русия. Мисля, че трябваше да се откажат от тази тъпа идея, защото животът във война очевидно е по-лош от живот под управлението на Путин. И затова бих предпочел да бъда управляван от Путин в Германия, отколкото да воювам за Германия."

Предистория: Бундестагът разглежда закон, според който от 2026 г. на всички 18-годишни ще се изпраща анкета с QR код, задължително за мъжете и по желание за жените. До 2027 г. всички момчета, родени след 2008 г., ще преминат медицински преглед. Първоначално службата е доброволна, но ако не се наберат достатъчно хора — ще "допълват" с наборници.

https://www.focus.de/politik/schueler-bei-die-100-lieber-von-putin-beherrscht-werden-als-im-krieg-sein_9f97060b-d4a3-49bf-8ee9-811aa309f689.html

преди 1 час, herkules2 написа:

Я стига си дрънкал глупости! От както сме в ЕС народът е обеднял над 26 пъти.

Абе вие тия цифри на зарчета ли ги определяте или питате жената (ако имате такава): "Намисли си число от 25 до 1000"?

преди 5 минути, Flashback написа:

От Берлин до Мюнхен: хиляди студенти и млади мъже излизат на улицата, за да протестират срещу новия закон за военната служба в Германия.

"По-добре да живееш в Германия под властта на Путин, отколкото да воюваш", казва германски студент от протестите, проведени в 90 града срещу връщането на наборната служба.

"Нямам желание за военна служба. И не искам да жертвам живота си за граници и територии. И също така не вярвам, че хората трябва да бъдат задължени да правят това."

Журналист: "Но какво ще стане, ако страната, в която живееш, бъде нападната?" 

Отговорът: "Тогава не бих искал да я защитавам. Мисля, че украинците, например, не са си направили никаква услуга, като са воювали срещу Русия. Мисля, че трябваше да се откажат от тази тъпа идея, защото животът във война очевидно е по-лош от живот под управлението на Путин. И затова бих предпочел да бъда управляван от Путин в Германия, отколкото да воювам за Германия."

Предистория: Бундестагът разглежда закон, според който от 2026 г. на всички 18-годишни ще се изпраща анкета с QR код, задължително за мъжете и по желание за жените. До 2027 г. всички момчета, родени след 2008 г., ще преминат медицински преглед. Първоначално службата е доброволна, но ако не се наберат достатъчно хора — ще "допълват" с наборници.

https://www.focus.de/politik/schueler-bei-die-100-lieber-von-putin-beherrscht-werden-als-im-krieg-sein_9f97060b-d4a3-49bf-8ee9-811aa309f689.html

А в РФ не е отменяна наборната служба. Ти да знаеш страна, в която младите ще се зарадват на връщането и?

P.S. За разлика от теб, аз съм отбивал 2г.3м. военна служба. 

Браво. Герой.

пп

Тате,защо във филмите извънземните нападат само Америка?

- Искат да отърват света от злото,тате!

преди 37 минути, parmobil написа:

P.S. За разлика от теб, аз съм отбивал 2г.3м. военна служба. 

И като си отбивал военна служба, що не си на фронта за "Слава Украине"?!

Аман от такива диванни войнолюбци като теб, пропагандиращи от клавиатурата бой до последния украинец!

Марш на източния фронт да се бориш за златните кенефи на Зельо и Урсулите:

G62s3szXcAAcEKz?format=jpg&name=medium

току-що, Flashback написа:

И като си отбивал военна служба, що не си на фронта за "Слава Украине"?!

Аман от такива диванни войнолюбци като теб, пропагандиращи от клавиатурата бой до последния украинец!

Марш на източния фронт да се бориш за златните кенефи на Зельо и Урсулите:

G62s3szXcAAcEKz?format=jpg&name=medium

А ти въобщо отбивал ли си военна служба?

Но те попитах дали има страна, в която младите ще се зарадват на задължителна военна служба, а ти се направи на тъп и не отговори, а ме прати на фронта.

Вече не подлежа на мобилизация. Ти му мисли.

преди 2 часа, kiro 2025 написа:

Косе 

Съвсем не свързан въпрос - за кво те баннаха готин :)

една седмица без тъпите ти линкове беше супер.

пп

ако не знаеш - крайна е под въздушна тревога от вчера.

За моята любима тема - паричките ще плякаме в следващите постове.

Не знаех че съм бил баннат , ама щом казваш :) аз знаеш на тебе винаги вярвам.

Учудващо самолета не е бил сам ..

Кажи честно ти или забрави да цъкнеш "Вкл." на единственото в света ешалонирано ПВО и безалоговия РЕБ?

Нали знаете че не за сефте и онези подиграващи се на тъпите казаци не спят? Ей, разсипаха в тая държава!!!!

Някак пост-апокалиптично ми е...

Не са чували за новата ядрена доктрина и дебелите червени линии, май, а? Това е заради казаците, които не са я залепили на границата ;)

Абе гъбо

Изчезни с тъпотиите си бе :)

Естонската разведка призна че Украйна е глътнала вода и продължава да потъва.

Буданов е в Абу Даби

Скоро или ще разберем тъпнята ти докога ще продължава.

преди 1 час, attj написа:

Както върви - скоро ще разрушават и градовете на бандеровците.    След капитулацията на режима в Киев ще трябва да ги възстановяват.    Трагедия е това безумие.

686929144_Untitled.jpg.jpg.6925db37e9fff782b18e617c483f807c.thumb.jpg.1be6a06046f613ebdbf77011ea5a312c.jpg

преди 30 минути, parmobil написа:

Вече не подлежа на мобилизация.

Няма значение, на зелената гнида му е нужно пушечно месо и няма да те върне.

преди 30 минути, parmobil написа:

Ти му мисли.

Аз мисля като младите германци, които протестират: "По-добре да живееш в Германия под властта на Путин, отколкото да воюваш".

Отказвам категорично да умирам за златните кенефи на корумпираните Урсули. 

преди 21 минути, kiro 2025 написа:

Абе гъбо

Изчезни с тъпотиите си бе :)

Естонската разведка призна че Украйна е глътнала вода и продължава да потъва.

Буданов е в Абу Даби

Скоро или ще разберем тъпнята ти докога ще продължава.

на 20.11.2023 г. в 18:36, kirko12 написа:

ако им гласуват хуманитарна помощ - до март догодина са в киреча 

Това е мнението на виден Киевски икономист който обаче е в Париж вече ...

Аз залагам до март ,ама преди 2 години ;) Виждаш - само видни експерти можеш да цитираш ? Аз се интересувам какво мисли Иванка Тръмп от Нигерия, скоро да се изказвала нещо? 

nnnk трололинката

Абе гръмнете се с куршум за глиган бееее

С проспериращия запад ви умряха 95% от опорките беее

Само с гейбраковете  може да се похвалите

Това е нещо нужно

Ами в киреча са бе кратуно :)

Или ще намериш 100-200 милиарда

току-що, kiro 2025 написа:

nnnk трололинката

Това е нещо нужно

Миналите спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск ще се обидят сега. А и да не забравя бабоеба ;)

Буханка сила !

Спрете геноцида над  ЕДИНСТВЕНОТО в света ешалонирано ПВО!!!!

преди 15 минути, nnnkjkklllk; написа:

686929144_Untitled.jpg.jpg.6925db37e9fff782b18e617c483f807c.thumb.jpg.1be6a06046f613ebdbf77011ea5a312c.jpg

Нито един български русофил не отиде на фронта да мре за новата Руска империя, новите руски територии и за величието на Путин. 

Само един емигрира по руската програма на прием на граждани на ЕС. 

Леле майко колко си осведомен :)

А има ли някой мигрирал към Запада напоследък ?

Че само се връщат от просперираща Англия.   

преди 16 минути, kiro 2025 написа:

nnnk трололинката

Това е нещо нужно

Ами в киреча са бе кратуно :)

Или ще намериш 100-200 милиарда

Първоначално Путин имаше два сценария за “специалната операция”. Първият беше планиран за 4 часа, вторият за 72 часа.

Пълното поражение на руската армия в Северна Украйна, около Киев, показа пълната неадекватност както на Путин, така и на цялата му държава.

Стана ясно, че той и обкръжението му живеят напълно в измислена реалност, в някаква компютърна игра, Втори свят, като пубертет, затворен в стаята си с табела на врата “Не влизай или ...  ”.

И никой не смее да влезе да му каже, че си е изгубил ума.

Това са съвсем различни народи с различен манталитет. Населението на Украйна,въпреки дългото руско владичество в основата си е на по-високо цивилизационно развитие,отколкото в Русия в която населението е било закрепостено и лишено от права тогава,когато на Запад, "крепостничеството" през 14-15 век в Западна Европа почти изчезнало .

Украинците са формирано общество в равнините край Днепър, което живее в областта Запорожие, днес Централна Украйна. Сформират се през XV век от избягали крепостни селяни, занаятчии, свещеници, лишени от сан, а също и авантюристи от обеднялата аристокрация в Жечпосполита.

Източна Украйна пада под руска власт през XVII век, докато интеграцията й в Русия започва едва при Екатерина II през късния XVIII век.

Untitled-jpg.jpg

Къш и млък козяци.

Украйна умре и може да затворите тая клоака от която се леят опорки...все по-смотани .

преди 1 час, Flashback написа:

Няма значение, на зелената гнида му е нужно пушечно месо и няма да те върне.

Аз мисля като младите германци, които протестират: "По-добре да живееш в Германия под властта на Путин, отколкото да воюваш".

Отказвам категорично да умирам за златните кенефи на корумпираните Урсули. 

До колкото помня, Путин покани хората, които споделят ценностите на РФ. Даже се облекчиха бюрократичните процедури за мераклиите. Е? Наплив? На теб ти е близо. Прецапваш Балтийско море и си там.

преди 2 минути, parmobil написа:

До колкото помня, Путин покани хората, които споделят ценностите на РФ. Даже се облекчиха бюрократичните процедури за мераклиите. Е? Наплив? На теб ти е близо. Прецапваш Балтийско море и си там.

Абе ,онзи...що държавата ни предлага 10 бона да се връщат наще от запада!?И при това има желаещи,забележи.Сега-Запада ли зазлява или ние сме много зле(!?) (включително от Русия), или никой не иска западните боклуци в християнска Русия...?

Одеса си има своя собствена атмосфера! 

Неуспешна бусификация - граждани помогнаха на бусифицирани мъже да избягат, като счупиха прозорците на микробуса:

😁😁😁

преди 29 минути, Proshark написа:

Абе ,онзи...що държавата ни предлага 10 бона да се връщат наще от запада!?И при това има желаещи,забележи.Сега-Запада ли зазлява или ние сме много зле(!?) (включително от Русия), или никой не иска западните боклуци в християнска Русия...?

Връщат се лузърите/измамените камилчета/! Когато получаваш съвсем честно и заслужено ШЕСТЦИФРЕНА заплата годишно.ще се позамислиш дали си струват 10К,примамката на мафията!

Да газиш по улиците кучешки акота и да те рекетират бандюгите!

Връщащите и в Бг са си били такива,на лекото и мекото,мама и тати и партията родна!

Един пък тук се жалва,че в Бг ,АКО.... щял да бъде поне зам.министър! Това на строежа,където "строял" капитализЪмът😊

преди 7 минути, Flashback написа:

Одеса си има своя собствена атмосфера! 

Неуспешна бусификация - граждани помогнаха на бусифицирани мъже да избягат, като счупиха прозорците на микробуса:

... и батя като излезе какво става...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.