Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 58 минути, alvion2 написа:

Няма Приднестровска република, няма ДНР, няма ЛНР, няма държава Абхазия, няма държава Южна Осетия, няма руски Крим - има гангстерски анклави, окупирани от фашистка Русия.

преди 58 минути, alvion2 написа:

Днес, изникналите на мястото на комунистите фашисти-путлеристи, за четири години не могат да окупират нито един украински град.

Да не те изтърваха от лудницата бе? Руснаците не окупират, а освобождават териториите си и за четири години освободиха 20 % от собствената си територия! За още четири ще си освободят и останалата територия. Не трябва да бързат, трябва да трепят простаци, които не се смятат за руснаци, и така до последния!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Хората, които са избрали да бягат, следват парите. Ако Русия беше ограбвала в продължение на векове третият свят и беше трупала огромни богатства на гърба на колониите си, може би сега хората щяха да бягат и на там.

Ти обаче кажи защо изобщо бягат от тук? Та нали вече просперираме? Членове сме на ЕС и на НАТО, на Шенген и еврозоната... Защо българите продължават да бягат? Да не би да е защото за нашите нови "приятели" от демократичният Запад, нашата държава е "втора ръка" и само придатък от който да се цица човешки потенциал?

Хората търсят по-добро препитание и битие. И това е откакто свят светува. Но не виждам да са хукнали към РФ

преди 12 минути, parmobil написа:

Хората търсят по-добро препитание и битие. И това е откакто свят светува. Но не виждам да са хукнали към РФ

Ти прочете ли първият абзац от поста ми, който цитира?

току-що, ivottoshev написа:

Ти прочете ли първият абзац от поста ми, който цитира?

Разбира се, че го прочетох. Просто не сметнах за нужно за пореден път да питам как РФ е с такава площ. Защото не е с цветя и кебапчета. Колко народ е нарочен за руски и т.н. Сега, естествено, ще ми се посочи за индианците и краварите. А аз ще кажа за пореден път, че цяла Южна и централна Америка говори испански (без Бразилия), но не виждам някой да реве срещу испанците.

В Руската федерация живеят над 190 народа, като най-големите след руснаците (около 80.85%) са татари, чеченци, башкири, чуваши, аварци, арменци, украинци, даргинці и казахи, което показва изключително етническо разнообразие.   

преди 7 минути, attj написа:

В Руската федерация живеят над 190 народа, като най-големите след руснаците (около 80.85%) са татари, чеченци, башкири, чуваши, аварци, арменци, украинци, даргинці и казахи, което показва изключително етническо разнообразие.   

Разбира се. И всички доброволно са се вляли със земите си.

Парамобил

Да видим в следващите години ще има ли други ( освен араби) желаещи да се заселят в ЕС.

Пп

Помощите ще ги спрат. Скоро. 

Е сега недей да мрънкаш за възстановяване на собствеността на коренното население. .

Путин ще им даде безданъчен хазарт - в Якутия 

преди 38 минути, parmobil написа:

Разбира се, че го прочетох. Просто не сметнах за нужно за пореден път да питам как РФ е с такава площ. Защото не е с цветя и кебапчета. Колко народ е нарочен за руски и т.н. Сега, естествено, ще ми се посочи за индианците и краварите. А аз ще кажа за пореден път, че цяла Южна и централна Америка говори испански (без Бразилия), но не виждам някой да реве срещу испанците.

Въпросът не беше кой и защо реве, а защо никой не бяга в Африка и Ю. Америка, ами в "демократичният"  Запад. На теб обаче не ти хареса причината, която изтъкнах, и отнесе плувката в съвсем различна посока… 

преди 4 минути, parmobil написа:

Разбира се. И всички доброволно са се вляли със земите си.

При Руската империя са били още повече. 

Най ми е кеф че глобалното затопляне работи за Русия..

В следващите години ще имат най важния морски път и много годни за заселване терени.

И никой не може да ги пипне. Аборигените имат ядрено оръжие.    

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Въпросът не беше кой и защо реве, а защо никой не бяга в Африка и Ю. Америка, ами в "демократичният"  Запад. На теб обаче не ти хареса причината, която изтъкнах, и отнесе плувката в съвсем различна посока… 

Не видях причина. Опита се да ми редиш за колонизатори, но и самата Русия е колонизатор. А раздумката тръгна, че не виждам наплив на търсещи по-добро към РФ.

А започна от тъпият пост на @Flashback, че няколко момчета искали да ги управлява Путин. Ми да отиват.

Но чакам да видя колко народ от Европа и Америка се е насочил към РФ за по-добър живот.

на 2.11.2024 г. в 14:19, Киро Н. написа:

И квооооо..

Балабекчо, Путин извади милиарди рубли от резерва за Курск. Всички спасили се ще бъдат  компенсирани прилично.

Продължавайте да плякате бодро - края се вижда вече.

Края е близо! Вижда се вече, ама тия как ги компенсираха... Тия милиарди за нищо ги нямат :(

на 2.11.2024 г. в 17:31, Киро Н. написа:

Мироооо

Чукчи писатели много...

"в пехоте критически не хватает людей, поэтому туда кидают всех - от персонала аэродромов до расчетов Patriot"

➡️боеприпасов нет,
Мариана Безуглая, Рада

1 година без хора и боеприпаси... Но е по-добре от Иванка Тръмп от Нигерия. Само не разбрах с кой се бият куците охлюви? А да храстите пречеха, ми прави са тия англосаксонци ;)

преди 10 минути, parmobil написа:

Не видях причина. Опита се да ми редиш за колонизатори, но и самата Русия е колонизатор. А раздумката тръгна, че не виждам наплив на търсещи по-добро към РФ.

А започна от тъпият пост на @Flashback, че няколко момчета искали да ги управлява Путин. Ми да отиват.

Но чакам да видя колко народ от Европа и Америка се е насочил към РФ за по-добър живот.

Не видя причина, въпреки че бях пределно ясен - хората следват парите? Когато са откраднати/ заграбени стотици тонове злато, сребро и тн., на мен ми се струва нормално хората да следват парите. Или пък не? 

на 2.11.2024 г. в 20:02, maxthon написа:

Много трудни стават нещата когато се стигне до там да се показват. Досега примерно нито един кореец няма показан, но всички пеят в един хор как имало такива някъде си. Примерно на корейския полуостров е пълно с корейци.

Така и не даде рецептата за куче по Пхенянски, но пък изкара лъжец дори другаря Poo-tin и другаря Ким. И още доста хора, но то друго не може да се очаква от най-жалката и отчаяна тролка , нали бъди ?

на 2.11.2024 г. в 20:34, attj написа:

Нали според данни от Пентагона ВСУ ще са без войници до 12 месеца!?   Какви военни операции - щом за режима в Киев предстоят фалити и капитулации!?   

Само неправилните данни и експерти да се цитират, моля!

Нима Бандеристан ги очакват реални успехи???

на 3.11.2024 г. в 1:42, Киро Н. написа:

Да се ангажира usa с Иран - иска им се.

Ония ще блокират Ормузкия проток, правили са го.

На баба Пенка пак са и запушили протока ;) . @kiro 2025 иска ли ти се да познаеш поне веднъж?

преди 33 минути, kiro 2025 написа:

Най ми е кеф че глобалното затопляне работи за Русия..

В следващите години ще имат най важния морски път и много годни за заселване терени.

И никой не може да ги пипне. Аборигените имат ядрено оръжие.    

С кого ще заселват тези терени?

А, след интервютата на Путин с индийците, разбрах, че и те ще хукнат към РФ.

на 3.11.2024 г. в 11:25, maxthon написа:

Локуми ли ще разтягаш или ще покажеш в коя "руска" медия си чел за корейци? А иначе по медиите може да прочетеш винаги интересни неща. 

Аз не намирам в руZки медии как се подготвят куче по Пхенянски, но намирам за корейците дето ги няма да пишат? Не разбирам, защо така се получава с тебе, ти имаш ли обяснение?

на 3.11.2024 г. в 12:25, attj написа:

Сега от Пентагона изчислили,  че войниците на режима в Киев щели до една година съвсем да свършат.     Тогава Западът няма да има кои да подкрепя.    Ще свършат най-после военните операции.   И няма как да има Бандеристан.

Е не , тия сметки пак не са излезли...

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Не видя причина, въпреки че бях пределно ясен - хората следват парите? Когато са откраднати/ заграбени стотици тонове злато, сребро и тн., на мен ми се струва нормално хората да следват парите. Или пък не? 

Испания и Португалия?

на 3.11.2024 г. в 16:28, maxthon написа:

Върни се преди шест часа да видиш на какво си отговорил на пост за корейци. Ако няма какво да кажеш за тях си мълчиш. Просто нещо. Ако ще пишеш за други неща ще бъдеш изпратен отново да правиш знаеш какво.... Корейци, руснаци, марсианци няма никакво значение какви са след като обективното доказателство за думите ти нямаш и представа къде се намира. А какво остава и да го покажеш.

Мда, всички знаем че другаря Poo-tin лъже за северно-корейците ;). Време беше да си признаеш за това 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.