Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, parmobil написа:

Испания и Португалия?

Не бре, там никой не ше да бяга. В Англия и Холандия също… 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 3.11.2024 г. в 22:00, attj написа:

Орбан заяви, че ако Тръмп победи на изборите ще принуди Европа да преосмисли подкрепата си за Украйна

Обмислям да ти напомня за това изказване след една година ;) . Все повече уцелваш правилните изявления.

на 3.11.2024 г. в 22:57, В. Велев написа:

Да не са го отложили? Не че, нещо ама и до Ламанша както си твърдял преди 1 година още е далече. След НАТОВСКИТЕ генерали от АЗОВСТАЛ не мисля че за подигравки ставаш.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не бре, там никой не ше да бяга. В Англия и Холандия също… 

Ми то не останаха много колонизатори вече. Но за РФ няма наплив. Няма наплив от  "бели" страни. Иначе се чудят как да озаптят узбеки, таджики и т.н. 

Само да не се разчуе, но Москва е европейската столицата с най-голямо мюсюлманско население. Ама не казвай на друг.

на 4.11.2024 г. в 19:55, maxthon написа:

Е и аз чакам някой да покаже кореец.... Не знам какво трябва да се получи, но корейци няма.

Не думай, друже ;) Но ти не си май много убеден ми се струваш? 

Не думай, друже [emoji6] Но ти не си май много убеден ми се струваш? 
Не думай де. Тази вечер ли намери да ги покажеш? Как се показва нещо, което не съществува?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 5 минути, parmobil написа:

Ми то не останаха много колонизатори вече. Но за РФ няма наплив. Няма наплив от  "бели" страни. Иначе се чудят как да озаптят узбеки, таджики и т.н. 

Само да не се разчуе, но Москва е европейската столицата с най-голямо мюсюлманско население. Ама не казвай на друг.

Това, че вече не са колонизатоеи отменя фактът че са ограбили богатствата на Третия свят?

62% от американците искат Украйна да спечели войната с Русия, 64% подкрепят продажбите на оръжие от САЩ, което е с 9 пункта повече от миналата година, според проучване на Института „Рейгън“.
Подкрепата се е увеличила и в двете партии: 59% при републиканците и 75% при демократите.

414943038_122124528620052757_2590145227886354952_n.jpg.04d6c00c1f7b3169a2b767d10064fe28.jpg
преди 36 минути, parmobil написа:

Но за РФ няма наплив. Няма наплив от  "бели" страни.

То щото в Европа само "бели" идват, затова сме заприличали на афро-арабска кочина. 🤣🤣🤣

преди 36 минути, parmobil написа:

Да де, ама тези мюсюлмани са си местни, ние в България също не слагаме под общ знаменател нашите български мюсюлмани с тези от Близкия изток. 

Пармобилчо, защо винаги аргументацията ти издиша и все търсиш под вола теле?! 

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Това, че вече не са колонизатоеи отменя фактът че са ограбили богатствата на Третия свят?

Китай от доста време колонизира Африка (Европа тоже), но това не се споменава тук, а и в медиите.

Войната е САЩ - Китай. Другото са косвени жертви. 

А ние си приказваме пълни глупости.

преди 1 минута, Flashback написа:

То щото в Европа само "бели" идват, затова сме заприличали на афро-арабска кочина. 🤣🤣🤣

Да де, ама тези мюсюлмани са си местни, ние в България също не слагаме под един знаменател нашите български мюсюлмани с тези от Близкия изток. 

Мюсюлманските реСпублики са местни? Недей, пожалуйста!

Косьо

не мога да ти схвана спатиите.

Това твоето е някакво дебилно, изкуствено заяждане.

Темата приключва. Освен ако намерят пари да купят 50000 колумбийци, чилийци или някакви там които за едни пари на месец ще мрат.

Местните (киевски) икономисти искат да изпълнят повелята на Кристалина да инфилират гривната.

абе направо да минат в долари и точка :)

Пп

супер смешна е цялата ти тематика в момента

Особено след като финската разведка казва че за седмица руснаците са завзели 200 кв.км.

преди 11 минути, Flashback написа:

Да де, ама тези мюсюлмани са си местни, ние в България също не слагаме под общ знаменател нашите български мюсюлмани с тези от Близкия изток. 

но ти се слагаш до американците

преди 42 минути, maxthon написа:

Не думай де. Тази вечер ли намери да ги покажеш? Как се показва нещо, което не съществува?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Бъди, кажи сега как другаря Poo-тин лъже :) Хайде вижда се че имаш желание да станеш за смях за пореден път ... Знам, трудно е да се си останеш най-жалката тролка тук , но ти полагаш неимоверни усилия да се докажеш, за което печелиш уважението ми . ( Майтапя се с тебе нали знаеш )

преди 8 минути, kiro 2025 написа:

Косьо

не мога да ти схвана спатиите.

Това твоето е някакво дебилно, изкуствено заяждане.

Темата приключва. Освен ако намерят пари да купят 50000 колумбийци, чилийци или някакви там които за едни пари на месец ще мрат.

на 29.08.2024 г. в 22:53, nikolov2020 написа:

Млъкни бе селски тъпанар

С огромен кеф днеска разбрах че ви дават 2 седмици.

И след това - кинти няма да има

Споко, бабо Пенке, ще ме издържиш още 2 седмици . Ей сега ще минат ;)

на 4.11.2024 г. в 19:57, В. Велев написа:

Бъркат чукчите с корейци :)

Другаря Poo-tin  и той ли ги бърка, заедно с другаря Ким?

Киберкорпусът на ГУР атакува водеща логистична компания на 💩 Руската федерация.
👆В резултат на атаката бяха деактивирани над 700 компютъра и сървъра, изтрити бяха повече от хиляда потребители на компанията, унищожени или криптирани бяха 165 терабайта критични данни.
✅️Освен това бяха засегнати системата за контрол на достъпа, видеонаблюдението на съхранението и архивирането на данни, деактивирано и изключено е мрежово оборудване, както и ядрото на центъра за данни, унищожени са декларациите за всички товари и са „обезобразени“ всички уебсайтове на компаниите, които сега поздравяват руските потребители с Деня на въоръжените сили на Украйна.

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Смехурко само макстъна ти се връзва.

на 5.10.2023 г. в 18:32, kirko12 написа:

Зеленски е бита карта!!!

Алооо клакьорите не разбрахте ли?

Две седмици и ще ходят за гъби.

Още 2 седмици, не се ли разбрахме вече? ГАРАНТИРАНО от баба Пенка.

Сега е момента да кажеш, че не ми се вързваш и ти ;) 

на 4.11.2024 г. в 21:43, Киро Н. написа:

През това време РФ се готви да продава Су-57 на едро

;) тая подготовка за на едро  много се проточи нещо?

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Овца, всичките ви "перемоги" са все такива измислени!

Това видео е AI.

Тази вечер имам прекрасен ai клип за козяка

пп

косенце не се отваряй прекалени готин.

перемогата се превърна в златно биде :)

преди 25 минути, parmobil написа:

Китай от доста време колонизира Африка (Европа тоже), но това не се споменава тук, а и в медиите.

Е, и? Това също не отменя фактът, че Третият свят е ограбван в продължение на години от демократичният Запад.

Питаше за причина - аз ти я дадох - на теб не ти изнася и всячески се стремиш да шикалкавиш… 

преди 19 минути, kiro 2025 написа:

В китайския военен форум коментират, че украински вербовчици са налазили Филипините и се опитват да набират пушечно месо за фронта, за да запълнят недостига на работна ръка. Заради огромните загуби, колумбийското пушечно месо рязко е намаляло. 

Флаш 

работят в цяла Латинска Америка, но съм любопитен с какви пари ще им плащат

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Е, и? Това също не отменя фактът, че Третият свят е ограбван в продължение на години от демократичният Запад.

Питаше за причина - аз ти я дадох - на теб не ти изнася и всячески се стремиш да шикалкавиш… 

Не видях къде шикалкавя. Казах, че Русия е колонизатор. Тази площ не е придобита с добра дума и гърненце мед. Но ако вие смятате, че е така, няма сила на света, която да ви убеди в противното.

на 7.11.2024 г. в 18:28, Flashback написа:

Нахалството на зеления гащник няма граници!

Завлече Европа в блатото и продължава да проси пари и оръжие. Дори Тръмп да му спре кранчето, този геноциден клоун докато не могилизира цялото мъжко население на Бандеристан - няма да миряса! 

Зельо на срещата на върха на Европейската политическа общност в Будапеща:

"Аз съм добър, а Путин е лош. Руските замразени милиарди са мои. Аз се боря срещу Ким Чен Ун. Дайте ми още пари и оръжия". 🤡

Нахалството на другаря Poo-tin  и протежетата му нямат граници. След като загробиха не малко северно - корейци в тази прокси война на Северна Корея с Европа, днес другаря Poo-tin  е мрънкал за хора и от Индия. Не им стига загроването на децата на Северна Корея ами сега и Индия да завлече в това блато.

Но пък като се замисля на индийците може и да им хареса , едва ли ще е по-зле от там ;). Могат да си прекръстят Волга на Нов Ганг примерно. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.