Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Оригинален си като китайски маратонки. Респект, човече  :wors:

Инвалид, който харесва соца и мрази евреите е нормално да живее в такава къща. Погледни от добрата страна. Като дойде онази с косата няма да те яд толкова много, че си заминаваш от този свят и да ти е жал за живота...При здравите и богатите нещата стоят по съвсем друг начин. Искаме да живеем, ако може вечно...

преди 7 часа, Мери) написа:

По същата логика не е работа на убийците да мислят за жертвите си и не е редно те да бъдат съдени и вкарвани в затвора. Ми чудесно! Щом като ви харесва да живеете в такъв свят, в който никой агресор за нищо отговорност не носи и виновна е винаги жертвата, това говори единствено и само за вас. 😥

Да, да, не е виновно мумченцето  - не можало миличкото то да се въздържи да не се налапа с мед, щото много обича мед,  а осъзнаване на това що е то морал и етика, няма, то само  иска да  яде, защото е гладно,  виновни са прекалено порасналите (акселерирали)  пчелички, които искат да са независими от него, въпреки че толкова време са били зависими, не ги е срам, изедници такива!  Да жилят  момченце, което обича мед, на собствената си територия, вместо да го пуснат да си яде мед на воля и когато си иска.  

Не можеш ли да осмислиш, че Зеленски и останалите украински управляващи можеха да се съгласят на мир през 2022 година и не допуснат тези убийства?                   Претендират, че са на Русия тези полезни изкопаеми. Никакво значение няма дали имат правно основание или нямат. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, Мечо Хубавеца написа:

Искаме да живеем, ако може вечно...

Ти гледай да не се гътнеш преди мен, че ми е кеф именно ти да ме черпиш. Знам че моето не се губи, но едно е пиенето ми да е лично от теб, друго е твоите наследници да ми плащат. Некакси кефа се губи :D

Колкото до къщата, смешното е че реши да се направиш на оригинален с лафче от детската градина, въпреки че сам знаеш как седят нещата:

на 4.05.2025 г. в 22:30, Мечо Хубавеца написа:

Трудно ми е да повярвам, че ще го напиша и ще защитя Тошев, но истината в случая е друга. Той не разчита на тази пенсия. Не я тегли, а я оставя в картата. Вероятно живее сравнително добре и не е неудачник

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ти гледай да не се гътнеш преди мен, че ми е кеф именно ти да ме черпиш. Знам че моето не се губи, но едно е пиенето ми да е лично от теб, друго е твоите наследници да ми плащат. Некакси кефа се губи :D

Колкото до къщата, смешното е че реши да се направиш на оригинален с лафче от детската градина, въпреки че сам знаеш как седят нещата:

Не се безпокой, твоето заболяване ще те изпрати в небитието до две-три години... Обсъждали сме го.       С такива мислене хора лесно могат да се разорят. Писал съм го през май, сега сме декември... Нещата е възможно да са се променили...

И авиацията дето в няма от ден 2-ри на войната дето трябваше да продължи няколко седмици праща много поздрави на по-умната половина тук

Със "Сакам да стоим" :)

Косьо в стил Зеленски

пожелавам си вятъра да духне дърво и да падне за да ти спре тока

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не се безпокой, твоето заболяване ще те изпрати в небитието до две-три години... Обсъждали сме го.       

Хем сме го обсъждали, хем пак държиш да го обсъждаме. Чудя се добре ли си? Покрай празниците да не се разхлопал гредореда?

преди 20 минути, Мечо Хубавеца написа:

Писал съм го през май, сега сме декември... Нещата е възможно да са се променили...

А много по-възможно е това да е опит за излизане от неловката ситуация в която се оказа :P

преди 12 минути, kiro 2025 написа:

Косьо в стил Зеленски

пожелавам си вятъра да духне дърво и да падне за да ти спре тока

на 27.07.2025 г. в 9:06, Киро Н. написа:

Алооо

Литературата свърши, това го пускаш за 12 път а обекта ще бъде уволнен до септември.

Айде честито на капитулиралите

Честито на баба Пенка!

Много бързаш 

Има време пак да треснат тока в татковината ти

Нямате успеваемост некрофил - лошо - много лошо

Ток в Масква има и беснеете - ама само в интернет

IMG_1440.jpeg

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Много бързаш 

Има време пак да треснат тока в татковината ти

Нямате успеваемост некрофил - лошо - много лошо

Ток в Масква има и беснеете - ама само в интернет

IMG_1440.jpeg

Пак да забравили да свалят тия дрончета които летят над зона пазена от дебели червени линии, новата ядрена доктрина и ЕДИНСТВЕНО в света ешалонирано ПВО ;)

Героят на обяд

Абе какво ви щадя, я всичките герои. И без това съм се затрупал, а мразя бумащината

преди 13 часа, plamen.spam написа:

Кой ти прави идиотските преводи?
Български не знаеш ли?

Това, че не го разбираш, не го прави грешно. Просто не е за всеки капацитет.

https://www.ardmediathek.de/video/rbb24/heimreise-trotz-krieg/

10К украинци се завърнаха в Украйна да посрещнат Коледа в родината си.

В Украйна, където има война.

Ауууууу ко праим сега

Джихади отсвирил косьовците че и deepstate

Гуляйполе е превзето - това е положението

Пп

Косе трябва ся да смениш тъпото изречение.

Първо - щото щабара в Киив каза че са отнесли 2000 дрона и 800 бомби - за 3 дни

Второ - вече имаме работа не с окупатор а с "превъзхождащи сили"

А стана известно че на 24-25 февруари са утепали 60 невинни щото били руски "наводчици" 

5370863987156781972 (1).jpg

на 26.12.2025 г. в 10:04, kiro 2025 написа:

В момента тече операция по отстраняването на мутренската бригада на Ермак.

На власт трябва да дойдат "обикновени" соросоиди и те ще подпишат всичко :)

Американците както направиха майдана - така сега ще проведат "демократични" избори

При специализирана полицейска операция на ГДБОП, проведена съвместно с ДАНС, е пресечена дейността на български граждани, разпространявали крайнодясна идеология и призиви за насилие в интернет. Акцията е реализирана днес на територията на област Враца под ръководството и надзора на Софийската градска прокуратура. При подготовката на операцията е осъществена координация с чужди полицейски партньорски служби и Европол.

Действията са предприети във връзка с образувано досъдебно производство по чл. 108 от НК – пpoпoвядвaне на фaшиcтĸa или дpyгa aнтидeмoĸpaтичнa идeoлoгия или нacилcтвeнo измeнянe нa ycтaнoвeния oт Koнcтитyциятa нa Peпyблиĸa Бългapия oбщecтвeн и дъpжaвeн cтpoй.

При проведените действия по разследването до момента са извършени претърсвания и изземвания от имоти на трима български граждани.

Към момента се установяват лицата, които са съпричастни към множеството групи в няколко социални мрежи, в които е разпространявана неонацистка, расистка и ксенофобска идеология, както и призиви за насилие и присъединяване към паравоенни формирования.

480810919_2395113180887732_8310707134837628402_n.jpg.b1c4319b1ae6aed11bf134840b9612a1.jpg

Процесуално-следствените действия по случая продължават.

|

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Хем сме го обсъждали, хем пак държиш да го обсъждаме. Чудя се добре ли си? Покрай празниците да не се разхлопал гредореда?

А много по-възможно е това да е опит за излизане от неловката ситуация в която се оказа :P

Исках да те успокоя, че няма да се гътна преди тебе, що не щеш да ме разбираш....                                     Ти никога не си бил много добре, прозира от писанията ти. Това че не си пропаднал или едва наскоро ти се е случило, не е върхът на сладоледа. :).               П.п. Хайде отговори ми на въпроса, като се разсмърдиш вътре в гроба след 2-3 години, за какво ще са ти нужни близките ти?  :)

преди 1 час, The Lone Star написа:

Какво общо има това с темата?!

Има,има...

Тук е станало сборище на настоящи и бивши престъпници!

Чл. 108. (1) Koйтo пpoпoвядвa фaшиcтĸa или дpyгa aнтидeмoĸpaтичнa идeoлoгия или нacилcтвeнo измeнянe нa ycтaнoвeния oт Koнcтитyциятa нa Peпyблиĸa Бългapия oбщecтвeн и дъpжaвeн cтpoй, ce нaĸaзвa c лишaвaнe oт cвoбoдa дo тpи гoдини или c глoбa дo пeт xиляди лeвa.
(2) Koйтo пo ĸaĸъвтo и дa e нaчин oпeтни гepбa, знaмeтo или xимнa нa Peпyблиĸa Бългapия, или знaмeтo или xимнa нa Eвpoпeйcĸия cъюз, ce нaĸaзвa c лишaвaнe oт cвoбoдa дo двe гoдини или c глoбa дo тpи xиляди лeвa.

преди 1 час, Alvion написа:

При специализирана полицейска операция на ГДБОП, проведена съвместно с ДАНС, е пресечена дейността на български граждани, разпространявали крайнодясна идеология и призиви за насилие в интернет. Акцията е реализирана днес на територията на област Враца под ръководството и надзора на Софийската градска прокуратура. При подготовката на операцията е осъществена координация с чужди полицейски партньорски служби и Европол.

Действията са предприети във връзка с образувано досъдебно производство по чл. 108 от НК – пpoпoвядвaне на фaшиcтĸa или дpyгa aнтидeмoĸpaтичнa идeoлoгия или нacилcтвeнo измeнянe нa ycтaнoвeния oт Koнcтитyциятa нa Peпyблиĸa Бългapия oбщecтвeн и дъpжaвeн cтpoй.

При проведените действия по разследването до момента са извършени претърсвания и изземвания от имоти на трима български граждани.

Към момента се установяват лицата, които са съпричастни към множеството групи в няколко социални мрежи, в които е разпространявана неонацистка, расистка и ксенофобска идеология, както и призиви за насилие и присъединяване към паравоенни формирования.

1. Какво ще рече "Крайно дясна идеология"?
2. Дали си даваш сметка, че утре ако станеш неудобен на тия щу имат власт и теб могат да те обявят за крайно някакъв си и да те тикнат в дрънголника?
3. Нещо източник на тая новина? Иначе това което си написал има стойността на "Една леля каза на пазара".

Героят на следобяда

Специално за баба Пенка - още един 

Питате ли ги дали им е лесно на руZнаците да поддържат такава силна армия (най-силната в света с най-съвременното оръжие) . Трябва да нахранят магаретата, конете а сега и камилите ;)

преди 22 минути, Bubbles написа:

1. Какво ще рече "Крайно дясна идеология"?
2. Дали си даваш сметка, че утре ако станеш неудобен на тия щу имат власт и теб могат да те обявят за крайно някакъв си и да те тикнат в дрънголника?
3. Нещо източник на тая новина? Иначе това което си написал има стойността на "Една леля каза на пазара".

Аууу,то много трудно да се открие източникът-ама то улавото толкова си може!

https://mvr.bg/актуална-информация/актуална-информация/новини/76290

:beat:ice_screenshot_20251215-072449.png.27ed007ba92d3ca58b67f90dd79631e3.png

преди 5 минути, Alvion написа:

Аууу,то много трудно да се открие източникът-ама то улавото толкова си може!

https://mvr.bg/актуална-информация/актуална-информация/новини/76290

:beat:ice_screenshot_20251215-072449.png.27ed007ba92d3ca58b67f90dd79631e3.png

Не е въпроса до способност на четящия, прието е когато споделяш някаква информация да посочиш и източник.

Ботове, вашите IP адреси светят по-ярко от коледна елха.
Зеленски за агресора не е просто „кост в гърлото“, а живо доказателство, че украинската воля не може да бъде пречупена. Всеки мръсен етикет е признание за неговата ефективност като лидер на нация, защитила своята държавност.
Зеленски е цената, която агресорът плаща за грешката си, надявайки се на бърза капитулация. И колкото повече сипят мръсотия, толкова по-силно потвърждават ключовата му роля за запазването на Украйна.
Колкото по-силно санкциите удрят руския джоб и колкото повече украинските въоръжени сили ги бият на фронта, толкова повече започват да крещят и да разпространяват мръсотия в интернет. Ботовете са техният информационен вик от болка и безсилие. И в росия разбират това отлично как губят.
Международната коалиция и санкциите са ефективни.
Стабилността на украинското общество е тяхното главоболие. Те използват всички налични инструменти, за да ни подкопаят отвътре.
Важно е украинците и светът да осъзнаят: действията на терористична росия се развиват на два фронта. Физическият терор е ракети срещу нашите градове. Дигиталният терор е армия от ботове, атакуващи нашето съзнание. Колкото по-силни са санкциите и въоръжените сили ги смазват на бойното поле, толкова по-интензивен е този информационен „бараж“. Това е метод за водене на война срещу нашето единство.

605825133_849786707692472_9084149120611838054_n.jpg.9a500310e7f58ad2da9f69a9986ab6a9.jpg

Зеленски уж щеше да ги омиротворява с федерализиране и можеше да няма руска СВО.    Щеше да възстановява правата на руския език и на православната църква.     Вече си заслужи смъртна присъда.  Подобно на Степан Бандера - няма да може никъде  да се скрие.   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.