Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

До Славянск остават 16км, некви спешни отбранителни линии се копаят.

Игнорират факта че бомбите хвъркат по 200 на ден и тъпите номера няма да минат.

Но е много важно да се забавят руснаците че некакви договори за безопасност да се подпишат.

Зелката пак ще откара седмицата в Европата.  

Пп

Некрофилчо, какво става - има ли опашки ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, communismatic написа:

Кво стана със Солженицин? Нещо избЕга от "дискусията"? Що тъй? Откъде е черпил източници за данните си, така и не разбрах...

Извинявай, че се включвам чак сега - живота извън форума не е шега работа, хич не ти го препоръчвам. 

Мисля, че дискусията приключи с поста ми, в който казвам, че си съвършено прав в името на спокойния ти сън, Сталин е прекарвал свободното си време в плетене на терлички за сираци и Солженицин си нямал хал хабер какви ги дрънка.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Извинявай, че се включвам чак сега - живота извън форума не е шега работа, хич не ти го препоръчвам. 

Да, де... то ти пишеше и преди това тук, така, че с тия нелепи извинения... пробвай при някой с твоите възможности.

Мисля, че дискусията приключи с поста ми, в който казвам, че си съвършено прав в името на спокойния ти сън, Сталин е прекарвал свободното си време в плетене на терлички за сираци и Солженицин си нямал хал хабер какви ги дрънка.

Да, аз зададох въпроса, откъде Солженицин черпи данните за ГУЛАГ. Мисля, че зададох този въпрос над 200 пъти, ама още не съм получил отговор. Както и по въпроса със загубите на руската армия. То и там беше доста наясно с нещата, но и там позорно избЕга...

преди 10 минути, kiro 2025 написа:

До Славянск остават 16км, некви спешни отбранителни линии се копаят.

Игнорират факта че бомбите хвъркат по 200 на ден и тъпите номера няма да минат.

Но е много важно да се забавят руснаците че некакви договори за безопасност да се подпишат.

Зелката пак ще откара седмицата в Европата.  

Пп

Некрофилчо, какво става - има ли опашки ?

на 13.10.2023 г. в 15:55, kirko12 написа:

До 2025 не се знае кое ще стане руско - Кривой Рог обаче задължително.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ГАРАНТИРАНО от баба Пенка :).Моля те опитай следващия път с обратното на това което искаш да кажеш, кой знае може да имаш по-голям успех?

Гадни отломки...

преди 10 минути, communismatic написа:

Да, де... то ти пишеше и преди това тук, така, че с тия нелепи извинения... пробвай при някой с твоите възможности.

Да, аз зададох въпроса, откъде Солженицин черпи данните за ГУЛАГ. Мисля, че зададох този въпрос над 200 пъти, ама още не съм получил отговор. Както и по въпроса със загубите на руската армия. То и там беше доста наясно с нещата, но и там позорно избЕга...

Аз ти обясних на български език, че НЕ ЗНАМ откъде Солженицин си е черпил данните, поради факта, че явно не сме един и същи човек, а не е пожелал да остави пълен списък на информаторите си. Просто има вероятност човек, прекарал толкова време в ГУЛАГ, да има връзки/познанства/канали за информация, както и да е имал по един или друг начин достъп до нея. 

Самият факт, че данните му не са отхвърлени дори от противниците му, а само редуцирани, мисля, говори сам за себе си.

Никъде не съм бягал, дечко, просто наистина не мога да вися тук. Виноват.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Аз ти обясних на български език, че НЕ ЗНАМ откъде Солженицин си е черпил данните, поради факта, че явно не сме един и същи човек, а не е пожелал да остави пълен списък на информаторите си. Просто има вероятност човек, прекарал толкова време в ГУЛАГ, да има връзки/познанства/канали за информация, както и да е имал по един или друг начин достъп до нея. 

Ахаааа... т.е. ти не знаеш откъде Солженицин е черпил данните, ама в същото време размахваш жертвите на Сталин. ОК, разбрах... Един съвет. Пий си хапчетата.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Самият факт, че данните му не са отхвърлени дори от противниците му, а само редуцирани, мисля, говори сам за себе си.

Кой е тоя дето не е отхвърлял данните? Ти? Или Пламен Умния? Щото ти даже не знаеше и кога е писана книгата... иначе пак доказа, че си много наясно с нещата.

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Никъде не съм бягал, дечко, просто наистина не мога да вися тук. Виноват.

Естествено, че не си бягал. Ти и за загубите на руската армия същите глупости твърдеше, даже и от "Росстат" нарочно не изкарвали данните за населението. После изведнъж рязко спря, да пишеш и даже и си призна, че нямаш никаква идея какви тъпотии твърдиш. С Пламен Умния да не сте роднини?

Миротворците не бяха ли партньори и съюзници на режима в Киев?   Те предвиждат   продължаване на подкрепата за Въоръжените сили на Украйна, формат на разполагане на многонационални сили на територията на Украйна, ангажименти за действия на съюзниците в случай на нова агресия на Русия срещу Украйна и дългосрочно сътрудничество в областта на отбраната.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Не може да се спори с путлеристи и тръмпанари

Украинката чак  досега ли те държа затворен?  Появи се най-сетне...

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Не може да се спори с путлеристи и тръмпанари

Абе то може, но този е като конска муха. А откакто му показах "несъществуващите" репорти на Росстат за тримесение, тотално досажда.

преди 23 минути, communismatic написа:

Ахаааа... т.е. ти не знаеш откъде Солженицин е черпил данните, ама в същото време размахваш жертвите на Сталин. ОК, разбрах... Един съвет. Пий си хапчетата.

Кой е тоя дето не е отхвърлял данните? Ти? Или Пламен Умния? Щото ти даже не знаеше и кога е писана книгата... иначе пак доказа, че си много наясно с нещата.

Естествено, че не си бягал. Ти и за загубите на руската армия същите глупости твърдеше, даже и от "Росстат" нарочно не изкарвали данните за населението. После изведнъж рязко спря, да пишеш и даже и си призна, че нямаш никаква идея какви тъпотии твърдиш. С Пламен Умния да не сте роднини?

Не съм казвал, че не знам кога е написана АГ, нито съм казвал, че признавам, че Росстат си качват данните както ти казваш - напротив, не ги качват. 

Ти също призна, че си хомосексуален комплексар, но не ти го навирам в лицето, нали? 

Не, бе. Ти не си казвал... Просто ми твърдеше, че Солженицин имал достъп до архивите, щото се бил върнал от Франция през 1994-та... Общо-взето много си наясно с нещата. А относно "Росстат"... така и не разбрах, какво значение има, колко често се публикуват данните за населението в РФ? Щото тоя въпрос го зададох сигурно над 200 пъти, ама още не съм получил отговор.

Тецовете в Харков и Динпро излязоха в сервизна пауза.

Градското население в Украйна резко ще се увеличи.

Тия хора трябва да разберат кво е румънски пропан-бутан :)

преди 9 минути, communismatic написа:

Не, бе. Ти не си казвал... Просто ми твърдеше, че Солженицин имал достъп до архивите, щото се бил върнал от Франция през 1994-та... Общо-взето много си наясно с нещата. А относно "Росстат"... така и не разбрах, какво значение има, колко често се публикуват данните за населението в РФ? Щото тоя въпрос го зададох сигурно над 200 пъти, ама още не съм получил отговор.

Имал е достъп до архивите след като си е върнал, защото вече са били разсекретени, а не докато си е писал книгата, тогава, логично, не са били. Четене с разбиране.

И аз ти отговоря за 200 път: Ако няма значение, защо вече не се публикува на тримесечие? 

Впрочем, от днес, подсказка от самият Владимир Владимирович - "негативни демографски тенденции". 

Що не отидеш да кажеш на Путин, че си му решил проблема и според теб такива тенденции няма, ще ти се зарадва - наистина. 

току-що, kaldata1 написа:

Имал е достъп до архивите след като си е върнал, защото вече са били разсекретени, а не докато си е писал книгата, тогава, логично, не са били. Четене с разбиране.

Аха, т.е. той е написал книгата, но документите после са се появили, но това не пречи всичко да е истина. ОК, разбрах... Ти си изключително умно момче. 😆

И аз ти отговоря за 200 път: Ако няма значение, защо вече не се публикува на тримесечие?

Не, бе. Аз те питам, кво значение има? Ти бавноразвиващ ли си? Кво значение има, дали данните за населението се публикуват през 3 месеца или през 12 месеца? Умно момче такова...

Тази нощ и още един завод в бил посетен. Дано не да пресечени дебели червени линии и новата ядрена доктрина да не влезе в употреба ;)

Пак са намерили перки, и са се вързали нелегално към някой Wifi да пуснат клипа заради спирането на Старлинка 

преди 10 минути, communismatic написа:

Аха, т.е. той е написал книгата, но документите после са се появили, но това не пречи всичко да е истина. ОК, разбрах... Ти си изключително умно момче. 😆

Не, бе. Аз те питам, кво значение има? Ти бавноразвиващ ли си? Кво значение има, дали данните за населението се публикуват през 3 месеца или през 12 месеца? Умно момче такова...

Явно се крият именно заради тенденцията, за която говори Путин. Затова и няма 3 месечни от 01.2025 насам. 

Ти как реши, че вече ще ги обявяват на 12 месеца? Кой ти каза? С Путин ли си общуваш? Аз никъде не съм видял такава информация. Как го реши? 

Българска армия липсва в списъка и коментари не са необходими      Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Biggest Armies in Europe Source Global Firepower Russia Active Military Manpower 2025 Ukraine 1320000 1 320 000 900 900000 000 Poland 202 100 France 200 200000 000 United Kingdom 184 184860 860 Germany 181 600 Italy 165 165500 500 Greece 142 700 Spain 133 282 Switzerland 101 584 Romania 81 300 Hungary Hungar Netherlands 41 600 41 380 Sweden Finland 24 4400 24000 24 000' 

Описание на човекоядската същност на съветския (рашисткия) режим. Превръщането на хората в роби на държавата и господстващата болшевишка мафия. Робството и дехуманизацията на човека са превърнати в цел, а икономическия смисъл на концлагерите и тоталния човеконенавистен режим е обяснен много добре в две части. Забранено за гледане от русороби и путинофили!

https://www.facebook.com/reel/1592254335136370

https://www.facebook.com/reel/869213105699751

преди 29 минути, attj написа:

Българска армия липсва в списъка и коментари не са необходими      Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Biggest Armies in Europe Source Global Firepower Russia Active Military Manpower 2025 Ukraine 1320000 1 320 000 900 900000 000 Poland 202 100 France 200 200000 000 United Kingdom 184 184860 860 Germany 181 600 Italy 165 165500 500 Greece 142 700 Spain 133 282 Switzerland 101 584 Romania 81 300 Hungary Hungar Netherlands 41 600 41 380 Sweden Finland 24 4400 24000 24 000' 

И по-добре, че липсва!

Иначе като едното нищо Чичо Сам да реши, че ще бъдем следващия прокси плацдарм срещу Русия. 

За много години на всички!

Ама верно ли бе Балбучка:)

Забравяш орките от Бурятия май.

Да добавя Якутия и Ненецкия автономен окръг.

Те скалпирали навремето - друго си е да се върнеш с кожата на врага :)

Дагестанците стрелят също здраво, и да добавим касетъчните искандери - ехеее

Писнало е май - ама на укрите

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.