Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://dariknews.bg/novini/sviat/zelenski-namekna-che-putin-triabva-da-e-sledvashtata-cel-na-sasht-2441509

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 часа, communismatic написа:

един вид за да ни затапи

Вие викате за Русия, защо е необходимо да ви затапваме ?

Като се развее жовто блакитния прапор в Севастопол ще се освестите.

Някои от вас.

Щото има некои кат чугун, кат вата, те няма никога да се освестят.

Добро утро, наивна второстепенна тълпа, спонсори на тероризма и бъдеща радиоактивна пепел.

Героят на сутринта 

Няма да повярвате от същата стена е ;)

Възпитаника на московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск се изповядва преди първата среща с ГОЛЕМИЯ размер помощ от Червения кръст 

Поради ТОТАЛНОТО китайско емабрго на баба Пенка и липсата на сигнал от Старлинка и тази сутрин няма бодра дробонарезка

Другари, пожелавам ви успешна седмица ;) Нека е по-успешна от тази на Мадуро ;) 

ОДЕСА ПОД БЛОКАДА, ВСУ СЕ РАЗПАДАТ!

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

ие викате за Русия, защо е необходимо да ви затапваме ?

левски като вкарат гол на цска

и коментатора  като каже гол вика ли  за левски 

В една снимка - любимата на Косьо буханка и любимия му флаг 

Нали Косе - целунал си го пред строя ?

IMG_1469.jpeg

IMG_1468.jpeg

преди 41 минути, kiro 2025 написа:

В една снимка - любимата на Косьо буханка и любимия му флаг 

Нали Косе - целунал си го пред строя ?

IMG_1469.jpeg

IMG_1468.jpeg

Кире, хайде да не ме вкарваш в твоите трансджендър филми, а?

Героят на обяд

Естествено че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и на обяд няма бодра дробонарезка 

Възпитаник на хаванските гей-клубове , минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород, Минск и Москва 

Освен казаците и тези ще се окажат предатели и ТОТАЛНИ неможачи.

Това за Ту-22 е най тъпия превод който съм срещал.

Двигателите нк-25 са вече трето поколение, всички слаби места са намерени. Завода е рестартиран преди 10 години, още когато се реши че ще възстановят патрулирането над северния морски път.

Т22 м3м е бомбер който Европа не може да си помисли, камо ли да го построи.

А спиртната смес е за миг-25, няма такава нужда при ту - той развива 2200км/ч 

преди 17 часа, communismatic написа:

По-важният въпрос е, защо има четири компютъра с четири отворени браузъра с kaldata.com... 😆

И най-забавното е, че даже си го е и снимал, направо... един вид за да ни затапи...😆

:offtopic_s:

Жестоко, за какво харчи парите, придобити с природна тъпота, за компютри, за да продължава да печели парите с природна тъпота, жестоко, за какво ... параграф 66 (както се сещате мой, не е прословутия 22, нещо подобно).

За съжаление, другия псих сега е превзел медийното пространство с "ювелирната" си терористична акция, осъществена с помощта на ювелирни предатели и също за съжаление нещата вървят на недобре за света, трима псих тласкат го към края, единия се вижда като император, другия като шута му с висящ бял сопол, третия като ... чакаме ... е, има и други, подробности в следващата актуализация на медицинските диагнози.

Според украинските командири средната възраст на ВСУ е 45+...а трябвало да бъде около 30...Не може да се очаква човек на 45-50 години да е пълноценен войник, еле па щурмовак. Има само един положителен момент в това.Човекът е бавен, не особено похватен, та и не може да избяга чевръсто като стане напечено.Тоест, отбранява се героично докато го отнесе оная с косата...

Да, ама тези желаеми около 30 джиткат скъпи джипове по Европата и правят митинги срещу агресора.Няколко милиона са...Цветът на нацията.Призовават ги по всякакви начини обратно, но те твърдят, че там са по-полезни за родината си...

Да-а-а...Макар че аз ги разбирам.Да не са луди,бе?!

преди 1 час, чичо Сашо написа:

Според украинските командири средната възраст на ВСУ е 45+...а трябвало да бъде около 30...Не може да се очаква човек на 45-50 години да е пълноценен войник, еле па щурмовак. Има само един положителен момент в това.Човекът е бавен, не особено похватен, та и не може да избяга чевръсто като стане напечено.Тоест, отбранява се героично докато го отнесе оная с косата...

Да, ама тези желаеми около 30 джиткат скъпи джипове по Европата и правят митинги срещу агресора.Няколко милиона са...Цветът на нацията.Призовават ги по всякакви начини обратно, но те твърдят, че там са по-полезни за родината си...

Всъщност, точно те се бият най-добре, по-младите, освен ако не са нацяги, хич ги няма и се предават бързо. Затова казвам, че нацията им е зомбирана, това са хора, които са видели от онова време и въпреки това защитават престъпния режим, много хора се чудят на това. Идеята е, че защитават родината си, но от другата страна е същото, защитават Родината си и какво се получава - гражданска война. Що се отнася до спора за солженицин и другото такова, то няма друго такова, ако някой се интересува, нека да изгледа видео на Александър Зиновиев, пардон, вече го няма, изтрили са го, аз си го запазих навреме или интервюто най-долу, дисидент в Русия и дисидент на запад, има и книга, май "Русский эксперимент", краят и е много затрогващ, който иска, ще я намери, не и нея я няма, но я прочетох, на руски естествено, къде, не помня и завършва с думите му, че с него си отива последния комунист, толкоз,  тъпотии от избягали и търсещи хляб на запад руснаци изобщо не подлежат на обсъждане. 

Що се отнася за:

Цитат

Същите са, ако остане нещо, те ще го управляват, няма разлика между управляващи и управлявани, трябва да го разберете, толкова години изтриване на мозъка, нищо не е останало. И може да са полезни за родината си, но са вредни за нас, всички, целия свят, затова ... много го обичам това многоточие, всеки да си прави сам изводите, а те са, добре няма, този път само точка.

Александър Зиновиев: На Запад се шири тоталитаризъм, който налага санкции, организира ембарго, хвърля бомби и създава глад

https://glasove.com/intervyuta/aleksandar-zinoviev-na-zapad-se-shiri-totalitarizam-koyto-nalaga-sanktsii-organizira-embargo-hvarlya-bombi-i-sazdava-glad

П.П. Нещо не ми се получава с линка, друг път става, този път не, заглавието е достатъчно.

току-що, crazy katon написа:

Всъщност, точно те се бият най-добре, по-младите, освен ако не са нацяги, хич ги няма и се предават бързо. Затова казвам, че нацията им е зомбирана, това са хора, които са видели от онова време и въпреки това защитават престъпния режим, много хора се чудят на това. Идеята е, че защитават родината си, но от другата страна е същото, защитават Родината си и какво се получава - гражданска война. 

Не, Украйна и Русия след разпада на СССР  вече не са една държава, а две отделни страни, следователно няма как да е гражданска войната, инициирана от съседка. Ми учете я тази история де! Аман, от невежество само простотии сте в състояние да ръсите! 😥

преди 5 минути, crazy katon написа:

Абсолютно,а се присмиваха на соца...Ако тогава е било зле(според тях),въпреки че много може да се спори,особено в социалната част,изрично подчертавам -ОТ ПОЗИЦИЯ НА ВРЕМЕТО ,тези са още по лоши...Събирателен образ на всичкото зло от двата вида управление на масите....и като гледам ще става и по зле....А най-гадното от всичко е,че нашия т.н. "елит" политически се справя най-успешно с тази роля....за това сме и на дъното...

Разбираемо е Реджеп да си загуби акъла и главата заради подобна украинка от Черноморск-Иличовск    

Цитат

Мисля, че грешите...
Украйна няма как да бъде в НАТО в този век.
В някоя паралелна реалност е възможно. Такава, в която Хитлер е спечелил втората световна.

Много добре казано!!!:yanim::yanim::yanim:

Заради плащащите за войната - утре подобни хора може да не са между живите      

на 5.12.2022 г. в 8:15, attj написа:

Съветът на ЕС прие решение за определяне на тавана на цената на петрола, изнасян от Русия, на ниво от 60 долара за барел.   И какво ще правим, ако ни прекратят доставките?    На тези в Киев ли следва да се сърдим , на ЕС или на себе си?

Аз смятам да се подигравам , не знам за тебе. 

преди 4 минути, kosyo написа:

Аз смятам да се подигравам , не знам за тебе. 

Че аз само това правя и показвам    

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.