Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Topor написа:

клетъчни клетки

биология ли си завършил ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Истинските мъже пазят слабите, беззащитните, децата, животните и възрастните, а не ги разстрелват. Някой грешно те е учил на мъжество (и се вижда). 

А този, който пази, докато евреите разстрелваха върли терористи като пеленачетата в Газа? Той истински мъж ли е?

Не за друго, ама пазителят и на евреите и на укрите е едни и същ, та се чудех :speak:

току-що, Topor написа:

Аз за нищо не помня да съм те карал да вярваш, днес темата започнах с това че ще излиза нов филм Зельо чисто гол с 40-те чеченци в банята, ти къде си ги измисляш другите неща са проблеми в твоите клетъчни клетки.

Филма започва с Кадиров, но свърши бързо като се видя, че не познава за края на СВО-то през 2024. Сега филма за тебе е да се измъкнеш, а знаеш аз обичам тия работи ;). Ще минеш на лични обиди и скрити заплахи , докато аз ти се подигравам за безсилието. Толкова си можеш- не ти се сърдя , забавлявам се с тебе. Нали сме в цирка и трябва да се смеем.

преди 1 минута, kosyo написа:

@Topor, аз мисля че има и друг кандидат за клоун. Ще му се кажеш ли и на него да си забрави паролата?

@В. Велев е отново. Мисля че след НАТОВСКИТЕ генерали от Азовстал и малкото термоядрено устройство ще му се получи да забавлява децата в цирка. Аз лично се забавлявам зверски с него, но го пазя - все пак е инжинер

Късно е, клоунското място е вече заето от теб. Не се напъвай, ти заемаш идеално ролята да развеселяваш, но знай, че договорът ти за клоун в цирка ще остане и след края на войната, да не би да изчезнеш рязко, имаш отговорности.

току-що, kosyo написа:

Филма започва с Кадиров, но свърши бързо като се видя, че не познава за края на СВО-то през 2024. Сега филма за тебе е да се измъкнеш, а знаеш аз обичам тия работи ;). Ще минеш на лични обиди и скрити заплахи , докато аз ти се подигравам за безсилието. Толкова си можеш- не ти се сърдя , забавлявам се с тебе. Нали сме в цирка и трябва да се смеем.

На тебе ти се обясниха нещата ама ти виждаш това което искаш, какво да те обиждам като ти си си достатъчно обиден. Тебе те боли, че ти поставихме етикет клоун, ще го преглътнеш... Хората преглътват много по важни неща ти това ли няма да можеш.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Клетите клетъчни клетки

Пиша бързо, защото мисълта ми тече по-бързо, отколкото ти четеш троле....

току-що, Topor написа:

На тебе ти се обясниха нещата ама ти виждаш това което искаш, какво да те обиждам като ти си си достатъчно обиден. Тебе те боли, че ти поставихме етикет клоун, ще го преглътнеш... Хората преглътват много по важни неща ти това ли няма да можеш.

Ама не каза за Кадиров , свирши ли я тая война през 2024 или още не сме влезли в нея?  Защо не ти се говори за това сега? Не е ли удобно, че ти го започна това , защо го започна и не го довърши сега. Ти нали си по-умния тук не ги ли знаеше тия работи?

На тия клоуни не им се получи май. Отече буханката, че и беше луксозна дори . Знам още няколко на които не им се получава- те си знаят кои са ;)

преди 13 минути, kaldata1 написа:

Браво, Маг Иво Тошев, форумски гадател-чародей. Пусни си импулсен телефон и по цял ден обяснявай на лелите, че виждаш как ще ги за боли главата поне веднъж през 2026-та.

Той знаел как съм щял да реагирам аз в бъдещето...ох, майко... 

Ами не е много трудно да се досети човек. Има само два варианта:

- или си много тъп и не виждаш знаците, които са очеизвадни

- или ще отричаш до последно (на такива се нагледахме достатъчно в темата за Венецуела)

пп: да, има и трети вариант - да дойдат извънземните и да завладеят земята. Тогава кравите ще останат с пръст в уста и няма да могат да се докопат до ресурсите. Тогава аз ще ти се извиня и ще кажа "Прав беше"

И какво стана с Косе Босе? Чупи ли ти главата, когато той не си признава че е направил грешни прогнози, или това се отнася само за определени хора?

току-що, kosyo написа:

Ама не каза за Кадиров , свирши ли я тая война през 2024 или още не сме влезли в нея?  Защо не ти се говори за това сега? Не е ли удобно, че ти го започна това , защо го започна и не го довърши сега. Ти нали си по-умния тук не ги ли знаеше тия работи?

Ама аз ти обясних вече ситуацията с датите, толкова си ограничен, че ако Кадиров не беше изтърсил това, нямаше да имаш нито една собствена мисъл в кухата си лейка, клоуне.

Ама аз ти обясних вече ситуацията с датите, толкова си ограничен, че ако Кадиров не беше изтърсил това, нямаше да имаш нито една собствена мисъл в кухата си лейка, клоуне.

Обясно че съм клоун , че ти подигравам че цитираш Кадиров, които не позна за края на СВО-то през 2024. :)  Каза че никой не бил казал за няколкото седмици до победата -аз ти показах че има хора които са го казали това. Сега не смя да ти каза още нещо, за да не вземеш да  злепоставиш още някой-виждаш се колко зле се справяш , но ми харесва как се оплиташ още повече да злепоставиш хора от тук и разни ръководни кадри. А аз обожавам това -повярвай ми ;) . 

току-що, kosyo написа:

Обясно че съм клоун , че ти подигравам че цитираш Кадиров, които не позна за края на СВО-то през 2024. :)  Каза че никой не бил казал за няколкото седмици до победата -аз ти показах че има хора които са го казали това. Сега не смя да ти каза още нещо, за да не вземеш да  злепоставиш още някой-виждаш се колко зле се справяш , но ми харесва как се оплиташ още повече да злепоставиш хора от тук и разни ръководни кадри. А аз обожавам това -повярвай ми ;) . 

И май много обожаваш титлата си-клоун. Знам споко.

И май много обожаваш титлата си-клоун. Знам споко.

За Кадиров за края на войната през 2024, Пушилин за достигането на границите след няколко дни през 2022, @В. Велев, за 2-та дена или тебе дето една теза не можеш да защитиш без да злепоставиш някой от твоите хора , за ков точно се ядосваш сега. Или затова че ти се подигравам ,че не струваш и вместо да оправиш нещата ги направи по-зле? Нали ги знаеш тувя работи, а така да излагаш хората- това с такива приятели по-добре да нямаш приятели. Не се колегиално това- колко пъти да ти го кажа вече. Намали тъпата пропаганда и ще живееш по-добре ;). Тук има и други които я четат и иде присмиват.

Тая стена с герои край няма

преди 1 минута, kosyo написа:

За Кадиров за края на войната през 2024, Пушилин за достигането на границите след няколко дни през 2022, @В. Велев, за 2-та дена или тебе дето една теза не можеш да защитиш без да злепоставиш някой от твоите хора , за ков точно се ядосваш сега. Или затова че ти се подигравам ,че не струваш и вместо да оправиш нещата ги направи по-зле? Нали ги знаеш тувя работи, а така да излагаш хората- това с такива приятели по-добре да нямаш приятели. Не се колегиално това- колко пъти да ти го кажа вече. Намали тъпата пропаганда и ще живееш по-добре ;). Тук има и други които я четат и иде присмиват.

Тая стена с герои край няма

Клоунът си остава клоун само сменя цирка. 🤡 

Възпитаниците на московските гей-клубове, минали спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск и те не се наситиха на ГОЛЕМИЯ размер помощ от Червения кръст 

На опашка се нареждат ,чакат си, споделят личните си преживявания от живота преди...

Косьо

има г@вна в украинските канали които не линкваш.

Обясни сега - как така се цепиш от центалната  линия?

пп

кажи че всичко в Украйна е руска пропаганда, например спадналия с 16% товарооборот в Одеса.

Това не те ли прави весел - украинските орли самоотвержено изнасят железни отпадъци от татковината между дроните.

Шминдрели

какво сте яли сутринта - запрете се 

Още не е почнала вечерната атака на руснаците - споко ще има и снимки и обяснения за новите хохли лишени от екстрата да лайкват некролози.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Има ли такава народност ?

Ти кажи, нали от 3 години пътуваш към Кремъл да го боядисваш в жълто/синьо.

преди 34 минути, kiro 2025 написа:

Косьо

има г@вна в украинските канали които не линкваш.

Обясни сега - как така се цепиш от центалната  линия?

пп

кажи че всичко в Украйна е руска пропаганда, например спадналия с 16% товарооборот в Одеса.

Това не те ли прави весел - украинските орли самоотвержено изнасят железни отпадъци от татковината между дроните.

на 5.09.2023 г. в 12:41, Киро Н. написа:

Амебке, какво става с зърнената сделка. - товарят ли кораби :)

Няма кинти за оръжие, няма заеми, няма Байдън - какво следва :)

Не си амебка, еуглена си и въртиш камшичета 

Къде е великия Запад - няма ли да извади едни 20 милиарда че Зельо да плаща "гробни"

Обещал е по 300000$ на герой и сега когато геройте станаха много потъва

Или мислиш че от патриотични и идеологически подбуди ходят да мрат от руските катюши?

Какви кораби? Ти май забрави нещо, а? Защо трябва да ти ги припомням постоянно. Я дай новия клоун -ти си минало вече - изчерпа се отдавна.

Човек, верно е много забавно това със старите цитати. Не съм предполагал,че може само с това да ви се подигравам, а вие да се чудите как да ме ядосате. Наясно сте че само показате безсилие така нали? И това прави нещата още по-приятни за мен ;) ТОТАЛНИ неможачи- същите сте като охлювите дето не могат да смогнат да изпълнят обещанията на великите пълководци 4 та година вече. Разочаровате ме само , отивам да се бъзикам в Чебурашка.нет, тук сте някакво някакви посметища без никакво покритие. 

G-I_sccXYAEbtVG?format=jpg&name=small

Пак са го пребоядисали ;)

преди 55 минути, Реджеп Иведик написа:

Има ли такава народност ?

Ляхи с хохли и с казаци.    Изглежда няма.     

Изправянето на Кривия Рог тече в момента

голяма работа е тикток

пп

чудесното е че ще заредят телефоните за следващата серия…

Гледам в града на измамниците зареждат телефоните

Готови са за нов купон.

Според мен (като човек пребивавал там)  мечтите за конфедерация с Полша не си струват милионите пожертвани човешки животи.    Жалка история.    Руснаците няма да го допуснат.   Заради Великая Русь.                            

преди 7 часа, attj написа:

Това може да доведе до приключване с украинската самостоятелна държавност.      

Знаем, че отдавна си мечтаеш за това, няма нужда да ни го повтаряш през пет минути. :wink12:

преди 5 часа, Flashback написа:

Брюкселските дебили чупят тъпомера - "Политико" пише, че обмислят да предложат Гренландия на Тръмп в замяна на американски гаранции за сигурност на Украйна. 

Значи ЕС е склонен да отстъпи влияние върху територия, която принадлежи на държава-членка на ЕС, за да се грижи за интересите на корумпирано фалирало териториално образувание, което не е член на ЕС?

Извинявайте, ама тогава кому е нужно това членство в съюз, който с лека ръка предава интересите на държавите в него и обслужва чужди интереси? 

По същата логика Урсула утре може да реши и нас да ни хариже на Ердоган...

Те са готови да предложат Гернландия на Тръмп, защото искат да спасят хохлите и кои бяха там други!? ;)

Да не си помислиш, че са заинтересовани от украинските природни богатства и т.н., ми неееее, нито те, нито Русия ги интересуват ресурсите на Украйна - всички за хората там  само мислят. 😢

Мери,  няма причини за мечти в тази драма.     Тези в Киев увлякоха немалка част от Европа в оглупяване.   Не вярват и на Доналд Тръмп.     Първи се усещат Унгария, Словакия и Чехия - те са им съседи.   Европа е с недостатъчно всякакви  възможности да спори с Руската федерация.      

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.