Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, kosyo написа:

Ами така е , ти не може да обясниш как така Кадиров обещава да вземе Киев до края на 2024, ама ти да го цитираш, после очерни един другарчета от твоя отбор, заедбо с Пушилин  и после аз да съм клоун. Тотална немощ му се вика това..

Много неща пишеш, но ти липсва да се замислиш за най-същественото, че вменяваш на хората неща които нито са се случили, нито са казали (отличителната черта на форумния трол), а в същото време повтаряш всеки ден едни и същи неща като развалена грамофонна плоча. Еми клоун си пич, приеми го.

П.С. Ако още няколко дни си пишеш с мен, сам ще приемеш факта че ти си наистина клоун, това е психология и идентификация, просто ти давам време.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Topor написа:

Много неща пишеш, но ти липсва да се замислиш за най-същественото, че вменяваш на хората неща които нито са се случили, нито са казали (отличителната черта на форумния трол), а в същото време повтаряш всеки ден едни и същи неща като развалена грамофонна плоча. Еми клоун си пич, приеми го.

Нали и нищо да не кажеш ама да очерниш един куп хора не е лесно , но ти се справи ПЕРФЕКТНО с тази непосилна задача. Не знам от къде ви избират такива некадърници само :)

току-що, kosyo написа:

Нали и нищо да не кажеш ама да очерниш един куп хора не е лесно , но ти се справи ПЕРФЕКТНО с тази непосилна задача. Не знам от къде ви избират такива некадърници само :)

Нещата са прости - На хора като теб трябва да се повтаря едно и също нещо постоянно за да може ти един ден да си отвориш очите и сам да проумееш как се чувствали останалите потребители във форума, когато един малоумник с години им е повтарял едни и същи неща. Тъп клоун.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Не само за ресурсите на Венецуела, но и за това долу знаех как ще реагираш. Бях сигурен че тук отговор няма да получа. Да не кажеш после че не познавам поведението на тролололове като теб :giggle1:

Айде още една конска муха. 

Когато съм написал, че имам изградено мнение за тип поведение, дали съм написал "но, разбира се, изключвам Косе-Босе от това ми мнение, щото принципите ми се влияят от това дали някой е в моят отбор за Украйна"? 

преди 4 минути, Topor написа:

Нещата са прости - На хора като теб трябва да се повтаря едно и също нещо постоянно за да може ти един ден да си отвориш очите и сам да проумееш как се чувствали останалите потребители във форума, когато един малоумник с години им е повтарял едни и същи неща. Тъп клоун.

Така де повтарят 4-та година как ще печелят, ама са забравили как същия този е обещал да спечелят след няколко дни 2022 :). Повече старание трябва да положиш да ме ядосаш ,виждаш че много ти се получава ;)

Пак са запалили безаналоговостта 

Хайде да пусна бомбите за радост на по-умните тук :)

преди 1 час, attj написа:

Наскоро   датският премиер Мете Фредериксен заяви, че насилственото анексиране на Гренландия от Съединените щати, ако се случи, би означавало края на НАТО.   При подобно развитие очакванията са Русия и Китай да анексират Украйна и Тайван.

Ами, глупости, Русия анексира директно Западното полукълбо и всички пляскаме с ръце и почваме да пълним нектар и амброзия, които ще потекат от чешмите до Халите.

И ляхите, 

и хохлите, 

и Католическият Запад. 

Ииии донските казаци, за малко да забравя. 

преди 2 минути, kosyo написа:

Така де повтарят 4-та година как ще печелят, ама са забравили как същия този е обещал да спечелят след няколко дни 2022 :). Повече старание трябва да положиш да ме ядосаш ,виждаш че много ти се получава ;)

Пак са запалили безаналоговостта 

Хайде да пусна бомбите за радост на по-умните тук :)

Ти бъркаш мен със себе си.. Аз не целя никой да ядосам нито да обидя, ти си човек който прави всичко това всеки ден с останалите потребители и не си задаваш въпроса как ще се чувстваш ако някой започне теб да те налива всеки ден, трябва да се научите когато имате смелостта да обиждате и злепоставяте, да не се обиждате когато и другите хора го правят с вас.

преди 7 минути, Topor написа:

Ти бъркаш мен със себе си.. Аз не целя никой да ядосам нито да обидя, ти си човек който прави всичко това всеки ден с останалите потребители и не си задаваш въпроса как ще се чувстваш ако някой започне теб да те налива всеки ден, трябва да се научите когато имате смелостта да обиждате и злепоставяте, да не се обиждате когато и другите хора го правят с вас.

Подходете сериозно към темата , спрете да бълвате глупости и ще видиш че се оправят нещата, но вие сте решили че може и сега ми се жалваш. Както казах, вие не струвате и като ви го доказвам всекидневно, аз съм ви виновен. Затова сега ще ревете като се отнасям с вас както вие го правите. Затова блокирай ме за да не ти причинявам повече главоболия ;)

Разбиване точно по ПЛАНА.

преди 3 минути, kosyo написа:

Подходете сериозно към темата , спрете да бълвате глупости и ще видиш че се оправят нещата, но вие сте решили че може така не може и сега ми се жалваш. Както казах, вие не струвате и като винаги доказвам всекидневно аз съм ви виновен. Затова сега ще ревете като се отнасям с вас както вие го правите. Затова блокирай ме за да не ти причинявам повече главоболия ;)

Разбиване точно по ПЛАНА.

Ето ти отново продължаваш да се опитваш да засягаш хората че някой ти се жалвал тъп клоуне, докато ти сам не си промениш мисленето няма да се оправят нещата и всеки втори като разбере що за стока си просто ще се откаже да разговаря с теб и ще приеме разумното решение да те блокира, не търси проблема в другите хора!!

преди 6 минути, Topor написа:

Ето ти отново продължаваш да се опитваш да засягаш хората че някой ти се жалвал тъп клоуне, докато ти сам не си промениш мисленето няма да се оправят нещата и всеки втори като разбере що за стока си просто ще се откаже да разговаря с теб и ще приеме разумното решение да те блокира, не търси проблема в другите хора!!

В интерес на истината той просто вади стари ваши мнения и анализи, които са се оказали грешни. Защо се засягате толкова? 

преди 15 минути, kaldata1 написа:

Айде още една конска муха. 

Когато съм написал, че имам изградено мнение за тип поведение, дали съм написал "но, разбира се, изключвам Косе-Босе от това ми мнение, щото принципите ми се влияят от това дали някой е в моят отбор за Украйна"? 

Не. Не си си написал че имаш изградено мнение. Само си написал че този тип поведение ти "чупи главата" :laughing5:

преди 20 часа, kaldata1 написа:

Мен ей това ми чупи главата - тоя сладур казал, че 2023 лятото Украйна капитулира или че 2024 есента Харков пада. Ми видно не е станало така. Какво има да коментираш собствените си прогнози в този случай? Казваш "Ми да, не се случи така" като мъж на място и или решаваш, че НАТО е объркало иначе бвзпрогрешните ти анализи, или почваш да четеш поне два източника с цел по-добри прогнози в бъдеще. 

преди 1 минута, kaldata1 написа:

В интерес на истината той просто вади стари ваши мнения и анализи, които са се оказали грешни. Защо се засягате толкова? 

Ти като истински мъж сега защитаваш по-слабите или?

преди 1 минута, kaldata1 написа:

В интерес на истината 

Я кажи - защо в католическия Запад имат сложни спорове помежду си?   Защо в Европа вече не слушат Тръмп?  Ами той може съвсем да ги изостави -за радост на РФ и на КНР.

преди 19 минути, kaldata1 написа:

Ами, глупости, Русия анексира директно Западното полукълбо и всички пляскаме с ръце и почваме да пълним нектар и амброзия, които ще потекат от чешмите до Халите.

Нямаме толкова съдове. Всичките ще са пълни от нектара и амброзията, които ни беше обещано че ще потекат следствие влизането ни в еврозоната :)

преди 12 минути, Topor написа:

на 7.09.2024 г. в 8:15, nikolov2020 написа:

Трай бе кратунко

Замълчи завинаги - трол непоръбен

Screenshot_2024-09-07-08-15-22-01_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Сега ако направиш това и по другите теми ще видиш какъв вой ще настане. Те много обичат това, не разбирам защо някой не се заеме сериозно с това - това си е направо златна мина. 

току-що, kosyo написа:

Истината боли клоуне и е редно някой да ти я напомня. Това е пътя към промяната за да станем поне малко по-добри и съобразяващи се с останалите хора.

преди 21 минути, Topor написа:

не си задаваш въпроса как ще се чувстваш ако някой започне теб да те налива всеки ден

Само го попитай дали не ме блокира заради прогнозата му за пироните, която му навирах всеки път, щом го видех да вади нечия чужда грешна прогноза  :giggle1:

преди 1 минута, Topor написа:

Истината боли клоуне и е редно някой да ти я напомня. Това е пътя към промяната за да станем поне малко по-добри и съобразяващи се с останалите хора.

на 3.11.2023 г. в 12:01, Киро Н. написа:

бълвай тъпотии 

Аз ще се забавлявам с последния модел ПВО-безаналогово

току-що, kosyo написа:

Аз ще се забавлявам с последния модел ПВО-безаналогово

Мисля, че е време да отблокираш Иво Тошев, човекът иска да те попита нещо съвсем най възпитано.

току-що, Topor написа:

Мисля, че е време да отблокираш Иво Тошев, човекът иска да те попита нещо съвсем най възпитано.

Човек който не държи на думата си няма как да го отблокирам и той много добре го знае ;) Поне да беше показал бележка от психиатъра ама се прави на ударен. Пак удари на камък ,а? Казах блокирай ме за да ти е мирна главата и да не виждаш алтернативната гледна точка... Наясно синче не струваш като тролка нали? Един читав не успяхте да изкопаете тук- провал всякакви варианти и не ти се получава... Тотални ненижачи сте - по зле дори от най-силната армия в света ;)

Двойка кавалеристи се подготвят за дългия път към Берлин ;) докато стигат може да станат и двойна в живота , знае ли човек. Като гледам как се както този отзад..

преди 1 минута, kosyo написа:

Човек който не държи на думата си няма как да го отблокирам и той много добре го знае ;) Поне да беше показал бележка от психиатъра ама се прави на ударен. Пак удари на камък ,а? Казах блокирай ме за да ти е мирна главата и да не виждаш алтернативната гледна точка... Наясно синче не струваш като тролка нали? Един читав не успяхте да изкопаете тук- провал всякакви варианти и не ти се получава... Тотални ненижачи сте - по зле дори от най-силната армия в света ;)

Двойка кавалеристи се подготвят за дългия път към Берлин ;) докато стигат може да станат и двойна в живота , знае ли човек. Като гледам как се както този отзад..

И защо се напъваш да обиждаш като вече ти обясних, че ти мен не можеш да ме засегнеш.. Не знаех че името "Иво Тошев" ще запали такава голяма искра в съзнанието ти, и защо да ти правя кефа да те блокирам, някой трябва да ти напомня някои неща, ще се отпуснеш иначе.

преди 2 минути, Topor написа:

И защо се напъваш да обиждаш като вече ти обясних, че ти мен не можеш да ме засегнеш.. Не знаех че името "Иво Тошев" ще запали такава голяма искра в съзнанието ти, и защо да ти правя кефа да те блокирам, някой трябва да ти напомня някои неща, ще се отпуснеш иначе.

Обичам празни приказки , кажи ми като се изчерпиш че малко скучен ми стана вече. Виж там разбрах вече че съм клоун , ама ти цитираш клоуни , нещо друго имаш ли да кажеш? Гледай да не изложиш някой както вчера че виж не се получи добре  ;)

Някой знае ли каква е играта тук?

РУСИЯ УДАРИ С ОРЕШНИК.
Балистична ракета е изпепелила до основи едно от най-големите газови хранилища в Европа край Лвов: Билче-Волицко-Угерското газохранилище в Стрийски район, което съхранява над половината от наличния газ на Украйна, както и гориво на 200 световни компании.
Това е критична инфраструктура, енергийната система на Зеленски е повредена завинаги насред тежка зима!
Според местни телеграм-канали Орешникът е развил скорост от над 13 000 км в час, като е изминал разстоянието от 2000 км. между пуска в Астрахан до Лвов за под 10 минути.
Ударът е нанесен перфектно - няма поразен нито един граждански обект, няма цивилни жертви.
След атаката цяла Лвовска област е била опасана от кърваво зарево. Кинематографично-апокалиптичен пейзаж! Дано стигне до очите и сетивата на евролунатиците в Брюксел и София, които дрънкат оръжие и се перчат, че ще изпращат войски в Украйна. Дано го види и идиотът Желязков, който обещал да дислоцираме бойни кораби в Черно море да воюват с Москва...
Междувременно тази нощ бе нанесен най-тежкият въздушен удар по Киев - с крилати ракети "Калибър", изстреляни от бойни кораби в Черно море. 4 самолета МиГ - 31К пък бомбардираха с хиперзвукови "Кинжали".
Взривовете не стихват вече 8 часа. Засега няма официално съобщение какви са поразените цели. В целия Киев и околностите няма ток.
Кремъл отговаря за нападението над резиденцията на Путин и атентата в Херсон, това е положението. Източници твърдят, че мъстта ще става все по-кървава.
Прогнозите ми се сбъдват - Москва се е договорила със САЩ за Венецуела плюс Гренландия и сега ще опустоши скоростно наркоимперията на Зеленски...
Забележително е и друго. Цяла нощ българските медии мълчаха за безпрецедентната атака. От мързел? Така им е било разпоредено? Не го смятат за важно?
Българската журналистика, изкупена от Борисов, Пеевски и Прокопиев, отдавна е емигрирала от базисната си мисия да информира правдоподобно публиката. Цензурата относно войната на Източния фронт е зловеща, но чак пък да премълчиш цял Орешник?! Е, това вече се нарича дебелокожие и историческа мерзост.
P.S. Току-що Тръмп обяви сухоземни военни удари по Мексико и местните наркокартели. Уговорката между големите, в която Европа отсъства, тече на пълни обороти. Очаквайте скоро да се включи и Китай - в Тайван...
Вижте заревото над Лвов, мълниите на Орешника, както и пълния блекаут в столицата Киев.
преди 4 минути, kosyo написа:

Обичам празни приказки , кажи ми като се изчерпиш че малко скучен ми стана вече. Виж там разбрах вече че съм клоун , ама ти цитираш клоуни , нещо друго имаш ли да кажеш? Гледай да не изложиш някой както вчера че виж не се получи добре  ;)

Някой знае ли каква е играта тук?

Ще си дойдем на думата щом вече си започнал да разбираш същността си, браво, имаме лек, но сигурен напредък.

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Не. Не си си написал че имаш изградено мнение. Само си написал че този тип поведение ти "чупи главата" :laughing5:

Е да де. Мнението ми е, че това поведение (без да съм уточнявал от кой тип геополитическа ориентация специфично) ми "чупи главата". 

И определено мисля, че е написано доста ясно. Тъй като обаче явно четенето с разбиране не е националния спорт, потвърждавам писмено, че към грешните прогнози на потребител kosyo се отнасям по същият начин, както към грешните прогнози на всеки от мурзилажа. 

Така по-добре ли е или искаш декларация пред нотариус с анекс - списък на всички потребители във форума с чавка срещу тях? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.