Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, attj написа:

Това са постижения на бандеровци.   Никой не се интересува дали си разбрала и дали си съгласна.     Жалкото е,  че ги доизбиват и коалицията на нежелаещите е много страхлива.      Без външна помощ техните идеи за Полша са напълно неосъществими.  За съжаление са тези неразумни хора.

Казах ти да не изпреварваш събитията, не бъди толкова прибързана, имай търпение. ;)

току-що, attj написа:

на практика всичко си е като реално самоубийствено развитие.   Последствията за народа са недооценени.

Развитието си е убийствено.  Последствията и за двата народа никой не си е играл да ги оценява. 😥

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

В памет на Мишо и на пук на радващите се на смърта на българи в тая война- фотофиниша

Всеки камък - бомба!

преди 7 минути, kosyo написа:

Малко не ти се вързва логиката ,май а? Не ти се получават опитите да се отечеш от думите си и да кажеш че другаря не ги разбирам работите ;) 

Т.е. още не си успял, да осмислиш поста. Тъй... понеже очевадно си имам работа със земноводно, та... ще трябва да се помага. Постни целият ми пост, пак да повторя - ЦЕЛИЯТ МИ ПОСТ. Прочети го внимателно, извинявай някой, да ти го преведе и тогава ми задай същият малоумен въпрос, дето... е въпрос на някаква най-елементарна логика на ниво предучилищна за да направи разлика между "опит за интеграция", "блъфиране" и "заплаха за сигурността". Айде... вярвам в теб, щом на тираджията му дадоха книжка, вярвам, че и ти ще успееш, да се справиш с поста ми. Въпреки, че минаха повече от 48 часа, а още не си... 😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Т.е. още не си успял, да осмислиш поста. Тъй... понеже очевадно си имам работа със земноводно, та... ще трябва да се помага. Постни целият ми пост, пак да повторя - ЦЕЛИЯТ МИ ПОСТ. Прочети го внимателно, извинявай някой, да ти го преведе и тогава ми задай същият малоумен въпрос, дето... е въпрос на някаква най-елементарна логика на ниво предучилищна за да направи разлика между "опит за интеграция", "блъфиране" и "заплаха за сигурността". Айде... вярвам в теб, щом на тираджията му дадоха книжка, вярвам, че и ти ще успееш, да се справиш с поста ми. Въпреки, че минаха повече от 48 часа, а още не си... 😆

Ами не не и интересува родословното ти дърви, а твърдението че другаря Poo-tin не давал НАТО да се разшири. А виждаш явно то се разшири, май още не си го разбрал това ? За базата на НАТО ( антируското по същността си ) в Ульяновск другаря Poo-tin има коренно различно мнение от тебе. Не знам човек , но не са хубави тия работи да му протиречиш така...

преди 13 минути, Мери) написа:

Развитието си е убийствено.  Последствията и за двата народа никой не си е играл да ги оценява. 😥

Зеленски говори за украински народ и за украинска нация.    Даже всички казаци били украинци - дори и уралските и волжските...   Този евреин е груба грешка на природата,  а в Киев дори са го избрали за президент.   Реален военнопрестъпник -заради неизпълнените си предизборни обещания.

преди 2 минути, kosyo написа:

Знам че си най-умния тук,  и ще обясниш защо не си съгласен с другаря Poo-tin? 

@communismatic.

Тъй. Ясно е, че още не си осмислил поста ми, ама сега друго ми е смешно... Кво родословно дърво? Кви пет лева? Ти малоумен ли си, по дяволите? 😆

преди 4 минути, kosyo написа:

Ами не не и интересува родословното ти дърви, а твърдението че другаря Poo-tin не давал НАТО да се разшири.

А за останалото... няма проблем, ще изчакам, колкото е нужно. 48 часа очевадно не са достатъчни. 😆

току-що, communismatic написа:

Тъй. Ясно е, че още не си осмислил поста ми, ама сега друго ми е смешно... Кво родословно дърво? Кви пет лева? Ти малоумен ли си, по дяволите? 😆

А за останалото... няма проблем, ще изчакам, колкото е нужно. 48 часа очевадно не са достатъчни. 😆

Да не можеш да отвориш защо другаря Poo-tin вика че НАТО е анахронизъм от студената война,  да иска НАТОВСКА база в Ульяновск, да казва че не вреди на интересите на руZия не се вързва с това дето казваш ти. Пак кажа  тия неща не са хубави, а жалките ти опити да бягаш от написаното не те прави най-умния тук ;). Продължавай да казваш че форума е най-тъпия , ти най-умния тук, но това не помага да ти припомня че се опитваш да опровергаеш казаното от ДРУГАРЯ POO-TIN!  Мисля че едно ХА-ХА-ХА ще ти оправи настроението... малко ;)

Интересно, как "бягам" от написаното, при положение, че даже преди 10 минути ти дадох ключа към отговора. Опитвам се наистина, да ти помогна, щото очевадно си имам работа с човек, дето може единствено, да мъкне кофи на някой строеж.

преди 1 минута, communismatic написа:

Интересно, как "бягам" от написаното, при положение, че даже преди 10 минути ти дадох ключа към отговора. Опитвам се наистина, да ти помогна, щото очевадно си имам работа с човек, дето може единствено, да мъкне кофи на някой строеж.

Не ти се получава ,а? Как другаря Poo-tin няма да разреши , я то се разшири, и вика давай една база до Москва? На антируско по същността НАТО. Ти май не познаваш май, а? Като баба Пенка си май :) , спокойно не си само ти 

На Косич не му се ходи в Мосейково.   Кокич го чака там да го лекува с първак.  Маруся го е арестувала и засега не успява да избяга от там.

Това не е човек

Това е изкуствен интелект който трябва да изкарва 20 еврака на ден :)

Не се справя - тъпо

Сложи скрипт който да линква некро666 бе аджамия :)

Много ми е чудно, такива "хора", как успяват, да отидат до тоалетна примерно... Как не бъркат кое е ляво, кое е дясно и да се изс*рат на леглото примерно? Баси неадекватният тип, даже и му го обясних като за бавноразвиващ... 

Абе само пляка - плаща се на пост, ама проверяват ключови думи

Дезинформация

Ватници

Вати

Путин

Масква

Пп

Косьо дай списъка бе нещастник

Перемога не е в списъка

преди 11 минути, communismatic написа:

Много ми е чудно, такива "хора", как успяват, да отидат до тоалетна примерно... Как не бъркат кое е ляво, кое е дясно и да се изс*рат на леглото примерно? Баси неадекватният тип, даже и му го обясних като за бавноразвиващ... 

Много ми е интересно защо бягаш от написаното от тебе ...

Да те цитирам отново, да се посветич че гледам пак гледаш от темата :)

По това надушва аз истинските тролове- не обичат да им се припомнят старите мнения и някой друг е им виновен за това :)

Ще ми свикнеш - спокойно и не пробвай да ми ги прилагаш че виждаш  как ставате за смях ;)

преди 8 минути, kiro 2025 написа:

Дезинформация

Ватници

Вати

Путин

Масква

Пп

Перемога не е в списъка

Вече е даден :) Джефри Епштейко как е днес? Тотални ливади сте тук да ви кажа и сами се убеждавате в това . 

Много ми е интересно защо бягаш от написаното от тебе ...

Верно? Бягам?

преди 36 минути, communismatic написа:

Прочети го внимателно, извикай някой, да ти го преведе и тогава ми задай същият малоумен въпрос, дето... е въпрос на някаква най-елементарна логика на ниво предучилищна за да направи разлика между "опит за интеграция", "блъфиране" и "заплаха за сигурността". Айде... вярвам в теб, щом на тираджията му дадоха книжка, вярвам, че и ти ще успееш, да се справиш с поста ми. Въпреки, че минаха повече от 48 часа, а още не си... 😆

Т.е. ти си бавноразвиващ? Т.е. ти два дни не можеш, да осмислиш написаното от мен? Т.е. ти си малоумен? Т.е. ти си тъпоъгълник с два пръста чело?

Да те цитирам отново, да се посветич че гледам пак гледаш от темата

Я цитирай пак, да видим, какво ще цитираш... Щото до момента само затвърждаваш всеобщата теза, че си изключително умно и интелигентно момче. Дай да видим цитата ми и кое е неясното.

преди 2 минути, communismatic написа:

Верно? Бягам?

Т.е. ти си бавноразвиващ? Т.е. ти два дни не можеш, да осмислиш написаното от мен? Т.е. ти си малоумен? Т.е. ти си тъпоъгълник с два пръста чело?

Я цитирай пак, да видим, какво ще цитираш... Щото до момента само затвърждаваш всеобщата теза, че си изключително умно и интелигентно момче. Дай да видим цитата ми и кое е неясното.

НАТО разширили се извинявай? Че не разбрах последно как е в твоя свят?

току-що, kosyo написа:

НАТО разширили се извинявай?

Ми не знам... накарах те, да ми постнеш целият пост, а ти не щеш. Искам да ми го разтълкуваш, ти пък не можеш. Що мен питаш, аз вече съм написал. Виновен ли съм, че нямаш акъл, даже да разбереш написаното? Да не съм ти майка, в края на краищата. Оправяй се. Поне е забавно, да те гледам, как се гърчиш в собствената си слус и лой.

Че не разбрах последно как е в твоя свят?

То ти бая неща не разбра. Още не си ми и разбрал поста. И вече и не смееш и да го постнеш. Нещо страх ли те хвана? Не се притеснявай, всички ти знаем възможностите. Не е нещо ново.

току-що, attj написа:

Зеленски говори за украински народ и за украинска нация.    Даже всички казаци били украинци - дори и уралските и волжските...   Този евреин е груба грешка на природата,  а в Киев дори са го избрали за президент.   Реален военнопрестъпник -заради неизпълнените си предизборни обещания.

Замисляла ли си се, че най-вероятно е бил принуден да не ги изпълни въпросните предизборни обещания? 🙄

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми не знам... накарах те, да ми постнеш целият пост, а ти не щеш. Искам да ми го разтълкуваш, ти пък не можеш. Що мен питаш, аз вече съм написал. Виновен ли съм, че нямаш акъл, даже да разбереш написаното? Да не съм ти майка, в края на краищата. Оправяй се. Поне е забавно, да те гледам, как се гърчиш в собствената си слус и лой.

То ти бая неща не разбра. Още не си ми и разбрал поста. И вече и не смееш и да го постнеш. Нещо страх ли те хвана? Не се притеснявай, всички ти знаем възможностите. Не е нещо ново.

Пак да питам НАТО разшири ли се или не? За умен човек ще се справиш , ако не се справяш , питай AI :)

Пак да питам НАТО разшири ли се или не? За умен човек ще се справиш , ако не се справяш , питай AI :)

Обяснил съм, умен Косьо. Не си нещо особено специално, че да ти преповтарям по 20 пъти, само щото си прекалено умен и не си го разбрал от първият път. Та... да питам пак, кво стана с поста ми? Осмисли ли го? И ако да, защо ме питаш нещо, което вече съм обяснил? :) 

Направо, такъв интелект лъха от това момче... 😆

току-що, kiro 2025 написа:

Дезинформация

Ватници

Вати

Путин

Масква

Пп

Перемога не е в списъка

Брей, как ги знаеш тия неща! Вътрешен човек си явно. ;)

току-що, communismatic написа:

Обяснил съм, умен Косьо. Не си нещо особено специално, че да ти преповтарям по 20 пъти, само щото си прекалено умен и не си го разбрал от първият път. Та... да питам пак, кво стана с поста ми? Осмисли ли го? И ако да, защо ме питаш нещо, което вече съм обяснил? :) 

Направо, такъв интелект лъха от това момче... 😆

Не знам не е отговор ;) Ти верно ли тук коментираш без да знаеш дали НАТО се е разширило? … Става все по-забавно усещаш ли?

преди 1 минута, kosyo написа:

Не знам не е отговор ;) Ти верно ли тук коментираш без да знаеш дали НАТО се е разширило? … Става все по-забавно усещаш ли?

Т.е. още не си ми разбрал поста. ОК, пиши пак, като го осмислиш. Над 48 часа не са достатъчни, може би две години... знае ли човек. Имам авер, дето осем месеца му оправяха Полото, та... хубавите неща ставали бавно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.