Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, kiro 2025 написа:

Виж бе кратунко

Последната опорка (уж вносна) не сполучи

Филмчетата от Киив малко развалиха героичния имидж. Нали разбираш - палатки, дърва, г@вна в пликове

А имаха ПВО за чудо и приказ - сваляше 19 от 20 Искандера 

Да почетем паметта на редник Джефри Епштейко викам ,а ;) Човек верно не го ли усети това. Да верно доста ви се подигравам , ама поне не ми давайте повод за това... А не всеки ден да се проваляш така зверскиинд ами даваш повод за по-големи подигравки. Общо взето почти за всичко вече мога да ти изкарам твой цитат с който да ти се подигравам. Дай малко по-сериозно моля те.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Изкарай си изцапаните гащи Некрофил

Айде заминавай - и не плякай глупостерии

Аре чупката 

преди 4 минути, kiro 2025 написа:

Изкарай си изцапаните гащи Некрофил

Айде заминавай - и не плякай глупостерии

Аре чупката 

на 1.08.2023 г. в 17:34, Киро Н. написа:

Хахахаха

Ще ви спрат Старлинка брато - леле леле. А и Китай спира износа на части 

Отиде перемогата в реката

Отиде перемогата, Кире, отиде ... ;) При Джефри Епштейко отиде ;)

на 28.01.2026 г. в 11:12, Реджеп Иведик написа:

Тебе кой те брои за човек ?

И модераторите да не ме банват, щото тоя явно не брои цяла нация за хора !!!

Не съди за мен по себе си. Това, че теб никой не те брои за човек, не значи, че и аз съм така...Не твърдя, че не си човек, а че си незначителен и малък...

Аз като разправямнче ви стрижат по няколко пъти на ден без да се усетите .ето любим ватник вече захлеби

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Киив - непобеден

Untitle8d-1.jpg

Не -е - е . Ти си като муха- лайнарка бре човек. Сигурен ли си че това е Киев?  излагаш се бре човек :)

Помисли още веднъж - това е зверски капан :) Да не стане като с Джефри Епштейко - американеца загинал в Украйна 

Това е бъдещето НЕкрофил

И ще дойде бързо и неусетно :)

ПП

Умирам от кеф за перемогата - нямааааааа

преди 12 минути, attj написа:

Че тя хуманитарната катастрофа в Донбас е още от 2014 година.   Кая създава новини с 12 години закъснение.

Така е да, за съжаление руснаците предизвикаха хуманитарна катастрофа в Донбас още през 2014. 😥

Киив - непобеден

Untitle8d-1.jpg

А ти си победен по рождение. 😥

Мери

скъпа - цяла Украйна ще стане катастрофа - само гледай

Тя вече отдавна  е и за това са виновни твойте хора. 😥

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Това е бъдещето НЕкрофил

И ще дойде бързо и неусетно :)

ПП

Умирам от кеф за перемогата - нямааааааа

Ами виж сега не знам ама ако това е бъдещето - не е най-добре ;) Това е руZия да ти кажа. Ама ти ти толкова зле че след Джефри Епштейко, скочи на един дето си прави майтап с вас и ви пусна снимка от руZия уж че от Украйна . Аз не напразно ти казвам че по- щнаивен и глупав от теб тука няма. Е добре де има борба между тебе @glen , @В. Велев  ама те не са толкова крещящо наивни и не са декларирали че не са от масовката ;)

Как да почетем смърта на Джефри Епштейко - имаш ли предпочитания на.

Аз викам да я ти се подигравам докато влезеш в час. Това до сега беше някаква загрявка :) 

преди 3 минути, kiro 2025 написа:

Мери

скъпа - цяла Украйна ще стане катастрофа - само гледай

Ако е като тази снимка от руZия - че то там си е катастрофа - и сам го виждаш това :)

Не човек верно - смени попрището - в цирка в руZия имаха криза . Защо не се пробваш там ;)

На Берлин!

Безаналоговост на 3 колела :)

преди 15 минути, Мери) написа:

Така е да, за съжаление руснаците предизвикаха хуманитарна катастрофа в Донбас още през 2014. 😥

Майданът с последвалия преврат в Киев са първопричината и това не са руски мероприятия.   

преди 2 минути, attj написа:

Майданът с последвалия преврат в Киев са първопричината и това не са руски мероприятия.   

Върнете баба Пенка да и се подигравам колко е наивна и да почетем паметта на Джефри Епштейко :)

Искам да ми покаже още снимки които да мисли че са от Украйна. Е добре де може и да хвърли малко пари през прозореца - има едно престъпление на което да помогне :)

Бъзикам се - наивни сте и не мятайте пари през прозореца. Лъжат ви като тъпата руZка пропаганда на която вярвате безрезервно и после се сърдите като ви се подигравам  какви сте ливади ... 

Сериозно не мислех че може да има такива хора в България , ама явно съм ви надценявал. Но ми харесвате - винаги сте под ръка за подигравки, винаги много начетени  ;) . Пак се бъзикам - няма по "умни" от вас- чеп за зеле не става от вас . Винаги се проваляте дори в елементарни задачи, но ставате и падате в следващата елементарна задача за да я  провалите и нея :) Тъпи , но упорити както се казва. Дерзайте , другари-определено ставате единствено за подигравки. И не забравяйте че като пишете , след време може да мине някой да ви го припомни .. аз примерно. Да не стават недоразумения после, ей !

Я да видим какво става в Киив

„Киевтеплоэнерго” подписал седем договора за възстановителни работи на обща стойност 33 млн. гривни с компанията ООО „Новая перспектива люкс”.

Тази фирма е регистрирана на името на някаква Ала Бурейко, която живее в Словакия, град Кошице и работи като готвачка.

Г-жа директорката работи в магазина за полуфабрикати „Мулти Кук“ .

Нейното ООД е получило договори за възстановяване на стратегически енергийни обекти (ТЕЦ-ове)

ПП

Крадат ли укрите ? Отговора е - безогледно и качвствено.

Мери мери - как може да ги жалиш тия.

Още 2-3 ракети и ще ги изселим от Киив.

И Балбучката няма да има за какво да бълбука.

Я да видим какво става в Киив

„Киевтеплоэнерго” подписал седем договора за възстановителни работи на обща стойност 33 млн. гривни с компанията ООО „Новая перспектива люкс”.

Тази фирма е регистрирана на името на някаква Ала Бурейко, която живее в Словакия, град Кошице и работи като готвачка.

Г-жа директорката работи в магазина за полуфабрикати „Мулти Кук“ .

Нейното ООД е получило договори за възстановяване на стратегически енергийни обекти

ПП

Крадат ли укрите ? Отговора е - безогледно и качвствено.

Мери мери - как може да ги жалиш тия.

Ти кажи Джефри Епштейко и за тая снимка дето е от Киев :(  Кога ще го погребваме във Воркута примерно. Не знам защо ти го казвам това град. Можеш ли да се сетиш? Ти ще ходиш ли или ще се правиш че не си сгафил като тъпа тролка? Аз мисля че ще е като 2-рото. Това ти се идва по-добре, нали ;) 

Джефри не се обаждай от коневърза.

Дай дрони, дай наступ ...

Абе какво стана с Купянск ? 

Осинта кога ще покаже всеки убит руснак от милиона на една интернет страница ?

Министъра Феодоров получи ли 8-те милиона дрона ?

Пп

Няма такава отрепка като тебе трол смотан

Джефри не се обаждай от коневърза.

Дай дрони, дай наступ ...

Абе какво стана с Купянск ? 

Осинта кога ще покаже всеки убит руснак от милиона на една интернет страница ?

Министъра Феодоров получи ли 8-те милиона дрона ?

Пп

Няма такава отрепка като тебе трол смотан

Ми не ето започна с опитите за отвличане от темата за Джефри и Волкута :) Кире усети ли се  или да ти подскажа колко си зле ? 

Имаш ли още смешки от руZия са ни развличаш. Дай още Джефри Епштейко и снимки от руZия - искам да знам как ще е бъдещото на Украйна:)

Все повече смешен ставаш- да ти кажа. Не че до сега не беше смешен ама днес направо уби ;) Тотален неможач стана като твойте хора.

преди 1 час, attj написа:

Украйна е изправена пред „хуманитарна катастрофа“ в резултат на непрестанните руски удари, които оставят стотици хиляди цивилни без отопление и електричество

Вашингтон пост 25.05.1999г:

Цитат

Въздушните удари на НАТО срещу електрическата мрежа на Югославия оставиха днес милиони хора без електричество или вода, което донесе войната за Косово по-пряко в живота на цивилните в цялата страна

Когато едните го правят - това е най-лошото нещо на света.

Когато другите го правят - това е нещо хубаво.

Е, как така  :question:

Косьо все нищо не е разбрал.  Маруся и хората от Донецк са наясно за причините за кризата в Украйна.    Режимът в Киев не представлява предишната държава.    Не го признават в югоизточна Украйна.   Западът ако желаят - нека си осиновяват и да си дундуркат бандеровците.  Могат да ги приберат и при себе си - тези просяци ще  им развалят западната демокрация.

Оффф

НЕкрофилеску дай некролог

преди 2 часа, kiro 2025 написа:

70daf16f-ddcd-420a-8bba-bc716a2bae70.jpeg

Редник Джефри Епштейко ;)

баба Пенка е най- умната тук! Готова да се включи на всеки един бъзик. Ей да беше по-млада и с по-тънки бедра ама на... Няма да ти излезе късмета, но виж във Волкута - ето там те чака хубав живот ;) 

преди 1 час, kiro 2025 написа:

Screenshot_20260129-095243.thumb.png.8e3bff96162667594b5ace847cd7d8d9.png

...тюуууу...

...не можаха ли да устискат кълките още малко...

...до 30-ти февруари Русия таман ще се разпадне...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.