Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Абе Косьо

Коронния номер ли прилагаш :)

Пп

На пост ли плащат или смениха системата ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Млък бе козяк

Аре офф - затваряйте плювалниците

Не ревнувай ами гледай там Джефри как е :) Киро, защо сте такива ТОТАЛНА щета, бе човек? Това цвета на нацията си мислех че сте тук, а то - само баби тук . Много ги разбирате работите , май, а? Усещаш ли се колко струваш и ти и твойте дружки ;) 

Коронния му номер, да не е, да е невменяем? Щото наистина му се получава добре...

току-що, communismatic написа:

Т.е. още не си ми разбрал поста. ОК, пиши пак, като го осмислиш. Над 48 часа не са достатъчни, може би две години... знае ли човек. Имам авер, дето осем месеца му оправяха Полото, та... хубавите неща ставали бавно.

Тоест още не си казал дали НАТО се разшири или не. Тогава да питам дали другаря Poo-tin е казал че не вреди една НАТОВСКА база да има в Ульяновск? 2-ри въпрос да те питам че не се получи на първия ти . Предполагам и този не го знаеш?

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Перемогата дойде ли Косе

Или ще плякаш тъпотии ?

Не ревнувай , така де , гледай ти Джефри как е днес? Може да направиш и виртуална разходка по ония град - красиво е . Вчера се го гледах - ще ти хареса каква мизерия е. Ти обичаш мизерията нали? ;) няма да помогнеш на другарчето си да ти кажа- и той като тебе е щета . Силно викаш но щета ;)

преди 2 минути, kosyo написа:

Тоест още не си казал дали НАТО се разшири или не.

Пич, ти как успяваш, да си пуснеш компютъра всеки ден? Сигурно викаш цял взвод, да ти помага...

преди 8 минути, communismatic написа:

Пич, ти как успяваш, да си пуснеш компютъра всеки ден? Сигурно викаш цял взвод, да ти помага...

Не ти остави мене , тебе питам:

- НАТО РАЗШИРИЛИ се или не?

- Другаря Poo-tin  казвал ли че не вреди една НАТОВСКА база насред руZия? Помагам - Ульяновск се казва града.

Питай АИ-то де , не е трудно сега :) умно момче си , начетен  ( ще се направя че не си казал, че не знаеш за разширяването на НАТО )

Давай , покажи как не се бяга от темата и аз съм ти виновен за несполучливия живот ;)

преди 10 часа, Мери) написа:

Руснаците разбира се, най-много рускоезични украинци са пострадали от военните действия. 

И с доуточнение пак същия въпрос. Кой през 2014г. нападна собственото си население в Донбас?

току-що, kosyo написа:

НАТО РАЗШИРИЛИ се или не?

Не го ли обясних вече? До момента не успяваш, да докажеш, че не си бавноразвиващ. Постни ми целият пост, прочети го... извикай майка ти, да ти го преведе. В смисъл... това е последният път, в който ти отговарям на този въпрос. Извинявай, ама аз не съм на твоя акъл, не може, да ме питаш едно и също нещо по 200 пъти, само защото си на един акъл с катеричките. Приятен ден.

току-що, maxthon написа:

И с доуточнение пак същия въпрос. Кой през 2014г. нападна собственото си население в Донбас?

Доколкото си спомням всичко почна с пожара в Одеса, а кой го е организирал, това оттук може да се ориентираш: https://www.dw.com/bg/досието-одеса-какво-се-случи-на-2-май-2014/a-18416412

Абе я да пусна прогнозата за времето в Киив

Ах как треперкат ... евакуация, извънредно положение ...и един български Мунчо който пляка ли пляка

Нещастник не само перемога ами и опорки нема

5467518957683151555.jpg

преди 5 минути, Мери) написа:

Доколкото си спомням всичко почна с пожара в Одеса,

Чети хубаво въпроса. Той не се отнася за Одеса.

преди 2 минути, communismatic написа:

Не го ли обясних вече? До момента не успяваш, да докажеш, че не си бавноразвиващ. Постни ми целият пост, прочети го... извикай майка ти, да ти го преведе. В смисъл... това е последният път, в който ти отговарям на този въпрос. Извинявай, ама аз не съм на твоя акъл, не може, да ме питаш едно и също нещо по 200 пъти, само защото си на един акъл с катеричките. Приятен ден.

преди 27 минути, communismatic написа:

Ми не знам... 

;) обясни че не знаеш , сега обясни точно колко не знаеш... Чакам да кажеш колко е тъп този форум благодарение на хора като тебе дето не знаят ;), но коментират теми които не знаеш.. Виждаш че тук се доста такива не знаещи и няма кой да ни светне на кюфтетата. Аман от незнаещи аматьори.

@kiro 2025 гледай човек за какво незнание става въпрос. Ти това знаеш ли го ? Съмнявам се но кой знае от къде ще изскочи заека  ;)

Между другото, да не забравя, да напиша, че "санкциите работят". Трябва да забранят на всички рускини, да цъкат тенис...

Хахахахаха

Мунчо плякай бе плякай :) 

Пп

Баба Пенка предрича че ще има голяма перемога ...

❗️Зеленский заявил, что не отдаст Донбасс и Запорожскую АЭС без боя

преди 3 минути, kiro 2025 написа:

Хахахахаха

Мунчо плякай бе плякай :) 

Пп

Баба Пенка предрича че ще има голяма перемога ...

на 13.11.2024 г. в 9:36, nikolov2020 написа:

Време е за пенсия сладурче.

Баба Пенка ти го казва - нема лабаво.

IMG_20241113_090011_443.jpg

Баба Пенка да и кажа че има нов Джефри 

преди 45 минути, Мери) написа:

най-вероятно е бил принуден да не ги изпълни въпросните предизборни обещания? 🙄

Проси милиарди - следва корупция с комисионни.  Дори има и за златни тоалетни.   Има мнения, че Зеленски няма да доживее до военен трибунал.  Искат да го претрепят като навремето Мусолини - без съд и присъда,  като враг на народа.  

току-що, attj написа:

Проси милиарди - следва корупция с комисионни.  Дори има и за златни тоалетни.   Има мнения, че Зеленски няма да доживее до военен трибунал.  Искат да го претрепят като навремето Мусолини - без съд и присъда,  като враг на народа.  

Ти смяташ ли, че тоалетните на руските политици са незлатни или допускаш, че може да са платинени? 🙄 Не съм виждала тоалетната на Зеленски, нямам представа каква е, изобщо по принцип тоалетните на хората не ме интересуват, дори и тоалетната на Доналд Тръмп. ;)

Това кое те интересува никой не го вълнува.

Виж ако престанеш да плякаш несвързани с положението глупости ще ни накара да те поздравим.

преди 58 минути, communismatic написа:

Между другото, да не забравя, да напиша, че "санкциите работят". Трябва да забранят на всички рускини, да цъкат тенис...

Мдааа, на Australian Open стана интересно при жените. На единият полуфинал А. Назаренка, която е беларускиня преби украинката Свитолина, а на финала ще играе срещу рускинята Е. Рибакина (родена в Москва, но заобиколила санкциите и състезаваща се за Казахстан), която на полуфинал преби американка.

Вместо финал Украйна-САЩ, ще имаме финал Беларус - Русия(Казахстан) :D

Русия изстреля тази нощ ракета и над сто дрона срещу Украйна, съобщиха украинските военновъздушни сили, цитирани от Франс прес – ден, след като американският президент Доналд Тръмп обяви, че Москва е приела да спре ударите „за една седмица“.

Абе мухъл - извънредни ли ти плащат ?

Я малко да те поочукаме папагал.

Какво става в тия две точки - я да чуя опорната версия.

5469711388163902358.jpg

5469665251625208601.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.