Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, kiro 2025 написа:

Ааааааууууу

дойдохме си на думата :)

Untitled-1.jpg

Кире , намерих  ти работа

HATpo0KXQAAZbSU?format=jpg&name=900x900

Явно са свършили маринките и са пратили и администраторите :)

Не ми благодари- знаеш винаги съм готов да помогна. Всичко правя за приятелите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Американски представители оказват натиск върху Киев да приеме териториални отстъпки, като обещават гаранции за сигурност едва след подобно съгласие.  В Киев не са съгласни за остатъка от Донбас,  а от  Русия претендират за цялата Новорусия.     Значи руската СВО още ще продължава.   Мери и Косьо дали разбраха  ?  

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че руските войски ще продължат да се сражават в Украйна, докато Киев не вземе съответните „решения“ за слагане на край на войната, предаде Ройтерс.

преди 49 минути, attj написа:

Мери и Косьо все не са разбрали.    НАТО инвестира стотици милиарди тези събития да продължат по-дълго.     И какво ще правят като свършат войниците във ВСУ ???

Плащат ли ти за това, което правиш? 🙄

СВО ще продължи, докато Украйна не приеме руските условия.

Днес,сряда, 4 февруари 2026 г., Кремъл в Москва потвърди без колебание: „СВО (в Украйна) ще продължи, докато Украйна не приеме руските условия“.

Русия ясно заявява:

-Няма да има прекратяване на огъня. 

-След края на войната в Украйна няма да има чуждестранни войски.

-Няма да има „коалиция на желаещите“ вътре в Украйна.

-Няма да има чуждестранни „отбранителни ракети вътре в Украйна“.

Русия казва, че Украйна трябва да се съгласи с всички руски условия, иначе СВО няма да спре.

Точка. Край на дискусията.

преди 47 минути, Мери) написа:

Плащат ли ти за това, което правиш? 🙄

Заради пари от НАТО в Украйна  се изтребват взаимно и това ме ядосва.    Хората на Зеленски заделят пари дори за златни тоалетни.   Аз не съм беден човек - та да разчитам на стотинки.  Атидже, Роузи и Маруся също не са бедни.    Украйна вече никога няма да е като доскоро.  Много хора загинаха,  а стотици хиляди са осакатени.    

преди 2 часа, attj написа:

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че руските войски ще продължат да се сражават в Украйна, докато Киев не вземе съответните „решения“ за слагане на край на войната, предаде Ройтерс.

Тази спортистка-плувкиня да не е и тя спонсорирана-финансирана от САЩ да скача на Майдана в Киев ???  

преди 12 минути, attj написа:

Заради пари от НАТО в Украйна  се изтребват взаимно и това ме ядосва.    Хората на Зеленски заделят пари дори за златни тоалетни.   Аз не съм беден човек - та да разчитам на стотинки.  Атидже, Роузи и Маруся също не са бедни.    Украйна вече никога няма да е като доскоро.  Много хора загинаха,  а стотици хиляди са осакатени.    

Ядосва те, че не получаваш пари от НАТО? 😁 

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Несломимия украински дух!!!

Слава на Украйна !!!

Браво, Реджи, само така - до последния украинец! 

преди 1 час, Мери) написа:

Ядосва те, че не получаваш пари от НАТО? 😁 

Ни най-малко.   За какво ми е НАТО на мен?   Виждам какво творят в Украйна.     Във Франция патриотите сега организират протести за излизане от НАТО и от ЕС.  Не приемат политиката на Макрон и на Урсула.

"Последните минути на съпрузи, екзекутирани от дронове в Украйна
Валерий и Валентина Клочкови, които бяха женени 33 години, бяха сред последните, които се криеха от руските нашественици в тяхното село Грабовске, близо до руската граница"

https://www.vesti.bg/sviat/poslednite-minuti-na-sypruzi-ekzekutirani-ot-dronove-v-ukrajna-6251001

преди 20 минути, Мери) написа:

Осемнадесетгодишни момче и момиче

Три милиона души ли ще показвате с Косьо ?   Преди финансирания от САЩ  Майдан (като цветна революция)  в Киев - в Украйна всичко беше обичайно нормално.  

Чудесно оживление в Киив

чакаха ракети а долетяха Геранки - без Старлинк :)

ПП

Утре чакаме две неща - фантастична цифра свалени и тъпите некролози на Косьо.

Зелката казал - имаме 55000 доказано убити, другите са изчезнали 

IMG_1669.jpeg

преди 9 часа, Flashback написа:

Браво, Реджи, само така - до последния украинец! 

Що на мен, цитирах Вазов.

Мога и Ботев да цитирам.

"Тоз, който падне в бой за свобода,

той не умира, него жалеят

земя и небе, звяр и природа,

и певци песни за него пеят."

Слава на Украйна !!!

Очевадно на абсолютно никой в Украйна не му се воюва за корумпираното им правителство, дето захлебва яко от кръвта на своите хора.

Според предварителните прогнози на МВФ общите оставащи нужди от финансиране на Украйна за периода 2026–2027 възлизат на 135,7 милиарда евро, при предположение, че  войната ще приключи през 2026 г. Европа предоставя 90 милиарда евро, т.е. 2/3-и от нуждите на страната. Останалите нужди от финансиране се очаква да бъдат покрити от други държави, по-специално от партньорите от Г-7.                                  Европейският съвет постигна съгласие за предостави заем от 90 милиарда евро на Украйна за 2026 и 2027 г. 3 от 27-те страни-членки не бяха съгласни с решението, но не го блокираха. Решението трябва да бъде гласувано в Европейския парламент, за да може първото плащане към Украйна да бъде извършено в началото на второто тримесечие на тази година.         Очакванията Русия да се откаже от Новорусия са налице.    И не е само това - очакват и  да изплатят репарации на Киев.    Все забравят - срещу тях е водещата световна военна сила.  Евродържавите дори нямат нормални армии като в предния век.    Всъщност такива навярно няма и да им трябват.

Ако Украйна загуби войната с Русия, тя ще стане част от нея. Това е мнението, изразено от президента на страната Володимир Зеленски. „Ако загубим тази война, ще загубим независимостта на страната си“, предупреди Зеленски в интервю за France 2, пише Le Monde.                                        "Ако Украйна не спре Путин, той ще атакува  Европа.    Не искам да плаша никого, но обхвата на техните ракети е неограничен; те ще ударят навсякъде", предупреди той.  Има и междинен вариант - да договорят мир,  като Русия получи само Новорусия.     Тоест да се разделят подобно на Чехословакия.      И защо трябваше да е по военен път.  Заради НАТО.  

Атидже 

Моля спри с цитирания на медии. Те повтарят глупости в зависимост кой е собственика.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.