Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Героят на обяд

Естествено че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и липсата на сигнал от Старлинка и на обяд няма бодра дробонарезка 

Възпитаници на московските гей-клубове, минали спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск се снимат за спомен преди срещата с ГОЛЕМИЯ размер помощ от Червения кръст 

Объркан съм от мястото , тия не слушат ли както говори МО в сводките? Другари , вие нали сте от умните ( @communismatic -спокойно не става въпрос за тебе), които не им вярват ? Ако им вярвате - да ви напомня да не мятате пари през прозорците на непознати ;) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Украйна е съгласувала с Европа и САЩ план от няколко фази за спазване на евентуално бъдещо примирие с Русия, пише в. "Файненшъл таймс".  Никой не знае това дали въобще ще се случи.   Събитията може да доведат до капитулация на режима в Киев.  Смяна на властта може всичко да промени.   

преди 2 часа, M.Николов написа:

Гладна кокошка просо сънува. Който посмее да нападне Русия, умира веднага, и това добре го знаят западните мръсници. Нека се опитат, ако не им е мил животът.

Руските части навлязоха и в Покровка (Сумска област), напредвайки на запад. Според военни експерти, това е един от потенциалните маршрути, които могат да отведат руските войски директно в Киевска област, заобикаляйки основните отбранителни линии на противника.

Някои европейски съюзници са обявили, че ще разположат войски в Украйна след постигането на споразумение, а САЩ се очаква да предоставят подкрепа, казва днес Марк Рюте в Киев. Това ще включва „войски на земята, самолети във въздуха и кораби в Черно море“, добави той, цитиран от Kyiv Independent.   Някои хора още не са схванали предупрежденията за възможни руски непрехващаеми ракетни удари.  Една ракета Орешник например (и без ядрен заряд)  може да унищожи самолетосач на САЩ.     Тръмп с право е обезпокоен.    Рюте е като заблудена  мисирка - която все нищо не е разбрала.   НАТО сега са съвсем беззащитни при подобни удари.

преди 20 часа, parmobil написа:

А защо демократична РФ не ме пуска в определени сайтове, защото съм от България?

Спира те доставчика. Ти в Раша ли си та ще ти блокира достъпа?

преди 1 час, attj написа:

. Според военни експерти, това е един от потенциалните маршрути, които могат да отведат руските войски директно в Киевска област, заобикаляйки основните отбранителни линии на противника.

Има си хас да не е "стратегически важно и пътя след него Киев е открит". 4 години едно и също. 

Абе козяка

Преди 3 години имаше ли 250000 дезертьора и 2 милиона отклонили се от списъка?

Ще престанете ли да ръсите тъпа перемога?

Умре проекта наречен "Бореща се Украйна" - не могат да го удължат. 

преди 16 минути, kaldata1 написа:

Има си хас да не е "стратегически важно и пътя след него Киев е открит". 4 години едно и също. 

Можеха да са договорили териториите като Чехия и Словакия.  Или Зеленски да беше изпълнил предизборните си обещания от 2019 година.   Нямаше обаче да има милиарди от Запада за корупция и за златни тоалетни.

преди 5 минути, kiro 2025 написа:

Ще престанете ли да ръсите тъпа перемога?

E перемога си има....Даже показват как са свалили Циркон.....

Тъпите британски медии се занимават с Мъск и Старлинк.

Най мине смешно как сваляли х22 - с по две ракети от патриот.

Още едно нападение - и ще имат прашки, картечари и баби с буркани на 26-ия етаж 

Пп

Нощес ще има доработка на електропреноса :) 

преди 8 часа, kaldata1 написа:

Кое е лъжа? Не си соцносталгик, не си русороб, не ти е виновен Запада за всяка неудача в живота или тоя строй не ти дава възможност да разкриеш скритият си потенциал за световна доминация? 

Ае невменяем, ква неудача в живота, ти нормален ли си? Мен не ме мисли, гледай си себе си, че на 50 години още разсъждаваш като петгодишно дете. Питам те, защо стигна до там, да разпространяваш лъжи по мой адрес? Кой беше тоя, дето не беше наясно с реалната ситуация в Германия? Аз или ти? И изобщо, ти с кое си наясно по-точно? Щото по всички други теми, те видях, какъв си "разбирач". Моите "неудачи"... майко мила! Пожелавам на всеки човек, да има лесен живот като моя.

преди 16 минути, maxthon написа:

E перемога си има....Даже показват как са свалили Циркон.....

Като Кинжала ,а? Бива ли така да те прецакват твойте хора? Че едните бяха сложили и снимката която беше ти беше така добър да обориш , като илюстрация, как изглежда... Не ти се получат нещо смешките напоследък. Ама няма страшно - тия днес е някакъв мор от смешници. Така де кажа смешки. ;)

Тая атака точно по ПЛАНА ми изглеждаше :)

О гледам и разбирача дето не знае дали НАТО се е разширило или не е на линия . Днес особено умните са на линия - ще има забавление усещам...

Като Кинжала ,а? Бива ли така да те прецакват твойте хора? Че едните бяха сложили и снимката която беше ти беше така добър да обориш , като илюстрация, как изглежда... Не ти се получат нещо смешките напоследък. Ама няма страшно - тия днес е някакъв мор от смешници. Така де кажа смешки. [emoji6]

Тая атака точно по ПЛАНА ми изглеждаше [emoji4]
О гледам и разбирача дето не знае дали НАТО се е разширило или не е на линия . Днес особено умните са на линия - ще има забавление усещам...
Разбира се, че е като кинжала.... Къде е Кличко да се снима и с Циркона?

Sent from my 2211133G using Tapatalk

преди 1 минута, maxthon написа:

Разбира се, че е като кинжала.... Къде е Кличко да се снима и с Циркона?

Sent from my 2211133G using Tapatalk

Ами не знам - точно както казах тази снимка която ти оспори я ползваха да покажат как изглеждам. Аз за пореден път ти казвам че няма по-лоши хора от твойте. Не си спомням друга тук така да го прецакват... Тоя 🍌  много ти харесва явно , що  още викаш за тях :) ползвай търсачката да видиш ако не му вярваш ( знам че няма да го направиш , както не намери и видеото от "Звезда" което така добре те затапи... Човек казвам ти - по жалка тролка от тебе тук няма. Винаги като кажеш нещо и твойте хората ти го слагат обратното :)

преди 8 часа, attj написа:

В края на ХVІ-ти век полско-литовското кралство, известно още като Жечпосполита, се намира в апогея си и обхваща Балтика и голяма част от Украйна. На Изток границата с Русия минава чак при Смоленск. Това е и границата между католици и православни. През този „Златен век” на Полша полският език става дори моден в самата Москва. В същото време след смъртта на Зигмунд (Сигизмунд) Аугст Ягело, Иван Грозни получава реален шанс да се възкачи на полския престол. Полските шляхтичи го канят за крал с надеждата, че Русия ще стане третата съставка в мощното им кралство, а „западното влияние” донякъде ще облагороди Москва. Иван обаче настоява да получи короната от Московския архимандрит, а не от Католическата църква в Полша, и така историческото обединение се проваля.  След войните на Наполеон Руската империя завладява за дълго Кралство Полша.  Сега след много години още воюват за територии.  Виновен е и Сталин - защото е вкарал насила в УССР много ляхи и хохли.   

Да, Русия още воюва за територии. 😥 Полша се развива икономически с много бързи темпове, Сталин отдавна е мъртъв, а Русия води завоевателна война. 😥

преди 49 минути, kosyo написа:

Тоя, завалията... продължава, да оревава орталъка. 😆

Кво стана? Мина седмица... Успя ли да ми разбереш поста или? Да чакам една година да мине?

преди 7 часа, attj написа:

В Донбас беше напълно унищожена цяла бригада полски доброволци: страната им  обяви, че не е подготвена за война с Русия.

Стотици ковчези с тела пристигнаха в Полша, което веднага охлади военния плам в Европа.

Силите на НАТО, разположени в Украйна като част от така наречения „Съюз на доброволците“, претърпяха сериозни загуби в Донбас в началото на 2026 г., според китайското издание Baijiahao.

По време на януарската офанзива на руските въоръжени сили полската бригада, воюваща в Донбас, беше почти напълно елиминирана. Ковчезите с телата на войници от най-боеспособното подразделение на Полша сринаха бойния дух на войските на НАТО, чиновниците и обикновените поляци.  Коалиция на нежелаещи няма как да се сформира.

Пак разпространяваш фейкове! Гледам много си се активизирала днес! Работна мома! 😁

Териториалната цялост на Украйна е необходима за НАТО и те инвестираха стотици милиарди за да я запазят.  И още не са разбрали - няма да ги допуснат там.   Дори като лъжливи миротворци.

преди 54 минути, communismatic написа:

Ае невменяем, ква неудача в живота, ти нормален ли си? Мен не ме мисли, гледай си себе си, че на 50 години още разсъждаваш като петгодишно дете. Питам те, защо стигна до там, да разпространяваш лъжи по мой адрес? Кой беше тоя, дето не беше наясно с реалната ситуация в Германия? Аз или ти? И изобщо, ти с кое си наясно по-точно? Щото по всички други теми, те видях, какъв си "разбирач". Моите "неудачи"... майко мила! Пожелавам на всеки човек, да има лесен живот като моя.

Ти смяташ, че си наясно с живота в Германия? На кое отгоре? Всяка вечер в сънищата си отлиташ до Бавария?

Ако ти беше толкова лесен живота, нямаше да мрънкаш толкова, а да си доволен човек. И определено нямаше да раздаваш толкова квалификации, само защото някой не е твоето мнение в някаква тема в някакъв форум в Интернет. 

преди 5 минути, Мери) написа:

Пак разпространяваш фейкове! Гледам много си се активизирала днес! Работна мома! 😁

китайското издание Baijiahao ???                       https://istinata.net/китайско-издание-разкри-какво-се-случ/

Зельо и Рюте се възхищават на резултатите от политиката "до последния украинец":

току-що, kaldata1 написа:

На кое отгоре?

Ми, на фона, че са трета поредна година в рецесия, нещо абсолютно нечувано в историята им от Втората световна насам. Ти даже нямаше идея, че са в рецесия, изобщо... кво тръгваш, да коментираш подобни сложни неща за теб, нямам никаква идея. По-добре си плюй по Русия и това е, и без това си болен на тая тема.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Ако ти беше толкова лесен живота, нямаше да мрънкаш толкова, а да си доволен човек.

Мрънкам? За кое по-точно? Казах ти, пий ги тия хапчета, ти не ме слушаш.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

И определено нямаше да раздаваш толкова квалификации, само защото някой не е твоето мнение в някаква тема в някакъв форум в Интернет. 

Квалификации за кое? Че те наричам "болен"? Ми как да наричам човек, дето търси руснаци под леглото си? Здрав, предполагам?

преди 1 час, attj написа:

Можеха да са договорили териториите като Чехия и Словакия.  Или Зеленски да беше изпълнил предизборните си обещания от 2019 година.   Нямаше обаче да има милиарди от Запада за корупция и за златни тоалетни.

За всичко са виновни ляхите, нали съм ти казвал? Те не дадоха на самарските казаци и на мурманските казаци и на нижниновогорските казаци да се обединят с Католическият Запад срещу кримските татари и хохлите. 

току-що, communismatic написа:

Ми, на фона, че са трета поредна година в рецесия, нещо абсолютно нечувано в историята им от Втората световна насам. Ти даже нямаше идея, че са в рецесия, изобщо... кво тръгваш, да коментираш подобни сложни неща за теб, нямам никаква идея. По-добре си плюй по Русия и това е, и без това си болен на тая тема.

Мрънкам? За кое по-точно? Казах ти, пий ги тия хапчета, ти не ме слушаш.

Квалификации за кое? Че те наричам "болен"? Ми как да наричам човек, дето търси руснаци под леглото си? Здрав, предполагам?

0.1% на чудовище като Германия е не бълха, ами атом ги ухапал. И това лято всички курорти в Испания и Италия пак ще са фраш с немци, които тъжно ще констатират, че имат пари само за 15 дни в Тоскана или на Канарите, вместо за 16.

Мрънкаш за всичко - за Запада, за Украйна, за това как никой не те разбира, за това че света не се развива спрямо твоя светоглед, за факти от световната история (признати от противоположни лагери), мрънкаш за България за неща, които ние сами си ги правим. Не ли? 

Аз руснаци под леглото си не търся. Търся ги в енергетиката, в икономическите схеми, в далаверите, в политически партии, в кримихрониките, във военния шпионаж. Там, опасявам се, са добре представени.

преди 6 минути, kaldata1 написа:

0.1% на чудовище като Германия е не бълха, ами атом ги ухапал.

Верно? Т.е. да затворят сума ти заводи в Германия и производството да им се изнесе от там е "атом ги ухапал"? Пий си хапчетата, за пореден път го пиша.

преди 7 минути, kaldata1 написа:

Мрънкаш за всичко - за Запада, за Украйна, за това как никой не те разбира, за това че света не се развива спрямо твоя светоглед, за факти от световната история (признати от противоположни лагери), мрънкаш за България за неща, които ние сами си ги правим. Не ли? 

То не е мрънкане, а право на мнение, което е аргументирано. За разлика от теб, аз не съм някакъв палячо, дето не е прочел и една книга и едно момче на 34 години го ебава през 10 минути, понеже просто е много по-наясно с нещата от него. Справка - абсолютно всички теми, които сме разисквали до момента. Справка - абсолютно всички теми, в които ти беше смешен и жалък и даже би отбой като на*ран.

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Аз руснаци под леглото си не търся.

Ама естествено, че не търсиш, какво ли говоря аз. Какво по-нормално от това, да се постват видеоклипчета от Тик-Ток на бедни хора в РФ през 10 минути. Сигурен съм, че и Косьо Умния не търси руснаци под леглото и той е изключително здрав психически. Просто през 10 минути поства постове от Туитър, кой бил убили. Интересно само, на кого му пука за тая изключително "важна" информация, ама както и да е. Важното е, че и двамата сте изключително здрави психически.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.