Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 33 минути, miro20 написа:

Хорошо там где нас гейпросащесср трололинките нет

Согласен товариш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 23 минути, attj написа:

Зеленски в кой свой живот смята да изпълни предизборните си обещания от 2019 година ???  

Зеленски и Путин проведоха първата си среща лице в лице на 9 декември 2019 г. в Париж по време на среща на върха в Нормандския формат, насочена към разрешаване на конфликта в Донбас. Тогава Зеленски доста арогантно е заявил на Путин: "Искам две неща. Искам Крим обратно и ще станем член на НАТО". 

Зельо хубаво се наигра - сега нито Крим, нито НАТО, нито Донбас, нито части от Херсон и Запорожие.

А можеше да си седне на задника и да си изпълни предизборните обещания! Кървав клоун!

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

Аз живея от 20 години във Варна, но не го виждам това, което го описваш, а по-голяма част от имотите са ми тука. Нямам проблем с наемателите и те работят за хубави пари. Вярно, плащат по-малко от софийските. Дупки по пътищата има навсякъде, мутри също. В Пловдив, София и Стара Загора е по-мръсно от Варна. Единствено не ми харесва, че няма парно в центъра, но ако си с хубави климатици или термопомпа това не е проблем. Разбира се има още какво да се желае, за да стане наистина хубав град....

Не го приемай лично, Варна има сериозен потенциал и много прилични места за хапване, но на мен ми изглежда тотално съсипана - като някакъв огромен Студентски град с плаж. Панелките на Владиславово се мешат с нови кооперации в оранжево, до тях лепнат бизнес център на два етажа с 4 офиса, следва дюнерджийница, между тях - кален тротоар. Пълна какафония. Катастрофата с бизнеса само допълва естетическия удар. 

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Не го приемай лично, Варна има сериозен потенциал и много прилични места за хапване, но на мен ми изглежда тотално съсипана - като някакъв огромен Студентски град с плаж. Панелките на Владиславово се мешат с нови кооперации в оранжево, до тях лепнат бизнес център на два етажа с 4 офиса, следва дюнерджийница, между тях - кален тротоар. Пълна какафония. Катастрофата с бизнеса само допълва естетическия удар. 

Не твърдя, че не е така, но това във всички градове го има. Ако си здрав и имаш кинти, във всеки град се живее добре, дори в София...

преди 8 часа, communismatic написа:

Единият болен напусна заставата, другият болен започва смяна. Единият поства снимки на трупове, другият - клипове на бедни руснаци... Много е изостанала медицината у нас.

...ко сА чудиш...

...я за пръв път 'дигнах кръвно в казармата...в Грудово...'92-ра...

...от прекалена консумация на филии с мас...

...та фел'шера на полка признаваше и имаше саде аналгин и аспирин...

...на теа промитите чутури...само рохипнол и трапанация през тва време...

преди 40 минути, Мери) написа:

Баба Ванга била на същото мнение като теб: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1408613897331595&set=a.112904493569215 

Ти ще се присъединиш ли доброволно към Русия, участвайки в референдума или ще бягаш при Атидже? 🙄

Очевидно Нешка Робева не е в ред с главата.   Зеленски обещаваше да омиротвори източна Украйна като спре гражданската война.    Бързо предпочете милиардите от Запада.    Сега е отговорен и виновен за милионите загинали и пострадали хора.    Предстои му среща с реалностите.  

преди 23 часа, ivottoshev написа:

А тези по 55?

По същата причина поради която внасяха пирони от Китай и Беларус - защото някой е решил че така му е по-евтино от колкото да го произведе.

А ти разясни ли ми защо демократичният ЕС използва прийом копиран от комунетата - забрана на неудобни медии? Ние в нов комунистически блок ли сме се набутали?

А защо демократична РФ не ме пуска в определени сайтове, защото съм от България?

преди 30 минути, attj написа:

Зеленски обещаваше да омиротвори източна Украйна като спре гражданската война.    Бързо предпочете милиардите от Запада.    Сега е отговорен и виновен за милионите загинали и пострадали хора.    Предстои му среща с реалностите.

Епщайн научи Зеленски да свири на пиано!

преди 8 минути, parmobil написа:

А защо демократична РФ не ме пуска в определени сайтове, защото съм от България?

Не те пуска, защото си пещерен русофоб! 🤣🤣🤣

току-що, Flashback написа:

И по IP-то ли ме определиха за такъв? И не съм русофоб. Знам повече за руската култура отколкото ти за българската.

току-що, attj написа:

Очевидно Нешка Робева не е в ред с главата.   Зеленски обещаваше да омиротвори източна Украйна като спре гражданската война.    Бързо предпочете милиардите от Запада.    Сега е отговорен и виновен за милионите загинали и пострадали хора.    Предстои му среща с реалностите.  

Защо? Не щеш да се присъединиш към РФ ли?  Нали там е мноу хубаво? За там непрекъснато гласиш украинците, а ти не щеш да си в състава на РФ, що тъй? 🙄

току-що, Flashback написа:

Всищност русофобите сте вие, не веднъж съм го казвала и пак ще го кажа - няма никой друг, който да мрази руснаците повече от нашите български копейки, които оплакват украинските жертви, а че много обикновени, невинни, излъгани руснаци умират на фронта, хич не им дреме. 😥 Пък ей на, нашата Атидже украинците гласи да живеят в РФ, а тя не ще, щото е голяма русофилка, видиш ли. :wink12:

преди 7 минути, Мери) написа:

Защо? Не щеш да се присъединиш към РФ ли?  Нали там е мноу хубаво? За там непрекъснато гласиш украинците, а ти не щеш да си в състава на РФ, що тъй? 🙄

Всищност русофобите сте вие, не веднъж съм го казвала и пак ще го кажа - няма никой друг, който да мрази руснаците повече от нашите български копейки, които оплакват украинските жертви, а че много обикновени, невинни, излъгани руснаци умират на фронта, хич не им дреме. 😥 Пък ей на, нашата Атидже украинците гласи да живеят в РФ, а тя не ще, щото е голяма русофилка, видиш ли. :wink12:

Роузи си е в Лондон  и няма какво да прави засега извън Англия. Бъркаш ни.  В Украйна е разединение и омраза към всичко руско.    Никой вече не може да ги насили да бъдат в обща република.  Тепърва ще стане ясно какво ще се случи.

преди 34 минути, parmobil написа:

Не знаеш как да се справиш ?  

преди 7 минути, attj написа:

Не знаеш как да се справиш ?  

Разбира се, че знам. Но защото ме питат как така ЕС блокира руски сайтове, та и аз питам защо сайтове от демократична и свободна РФ ме блокират, че съм от България.

преди 9 минути, parmobil написа:

Разбира се, че знам. Но защото ме питат как така ЕС блокира руски сайтове, та и аз питам защо сайтове от демократична и свободна РФ ме блокират, че съм от България.

Може да са те сбъркали с някой друг.    Може и да си се изявил някъде с нещо.    Сега заради Украйна се видоизменя досегашния световния ред.     Донски и запорожски казаци нямали право на самоопределение?  А са милиони.    Само бандеровците ли да се самоопределят?   Каква териториална цялост при подобни омраза и разединение ?    Като свършат бандеровците ще остане само споменът за тях.   Като за хитлеристите в предния век.

преди 2 минути, attj написа:

Може да са те сбъркали с някой друг.    Може и да си се изявил някъде с нещо.    Сега заради Украйна се видоизменя досегашния световния ред.     Донски и запорожски казаци нямали право на самоопределение?  А са милиони.    Само бандеровците ли да се самоопределят?   Каква териториална цялост при подобни омраза и разединение ?    Като свършат бандеровците ще остане само споменът за тях.   Като за хитлеристите в предния век.

Не разбрах какво общо имат казаците, че руснаците ме блокират в определени сайтове.

преди 19 минути, parmobil написа:

... та и аз питам защо сайтове от демократична и свободна РФ ме блокират, че съм от България...

Освен да те посъветваме да се оплачеш на Урсула, не виждам как иначе да ти помогнем!

О, чакай! Тя ти забрани да се облъчваш с "руска пропаганда", затова по-добре си трай, нямаш никаква работа в руските сайтове! 🤣🤣🤣

преди 22 минути, parmobil написа:

демократична и свободна РФ ме блокират, че съм от България.

Защото си в ЕС.

преди 16 минути, parmobil написа:

Не разбрах какво общо имат казаците, че руснаците ме блокират в определени сайтове.

Тях трябва да питаш.   ЕС  блокира например  руски телевизии заради пропаганда.   Излагат се.    Излъчваните сателитно са си достъпни.  

преди 1 минута, attj написа:

Тях трябва да питаш.   ЕС  блокира например  руски телевизии заради пропаганда.   Излагат се.    Излъчваните сателитно са си достъпни.  

Продължавам да не разбирам какво общо имат казаците.

преди 2 часа, Flashback написа:

Зеленски и Путин проведоха първата си среща лице в лице на 9 декември 2019 г. в Париж по време на среща на върха в Нормандския формат, насочена към разрешаване на конфликта в Донбас. Тогава Зеленски доста арогантно е заявил на Путин: "Искам две неща. Искам Крим обратно и ще станем член на НАТО". 

Зельо хубаво се наигра - сега нито Крим, нито НАТО, нито Донбас, нито части от Херсон и Запорожие.

А можеше да си седне на задника и да си изпълни предизборните обещания! Кървав клоун!

Къде в предизборните обещания е имало "капитулация и заличаване на Украйна " ? 

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ако си здрав и имаш кинти, във всеки град се живее добре, дори в София...

Само да си част от ЕС и принципите на демокрация, които  продажните копейки толкова мразите :)

преди 2 часа, attj написа:

Зеленски обещаваше да омиротвори източна Украйна като спре гражданската война.    Бързо предпочете милиардите от Запада.    Сега е отговорен и виновен за милионите загинали и пострадали хора.    Предстои му среща с реалностите.  

Не ми отговори - Как се спират с предизборни обещания рашистките орки със няколко стотин бомби и дронове на ден които ти унищожават Родината и семейството ти ? 

Дай ми пример някой по света да е спрял подобен терор с предизборни обещания ? 

преди 1 час, parmobil написа:

И по IP-то ли ме определиха за такъв? И не съм русофоб. Знам повече за руската култура отколкото ти за българската.

Прадокса е именно в това. И аз владея перфектно руски, учил съм и познавам руската литература по добре от руснаци . Но според продажните кпейки тук, съм русоФОБ . 

:)

преди 1 час, Мери) написа:

Интересна гледна точка... но си права... нашите копейки не им пука за никой ...  нито за украинци нито за руснаци ... те са са тотал щета. 

И да,русофилистиците тук, никога , ама никога не биха отишли да живеят в матушката си .

Това е когнитивен дисонанс и шизофрения. 

Да се прегледат.Сериозно казвам 

преди 28 минути, attj написа:

Я сега кажи колко сайта и  интернет ресурси са блокирали Роскомнадзор ? 

Просто да сравним 

преди 46 минути, В. Велев написа:

демократична и свободна РФ ме блокират, че съм от България.

Защото си в ЕС.

И защо ? 

Защото те смятат за враг, а ти им слугуваш ? 

преди 47 минути, Flashback написа:

О, чакай! Тя ти забрани да се облъчваш с "руска пропаганда", затова по-добре си трай, нямаш никаква работа в руските сайтове! 🤣🤣🤣

Щ сравниш ли колко е забранено в рашистан, и колко в ЕС ? 

мета,фейсбук, инстаграм , ютюб, са забранени и обявени за екстремистки организации в рашистан

Подкрепяш ли ? 

Е, нали руснаците нали са комунета и лоши хора? Ние обаче защо сме като тях, и по-лошото - защо сме като комунистическият режим от преди 10-ти:question:

току-що, ivottoshev написа:

Е, нали руснаците нали са комунета и лоши хора? Ние обаче защо сме като тях :question:

сравнявай, комундел . 

Или ти е трудно да провериш какво и колко е забранено и блокирано в матушката ти, и колко тук ? 

преди 8 минути, miro20 написа:

сравнявай, комундел . 

Или ти е трудно да провериш какво и колко е забранено и блокирано в матушката ти, и колко тук ? 

Това че и ние сме цензурирали някак си не искаш да коментираш. Що? 

И какво стана с дружбата м/ду Бочко и Шиши? Не щеш да си признаеш, че двайсет години Бочко те е имал за шаранче, а? 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Това че и ние сме цензурирали някак си не искаш да коментираш. Що? 

И какво стана с дружбата м/ду Бочко и Шиши? Не щеш да си признаеш, че двайсет години Бочко те е имал за шаранче, а? 

Ама защо демократична и свободна РФ ме блокира? В този "лош" ЕС, аз мога да напиша, че Радев е задник и никой няма да ми почука на вратата. Пробвай да напишеш нещо срещу Путин и армията в руски сайт. Ще чукаш камъни в колония.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.