Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Швейцария и Чехия ли ще откриват Европейското? И от колко часа е мача ? :speak:

• Отговори 746
  • Прегледи 63,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Хора, помагайте ... Имам 3 PС-та в нас, два от които имат net, но нямам кабелна ... Къде мога да гледам мачовете он-лайн?

GetFun, откриването е от 6, а мача е от 7 ... Швейцария и Чехия откриват :)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Хора, помагайте ... Имам 3 PС-та в нас, два от които имат net, но нямам кабелна ... Къде мога да гледам мачовете он-лайн?

И аз съм в същото положение.

Диема + може да гледаш тук ( на мен за съжаление ми сече, а така ми се гледаше на български, а и коментаторите не са случайни :huh: )

Погледни и този сайт

А сайта им на Диемите е претоварен в момента, едвам се отваря - http://www.diema.bg/ 3-4 пъти го отварях-затварях в различни браузърчета докато разбера как стоят нещата и да видя програмата за мачовете :huh:

xactoR, пусни едно кабелче от комшиите, то през нета е мъка да се гледа в повечето случаи, имам в предвид преди всичко качеството на картината. А и е съмсем друго да се опънеш на дивана с чашка алкохолно със салатка и да зяпаш телевизора laugh.gif Е, може и биричка с картофки ама следващата седмица като се позатопли времето ohmy.gif

Първото полувреме на Швейцария - Чехия не беше особено добро, дано второто е по-интересно. Много кофти ми стана за Алекс Фрай. По физиономията му познах, че контузията му е сериозна. Горкият как плачеше само... Валон Бехрами по едно време ми направи добро впечатление, но към края се поизгуби нещо.

Швейцария - Чехия 0:1

Мача според мен не беше нещо кой знай какво... Много ми харесаха изтрелите на Frei..

Откривенето беше доста добро :inlove1:

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Интересен мач (да се отчета, че съм гледал). Наистина не много чисти положения, но бърз и интересен футбол. Жалко за Фрай. Не че е кой знае какъв играч, но е капитан на страната домакин, а да пропусне точно това първенсто е ужасно. Едва ли Швейцария ще се класира на друго голямо първенство скоро.

Аз гледах мача тук! Има за всеки мач списък с онлайн предавания. Лично аз се спрях на една хърватска телевизия - HRT2, с битрейт 1008Kbps. Доволно, на що-годе разбираем език. За разлика от долнопробните качества на Diama + и Еurosport, на които освен че нищо не се вижда на Full Screen, засичат през 20 секунди, тук нямаше нито една забележка. Аз съм доволен. Цялото европейско ще си го изгледам така.

Сега се настанявам да зяя за Португалия. Мача от 9:30 ли е или ... ?

Като цяло мачът ми хареса, защото рядко на откриването се виждат грандиозни битки. И докато Швейцария оправда очакванията ми, че само ще допълва групата, то чехите ме разочароваха напълно и ако смятат, че едноименният им вратар ще ги изтика до директните елиминации, то вероятно сметката им ще излезе крива. Соченият за фаворит отбор на Чехия успя да се измъкне от мача без да го загуби, което за мен би било по-логичният изход от мача с оглед на показаното. С играта си едва ли чехите убедиха някого, че ще влияят върху шампионата - Турция и Португалия са от по-друга категория от домакините, които пък могат да се сърдят на късмета си, а може би (?) и на съдията в немалка степен. Вероятно след този определено незаслужен неуспех, в следващите мачове еуфорията на швейцарците ще поотслабне и ще доиграят груповата фаза, но мисля, че тази вечер трябваше да вземат 1 точка, а защо не и 3.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Хванах го в тотото. Под 1.5

Иначе мача не беше лош. Даже си беше екстра. Все пак никой не е очаквал 4 гола.

Колебая се за Португалия.

Слаб мач се получи. Бях за чехите и се радвам, че победиха, но то беше едно опълчение...един късмет и страхотни намеси на Петер. И сега ако Португалия падне...ееех мечти :P

На мача, който сега започва съм твърдо за Португалия.

Дано да победят...

Дано да видим и малко финтове от Роналдо...:P

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Тоя страничния рефер се е нашмъркал с нещо много тежко. Какви засади вижда :P Треа да се свържа с него някак си за да разбера кой му е дилара. Ще стана квартален снабдител и ще имам пари да си купя черен Голф 2 biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

...Какви засади вижда :P...

Засадата при отменения гол бе очевидна.

За гола бих се съгласил, но в следващата атака нямаше никаква засада при дългия пас на Деко. Както и да е 2:0 ... Но и този мач не беше много интересен. Да не говорим, че се скапа UPS-а на другият комп и в повечето време той ми отнемаше вниманието ...

Да. Португалия ги надигра напълно!

Откриването не можаха ли по-скапано да го измислят :huh:

Аз пък съм много доволен от откриването, защото продължи само 13 минути, та не ми се наложи да се затормозвам чак толкова много на тема какво искаха да изразят с тия разноцветни кубове.

Португалия спечели категорично, че и три греди тряснаха. Но в следващите мачове липсата на водещ централен нападател може да натежи сериозно.

:offtopic_s: Само на мен ли ми се струва, че Луиш Сколари изглежда като близнак на Джийн Хекман?:offtopic_s:

Аз пък съм много доволен от откриването, защото продължи само 13 минути, та не ми се наложи да се затормозвам чак толкова много на тема какво искаха да изразят с тия разноцветни кубове.

Португалия спечели категорично, че и три греди тряснаха. Но в следващите мачове липсата на водещ централен нападател може да натежи сериозно.

:offtopic_s: Само на мен ли ми се струва, че Луиш Сколари изглежда като близнак на Джийн Хекман?:offtopic_s:

Много добър мачза Португалия ... единствено ме хвана яд , че Рикардо Куарешма не се появи в игра и ми е много интересно защо ен е титуляр ?! Такъв футболист да е резерва ... глупаво м исе струва ..

...Такъв футболист да е резерва ...

Така е, но предстоят още мачове и едва ли е нужно да се хвърлят всички оръжия едновременно. Предполагам, че срещу Швейцария съставът ще е с доста промени в сравнение със снощи, и сходен с вече видяния срещу чехите, а може и Куарешма да се появи.

П.П. Чудесна съпоставка, RaikkonenFan :offtopic_s: .

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Така е, но предстоят още мачове и едва ли е нужно да се хвърлят всички оръжия едновременно. Предполагам, че срещу Швейцария съставът ще е с доста промени в сравнение със снощи, и сходен с вече видяния срещу чехите, а може и Куарешма да се появи.

Надявам се ... играта му гали окото ... :)

Жалко, че австрийците не взеха точка от първия си мач, но изпуснаха доста положения, и при това повече от неумение, отколкото от липсата на шанс - ще трябва малко да сведат по-надолу мерника си. А хърватите отново не ме впечатлиха, освен с познатите театрални падания. При почти всеки контакт, че и без контакт те падаха като пожънати снопове и мисля, че в това изкуство отстъпват само на португалците. Вярно, че е част от играта, но е непристойно. Крайният резултат едва ли е изненада за някого, но не очаквах хърватите да бранят падналия в 3-тата минута гол почти половината първо и цялото второ полувреме срещу вероятно най-слабия отбор на това първенство.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.