Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Германците не вярвам да станат шампиони - прекалено несигурно играят,липсва им мъничко класа...За мен фаворитите за титлата са 4 - Холандия,Португалия,Испания и Хърватска. Показват най-добър футбол от всички отбори до момента.

• Отговори 746
  • Прегледи 63,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

аз даже ммисля,че холандците може и с резервите да играят.Те са сигурни,така че резултата не ги бърка и могат "да пуснат" на Румънците.А честно казано ми се ще да бие Италия в другия мач,че французите ми бъркат в здравето.

Нито Франция , нито Италия заслужават да играят на 1/4 финал ... и двата отбора са пълна скръб .

3:0

0:0

и поста е статисткика за сезоните на Роналдо в Ман . Колкото до Португалия аз не ги харесвам от много години а не само заради Роналдо , в момента той просто е черешката на цялата работа.

Финал Холандия : Испания ;)

France.png - Italy.png

Holland.png - Romania.png

Прогнози ?

France.png - Italy.png

1:3

1:2

Нандо ... пка ще отпаднат на 1/4 или 1/2 финал , просто винаги им е такава работата , с колкото и силен отбор да разполагат ... и най -вече нападение

надеждата умира последна, а и сега вече младите звезди са по-улегнали от световното 2006 където бяха излъгани от Франция

А и традициите са за това да бъдат нарушавани ... много бих се зарадвал на 1/4 финален сблъсък с мамалигарите :P

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Нито Франция , нито Италия заслужават да играят на 1/4 финал ... и двата отбора са пълна скръб .

Подкрепям!

France.png - Italy.png

2:2

2:2

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Да наистина ще е интересно доколко Диема ще си избие вложенията в европейското първенство.Големия проблем е,че не е ефирна телевизия - старците на село,а и много други нямащи договор с кабелен или сателитен оператор не го гледат.Оттам и рекламите-дори и точно в техния сегмент да са позиционирани излиза,че ако рекламодателите платят на диема,то те са големите губещи(както и зрителите нямащи възможност да гледат нито мачовете,нито излъчваните Реклами).

Forza Italia!!! :P

Победа над анемичните французи,и загубата на Румъния от Холандия осигуриха мястото на Италия на четвъртфинала. Едно голямо Браво и на холандците,които въпреки че играха с резервния си състав,надиграха и убедително победиха румънците. Това е съвсем в стила на адзурите - да се класират винаги с кански мъки в последния момент...

Но после пък набират скорост...

Победа над анемичните французи...

от още по-анемичните италианци, бих добавил аз. Кефя се само и единствено на отпадането на Румъния. Иначе в "групата на смъртта" се оказа, че има само 1 отбор, достоен за финал.

И така: Испания - Италия ; Русия - Холандия

Май това ще се получи утре вечер?

едното вече е сигурно (1-вото), а аз лично си мисля, че шведите ще се класират (ако играе Златан разбира се)

Иначе ще ми е интересно да гледам как ще се пробива катеначото на 1/4 финал biggrin.gif

Ех, тоя ван Бастен е суперидиот. Как можа да не се възпозлва от правото си да изхвърли мръсните жабари ?!!?!?!

WIJ HOUDEN VAN ORANJE

голяма работа, Испания ще го стори, особено след като Пирло и Гатузо са аут за срещата ... иначе той си пусна резервите, оставаше и да ги накара да си вкарват автоголове само ...

Антифен съм на италианците от край време, но съвсем не споделям ентусиазма от горните няколко поста за лека победа на Испания.

Сега ще видим дали испанците които всеки турнир тръгрват много силно и накрая пропадат дали ще съумеят да продъжат срещу италянците . Които пък за пореден път излизат трудно от групите и ако следваме традицията .... може и да останат някои хора неприятно изненадани.

Антифен съм на италианците от край време, но съвсем не споделям ентусиазма от горните няколко поста за лека победа на Испания.

Французите бяха просто ужасни sad.gifНа италианците открай време не им се кефя ,заради защитната рушаща игра.Споделям мнението на hlevoust, не съм много голям оптимист относно Испания- Италия.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.