Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Испания - Италия прогнози?!

1 : 2

За вчерашния мач... Тоя Гус Хидинк е велик треньор. Ако си спомняте той беше треньора на Южна Корея когато станаха четвърти на Мондиал '02.

• Отговори 746
  • Прегледи 65,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И за пореден път според мен няма да познаеш, за мен фаворити са Испания, жабарите могат да се върнат в гьола си, и без това тяхното едва се нарича футбол....

А традициите на които толкова бленуваш, се рушат , тази вечер ще видиш и това cool.gif

П.С А Руснаците, те бяха просто великолепни, чупеха мивки, къртеха плочки, и разбиваха тавани тотално във всеки един момент на играта ...... :) Довечера ще има фламенко за всички жабопоклонници ;) ;) Но не се притеснявайте, както казва един мой приятел, раздавам безплатно кърпички "Белана" ....................

А да, щях да забравя, гледах повторението на мача Хърватска -Турция, наистина признавам, такъв хъс , такова непримирение до последната секунда , почти няма друг подобен отбор.... Можете само да им свалите шапка или отстрани да си псувате.. защото друго неможете ..

П.П.С Поздрав за Пилето

Да да ,ама няма нищо за гледане...да беше казал- слушай-по щеше да е разбираемо.Хитри маймуни са жабарите,фламенкото ще е от мъка ,а не от радост.... cool.gif

1 : 2

За вчерашния мач... Тоя Гус Хидинк е велик треньор. Ако си спомняте той беше треньора на Южна Корея когато станаха четвърти на Мондиал '02.

Опасен е,наистина-но не подценявай и братушките.И най-добрия треньор нищо не може да направи с калпави играчи...

Европейските медии засипаха с похвали Русия

0000035535-article2.jpg

Русия отстрани заслужено Холандия на четвъртфиналите на Евро'2008, пишат днес холандските медии.

"Русия доминираше във всички линии. Гуус Хидинк свали оранжевите на земята. Холандия загуби заслужено, въпреки отличния Ван дер Сар", пише "Де Телеграаф".

"Алгемеен Дагблат" също признава успеха на Русия.

"Русия показа висока класа. Футболистите от отбора се движат много, притежават отлична техника и футболна интелигентност. А с Андрей Аршавин в редиците си разполагат с един изключителен играч", пише изданието.

Всички в Холандия отдават заслуженото и на сънародника си Гуус Хидинк, който е наставник на Русия.

"Светът е в краката на Хидинк. Той е човек, който може да направи отбори и да го развие", пише "Алгемеен Дагблат".

"С млад, но с феноменален отбор Хидинк победи Холандия. Царят на треньорите доминираше със своя отбор от началото до края", допълва "Хет Пароол".

Холандските медии не пестят похвалите си и към новата супер звезда на руския футбол Андрей Аршавин.

"Андрей Аршавин беше гениален, най-добрият играч на терена. Холандците така и не успяха да намерят противодействие на неговата изключителна игра", коментира "Фолкскрант".

"Царят сред треньорите водеше Русия в Базел от начало до края", заяви AD news, описвайки руският тим като "млад, без задръжки и сензационен".

Авторитетният холандски вестник "Волкскрант" също смята победата на Русия за "заслужена".

Френската определи победата, като доказателство за завръщането на Русия в европейския и световен футболен елит след почти десетилетие на посредствени резултати.

"Русия поднесе една от най-големите изненади на Евро 2008", пише "Паразиен" и подчертава ролята на Андрей Аршавин, който е "придал по-големия успех на руския отбор като е отбелязал третия гол".

"Безспорните фаворити в този четвъртфинал - холандците бяха отстранени от турнира от руснаците, който бяха много убедителни", отбелязва "Екип".

"Очаквахме дуели между нападателите, ожесточена борба между двата агресивни отбора, но вместо това присъствахме на един урок по тактика, който учителя Хидинк преподаде на ученика Ван Бастен", продължава изданието.

"За разлика от холандците, който бяха буквално парализирани в началото, руските футболисти играха отлично по време на целия мач", пише "Журнал дю Диманш".

"Русия напълно надигра Холандия", отбелязва британският вестник "Обзървър", който излиза със заглавие "Хидинк направи руската революция".

В Испания "Марка" излиза със заглавие "Руска революция на Евро 2008", а в Португалия "А Бола" пише:

"Велик спектакъл в Базел между два от най-добрите отбора. Русия игра като един истински голям отбор и като индивидуалности и като колектив. Умело сменяха ритъма на играта, докато играта на "оранжевите" се провали напълно".

gol.bg

Страшно много ме изкефиха Русия . След като фаворита ми Португалия отпадна , ще ги подкрепям . Аршавин е страхотен футболист !

Днешния мач ще бъде 2-ка :huh:

Въпреки че моя фаворит бяха Холандия,свалям шапка на прекрасната игра на Русия.Голям хъс и заслужена победа...А за сегашния мач нямам фаворит - и двата отбора са ми симпатични...

П.П. Аз ли съм единствената жена дето пише във футболната тема? :)

Испанияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!

Олееее, оле оле олееееее, Испанияяяяяяяяяяяяяяяя ...... :clap: :clap: :help::yanim: :yanim: :yanim: :yanim:

И сега както в обещах, едно фламенко, за всички жабопочитатели в този форум... Съжалявам , както казах,традициите не са това което са, все пак стигнаха до дузпи, можеше да си тръгнат доста преди тях....Фламенко ;)

Фернандо, честито на всчки които крещяха за Испания, направо глас не ми остана .... Този път италианските антииграчи си го получиха, и то по най-гадния за тях начин хахахахахах....

belana.jpg-- Това е за плачещите ...:P

Редактирано от Devians (преглед на промените)

по-слабия отбор отива на полуфинал...

което е добре за руснаците...

всъщност трудно е да се каже кой беше по-слаб, защото футбол не видяхме...

нищо радващо няма, че отбора полуфиналист създаде само 3 голови положения за 120 минути (не че италианците имаха повече)...

като цяло много слаб мач или проблема е, че след снощния перфектен двубой, този ми се стори като чавдарче...

по-слабия отбор отива на полуфинал...

което е добре за руснаците...

всъщност трудно е да се каже кой беше по-слаб, защото футбол не видяхме...

нищо радващо няма, че отбора полуфиналист създаде само 3 голови положения за 120 минути (не че италианците имаха повече)...

като цяло много слаб мач или проблема е, че след снощния перфектен двубой, този ми се стори като чавдарче...

прав си! Наистина е така! Супер за Русия! Пожелавам им още едно 4:1 в кошницата ....

Тактически сблъсък,в който и двата отбора не искаха да рискуват и да се оголват в защита. Перфектна игра в отбрана и на италианци,и на испанци,и логично се стигна ди дузпи,а там вече е лотария...Очертава се интересен полуфинал с Русия,тъй кати Луис Арагонес вече показа веднъж,че знае как да ги победи,но пък и руснаците много израснаха от тогавашния първи мач в групата...Другият полуфинал за мен е лесно предвидим - немската машина ще прегази турците,които останаха без една камара контузени и наказани играчи - днес четох,че и Нихат със сигурност няма да играе...Пък и е време късметът им на това първенство да свърши.

прав си! Наистина е така! Супер за Русия! Пожелавам им още едно 4:1 в кошницата ....

Не, не е прав, испанците не бяха по-слабия отбор, нито пък имаха само 3 положения..... :help: Явно пак ще се започне с коментари за късмета на испанците, каръщината на италианците.. не се излагайте, неможете постоянно по стар български манталитет да изкарвате това което ви е неугодно като късмет и незнам какво си още ......

Тактически сблъсък,в който и двата отбора не искаха да рискуват и да се оголват в защита. Перфектна игра в отбрана и на италианци,и на испанци,и логично се стигна ди дузпи,а там вече е лотария...Очертава се интересен полуфинал с Русия,тъй кати Луис Арагонес вече показа веднъж,че знае как да ги победи,но пък и руснаците много израснаха от тогавашния първи мач в групата...Другият полуфинал за мен е лесно предвидим - немската машина ще прегази турците,които останаха без една камара контузени и наказани играчи - днес четох,че и Нихат със сигурност няма да играе...Пък и е време късметът им на това първенство да свърши.

Ти къде видя че испанците играят защитно Петел... май не си забелязал в чия половина протече главно мача нали.... вземи да си сложиш очила, че късогледството ти е вече хронично...

А за Германия и Турция ще видим ... И на световното в Южна Корея и Япония, никой не мислеше че Турция ще стигне до полуфинал нали.. но стигнаха ,и останаха 3-ти накрая ........

Това беше най-скучният четвъртфинал. Този път няма да им е лесно на Испания срещу Русия. Според мен финала ще е Турция - Русия.

Това беше най-скучният четвъртфинал. Този път няма да им е лесно на Испания срещу Русия. Според мен финала ще е Турция - Русия.

Ако се получи, усещам как доста хора в този форум ще трябва да си направят харакири , начело с животинските видове biggrin.gif Може, вече всичко е възможно.... cool.gif

всъщност сега се замислих покрай твоя пост, че финала за мен е ясен...

Германия - Русия...

и ако братушките играят наполовина силно като снощи, аз не виждам немците как ще им се противопоставят...

не знам защо те ми напомнят нашите през 94-та...

първи мач загуба и после непрекъснат възход...

но сега за тях ще е до финала, а и ще им подхожда титлата най-много...

поне от 4-те полуфиналиста...

Хахаха.Руско-турска война ли бе? И аз искам да ги видя тези два състава на Финала.

Хахаха.Руско-турска война ли бе? И аз искам да ги видя тези два състава на Финала.

Може и да видиш, но недей разчита руснаците да бият :help:

братушките са там и за кой ли път ще има наведени пред тях...

но германците, щото ония коч гюзел имат още да учат за големия футбол...

то не става само с ядене, требе и акъл...

братушките са там и за кой ли път ще има наведени пред тях...

но германците, щото ония коч гюзел имат още да учат за големия футбол...

то не става само с ядене, требе и акъл...

Като каза акъл, погледни постовете от цялата тема, май ще видиш че многото "акъллии" тука, дето са " големи" разбирачи, напоследък само на една студена водица и злоба карат..... И тогава се почеши по коджа тумбака си, дано там намериш доводи за още оправдания на загубите на някои уж много добри отбори laugh.gif

И понеже май водата не храни, много киселини сте насъбрали ве серсеми, поне покажете малко достойнство, а не кат бай си Ганя да се правите на чешити с голи задници и капаци на очите.... :help:

Тогава поне мога да ви кажа Афферим, ето едни достойни хора, поне си признават заблудите... Но едва ли ще стане, манталитета на Ганя не се изкоренява лесно хахаха

Добре, че всички разбираме от футбол и политика ... вече и шампион избрахте хахахаха

Добре, че всички разбираме от футбол и политика ... вече и шампион избрахте хахахаха

Не избираме, правим преценки, а какво ще стане ще се види :help: Макар че на някои преценките са минали през задниците им явно cool.gif

Намерил кой да говори за защитна игра...Турците в мача с Хърватия за 120 минути нямаха нито едно голово положение...На това атакуващ футбол ли му казваш?

Намерил кой да говори за защитна игра...Турците в мача с Хърватия за 120 минути нямаха нито едно голово положение...На това атакуващ футбол ли му казваш?

Айде айде, вземи пак погледни мача разбирачо, не стига че си късоглед, но май си и с къса памет.... Вземи смъкни отнякъде ако го има целия мач, и почвай да броиш и да си водиш статистика ...

А защо извъртя натам сега, нали говореше за испанците .... :help:

Ми щото стана на въпрос и за Турция,та затова cool.gif По темата е все пак...

И в трите мача,които ги взеха в последните минути,бяха по-слаби,но това е - съдба...

Днес пък испанците определено бяха по-силният отбор и имаха повече положения,но все пак не можаха да победят с игра.Добре че имаха късмет при дузпите...

Въобще късметът е много важна и неизменна част от футбола,особено в днешно време,когато силите са много изравнени и вече няма много слаби отбори...

Арагонес:

Спечелихме малка битка, трябва да продължим се усъвършенстваме

23 юни 2008 | 01:02

От: Тодор Петков

Виена. Селекционерът на Испания Луис Арагонес заяви в интервю след победата на неговия тим над световния шампион Италия с 4:2 след изпълнение на дузпи, че е доволен от постигнатия успех, но им предстои още работа, ако искат накрая да триумфират с отличието в турнира.

"Няма как да не съм доволен, мисля че заслужавахме победата, макар и след изпълнение на дузпи. Въпреки това трябва да продължим да осъвършенстваме играта си. Видно е, че днес не играхме добре, италианците обаче също не показаха това, на което са способни. Не стана интересен мач, но просто залога от тук до края на първенството е много голям. Щастлив съм, както всички останали. Спечелихме една малка битка, остават още две", завърши Луис Арагонес.

sportline.bg

Ми щото стана на въпрос и за Турция,та затова cool.gif По темата е все пак...

И в трите мача,които ги взеха в последните минути,бяха по-слаби,но това е - съдба...

Днес пък испанците определено бяха по-силният отбор и имаха повече положения,но все пак не можаха да победят с игра.Добре че имаха късмет при дузпите...

Въобще късметът е много важна и неизменна част от футбола,особено в днешно време,когато силите са много изравнени и вече няма много слаби отбори...

Е с отбора на жабарите, колкото и добра игра да имаш, те просто ти я разбиват... тяхното не е футбол, тяхното е просто подобие на футбол.... ненапразно с това са прочути в цял свят ;) А за късмета, в дузпите късмета е важен, но по-важно е хладнокръвието, увереноста че ще вкараш, техниката, духа...... късмета е доста назад.....

Явно не съм добър с прогнозите,но ще се пробвам все пак :

Германия-Турция 3:0

Испания-Русия 1:2

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.