Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не съм злобар. Не ми хареса как играха в предишните срещи. Не ми хареса как излезнаха от групите. Не ми хареса как отстраниха един от фаворитите ми - Хърватия. Та ... голяма работа като са играли добре един път. И Швейцария играха добре един път, но не стигнаха на полуфинал. Определено Турция не са ми любимия отбор, но не е на расистска основа. А и не мисля, че Турция има право да играе на Европейски първенства (и изобщо турски отбори да играят в турнирите оргарнизирани от УЕФА), защото напрактика те имат няколко села в Европа и половин Истамбул. По същата логика и Израел не трябва да играят в Европа, но ... Мисля, че малко остро ми се нахвърли. Както и да е. Моя фаворит си остава Испания, а прогноза за утре няма да давам, защото досега почти нищо не познах.

Май не е същата, Израел имат ли поне село в Европа :) Май сам си противоречиш в логиката, ясен си като бял ден защо не харесваш Турския отбор, не се мъчи поне да се оправдаваш......

Чувайте кво ви пей пителя cool.gif

Чухме и че немците щели да бият 3:0 :) Ама цък :)

А съдбата наистина бе много иронична да я е.а biggrin.gif

Редактирано от Devians (преглед на промените)

• Отговори 746
  • Прегледи 65,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Чувайте кво ви пей пителя cool.gif

На трезва глава или пресуши бутилката cool.gif

Devians

недей да мислиш всички за расисти...Търсиш под вола теле...

О не, това не е честно, никак честно................... sad.gif

Но все пак честито на немците, този път по-добрия отбор загуби...........................

Преди мача не държах на никой от двата...

Но ми е интересно как по едно време се усетих че стискам палци за турциа...

ами много просто...хората си играят, не разчитат на съдии и рамена...

И разбрах защо от как се помня не харесвам немците - ам'чи ако не ги подпират няма да ги бъде

То да не мислите че '94 щяхме да ги отстраним? не, ама всички ни подцениха, е с Италия си дойдоха нещата на място, жабарите си играха баскет в наказателното поле, съдията стискаше очи

Най ми стана интересно в Корея, американците си спечелиха мача, ама и тях съдията отряза...

ФИФА е велика, даже на САЩ басма не цепи, особенно срещу Германия, ВЕЛИК отбор....

Та ако е релно сега мача щеше да е португалия - турция, кои знае как щеше да свъши

нямах никакво намерение да пиша, но като чета как се радват хората на грандиозната игра на немците...ми че те смачкаха скопения отбор на турция, е, с много мръсен футбол, да не кажа груб, май е по точно...

абе , честно казано преди половин година си мислех че България няма място на тия финали, ама сега си мисля че спокийно можехме да ударим един финал с Русия или Испания.... то ния сме си играели направо световен футбол!

На трезва глава или пресуши бутилката cool.gif

Devians

недей да мислиш всички за расисти...Търсиш под вола теле...

МИме , не мисля че всички са, но някои наистина са, ако мислиш че греша погледни малко постовете...... :)

Както и да е, аз съм горд с турския отбор и това което направи, и то с резервите си , нима е малко, нима някой друг отбор може да се похвали с такъв мач.. cool.gif

Devians, живей си в заблуда. Safely and Peace :)

И ти си живей в мир.... осъзнат надявам се...

П.С И лека ви вечер на всички....

МИме , не мисля че всички са, но някои наистина са, ако мислиш че греша погледни малко постовете...... :)

Както и да е, аз съм горд с турския отбор и това което направи, и то с резервите си , нима е малко, нима някой друг отбор може да се похвали с такъв мач.. cool.gif

Нямам и намерение да оспорвам добрата игра на турците cool.gif

Вече дори и УЕФА не смее да подпира който и да е.Ето всички шампиони вече ги няма,само германците останаха.Е,класираха се и това е лошо.Ще станат шампиони,немеца и с един крак да е пак ще гледа да вкара.Жалко за турците,играха много добре и загубиха много красиво.Почти както и се класираха,но приказката е една.Господ е с по-добрите,Алах направи каквото можа.

Нямам и намерение да оспорвам добрата игра на турците cool.gif

Мерси, това е единственото което съм искал някога, честност и безпристрастно оценяване и отношение .... :)

Мерси, това е единственото което съм искал някога, честност и безпристрастно оценяване и отношение .... :)

Аз винаги съм честна и си казвам всичко направо,това го разбра и от спама ни преди дни..ама можем и като интелигентни хора да разговаряме... cool.gif

Вече дори и УЕФА не смее да подпира който и да е.Ето всички шампиони вече ги няма,само германците останаха.Е,класираха се и това е лошо.Ще станат шампиони,немеца и с един крак да е пак ще гледа да вкара.Жалко за турците,играха много добре и загубиха много красиво.Почти както и се класираха,но приказката е една.Господ е с по-добрите,Алах направи каквото можа.

Мдам, не беше виновен Аллах,нито Господ, просто съдба...........

Аз винаги съм честна и си казвам всичко направо,това го разбра и от спама ни преди дни..ама можем и като интелигентни хора да разговаряме... cool.gif

И аз си казвам всичко направо, а ти ме обиди на Ентелект тогава biggrin.gif

Бе то реално и двата отбора не бяха за тоя мач...ама топка, търкаля се...

Не знам утре дали братушките ще се реваншират за мача в групите, но те играят най атрактивния футбол на това първенство, аз съм за тях, пък и да спечелят шампионата!

Яд ме е само,че пропуснахме най-инфарктните моменти заради тези проблеми в трасето...Това е футболът - няма логика в тази игра. Играеш слабо,вкарваш гол в последната минута и се класираш. После играеш силно,мачкаш,вкарват ти гол в последната минута и отпадаш...Сега на финала съм за противника на немците - дали Испания или Русия,няма значение.

Е все пак не можемм да спорим-и турците играха.Това че не ги харесвам е друг въпрос.Ама играха.Браво и на германците.Проблема е в трасето.Аз не гледам от диема и пак имаше проблеми.

Редактирано от PumkBuster (преглед на промените)

Яд ме е само,че пропуснахме най-инфарктните моменти заради тези проблеми в трасето...Това е футболът - няма логика в тази игра. Играеш слабо,вкарваш гол в последната минута и се класираш. После играеш силно,мачкаш,вкарват ти гол в последната минута и отпадаш...Сега на финала съм за противника на немците - дали Испания или Русия,няма значение.

Е тука съм съгласен с Пилето, само не и Немците , не заслужават :) .......... не стига че Турция ги мачкаха с резервите си, ами и да станат шампиони, просто наистина няма да е никак честно ....

Умно изказване,и аз не ги ща немците :)

Всъщност това европейско е много странно...Най-добрите отбори отпаднаха на четвъртфиналите - къде заслужено,къде не...И останаха недоразумения като Германия,които не могат да вържат два паса. Според мен Холандия и Хърватска бяха най-силните и комплексни отбори,но едните бяха надхитрени от гениалния Гуус Хидинк,а на другите съдбата обърна гръб с уникалния малшанс срещу Турция...

Всъщност това европейско е много странно...Най-добрите отбори отпаднаха на четвъртфиналите - къде заслужено,къде не...И останаха недоразумения като Германия,които не могат да вържат два паса. Според мен Холандия и Хърватска бяха най-силните и комплексни отбори,но едните бяха надхитрени от гениалния Гуус Хидинк,а на другите съдбата обърна гръб с уникалния малшанс срещу Турция...

Е тука вече не си прав, защото Русия направо смачка прехваления тим на Хонландия, а Турция показа на Хърватска че се играе до последната секунда, и че не трябва да се пада духом, независимо какъв е резултата :) независимо колко си добър или не, щом падаш духом , значи просто не си отбор cool.gif, не си играч.....

Абе сложно нещо е футболът...Прав-не прав,важно е кой накрая ще вдигне купата...

Е тука вече не си прав, защото Русия направо смачка прехваления тим на Хонландия, а Турция показа на Хърватска че се играе до последната секунда, и че не трябва да се пада духом, независимо какъв е резултата :) независимо колко си добър или не, щом падаш духом , значи просто не си отбор cool.gif, не си играч.....

Аз пък мисля, че ти прекаляваш със суперлативите за Турция. Наистина днес играха добре, но преди това нищо не показаха (играха като Германия днес). И изобщо ... защо от края на мача досега се изписаха 3 страници постове, най-вече на едни и същи хора и с еднакво съдържание biggrin.gif

Абе сложно нещо е футболът...Прав-не прав,важно е кой накрая ще вдигне купата...

Важно е, ако гледаш само купата, независимо на каква цена, а смисъла не е това, смисъла на купата е да я спечели наистина най-добрият отбор............

Аз пък мисля, че ти прекаляваш със суперлативите за Турция. Наистина днес играха добре, но преди това нищо не показаха (играха като Германия днес). И изобщо ... защо от края на мача досега се изписаха 3 страници постове, най-вече на едни и същи хора и с еднакво съдържание biggrin.gif

Ами ти нали написа нещо различно :) Дори изкара Турция от Европа окончателно хахахахахах...

А за отбора, като се махне че наистина са ми слабост, все пак те наистина бяха добри на това европейско, започнаха малко неуверено, но затова пък сърцато и със дух... нещо което неможе да се каже за доста други отбори...уж фаворити....

А тизи мач, ако използвам клишета, ще кажа че е "Голготата на Турския отбор " ;)

А за отбора, като се махне че наистина са ми слабост, все пак те наистина бяха добри на това европейско, започнаха малко неуверено, но затова пък сърцато и със дух... нещо което неможе да се каже за доста други отбори...уж фаворити....

Верно е,някои фаворити отпаднаха още в груповата фаза... :)

Важно е, ако гледаш само купата, независимо на каква цена, а смисъла не е това, смисъла на купата е да я спечели наистина най-добрият отбор............

Девианс,както и всичко друго в живота, "най-добър" също е относително понятие...Няма "най-добър" отбор. Има отбор,който в максимална степен е съумял да се възползва от шансовете си и да постигне нещо. Дори и да играе грозно. Немците са типичното доказателство...Италианците също...Аз бях изпаднал в захлас от играта на холандците - опукаха Италия с 3:0,Франция с 4:1,Румъния с 2:0,и играеха извънземен футбол - бързина,пасове,техника...Ама ги хвана невероятния тактик Хидинк и им скри шайбата...А за мен Холандия са отбора с най-класните футболисти. Но съвременният футбол е преди всичко тактика...

аматьори...

после ще ни обясняват, че проблема не е при тях...

Наистина не беше при тях, повярвай ми...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.