Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз го гледам по Рай Уно ама гасне...

Същото беше и по ZDF, проблемът е бил в Швейцария.

Посредствен мач, в който по-малко слабият отбор загуби, но все едно - и двата не заслужават място на финала.

• Отговори 746
  • Прегледи 63,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Както и много други съфорумници казват, този път загуби по-добрият отбор. Не си представям какво щеше да стане ако Турция бяха играли с редовния състав но ...

Може би

Който не е доволен после съдията обвинява........ :)

но съдията допусна много грешки и за двата отбора, но повечето не бяха в полза на Турция. Ако сте гледали мача внимателно още в пъвия сериозен фал на турците тоя показа жълт картон, а преди това на кьоравия му домързя да си извади картона за немците. Но както и да е. Честито на немците но с тая игра не заслужават титлата.

Е ... време беше. Аз не бих искал да си представям Турция като Европейски шампион. Това е все едно Макаби Петач Тиква да спечелят шампионската лига biggrin.gif

Да не си мислиш че ако ние бяхме на мястото на Турция, другите европейски народи щяха да искат същото за България!? Някои от тях въобще не са чували за страната ни и извднъж с много добрата си игра да станем европейски шампиони...Това е все едно Макаби Петач Тиква да спечелят шампионската лига, нали !?

Според мен на финал ще се класират момчетата на Гус Хидинк.

абе то и аз не си представях Гърция европейски, но явно няма нужда от въображение, когато се случва реално biggrin.gif

Сега като се върна назад, виждам, че Гърците определено заслужаваха титлата след уникалните мачове, които изнесоха, особено във втората фаза. Аналога с турция ми е леко невъзможен по простата причина, че при турците беше чиста проба желание, здраво тичане, воля и многоо късмет. Е само с тва се стига до едно място, но не се става шампион. Немците са уникални, играха слабо (И това вече 4ти пореден мач. ), тичаха по-малко, печелеха много по-малко топки, нямаха желанието на Турците, но спечелиха. Само че при немците не е на късмет, щото вече 40 години печелят по този начин. И то така, както турците печелеха досега. Сега знаят какво им е ха хърватите и чехите :huh:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Прекрасна битка от страна на Турците ! Ето това е дух и това е една от причините да успяват и просперират :huh:

Страшна победа за немците... Евала !!! Нещо секна на турците късмета. Даже опитаха от собственото си лекарство biggrin.gif

No Coment

Меле пред НДК

0000053384-article.jpg

Масов побой стана снощи в София, съобщиха от МВР.

Няколко души са нападнали група младежи, които са гледали полуфинала Германия-Турция на видеостената пред НДК.

Според очевидци нападателите са били облечени с тъмни фланелки с надписи "Атака".

Сред пострадалите в побоя има етнически турци, ранените са откарани в болница.

Все още няма яснота каква е била точната причина за побоя.

Зам. председателят на ПГ на “Атака” Павел Шопов определи като “поредна инсинуация” твърденията, че привърженици на партията са участвали в побоя пред НДК.

Шопов отрече подобно участие на "Атака": Не мога да коментирам глупости!

Източник:dnes.bg

Турците сами се биха в последните минути...

Немците са си немци,но и не може да отречете,

че турския треньор си беше свършил добре работата...

Швайнщайгер е духа на отбора...

Всички отиват да играят...само Германия отива да вземе титлата!

Относно довечера:

Испания са може би с най-добър клубен отбор,

винаги са били мн.добри,но не са постигали нищо...

Русия...млади играчи,съвременен футбол,

на клубно ниво се представиха много добре тази година

/Зенит (Санкт Петербург) /... заслужават да вземат европейската купа!

Не се влияя от предишната им среща,която

завърши с краен резултат 4:1 за Испания...

Прогноза за 26.06.2008

Испания:Русия 2:2

Редактирано от fahrenheitt (преглед на промените)

Русия не са особено малди и да си кажем са доста обигран отбор. А и сега с Хидинк имат реалния шанс да стигнат до нещо голямо.

4:2 за Испания (поне се надявам )

Германия отново потвърди констатацията на английската легенда Гари Линекер: "Футболът е проста игра: 22-ама тичат по терена и накрая бият немците."

Аз пък се надявам да се отворят и двата отбора и да играят така, както могат. Слава богу, че съперник на Испания не е отбор със стила на Италия, че тогава пак щеше да има ходене по мъките ;)

Германия отново потвърди констатацията на английската легенда Гари Линекер: "Футболът е проста игра: 22-ама тичат по терена и накрая бият немците."

Аз пък се надявам да се отворят и двата отбора и да играят така, както могат. Слава богу, че съперник на Испания не е отбор със стила на Италия, че тогава пак щеше да има ходене по мъките :)

;):):lol6:

Руснаците ще победят днес. Играят много стабилно, дисциплинирано, че и красиво. А треньора е един от най-добрите в света. Сборная определено ще са си взели поука от предния мач с Испания. Испанците според мен разочароваха с играта миналия мач. Определено ще е една много инрересна среща.

Ами обикновено е така, когато немците не са във форма завършват втори или пък печелят. Ще ги видим на финала срещу Испания, защото не мисля, че само Гус Хидинг е достатъчен за участието на Русия на финал.

Започна и сериозната чистка:

--------

Разкараха Донадони, Липи се връща

00116818iw6.jpg

Италианската футболна федерация официално прекрати контракта на Роберто Донадони и така със сигурност световните шампиони ще бъдат водени от друг специалист, когато се изправят срещу българския национален отбор в квалификациите за Мондиал 2010 в ЮАР. Според интернет изданието на "Гадзета дело спорт" в близките часове за нов национален селекционер на Италия ще бъде обявен Марчело Липи, под чието ръководство Адзурите вдигнаха световната титла през 2006 година. Донадони имаше контракт с федерацията на Италия до 2010 година, но след отпадането на отбора на 1/4-финалите на ЕВРО 2008 и многобройните критики към играта на тима, бившият полузащитник на Милан бе уволнен.

"Въпреки високото мнение на федерацията за Донадони и благодарността за професионалното му отношение към работата, контрактът му бе прекратен предсрочно", се коментира в официалното обръщение на италианската федерация.

Източник:sportal.bg

Ауу съвсем забравих, че днес има мач... biggrin.gif

Как се развива играта през първото полувреме?

0:0 е резултата

Ауу съвсем забравих, че днес има мач... biggrin.gif

Как се развива играта през първото полувреме?

Скучно. 1-2 положения пред двете врати. Фабрегас замени Давид Вия ( разтегна нещо и го изкараха ). Вали дъжд...

Честито на испанците.Смачкаха ги през второто полувреме...На братушките дотук им стигнаха силите явно.

Финал Германия-Испания. Общо взето,нищо изненадващо...

Много поздрави

на вас всички псевдо разбирачи фенове на Русия!

Испания доказа, че е сила и че никога не трябва да се отписват с лека ръка!!!

Испания шампионнннннннннннннннннннннннннннннн!!!

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Мисля,че до тук се очертаха 3 отбора,които имат потенциал да спечелят титлата - това са Германия,Холандия и Испания.

Нострадамус съм си и тва е... biggrin.gif

Еми дано Испания вземе и финала :)

Дано ;> И аз на това се надявам , защото ги подкрепям от началото на Euro 2008 ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.